Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo thema za najzanimljiviji i najjaci kolektivni sport na Olimpijskim igrama 2012 London
Bice zanimljiva borba za bronzu
za pocetak grupe
Iz grupa A i B prve 4 repke idu u 1/4
Romanista 101% wrote:vrijedi danas pogledati i kosarkasice Hrvatske posebno zbog Antonije proglasena najljepsom na OI
Gledala utakmicu -- nije gdjica. Antonija ni sekunde igrala. Hrvatice su dobro igrale; Ameri su bili veoma uzbudjeni da u vrijeme poluvremena, US team vodi samo tri poena ... jer su navikli imati ca 20 poena lead u to vrijeme. Novopecena "mlada", Marija Vrseljko, je bila izvanredna!
Gdje cete gledati danas utakmicu SAD-FRA, ima li neki link? Ovi nasi jadovi je ne prenose, bitno je da se prenosi snimak zenske kosarke u tom terminu . ....Evo vidim HRT2 je to uredno uvrstio u program, hocemo li moci gledati na HRT-u ili ce ga po obicaju zatamniti?
Moshing wrote:Gdje cete gledati danas utakmicu SAD-FRA, ima li neki link? Ovi nasi jadovi je ne prenose, bitno je da se prenosi snimak zenske kosarke u tom terminu . ....Evo vidim HRT2 je to uredno uvrstio u program, hocemo li moci gledati na HRT-u ili ce ga po obicaju zatamniti?
Koji užas... Gledam pregled programa za BHT, sve što danas prenose je jedna utakmica muške odbojke od milijun sportova koje mogu prenositi cijeli dan..
Pa oni nisu ni otkupili prava na prijenos OI, da jesu stalno bi preuzimali prijenos. A naravno, uredno će zatamniti ostale kanale.
Kupite dreambox 80 KM .. placate 10.ak KM mjesecno i gledate sta hocete i rijesite se lokalnih lopova Na Sky Italy ima 12 programa na kojima olimpijadu prenose .. Jucere gledao macevanje uzivo
Moze li Francuska izgubiti manje od 25 .. Nekako mi je prevelika granica .. Jesu oni Amerikanci i sve ali opet ..
Bubalo1 wrote:Kupite dreambox 80 KM .. placate 10.ak KM mjesecno i gledate sta hocete i rijesite se lokalnih lopova Na Sky Italy ima 12 programa na kojima olimpijadu prenose .. Jucere gledao macevanje uzivo
Moze li Francuska izgubiti manje od 25 .. Nekako mi je prevelika granica .. Jesu oni Amerikanci i sve ali opet ..
To hendikep ukladionicama? Francuzi jesu u lošoj formi, Parker i Batum su na pripremama bili užasni, ali ovo je ipak Olimpijada. Ja ću uplatit hendikep na Francuze ako je tako stvarno u ponudi.
Brazil pobijedio 75-71. Teže nego sam očekivao. Vodili su desetak razlike 2-3 minute do kraja, a onda je Varejao izašao iz igre, što je završilo sa nekoliko trojki Australaca jer je Nene odigrao lošu odbranu na perimetru. Australija je dobra reprezentacija i ne treba ih potcijenit. Mils, Ingliš, Andersen, Nilsen su košarkaška imena koja zaslužuju respekt. Huertas najbolji igrač utakmice, završio sa dabl-dablom (poeni i asisti)