Ako vam negdje ovakve figure stoje u podrumu a ne trbaju vam javite mi da se dogvorimo.

Uploaded with ImageShack.us

Nisu kineski nego nasi domaci koji su se proizvodili 90-tih na nasim prostorima (mislim samo na dva mjesta u Srbiji i Hrvatskoj)DancingKing wrote:Šta je ba ovo na slikama, svi osim Battle Cata su kineski fejkovi
Moze li jedna fotkica da ga vidimo ?shin wrote:Imam ja Mosquitora
Nemoj zezati! Prvi put cujem za to, a bas me interesuje, imas li neke detaljnije informacije, ko ih je proizvodio, i koje sve figure? Ja mislim da imam ovakvog Skeletora, ali je poprilicno ofucan, pa ako te zanima, javi.Dinostula wrote:Nisu kineski nego nasi domaci koji su se proizvodili 90-tih na nasim prostorima (mislim samo na dva mjesta u Srbiji i Hrvatskoj)DancingKing wrote:Šta je ba ovo na slikama, svi osim Battle Cata su kineski fejkovi
Karakteristicno za Battle cat-a da je skoro nemoguce razlikovati original od naseg laznjaka jer su koristili iste kalupe.
A postoje dvije vrste laznog Battle cat-a sa krznom i bez.
Na piku momak prodaje 78 originala ali samo u kompletu (to nece nikad prodati ali eto) jer kolekcionara u BIH koji to skupljaju ima 5-6 maksimalno od toga ove laznjake skuplja mozda 2-3 ljudi u citavoj BIH.
Valjda ovdje jos neki izleti iz sjene pa da sta razmjenimo.
Ako mislis na chelo1 sa pika onda govorimo o istoj osobi, tezak je lik k'o zemlja ja ga ganjam mjesecima za tu kolekciju i jos nista ni uspio da ga uhvatim da pogledam.Pokusavam naci nekog iz Sarajeva da se utali sa mnom pa da uzmemo pola-pola jer ima dosta duplih ili bar da se troje ljudi utali da to sve razgrabimo.Vjerovatno mu nisi nudio dovoljno love pa nece da proda.Zox wrote:Ja bih kupio tih 78 komada, ali ako je to taj na koga ja mislim, on uopste nece da ih proda, nego zamijeni (za Batmana, valjda).

Moss Manbingov buraz wrote:Ovog zelenog krznasa se ne sjecam,kako se zvao?
Nisam pokusao da ga pomirisem strah me da mi od tog mirisa ne bi otpale kosa i obrve.DancingKing wrote:Moss Manbingov buraz wrote:Ovog zelenog krznasa se ne sjecam,kako se zvao?. Imao je neki specifičan miris ovog krzna, ljud koji su ga kupili prije 25+ godina kažu da se taj miris još osjeti.
Dobro si, i njega su pravili da bude u tom fazonu sa opojnim mirisom sigurno bi ga trebalo drzati pored otvorenog prozora.DancingKing wrote:Sreća pa nije Stinkor... I onda je smrdio kao crkotina, ne želim ni zamisliti na šta taj smrad liči danas
DancingKing wrote:A vidi fkt, prenijelo me, znam da je Panthor imao ovakvu, 'barsunastu' teksturu krzna. Moj Battle Cat je ovakav kao na slici, od pune plastike, ali ubij me ako znam je li original Mattelov ili ne.