Pozdrav svima,
Radim neki mali istraživački rad o stanju autoputeva u RS-u, progresu itd.
Trenutno me zanima najviše put BL - Doboj, a razumijem da se prvo gradi ova dionica Prnjavor - Doboj.
Razgovarao sam sa gospođom iz direkcije autoputevi RS i ona mi je rekla da je jos uvijek sve u procesu evaulacije.
Isto tako bi htio da napravim jednu malu seriju intervjua sa domacim firmamam iz RS-a koje ce kao konzorcij najverovatnije biti dio projekta.
Trazio sam imena firma, medjutim gospodja mi ih nije htjela dati. iz drugih izvora sam upoznat da je Integral Inžinjering iz Banjaluke jedan od većih igrača, ali ne znam više nikoga. Tako da ću postaviti pitanje i ovdje.
Dakle zanimaju me građevinske firme iz RS-a (bitniji igrači) koje se bave izgradnjom cesta i koje će najverovatnije biti dio ovog projekta.
Unaprijed hvala svima
Autoput Banja Luka - Doboj
Moderator: anex
- Honda NSX
#2 Re: Autoput Banja Luka - Doboj
dakle, da ne bi bilo zabune, trebaju mi samo imena građevniskih firmi koje se bave gradnjom cesta u RS-u (domaćih RS firmi). to je sve, ništa više. Sazno sam za Integral Inžinjering koeg je osnovo neki Stepanović, a sada mi treba još koja takva firma. Hvala i pozdrav
- mO k3
#3 Re: Autoput Banja Luka - Doboj
obrati se gazdi mili u laktase
....
ja mislim da je to jedna velika ubleha i da ce doci do izgradnje tog famoznog aVtoputa nikada ,a mozda ni tada ....
ja mislim da je to jedna velika ubleha i da ce doci do izgradnje tog famoznog aVtoputa nikada ,a mozda ni tada ....