Uhapšen dekan Stomatološkog fakulteta u Sarajevu Muhamed Ajanović i glavna prosvjetna inspektorica Dalila Hakalović
http://www.klix.ba/clanak/251225045

Mislim da su prirodne
https://podlupombih.ba/muhamed-ajanovic ... -ambicija/

Zasto brate 4 puna sata pustati muziku svaki prokleti dan. Kao skec iz nadrealista.Svaki dan, u periodu od 17 do 21 sat biće emitovana muzika Indexa...
dok jednom ne naletis na miliciju sa one strane mostaNaslovnica wrote: ↑25/12/2025 11:04
Prvi ja skrenem iz ljubljanske prema mostu, pogotovu kada idem iz trake koja prolazi kroz pumpu i ako nema niko u traci prema mostu.
![]()
@black, pomjeri malo ovu svoju sliku u lijevo, ima isprekidano da se iz pumpe može preći u drugu traku (ali ne i prema mostu)
Hoće li biti šta od RATM?
Meni su nepoznati oboje. Nešto kao da sam neki naslov pročitala o pretresima na tom faukultetu.drug_profi wrote: ↑25/12/2025 11:40Ima čak navoda da je lik gej, ali hajd to su sve tračevi.
Zapravo bi mi bilo i logično da se na pozicije stavljaju ljudi koji mogu biti ucjenjeni.
Meni je ovo zapalo za okoblack wrote: ↑25/12/2025 12:01dok jednom ne naletis na miliciju sa one strane mostaNaslovnica wrote: ↑25/12/2025 11:04
Prvi ja skrenem iz ljubljanske prema mostu, pogotovu kada idem iz trake koja prolazi kroz pumpu i ako nema niko u traci prema mostu.
![]()
@black, pomjeri malo ovu svoju sliku u lijevo, ima isprekidano da se iz pumpe može preći u drugu traku (ali ne i prema mostu)![]()
od 1:50

Malo se salim, ali ne ni skroz, jer sam ubijedjen da bi bilo puno manje negodovanja da je u pitanju neka druga muzika.dječak sa šibicama wrote: ↑25/12/2025 12:15 Da ti neko 4 sata vrti jednu te istu pjesmu, pa da ti tata pjeva, probilo bi ti mozak.
Uostalom, nije li tada vrijeme odmora, mozda neko radi kazem mozda, dodje kuci da se odmori a ono koncert do navece.
Šta je poražavajuće.Ateista wrote: ↑25/12/2025 12:24Malo se salim, ali ne ni skroz, jer sam ubijedjen da bi bilo puno manje negodovanja da je u pitanju neka druga muzika.dječak sa šibicama wrote: ↑25/12/2025 12:15 Da ti neko 4 sata vrti jednu te istu pjesmu, pa da ti tata pjeva, probilo bi ti mozak.
Uostalom, nije li tada vrijeme odmora, mozda neko radi kazem mozda, dodje kuci da se odmori a ono koncert do navece.
Svakako da bi dosadilo da se jedna te ista pjesma vrti, sve zavisi koliko je glasno i koliko se stvarno cuje u stanovima. To je nesto sto treba rijesiti, ako nista treba malo smanjiti i regulisati da idu razlicite pjesme, da se ne ponavlja jedna te ista, ali pored svog neukusa i kica koji je prisutan u gradu na svakom koraku, osvjezenje vidjeti da se negdje na javnom mjestu pustaju Indexi i to podrzavam.