Izvinjavam se poštovani @draganebl ukoliko sam Vas ičim uvrijedio ili isprovocirao. Molim sada Vaš poštovani odgovor ukoliko sam dostojan i dovoljno vrijedan Vašeg vremena i truda. Pitanje se nalazi u dispozitivu koji sam skromno citirao zajedno sa Vašim prethodnim odgovorom. Hvala.draganbl wrote:Ne želim da odgovaram na tvoj provokativan post. Pokušaj pronaći odgovore u mojim prethodnim postovima, ili promijeni ton kojim mi se obraćaš, ako želiš da ti direktno odgovorim.Real Khan wrote:@draganbl,
Da ne odlazimo daleko od poštovane teme o veleuvaženom Dodiku ALL ABOUTsamo ću se nadovezati na uvaženog forumaša @nokiu: ako poštuješ svaku presudu i vjeruješ u objektivnost sudova (pogotovo onog u BG koji je bez ikakvih objektivnih dokaza arbitrarno osudio Iliju Jurišića za nešto što u narodu kažu: "ni luk jeo ni luk mirisao"), da li bi onda prihvatio da ti se sudi na osnovu recimo @nokijine tužbe da si mu ukrao milion maraka, a @nokia npr. ima štelu na sudu i puf...ti duguješ čovjeku pare a para nisi ni vidio niti je ikada postojalo krivično djelo. Da li bi i tada vjerovao u objektivnost suda? Nigdje dokaza, ali je presuda tu... Samo da podsjetim, jedan od stubova demokracije je VLADAVINA PRAVA i ZAKONA, koje uključuje i PRAVO NA FER I OBJEKTIVNO SUĐENJE... Ilija Jurišić to pravo nije ostvario u BG, Ganić ima u rukama mišljenje ICTY koje kaže da je kolona bila legitiman vojni cilj (što automatski pobija sve navode o kršenju Ženevske konvencije o običajima ratovanja). Zašto onda ti ili na kraju krajeva velepoštovani, nenadjebivi i "neumrli"
Milorad Mićo Dodik nikako da prihvatite meritorno mišljenje te institucije?
Yours sincerely,
Real Khan