U intervjuu za CNN novoizabrani egipatski predsjednik, kandidat muslimanske brace Mursi je izjavio "Postivat cemo mirovni ugovor sa izraelom".

Ne moze, nemam vremena. Sam istrazuj.Halcyon wrote:Jel majke ti? I oni Masoni?![]()
Može to malo detaljnije, kad si se već dotakla te teme?
Dobri ovi neki masoni. Cim zele postivati mirnovni sporazum.ActionWoman wrote:Muslimanska braca su masonska frakcija, al stas, ljudi cuju pridjev "muslimanska" pa odmah pocnu navijati za iste.
a kako je moguce istraziti da je neko ili nesto masonska frakcija? more bit da su i bildberg samo jos ne znajuActionWoman wrote:Ne moze, nemam vremena. Sam istrazuj.Halcyon wrote:Jel majke ti? I oni Masoni?![]()
Može to malo detaljnije, kad si se već dotakla te teme?
Mladomuslimanska omladina je opterecena masonima. Jutros cujem da je i Radoncic mason.kamen spoticanja wrote:a kako je moguce istraziti da je neko ili nesto masonska frakcija? more bit da su i bildberg samo jos ne znajuActionWoman wrote:Ne moze, nemam vremena. Sam istrazuj.Halcyon wrote:Jel majke ti? I oni Masoni?![]()
Može to malo detaljnije, kad si se već dotakla te teme?![]()
cuj hasan el benna mason...cool
jok,taj je samo banditCanton wrote: Mladomuslimanska omladina je opterecena masonima. Jutros cujem da je i Radoncic mason.
Zato i kazem...kamen spoticanja wrote:jok,taj je samo banditCanton wrote: Mladomuslimanska omladina je opterecena masonima. Jutros cujem da je i Radoncic mason.
Ne prosipaj se bili su hapseni tokom citave Mubarakove karijere...i sad su etko konacno na vlasti oni,,dokaz da ce svacija svijeca izgorjeti na krajuActionWoman wrote:Muslimanska braca su masonska frakcija, al stas, ljudi cuju pridjev "muslimanska" pa odmah pocnu navijati za iste.
tako da ti u ovoj opciji mubarak dodje kao najveci protivnik masonskih loza,i najveca brana globalnom cionizmutheTruePath wrote:Ne prosipaj se bili su hapseni tokom citave Mubarakove karijere...i sad su etko konacno na vlasti oni,,dokaz da ce svacija svijeca izgorjeti na krajuActionWoman wrote:Muslimanska braca su masonska frakcija, al stas, ljudi cuju pridjev "muslimanska" pa odmah pocnu navijati za iste.
Uzviseni trazi da se ne govori lose o nekome ili necemu ako nemas cvrste dokaze...dapace svi dokazi ovde govore da nisi upravu...btw nije niko ispred bratstva isao da kontrolose iranski nuklearni programActionWoman wrote:theTruePath wrote:Ne prosipaj se bili su hapseni tokom citave Mubarakove karijere...i sad su etko konacno na vlasti oni,,dokaz da ce svacija svijeca izgorjeti na krajuActionWoman wrote:Muslimanska braca su masonska frakcija, al stas, ljudi cuju pridjev "muslimanska" pa odmah pocnu navijati za iste.
Nazalost, ne prosipam se. Stvari nisu onakve kako ti izgledaju. Samo se sjeti kako se ovdje narod borio da odbrani svoja ognjista, a onda su isti oni koji su ko biva vodili taj narod i uzjahali ga. Vjerujem samo dragom Bogu i nikome vise. To sto nesto ima prefiks islamski, muslimanski nije garancija da zaista takav jeste. Muslimani bi trebali da se skoluju sto vise, da jacaju medjusobne odnose i dobrocinstvo. Meni je dosta "muslimana" koji na kraju dana gledaju samo svoj interes. Onaj lik iz Muslimanskog bratstva isao ispred UN da kontrolise nuklearni program u Iranu. Sta nam to govori?
uz duzno postovanje ali ti ovo smatras literaturom?ActionWoman wrote:Evo malo literature http://www.bibliotecapleyades.net/socio ... hood17.htm
Kaže Allah s.w.t. u Kur'anu Časnom:ActionWoman wrote:Nazalost, ne prosipam se. Stvari nisu onakve kako ti izgledaju. Samo se sjeti kako se ovdje narod borio da odbrani svoja ognjista, a onda su isti oni koji su ko biva vodili taj narod i uzjahali ga. Vjerujem samo dragom Bogu i nikome vise. To sto nesto ima prefiks islamski, muslimanski nije garancija da zaista takav jeste. Muslimani bi trebali da se skoluju sto vise, da jacaju medjusobne odnose i dobrocinstvo. Meni je dosta "muslimana" koji na kraju dana gledaju samo svoj interes. Onaj lik iz Muslimanskog bratstva isao ispred UN da kontrolise nuklearni program u Iranu. Sta nam to govori?
Zato je i "dobio" izborecrnoplavo wrote:U intervjuu za CNN novoizabrani egipatski predsjednik, kandidat muslimanske brace Mursi je izjavio "Postivat cemo mirovni ugovor sa izraelom".
Da je mason?ActionWoman wrote:Nazalost, ne prosipam se. Stvari nisu onakve kako ti izgledaju. Samo se sjeti kako se ovdje narod borio da odbrani svoja ognjista, a onda su isti oni koji su ko biva vodili taj narod i uzjahali ga. Vjerujem samo dragom Bogu i nikome vise. To sto nesto ima prefiks islamski, muslimanski nije garancija da zaista takav jeste. Muslimani bi trebali da se skoluju sto vise, da jacaju medjusobne odnose i dobrocinstvo. Meni je dosta "muslimana" koji na kraju dana gledaju samo svoj interes. Onaj lik iz Muslimanskog bratstva isao ispred UN da kontrolise nuklearni program u Iranu. Sta nam to govori?
Na osnovu cega tvrdis da je mason? Na kraju krajeva i da jeste sta mi u BiH imamo s tim? I druga stvar za svakog se moze reci da je mason ne vidim zasto bi nesto tako neprovjereno bilo degradirajuce za nekoga.ActionWoman wrote:
Nazalost, ne prosipam se. Stvari nisu onakve kako ti izgledaju. Samo se sjeti kako se ovdje narod borio da odbrani svoja ognjista, a onda su isti oni koji su ko biva vodili taj narod i uzjahali ga. Vjerujem samo dragom Bogu i nikome vise. To sto nesto ima prefiks islamski, muslimanski nije garancija da zaista takav jeste. Muslimani bi trebali da se skoluju sto vise, da jacaju medjusobne odnose i dobrocinstvo. Meni je dosta "muslimana" koji na kraju dana gledaju samo svoj interes. Onaj lik iz Muslimanskog bratstva isao ispred UN da kontrolise nuklearni program u Iranu. Sta nam to govori?
A ja ti literatureActionWoman wrote:Evo malo literature http://www.bibliotecapleyades.net/socio ... hood17.htm