Radim u prosvjeti godinama, ali cijelo vrijeme na odredjeno (na pocetku po cijelu godinu, zadnjih par godina po 15 dana prekida u augustu)
Podstanar sam isto godinama i sad imam priliku da rijesim stambeno pitanje, muz bi digao kredit, ali posto su mu niska primanja ja bih mu trebala biti suduznik (30 000 na 10 godina), u banci su rekli da nema nikakvih problema jer ce kredit biti osiguran i hipotekom
Ono sto me sad najvise brine je da li ce mi potpisati administrativnu zabranu kad papirologija u banci bude zavrsena?
Ima li neko da je pokusao ovako nesto iz naseg kantona?
Stambeni kredit za primljene na određeno
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Lounge Act
-
sema911
#2 Re: Stambeni kredit za primljene na određeno
kredit nemozes dobit na duze od 11 mjeseci sto ti za stambeni kredit nije dovoljnoo
mozda mozes vidjet sa bor il privrednom bankom oni su imali nesto za osobe koje rade u prosvjeti tak ness
mozda mozes vidjet sa bor il privrednom bankom oni su imali nesto za osobe koje rade u prosvjeti tak ness
-
Mustang1
#3 Re: Stambeni kredit za primljene na određeno
Nece ona dizati kredit nego ce muz 
-
sema911
#4 Re: Stambeni kredit za primljene na određeno
sory ja nisam jos se razbudioio
u banci ces se vodit ko suduznik suprug ce snosit (njegova plata) citavu ratu a ti kako suduznik osiguravas da cete od necega zivjet tebi nebi trebali administrativnu ovjeravat samo ugovor od suduznistvu
ako nije tajna u kojoj banci
u banci ces se vodit ko suduznik suprug ce snosit (njegova plata) citavu ratu a ti kako suduznik osiguravas da cete od necega zivjet tebi nebi trebali administrativnu ovjeravat samo ugovor od suduznistvu
ako nije tajna u kojoj banci
-
Lounge Act
#5 Re: Stambeni kredit za primljene na određeno
volksbanka je u pitanju, ja sam mislila da se i za suduznika potpisuje administrativna zabrana, ako nije tako skinuli ste mi veliki kamen sa srca