duspi wrote:i dobro šta je reći, jesi li ti navodno slao sms, da li si ti primalac tog smsa za koji druga strana tvrdi da ga nije poslala itd...
da li ste uopšte sigurni u broj s kojeg je poslat ili je riječ o prepoznavanju iz imenika? (oldest trick in the book: uzmeš nečiji telefon i promijeniš mu ime / broj za neki kontakt dok ne gleda i kasnije zajebancija

)
postoji veliki broj jednostavnijih rješenja..postoji naravno i opcija da je neko stvarno lažirao broj sms sendera, ali je to samo jedna od varijanti, manje vjerovatna rekao bih

Jaranovu sestru gnjavio jedan debil, nas 3 mu odemo i zaprijetimo malo vishe, frajer se usuti na 2 sedmice i dodje s pricom "prijavicu ga policiji (njenog brata) zbog prijetnji, imam poruke ko dokaz". Ugl haver nije nista slao 100%, ovaj govori da ima poruku u fazonu "ubicu ti pola familije kad ti bombu bacim na kucu zivis tu i tu" itd.
Sad me zanima jel kreten mogo to lazirati da bi se jaran mogo pripremiti i izvuci, bez povlacenja po sudu bezveze, namjestanje imenika nije 100%
taj hadalj nije neki klosar sto 2 broja ne zna sabrati, guzonjin je sin, sad me zanima jel mogo sta lazirati preko nekog