Sirija vol. 2

Locked
undefined007

#99826 Re: Sirija vol. 2

Post by undefined007 »

tesanj wrote:
handžar88 wrote:
salik79 wrote:
Eh, jadu, ni prezimena mu ne znas ispravno napisati, a kamoli sta drugo...Nivo - Kuduzovic, Ljakic, Pezic & co....
Pa zato sto je mnogo bitan taj tvoj kvazi sejh :lol: po rupama nekim prosipa to svoje "znanje"..
Sektas ja ti ypitah za kuduza koji govori da je u redu zenit djevojcice od 9 godina a cak je i pricao sa jednom koja se udala sa 11 godina?
Ta nakaradna saudi ideologija dno dna po svim oblicima ljudski prava ne prolazi nigdje osim kod ispranih mozgova takvih kao sto si ti.
Ima li kakav video il' bilo kakav dokaz :?:

dno dna :(
karakters

#99827 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

Last edited by karakters on 28/01/2018 11:29, edited 2 times in total.
salik79

#99828 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

undefined007 wrote:

Ima, kao sto ima i onaj u kojem on poziva na ubistvo svih onih koji "uvode i cine novotarije" (naravno, on odredjuje sta je novotarija - kao sto su mevludi i sl.), jer Boze moj "prljaju mu akidu" :-) :-) :-) :roll:

Bilo je na youtubeu, al' izgleda da im je to neko savjetovao da uklone, a posto sam to ocekivao - na vrijeme sam skinuo, tako da je upload napravljen preko "streamable":

https://streamable.com/u6thn

Ko nema dovoljno jak zeludac da slusa njegova palamudjenja, uz propratni "nashid" koji i normalnog insana cini agresivnim, neka premota na 1:34.
zenit dozic

#99829 Re: Sirija vol. 2

Post by zenit dozic »

Kikibombona wrote:
LjutiOtac wrote:
Nadzornik wrote:Sta reci... :D

Image
Ovoj propagandi dajem thumbs up :thumbup:

Ali ozbiljno gledajuci ove zenske samo dovlace za photo shoots isto ko one strane borce ili Iracani "Abu Azraela" to nikakvih borbi nije vidjelo. Kad se sve zavrsi i smiri dovedu njih da ih uslikaju da malo moral dizu i za propagandne svrhe za zapadnu stampu da pokazu kako su oni progresivni cak im i zene ratuju...
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Uff dobrije picoka tito dragi :P

Kakva pedercina moras bit da vodis rat protiv njih, umjesto ljubav :D
karakters

#99830 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

salik79 wrote:
undefined007 wrote:

Ima, kao sto ima i onaj u kojem on poziva na ubistvo svih onih koji "uvode i cine novotarije" (naravno, on odredjuje sta je novotarija - kao sto su mevludi i sl.), jer Boze moj "prljaju mu akidu" :-) :-) :-) :roll:

Bilo je na youtubeu, al' izgleda da im je to neko savjetovao da uklone, a posto sam to ocekivao - na vrijeme sam skinuo, tako da je upload napravljen preko "streamable":

Ko nema dovoljno jak zeludac da slusa njegova palamudjenja, uz propratni "nashid" koji i normalnog insana cini agresivnim, neka premota na 1:34.
Bitno je da poltronska i beskicmenjacka IZ BiH tom orangutanu kao velikom od njih priznatom daiji iz svog okrilja daje prostor i legitimitet na svom Radio Biru, jednako kao sto su i Al Kaidini cetnicki orangutani udarna igla pravovjerne vojske plisanog sultana Pferdo-guna.

"Neka smo govna, ali nek nas je vise".
славянин

#99831 Re: Sirija vol. 2

Post by славянин »

Velika bitka za strateski vazno brdo Bursaya koje nadgleda Azaz i na kojem se nalaze tesko utvrdjeni polozaji YPG/PKK , izvjestaji govore o brojkama izmedju 350-500 poginulih na obje strane (ukljucujuci 50 civila).Trenutno Turska i vazali pokrecu drugi napad na brdo (zapravo lanac brda)
Opet bi konstatovao razliku Kurda iz Tuske i djelomicno Sirije i onih u Iraku :).

