Moje prvo vozilo je bila MAZDA 626 2.0, 82gp a nakon nje su uslijedili (mozda ne bas ovim redoslijedom ali eto)
-Fiat UNO 75ie 85gp
-Golf 1 1.6 D, 84gp
-Golf 2 1.8GT 89gp
-Opel Vectra 1.6B 91gp (dva komada, jedna iza druge, iste boje i karakteristika)
-Fiat Brava 1.6 B 2000gp
-Fiat Stilo 1.9 JTD 2002gp
-Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 2005gp
I trenutno Audi A4 QUATTRO AVANT 2.5 TDI 2002gp
Najzahvalnije vozilo mi je bila ova FIAT BRAVA,u koju nisam imao nikakvih ulaganja na popravke, samo redovni servisi i potrosni materijal..Prodao sam je drugu koji je vozi evo vec nekoliko godina (ja sam za to vrijeme promijenio tri auta) i ni on nije imao problema sa njom, samo je jednom morao zamijeniti hladnjak klime i nema je namjeru ni mijenjati jos uvijek..
Vozilo koje mi je ostalo u losem sjecanju je jedna od gore dvije navedene OPEL VECTRE...Zamislite auto na kojem za nekih godinu dana koliko je bila kod mene CETIRI puta puca bregasta osovina...Razumio bih da sam ja od onih koji pri pet hiljada obrtaja saltam u manju brzinu, da sam nesto divljao sa autom ali fkt nisam...Normalna voznja uvijek, bez ikakvih ekstremnih gasanja...Najjaca mi je scena kada mi je lik koji mi je prodavao te bregaste nakon cetvrte rakao "sledeca ti je od mene gratis"..
To su bile moje masine sa svojim vrlinama i manama..