evo i mene frisko iz Korenice,Hrvatska,gdje se odrzavao Adria bike maraton...
https://www.facebook.com/AdriaBikeMarat ... &ref=br_tf
lajkajte,ko ne moze vidjeti slike...preko 900 ucesnika,tri vrste staze...od 33,60ak i skoro 90 km...ja sam vozio ovu najslabiju od 33 km...staza prolazi kroz nacionalni partk Plitvicka Jezera...staza je stvarno nevjerovatna,mozda i naljepsa po kojoj sam vozio...izmjenjuje se 5-6 vsta podloge (asfalt,makadam,trava,pijesak,sumski put) i bas su prelijepi predjeli kojima prolazi...vjerujem da su one dvije taze koje se penju vise u planinu i ljepse,zbog pogleda
bilo je ekipe i iz BiH,jedan je osvojio i prvo mjesto,ne znam u kojoj kategoriji...bili su oni iz mtb.ba...onaj Vucjak ili Volujak,ne znam tacno ime
uglavnom,preko 900 takmicara,ja sam imao broj 940...tako da je jos iza mene bilo

ekstra vikend...
jucer smo moja dva druga i ja u takmicenju eliminator prosli u cetvrtfinale,to je kao neki solidan nas rezultat

a danas,na maratonu...ovaj jedan moj drug je bio 32 od 90+ ucenika...a ja sam bio pri kraju,jer mi se shebala guma 200 metara nakon sto sam prosao cilj...tacnije prvo mi je ispuhala preko noci i pola sata prije starta sam moram da lijepim...onda kada sam je namontirao,nije dobro nalegla...poce da skace...onda sam moram novu staviti,dok sam to promijenio i sve podesio...izgubio sam 15-20 minuta i nisam ima omotivacije...vozio sam cisto rekreativno,kao turista i jedini cilj mi je bio da prodjem kroz start

bukvano sam pola staze vozio sam ,nikoga od ucesnika nisam vidio,eto koliko sam kasnio...vidio sam samo one sto su odustajali i vracali se

...kasnije sam sustigao neke i pretekao
slike sada nemam,kada budu,ubaciti cu...imate par oficijelnih na toj adria fb stranici
evo jedna sa starta,nadam se da se vidi slika i ko ne lajka stranicu