Jedan od glavnih komandanata “Faylaq sham” - Turski rent a juihadist Mahmood al-Dams poginuo u regiji Racco-a.

2 Turska vojnika poginula 11 ranjeno u regiji Souldjuka.

Turska zauzela brda iznd sela Jindares i vaznoke brdo Tel Marsides.

Pripadnica YPJ Abesta Khabour a izvrsila samoubilacki napad na trupe koje su napredovale prema selu Hemam.

Sve da se sumira bravo Sultane zaista mudre odluke evo odmah na pocetku vidimo :roll:
Last edited by славянин on 28/01/2018 12:11, edited 1 time in total.
muhafuca

#99832 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

Kikibombona wrote:Pripadnica YPJ Avesta Kabur se bacila pod tenk i raznijela. Radikalizacija na pomolu. PKK ima kult mucenistva, moze se ocekivati dodatna eskalacija u Efrinu i samoj Turskoj.
Jucer si kukao kad sam YPG zvao BeKeKe .... sta je sad ovo?

Kakve veze jel ima sto BeKeKe ima kult mucenistva - ovo je JeBeGe totalno drugacija organizacija po tebi ... jell?
Nadzornik

#99833 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

NATO sila.... :-)

sarajevoxxxx

#99834 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Brdo i vojna baza Bursaja ponovo u rukama boraca FSA i turske vojske.
Stari_demagog

#99835 Re: Sirija vol. 2

Post by Stari_demagog »

Samo u kost sa teroristima.
handžar88

#99836 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
undefined007 wrote:

To je sve od poslanika saws, ako vam se ne svidja trazite drugu vjeru.. il malo izmijenite ovu postojecu kao siije a Bgm i sufije.
Stari_demagog

#99837 Re: Sirija vol. 2

Post by Stari_demagog »

Gledam maloprije reportaže o Kurdima koji se bore na strani Turske i FSA. Ljudi kažu da PKK teroriše i Kurde koji ne misle kao oni, naročito one koji su privrženi islamu. Zato sam i govorio da islamofobi najviše podržavaju PKK jer imaju zajedničku dodirnu tačku. To je i na kikiju, a i na ostalim likovima koji podržavaju PKK na ovom forumu primjetno.
Nadzornik

#99838 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Kikibombona wrote:Pripadnica YPJ Avesta Kabur se bacila pod tenk i raznijela. Radikalizacija na pomolu. PKK ima kult mucenistva, moze se ocekivati dodatna eskalacija u Efrinu i samoj Turskoj.

Image

Inace, osudjujem samoubilacke napade, da ne bude zabune!
I za sta ili za koga je ona dala svoj zivot...???

Za svoju domovinu Siriju ili...???

I na kraju,kojem li se ona Bogu moli,sve mrzi samo Kurde voli... :-)
sarajevoxxxx

#99839 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

FSA zauzela brdo Kajzakali koje se nalazi iznad regije Dženderis u Efrinu. 7 pripadnika YPG-a poginulo.
nema me tamo

#99840 Re: Sirija vol. 2

Post by nema me tamo »

NEKA TI JE LAKA SIRIJSKA ZEMLJA AVESTA!
славянин

#99841 Re: Sirija vol. 2

Post by славянин »

Nadzornik wrote:

Image

Mislim da ti forumski komentator nisi na nivou cizme njene da komentarises zasto je to ona uradila.... zast su vojnici AR BiH (ustvar i 1992 nije ni bila vojska) trcali na tenkove molotovljevim koktelima ? Brani svoj narod i svaka joc cast.
insomnia78

#99842 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ne poredite neuporedivo
sarajevoxxxx

#99843 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

handžar88 wrote:
salik79 wrote:
undefined007 wrote:

