Već rekoh da se ponovo registrovao onaj što uvodi grijanje u džamije.
Onaj sa Sirije.
Mi Bosnjaci/Bosanci i Hercegovci (muslimani), uvodimo sami sebi grijanje i sve sto nam je potrebno u Dzamije i svugdjje gdje nam je potrebno, je li ti vatra?Capljina74 wrote: ↑23/09/2020 23:03Već rekoh da se ponovo registrovao onaj što uvodi grijanje u džamije.
Onaj sa Sirije.
Ocigledno nemas pojma o cemu pricam.Novi_Nick wrote: ↑23/09/2020 23:16Mi Bosnjaci/Bosanci i Hercegovci (muslimani), uvodimo sami sebi grijanje i sve sto nam je potrebno u Dzamije i svugdjje gdje nam je potrebno, je li ti vatra?Capljina74 wrote: ↑23/09/2020 23:03Već rekoh da se ponovo registrovao onaj što uvodi grijanje u džamije.
Onaj sa Sirije.
Prva je osnovana, odnosno obnovljena, 1993. godine.Duka Dizel II wrote: ↑23/09/2020 21:26A prva?
Mislim da su obe registrovane 2007 godine, nakon što je Srbija (p)ostala samostalna.
Čuj potvrdila!?
Capljina74 wrote: ↑24/09/2020 00:45Čuj potvrdila!?
Oni ih postavili. Već i gusle opjevale. Kosovski ciklus pjesama, Pad Mila.
Kreće ono...
Kad je ovaj rat minuli
Devedeset prve bio
Zar nijesi Crnogorce
Na Dubrovnik predvodio
Eh to, falaŠkobo Habu wrote: ↑23/09/2020 15:15
Sevdalinka "Zaplakala Šećer Đula" nema veze nikakve sa Pljevljima, već sa opsadom Plevna u Bugarskoj.
Osman-paša je zarobljen u Vučijem Dolu.
Ma sve pogresni navodi zemljak, 24 bataljona a 45.000 ljudi, onda kad napisu turci moras pomislit na neke druge bitke, slabo je tu turaka bilo kad je u pitanju hercegovacki ustanak.
Blek Stena wrote: ↑23/09/2020 14:47a bio se ponadao.... zasluzio je bronhiCapljina74 wrote: ↑22/09/2020 21:03Oooo, viđu runera...
Saće čika Blek Stena da bonu...
Neće da bude grub...![]()
Ja, i? U historijskim dokumentima nigdje se ne spominju Srbi, već Crnogorci ili crnogorska plemena.
Ja, i?Škobo Habu wrote: ↑24/09/2020 08:17Ja, i? U historijskim dokumentima nigdje se ne spominju Srbi, već Crnogorci ili crnogorska plemena.
Imaš zapise Arthura Evansa ili onoga ruskog konzula, Giljferdinga, iz tog doba gdje jasno navode da kod katolika i pravoslavaca u Bosni i Hercegovini ne postoji nacionalna svijest, već samo vjerska. Nacionalni preobražaj dolazi tek kasnije...
Tiha voda brege valjaCapljina74 wrote: ↑24/09/2020 08:30Ja, i?Škobo Habu wrote: ↑24/09/2020 08:17Ja, i? U historijskim dokumentima nigdje se ne spominju Srbi, već Crnogorci ili crnogorska plemena.
Imaš zapise Arthura Evansa ili onoga ruskog konzula, Giljferdinga, iz tog doba gdje jasno navode da kod katolika i pravoslavaca u Bosni i Hercegovini ne postoji nacionalna svijest, već samo vjerska. Nacionalni preobražaj dolazi tek kasnije...
Da se pita Bosna, otišla bi Hercegovina u tri...
Koja?
Hercegovinu bratski popola drze SDA i HDZ. Zanemarimo taj dio sto se danas zove RS, a i tu je SDA kriv sto se povratak nikad nije ostvario.
Na državni kazan, apartmani Spuž.Предсједник црне Горе Мило Ђукановић бојкотовао је јучерашњу конститутивну сједницу Скупштине Црне Горе.
То је први пут од проглашења независности, али и у претходном периоду да предсједник државе бојкотује конститутивну сједницу.