Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post Reply
Bn_bn

#1 Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post by Bn_bn »

Stigao je cirkus u nas grad. Najveci majmun dobice vas glas. Malo su im vile i avioni, sad ih vozaju i kamioni.
Hej narode ludi dozovi se pameti jer cemo od gladi svi pomrijeti. Samo im je bitno da su na panou
bas njih briga za ovoliki narod na birou. I na kraju molicemo Boga svi da ustane TITO, da legnemo mi !
Pozdrav iz Bijeljine . ;)
FOČANSKI PROPISI

#2 Re: Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post by FOČANSKI PROPISI »

Bn_bn wrote:Stigao je cirkus u nas grad. Najveci majmun dobice vas glas. Malo su im vile i avioni, sad ih vozaju i kamioni.
Hej narode ludi dozovi se pameti jer cemo od gladi svi pomrijeti. Samo im je bitno da su na panou
bas njih briga za ovoliki narod na birou. I na kraju molicemo Boga svi da ustane TITO, da legnemo mi !
Samo u Bosni čovjek,legalno, za deset godina može zaraditi tri tornja i avion (kamioni se ne broje)
Glasaj nesretniče!
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#3 Re: Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post by antimobbing »

Konačno je došla istina, a nestalo je laži.

Na svakom koraku Bosne i Hercegovine ljudi su bijesni i pričaju - NAROD ZNA!

1.) NAROD ZNA da trenutno u BiH postoji 85 ljudi koji drže blokirano 9.000.000.000 $ milijardi USA dolara.
http://www.klix.ba/biznis/news/u-bih-zi ... /120927201

2.) NAROD ZNA da su isti ovi ljudi 4.000.000 stanovnika BiH, prije par dana opet zadužili kod lihvarskog MMF-a sa kreditom od 800.000.000 KM.

3.) NAROD ZNA da kredit koji će 4.000.000 stanovnika BiH vraćati narednih 100 godina, neče biti uložen u razvoj već je namijenjen za dalju krađu i bogaćenje multi-milionera unutar budžeta entiteta koji će raspolagati sa ovim novcem.

NAROD ZNA ali prijeratna fukara, a današnji multi-milioneri NE ZNAJU - opijeni su novcem i vlašću!

Nisu UOPĆE svjesni da će uskoro osjetiti šta je prava SNAGA BOSNE.

Pokradeni bošnjački, srpski i hrvatski narode ''Idemo naprijed'', ''Dosta je bilo 17 godina loše vlasti'' multi-milionera pokažimo šta je ''Snaga Bosne'' i 07.10.2012 godine izađimo na izbore i skinimo ih konačno sa vlasti.
Bn_bn

#4 Re: Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post by Bn_bn »

NAROD jest' da zna al' se bojim kao da je kratkovid pa ne vidi. Ali valjda osjeti na svojoj kozi da je svaka godina sve gora i gora i upravo taj obicni svijet kojem i ja pripadam rado bi ove lopove skinula sa vlasti i prije 7-mog. Al' posto su oni povezani k'o crijeva , opet ce nas izigrat', namjestiti izbore a mi cemo i dalje zivjeti od dnevnica i sto je jos gore ne znamo sta cemo sa nasom djecom , koja su formirani ljudi a nazalost nemaju mogucnost , niti im ko daje sansu da zarade sebi dinar. I eto NARODE ako znas , nemoj biti lud. Samo lazu zarad svojih guzica. Volim vas sve , i Bosnjake i Srbe i Hrvate!!
Doktor29

#5 Re: Izbori 2012. Istina! Obavezno procitati.

Post by Doktor29 »

Bn_bn wrote:Stigao je cirkus u nas grad. Najveci majmun dobice vas glas. Malo su im vile i avioni, sad ih vozaju i kamioni.

Svi SBB klonovi na jednom mjestu, impresivno :thumbup: :lol: :lol: :lol:
Post Reply