To je sve od poslanika saws, ako vam se ne svidja trazite drugu vjeru.. il malo izmijenite ovu postojecu kao siije a Bgm i sufije.
O propisu govoriti je jedno, pozivati na ubistvo sasvim druga stvar. Po hanefijskom mezhebu onaj ko ostavi namaz zatvara se dok se ne pokaje ili ne umre (po većini uleme ubija se) i ta fraza "ubija se" spominje se na mnogo drugih mjesta ili za desetine drugih propisa. Iznijeti stav neke uleme po nekom pitanju nije isto što i poziv na ubijanje.
Last edited by sarajevoxxxx on 28/01/2018 12:50, edited 1 time in total.
Nadzornik

#99844 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Trebala bi i Rusija malo da pomogne Turskoj da polupa ove PKK teroriste.
Kao slucajno TOS prebacio Idlib,kalibr raketa pobrkala koordinate itd...Erdogan ce znati to da cijeni.
muhafuca

#99845 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

Nadzornik wrote:

Image

Za Babu ... vidis joj Apo-a na desnom ramenu ... samo Babo i nista vise.

Nesto kao Abdicevci kod nas :-)
handžar88

#99846 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

@Savoxxxx
Naravno da nije, i naravno da Safet nije pozivao na ubijanje.. objasnjavao sam to ovom mamlazu ali ne pije vode ne zeli da cuje, samo vrti ovo nema za sta drugo da se uhvati pa za slamku. Isto tako ashabi su smatrali munaficima one koji bez razloga ne dodju u dzemat na namaz ali to ne znaci da cu ja sad Salika proglasiti munafikom zato sto visi na forumu u vrijeme namaza.
muhafuca

#99847 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

славянин wrote: Mislim da ti forumski komentator nisi na nivou cizme njene da komentarises zasto je to ona uradila.... zast su vojnici AR BiH (ustvar i 1992 nije ni bila vojska) trcali na tenkove molotovljevim koktelima ? Brani svoj narod i svaka joc cast.
Mani pusti jeftine patetike.

Po tvojoj logici treba Ustat pa Spomenut i ISIS-ovce koji su se rokali i dan i noc.

I oni su za svoj ideal zivot dali jel. Oni misle da su za vjeru ova misli da je za naciju - al sustina je ista ... ideal.

Ustat pa spomenut jel?

Sta s njihovim cizmama
Nadzornik

#99848 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

muhafuca wrote: Za Babu ... vidis joj Apo-a na desnom ramenu ... samo Babo i nista vise.

Nesto kao Abdicevci kod nas :-)
Jednom rijecju ovi PKK teroristi su izdajnici svoje zemlje.

Pa to bila konkretno Sirija ili se radilo o Turskoj,Iranu ili Iraku.
Bilo gdje da zive ovi Kurdi su izdajnici zemlje u kojoj zive.
karakters

#99849 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

handžar88 wrote:@Savoxxxx
Naravno da nije, i naravno da Safet nije pozivao na ubijanje.. objasnjavao sam to ovom mamlazu ali ne pije vode ne zeli da cuje, samo vrti ovo nema za sta drugo da se uhvati pa za slamku. Isto tako ashabi su smatrali munaficima one koji bez razloga ne dodju u dzemat na namaz ali to ne znaci da cu ja sad Salika proglasiti munafikom zato sto visi na forumu u vrijeme namaza.
Zna Sajo sta prica. Samo se saburli pritajiti dok ne dodje vlast islamske drzave, a onda-zna se. Tad se vise ni ne poziva na ubijanje onih sto ne klanjaju, nego ubija. Sve u skladu sa zakonom. Pravovjernim pravednim islamskim. Alah voli strpljive. Nije Rim daleko, vec je tamo Dzeko. :lol:
Novosti

#99850 Re: Sirija vol. 2

Post by Novosti »

Nadzornik wrote:

Image

Ovo je dosad 2. put u cijelom ratu da se netko s Kurdske strane raznese. Bio je jedan slučaj i oko Kobanija prije par godina.
Locked