Muska nevinost
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Hrkljush
#1 Muska nevinost
Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to
Sta vi mislite?
- 50%angel-50%devil
#2 Re: Muska nevinost
i ja sam misljenja te vecine. ukoliko je vec praktikovao sex (bez obzira na to sto nije genitalni) logicno da se ne moze smatrati nevinim... drugo je to sto je on iskustvo sticao ''kroz drugu rupu'' 
-
Smail Aga
#4 Re: Muska nevinost
Nisi bio bas precizan da li ga je muskarac pri analnom sexu davao ili primao.Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
Ako je ovo drugo u pitanju,onda nije nevin sigurno
-
Ko to smat
#5 Re: Muska nevinost
Cim ga prvi put bacis u nesvjest skino si frzu.Pa mozes ga i u tikvu stavit i rec nisam nevin rupa je rupa.
-
Eborg
#6 Re: Muska nevinost
Ma i kod muškaraca i žena je to više-manje isto. Teoretski se misli da je "gubljenje nevinosti" samo pravi genitalni odnos, sve ostalo je "između". Kako ćeš nekoga smatrati ribarom ako svako jutro isplovi čamcem sa svom ribarskom opremom a nijednom ne zabaci štap u vodu? A prvi jado koji uhvati ribu na pedalini ima više iskustva od njega i može se nazvati ribarom.
A sad ko je npr. veći djevac - muškarac sa jednim analnim odnosom sa djevojkom ili muškarac sa 10 oralnih odnosa sa djevojkom?
Nijedan nije vidio minđe a opet su nešto radili.
Opustite se, sve je u životu relativno. Kao što Mujo Fati kaže: "Prvo ću da te jebem u picu a onda normalno!"
A sad ko je npr. veći djevac - muškarac sa jednim analnim odnosom sa djevojkom ili muškarac sa 10 oralnih odnosa sa djevojkom?
Opustite se, sve je u životu relativno. Kao što Mujo Fati kaže: "Prvo ću da te jebem u picu a onda normalno!"
- 50%angel-50%devil
#7 Re: Muska nevinost
Kao što Mujo Fati kaže: "Prvo ću da te jebem u picu a onda normalno!"
[/quote]

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8 Re: Muska nevinost
kako muskarac dobije priliku za analni, a da prije nije dobio priliku za "normalni" seks?Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
-
GoodTaste
#9 Re: Muska nevinost
Neke se cuvaju za braka, pa kod njih dobijes analniplain vanilla wrote:kako muskarac dobije priliku za analni, a da prije nije dobio priliku za "normalni" seks?Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
Moderne metode
- plain vanilla
#10 Re: Muska nevinost
gluho biloGoodTaste wrote:Neke se cuvaju za braka, pa kod njih dobijes analniplain vanilla wrote:kako muskarac dobije priliku za analni, a da prije nije dobio priliku za "normalni" seks?Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
![]()
Moderne metode
- 50%angel-50%devil
#11 Re: Muska nevinost
Neke se cuvaju za braka, pa kod njih dobijes analni
Moderne metode[/quote]
jao taktike
Moderne metode[/quote]
jao taktike
- scorpion7
#12 Re: Muska nevinost
Ziva istina za to cuvanje, pogotovo kod turkinja, arapkinja i td...
- plain vanilla
#13 Re: Muska nevinost
nije postavljac teme Turcinscorpion7 wrote:Ziva istina za to cuvanje, pogotovo kod turkinja, arapkinja i td...
jel to znaci da ako nije bilo "normalnog" seksa, da ne brojimo tog momka?
- 50%angel-50%devil
#14 Re: Muska nevinost
ocajan potez.... a to je sve zato sto turci i arapi zele ''nedirnutu'' djevojku za suprugu, a dok provode svoj momacki vijek zele imati sex.scorpion7 wrote:Ziva istina za to cuvanje, pogotovo kod turkinja, arapkinja i td...
- Platformas
#15 Re: Muska nevinost
I ja imam slicno pitanje, je li muskarac nevin ako je u 10-11oj godini imo nazovi sex sa isto tako starom curom/curicom ?
Naravno, o prijatelju je u pitanju
- karanana
#16 Re: Muska nevinost
sta je ba ovo?
sve neke izokrenute vrijednosti. do prije par godina bi bio glavni u raji da si karo sa 10-11 godina ili da karas analno neku trebu, a sada je briga jesi li nevin ili nisi ako se to desi.
allahsallamet, gdje ide ovaj svijet?!
sve neke izokrenute vrijednosti. do prije par godina bi bio glavni u raji da si karo sa 10-11 godina ili da karas analno neku trebu, a sada je briga jesi li nevin ili nisi ako se to desi.
allahsallamet, gdje ide ovaj svijet?!
- plain vanilla
#17 Re: Muska nevinost
de ti nama objasni sta je "nazovi seks"Platformas wrote:I ja imam slicno pitanje, je li muskarac nevin ako je u 10-11oj godini imo nazovi sex sa isto tako starom curom/curicom ?![]()
- 50%angel-50%devil
#18 Re: Muska nevinost
nikad cula za ''nazovi sex''.... prosvijetli nas
a naravno da je prijatelj u pitanju, to se podrazumjeva
a naravno da je prijatelj u pitanju, to se podrazumjeva
- Mojo Jojo
#19 Re: Muska nevinost
Jel ga bolilo puno?Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
- Kardelj01
#20 Re: Muska nevinost
To je kad on nju nazove i zamišljaju da imaju sex.plain vanilla wrote:de ti nama objasni sta je "nazovi seks"Platformas wrote:I ja imam slicno pitanje, je li muskarac nevin ako je u 10-11oj godini imo nazovi sex sa isto tako starom curom/curicom ?![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#21 Re: Muska nevinost
Mojo Jojo wrote:Jel ga bolilo puno?Hrkljush wrote:Zanima me vase misljenje o tome da li se muskarac jos uvijek smatra nevinim ako je praktikovao samo analni sex, i zasto mislite tako. Bas neki dan se u nasem malom drustvu slucajno pokrenula ova tema, i iznenadilo me sto vecina misli da nije nevin, dok sam ja misljenja da jeste. Po meni dok ne stavi u pravu rupu to jednostavno nije to to![]()
Sta vi mislite?
![]()
- 50%angel-50%devil
#22 Re: Muska nevinost
de ti nama objasni sta je "nazovi seks"
[/quote]
To je kad on nju nazove i zamišljaju da imaju sex.
[/quote]
hotline
To je kad on nju nazove i zamišljaju da imaju sex.
hotline
- plain vanilla
#23 Re: Muska nevinost
tri dvojcice-tri trojciceKardelj01 wrote:To je kad on nju nazove i zamišljaju da imaju sex.plain vanilla wrote:de ti nama objasni sta je "nazovi seks"Platformas wrote:I ja imam slicno pitanje, je li muskarac nevin ako je u 10-11oj godini imo nazovi sex sa isto tako starom curom/curicom ?![]()
- HardCore
#24 Re: Muska nevinost
HAHAHAHAHHAHAHAHAH, tema je gori hala XĐ
- Platformas
#25 Re: Muska nevinost
Pa imali su sex (kako prijatelj rece
)
Neda mi se dalje prepricavat, djeluje pedofilski s ove vremenske distance.
Neda mi se dalje prepricavat, djeluje pedofilski s ove vremenske distance.