Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajde reko da otvorim ovu temu posvećenu ovim raznim expertima i struĆnjacima u nas i njihovim biserima. Otvaram je u pdf-u politika jer najviše grebatora i imamo u ovoj oblasti.
inače me na ovo potakao jedan lokalni struĆnjak čiju mudrost maloprije pročitah pa neka bIdne uvertira
"Prema rezultatima CIK-a veliki broj izabranih načelnika općina ili gradonačelnika koji dolaze s nezavisnih lista su nezavisni kandidati", kaže Huskić.
isti za SDP i SNSD kaže:
"Nadam se da će obje stranke smoći snage za neku unutarnju demokratizaciju za preispitivanje i možda povratak ideološkim vertikalama koje su prije imale.
JoseMujica wrote:hajde reko da otvorim ovu temu posvećenu ovim raznim expertima i struĆnjacima u nas i njihovim biserima. Otvaram je u pdf-u politika jer najviše grebatora i imamo u ovoj oblasti.
inače me na ovo potakao jedan lokalni struĆnjak čiju mudrost maloprije pročitah pa neka bIdne uvertira
"Prema rezultatima CIK-a veliki broj izabranih načelnika općina ili gradonačelnika koji dolaze s nezavisnih lista su nezavisni kandidati", kaže Huskić.
Covjek smatra da nezavisni kandidat moze biti i zavisan poput raznih nezavisnih dnevnih i sedmicnih listova u BiH.Eto da pokusam malo opravdati njegovu nebulozu.
isti za SDP i SNSD kaže:
"Nadam se da će obje stranke smoći snage za neku unutarnju demokratizaciju za preispitivanje i možda povratak ideološkim vertikalama koje su prije imale.
Sta li je ideoloska vertikala kod tih moralnih horizontala.
JoseMujica wrote:hajde reko da otvorim ovu temu posvećenu ovim raznim expertima i struĆnjacima u nas i njihovim biserima. Otvaram je u pdf-u politika jer najviše grebatora i imamo u ovoj oblasti.
isti za SDP i SNSD kaže:
po ovome se vidi da smo sistematski uništeni od idiota
ovdje nije sporan sam expert već je tu čitav sistem koji kreira masovnu maloumnost
tu je novinara/ku koji/a ove nebuloze uzimaju kao relevantno mišljenje, pa urednik kojem ovo prođe na objavu (s obzirom da je u potpisu kao izvor navedena FENA) pa onda novinar ili urednik portala koji odabire vijest i postavi je kao relevantnu
Odmah mi pada na pamet plejada domacih "novinara" i komentatora s izjavama tipa: "Jutros je u Sarajevu bilo ses'nes s'epeni, a preko dana ce biti dvajesses'" ili "Kisa pada po terenu, a Boga mi i po korner zastavici"--- ima ih jos, Bog samo zna da ih ima jos, ali se ne mogu sjetit sad
esad_plavi wrote:Odmah mi pada na pamet plejada domacih "novinara" i komentatora s izjavama tipa: "Jutros je u Sarajevu bilo ses'nes s'epeni, a preko dana ce biti dvajesses'" ili "Kisa pada po terenu, a Boga mi i po korner zastavici"--- ima ih jos, Bog samo zna da ih ima jos, ali se ne mogu sjetit sad
Novinara kod nas odavno nema - imas samo jeftina piskarala koja bi mater prodala za flasu Jacka i rucak... Ako i toliko...
Alfons Kauders wrote:Novinara kod nas odavno nema - imas samo jeftina piskarala koja bi mater prodala za flasu Jacka i rucak... Ako i toliko...
Nema nigdje pravih novinara ili ne dobivaju svoj prostor, jednostavno svi imaju cijenu, samo što je ovdje ta cijena poprilično niska kao što si i naveo.
Alfons Kauders wrote:Novinara kod nas odavno nema - imas samo jeftina piskarala koja bi mater prodala za flasu Jacka i rucak... Ako i toliko...
Nema nigdje pravih novinara ili ne dobivaju svoj prostor, jednostavno svi imaju cijenu, samo što je ovdje ta cijena poprilično niskakao što si i naveo.
JoseMujica wrote:po ovome se vidi da smo sistematski uništeni od idiota
ovdje nije sporan sam expert već je tu čitav sistem koji kreira masovnu maloumnost
tu je novinara/ku koji/a ove nebuloze uzimaju kao relevantno mišljenje, pa urednik kojem ovo prođe na objavu (s obzirom da je u potpisu kao izvor navedena FENA) pa onda novinar ili urednik portala koji odabire vijest i postavi je kao relevantnu
S jedne strane imamo sistem stvoren za idiota, s druge, potpuno odsustvo javne kritike, pa ovakve izjave prolaze skoro potpuno neprimijeceno i nekaznjeno.