SDP Novi Grad Aner Šuman

hecimnadri

#1 SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by hecimnadri »

Ulica Safeta Zajke sa prvom kišom Zakrčenje (lokve velike)
Dobroševići ,Sokolje ..često bez vode,
Vodoinstalacija i kanalizacija u većini MZ dotrajala.

A Opština smo sa najvećom budžetom,gdke se i kako troše naše pare.
Don Zivconi

#2 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by Don Zivconi »

Na izmisljena radna mjesta, na razne kriminalne aktivnosti kao i na kupovinu zastite nacelnik naravno placa se kriminalcima da ga ne diraju jer su ga do jucer kad je bio mali marisali po mahali sad im placa da ga ne diraju :D
molim_ba

#3 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

hecimnadri wrote:Ulica Safeta Zajke sa prvom kišom Zakrčenje (lokve velike)
Dobroševići ,Sokolje ..često bez vode,
Vodoinstalacija i kanalizacija u većini MZ dotrajala.

A Opština smo sa najvećom budžetom,gdke se i kako troše naše pare.
On je manager lokalne zajednice, tamo je netko napisao na jednoj temi i sumnjam da ga previse zanimaju ta naselja i problemi koje spominjes.
Danas sam prolazio tom ulicom i vozio sam skoro sat, kao da sam usao u Rijeku neku
molim_ba

#4 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

Don Zivconi wrote:Na izmisljena radna mjesta, na razne kriminalne aktivnosti kao i na kupovinu zastite nacelnik naravno placa se kriminalcima da ga ne diraju jer su ga do jucer kad je bio mali marisali po mahali sad im placa da ga ne diraju :D

Pa zaposlio je za vozaca tipa koji je odgulio 14 mjeseci zatvora za pljacku Interexa, malu kaznu je dobio jer je cinkario ostatak ekipe a inace sam cuo da je Damirova kopija, on ga je i postavio tu
hecimnadri

#5 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by hecimnadri »

Mene čede i ostali članovi iz ovog naselja .
Evo nekih Hodžić,Biber(promjenio dres nekoliko puta),...
Valjda mercedesu od prvog i ToyotiRavu od drugog nesmetaju lokve.

Dobro je da postoji ova FIVA i TV Vogošća pa građani mogu svašta vidjeti
mesihtrko

#6 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by mesihtrko »

Zbog velikih količina snijega Civilna Zaštita opštine Novi grad tek je prije dva dana 22.07.2012 završila sa čišćenjem istog.
Šta bi bilo Da nije bilo Autoprevoznika Kruščice koji je svoje kamione dao bez naknade!!!!
poznanik

#7 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by poznanik »

Jbt., sad i anonimusi dobijaju svoju temu na forumu, i to još na pdf. Politika :?
molim_ba

#8 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

poznanik wrote:Jbt., sad i anonimusi dobijaju svoju temu na forumu, i to još na pdf. Politika :?
Pa nacelnik je najvece Opstine i Bih, sa najvecim kriminalom u Bih
iPod

#9 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by iPod »

Nije do koljena ovom momku kojeg je SDA kandidovala. Osim sto je ovaj Aner Suman izvrsioc naredbi Damira Hadzica nista drugo nemam za dodati....
molim_ba

#10 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

iPod wrote:Nije do koljena ovom momku kojeg je SDA kandidovala. Osim sto je ovaj Aner Suman izvrsioc naredbi Damira Hadzica nista drugo nemam za dodati....
To je poznato svima, zivom na toj Opstini i cak ovog poznajem.Damir ga je postavio da nastavoi gdje je ovaj stao :twisted:
tf2_spy

#11 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by tf2_spy »

juče idem iz pravca dobrinje (tačnije iz pravca one pumpe turkoil) i dolazim do kružnog toka. tamo ne bara, ne lokva, nego jezero vode. jbt, nema odvoda kišnice na komadu nove ceste, mogu mislit kako je po ovim udaljenijim naseljima gdje se ceste nisu rekonstruisale od 80-ih...
molim_ba

#12 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

tf2_spy wrote:juče idem iz pravca dobrinje (tačnije iz pravca one pumpe turkoil) i dolazim do kružnog toka. tamo ne bara, ne lokva, nego jezero vode. jbt, nema odvoda kišnice na komadu nove ceste, mogu mislit kako je po ovim udaljenijim naseljima gdje se ceste nisu rekonstruisale od 80-ih...
Jucer sam se vozio ulicom Safeta Zajke, kao da sam vozio rijekom nekom i trebalo mi je cijeli sat da prodjem, sahtovi od kanalizacije su izletjeli van.
Uzas zivi
hecimnadri

