Pozdravljam!
Odlucio sam uzeti nov skuter, do 50 kubika, za standardne potrebe po gradu i okolini. E sad, nov znaci, da ga uzmem kod ovlastenog distributera. e sad u zenici (odakle sam), koliko sam skontao, ima samo jedan distributer, koji na lageru ima samo tri kymco modela.
e sad pitanje za upucene, gdje u zenici ili u susjednim gradovima (moze i sarajevo) ima ovlastenih distributera za kvalitetne skutere (ne bih one nepoznate kineske)?
Zahvaljujem!
Kupovina novog skutera
-
susc_ovjek
#2 Re: Kupovina novog skutera
Beganovic, generalni zastupnik za Renault bi trebao da ima skutere. Jesil' provjerio?
- Oi
#3 Re: Kupovina novog skutera
to je taj distributer kojeg sam posjetio. trenutno ima samo tri modela, od kojih je samo jedan od 49cca. na pitanje kad ce bi se moglo ocekivati nesto vise, rekao je "uskoro". a to me je malo ispalilo!susc_ovjek wrote:Beganovic, generalni zastupnik za Renault bi trebao da ima skutere. Jesil' provjerio?
-
bajker1982
#4 Re: Kupovina novog skutera
Pozdrav svima
Odlucio sam da kupim skuter od 150 kubika (ccm) i ne znam koji da uzmem da li uzet kineski ili Kanuni Storm ili Kanuni Rokko?
Sta je na ovon nasem trzistu najbolje?
Pozdrav i unapred hvala.
Odlucio sam da kupim skuter od 150 kubika (ccm) i ne znam koji da uzmem da li uzet kineski ili Kanuni Storm ili Kanuni Rokko?
Sta je na ovon nasem trzistu najbolje?
Pozdrav i unapred hvala.
- aurora313
#5 Re: Kupovina novog skutera
Ako te interesuje Honda FES 150 (Pantheon), posalji mi PP. Neces se prevariti.bajker1982 wrote:Pozdrav svima![]()
- kijamet insan
#6 Re: Kupovina novog skutera
Ko ima love neka kupi Yamahu Hondu Suzuki Peugeot Piagio i nema zajeb-a