#13 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by hecimnadri »

on se danas slika sa ženama u narandžastom, boli ga nešto za ulicu Safeta Zajke
Po već oprobanom receptu kako je to činio i njegov prethodnik.
mesihtrko

#14 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by mesihtrko »

Čuo sam da je kupio 3 Bicikla III policijskoj upravi. Šlihta se čovjek .
trebalo bi napraviti reviziju poslovanja (utroška sredstava) za ovaj perod otkako je nasilno zaposjeo na ovu poziciju(FIVA sve prikaže,a građani gledaju)
Ima i jedno pitanje koliko je dobio Bajro Biber da bi glasao.A sad je i on u ovom TITANIKU(SDP)
mesihtrko

#16 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by mesihtrko »

1
Last edited by mesihtrko on 27/07/2012 22:52, edited 1 time in total.
mesihtrko

#17 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by mesihtrko »

jest jarane ali pola ovih nabrojanih ulica su dobrim djelom finansirali i građani .
Ali treba proći tim ulicama pa vidjeti kako je kad se stavi 2cm asfalta A kako kad se stavi 4cm.Negdje ima i više valjda gdje stanuju članovi BOSS-a
Da bi znali o čemu pričam izvšite obilazak nabojanih ulica i vidite u kakvom su stanju.
Nisam znao da se i asfalt jede.
molim_ba

#18 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

mesihtrko wrote:
jest jarane ali pola ovih nabrojanih ulica su dobrim djelom finansirali i građani .
Ali treba proći tim ulicama pa vidjeti kako je kad se stavi 2cm asfalta A kako kad se stavi 4cm.Negdje ima i više valjda gdje stanuju članovi BOSS-a
Da bi znali o čemu pričam izvšite obilazak nabojanih ulica i vidite u kakvom su stanju.
Nisam znao da se i asfalt jede.
Ovu stranku cine kriminalni i bivsi osudjenici
molim_ba

#19 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

Kakve oni imaju veze sa nabrojanim, nevjerovatno
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by Truba »

dragonz

#21 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by dragonz »

molim_ba wrote:
LISTA REALIZOVANIH PRIORITETA KOJE JE BOSS-a PREDLOŽIO I REALIZOVAO U TOKU MANDATA
dragonz

#22 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by dragonz »

molim_ba wrote:
Ovu stranku cine kriminalni i bivsi osudjenici

U Ramaz(d)anu Allah udvostručuje nagradu za dobra djela, a loša djela će kažnjavati dvostruko(bio ti musliman ili ne) pa ti nastavi sa pričom za koju nemaš dokaza.
molim_ba

#23 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

dragonz wrote:
molim_ba wrote:
LISTA REALIZOVANIH PRIORITETA KOJE JE BOSS-a PREDLOŽIO I REALIZOVAO U TOKU MANDATA
Ti se salis, dva vijecnika u Novom Gradu su napravila sve ovo a reci mi cim se Pleho bavi
molim_ba

#24 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

dragonz wrote:
molim_ba wrote:
POMOĆ U LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELIM -POMOĆ ZA LIJEČENJE U BANJAMA -POMOĆ ZA STIPENDIRANJE UČENIKA -klix NOVČANE POMOĆI SOCIJALNO UGROŽENIM OSOBAMA

SPORTSKA PLOHA VITKOVAC -SPORTSKI TEREN BRAĆA KADIĆ -SPORTSKA DVORANA SRCE -PRODUŽENJE LEGALIZACIJE KUĆA ZA BORAČKU POPULACIJU I PORODICE POGINULIH BORACA 2010-2011 GODINE -AKTIVNO UČEŠĆE U JAVNIM RASPRAVAM KOD DONOŠENJA REGULACIONIH PLANOVA -GRADNJA AZILA ZA PSE -VERTIKALNA SIGNALIZACIJA -LEŽEĆI POLICAJCI

Ti se salis da oni imaju veze sa navedenim, uzas sta vi pokusavate prodati tu
molim_ba

#25 Re: SDP Novi Grad Aner Šuman

Post by molim_ba »

Veceras mi jedan prijatelj nudi (clan SDP) da nadjem ljude koji ce glasati za Sumana, svaki glas se placa 100 KM, ja ne mogu vjerovati do koje to granice ide, odakle njemu novci za to, kada to rade Lijanovici mogu i razumjeti jer imaju poslovnu imperiju iza sebe ali ovaj da ide kupovati glasove a do jucer je bio samo vjecnik.
Usput receno svi zivimo na Dobrinji i vec se ta prica procula :x :x :x
Post Reply