Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
dale cooper

#9976 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by dale cooper »

Ako Nurkić ne bude sutra igrao za reprezentaciju svoje zemlje zbog sukoba sa lokalnim političarem onda mu se svakako treba zahvaliti,
nabiti ga nogom i još pride na kurac.
N.N.

#9977 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by N.N. »

Kakvo smo mi karinasko drustvo kada se 80% forumasa svrstava na stranu jednog politicara u odnosu na jednog vrhunskog sportasa.
Bgmi smo mi u dobrom qurcu :mrgreen:

Razumni ljudi ce reci da su budalastine to sto se dvojica odraslih prepucavaju preko interneta o desavanjima prije cc 13 godina...i to u ovakvoj situaciji, stanju ili cemu vec.

:run:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9978 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Osim_13 wrote: 30/11/2020 20:23
Ma.Le.Na wrote: 30/11/2020 20:22 Spominju li se neka imena?
Sta mislite vracaju li "stare" ministre ili ce biti i novih imena?
Biće i starih i novih. Ne samo zbog filtriranja DF/SBB ministara iz starog saziva, već ima i bivših ministara koji nisu u mogućnosti vratiti se.
Amel Kovacevic se pravo slabo spominje. Sta je sa njim?
al-em

#9979 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by al-em »

Otisao negdje izvan drzave, mozda makedonija ili tako nesto, nije predaleko.
spinel_

#9980 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by spinel_ »

N.N. wrote: 30/11/2020 21:33 Kakvo smo mi karinasko drustvo kada se 80% forumasa svrstava na stranu jednog politicara u odnosu na jednog vrhunskog sportasa.

Razumni ljudi ce reci da su budalastine to sto se dvojica odraslih prepucavaju preko interneta o desavanjima prije cc 13 godina...i to u ovakvoj situaciji, stanju ili cemu vec.

Ili ako cemo iskreno, lahko je Nurkicu preko bare palamuditi nama ovdje i govoriti kako smo u debelim govnima jer nas Konakovic vodi.
Pa ako si faca odjebi kosarku i dodji u ovo blato i vadi nas iz Kiflinih kandzi. :roll:
Ali jok, lakse otamo sraditi i sve se jebeno mijesati. A veze nema lik.
hamos

#9981 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by hamos »

Nurkic okreni se sebi i svom zivotu, uzivaj u uspjehu nikome nista nisi duzan ..odjebi ovu rupu ne zasluzujemo te :thumbup:
Osim_13

#9982 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Osim_13 »

_BataZiv_0809 wrote: 30/11/2020 21:41
Osim_13 wrote: 30/11/2020 20:23
Ma.Le.Na wrote: 30/11/2020 20:22 Spominju li se neka imena?
Sta mislite vracaju li "stare" ministre ili ce biti i novih imena?
Biće i starih i novih. Ne samo zbog filtriranja DF/SBB ministara iz starog saziva, već ima i bivših ministara koji nisu u mogućnosti vratiti se.
Amel Kovacevic se pravo slabo spominje. Sta je sa njim?
U Albaniji je, United Bank of Albania.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#9983 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by japin_mutapi »

Juka SDA-ov bot.
MUNAFIK

#9984 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

N.N. wrote: 30/11/2020 21:33 Kakvo smo mi karinasko drustvo kada se 80% forumasa svrstava na stranu jednog politicara u odnosu na jednog vrhunskog sportasa.

Juka ga je prozvao bez ikakvih dokaza... I ja bih reagovao da znam da momak prica gluposti jer zasto bi neko presutio laž na svoje ime od strane NBA zvijezde.

Dino je fino napisao ja sam napustio Bosnu 2007. godine, a tebe menadzer dovodio 2008 godine... Dakle Juka laže jer je taj dio ignorisao (a sa tim je krenuo) i nastavio tipicnu SDA/SBB bricu o budzetima i helikopterima jos pocinje status sa DINOKIO...

Jel sad mi trebamo svi aplaudirat Juki na njegove laži i nekulturu jer je on sportista i igra u NBA???
Pryda

#9985 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Pryda »

MUNAFIK wrote: 30/11/2020 22:37

Juka ga je prozvao bez ikakvih dokaza... I ja bih reagovao da znam da momak prica gluposti jer zasto bi neko presutio laž na svoje ime od strane NBA zvijezde.

Dino je fino napisao ja sam napustio Bosnu 2007. godine, a tebe menadzer dovodio 2008 godine... Dakle Juka laže jer je taj dio ignorisao (a sa tim je krenuo) i nastavio tipicnu SDA/SBB bricu o budzetima i helikopterima jos pocinje status sa DINOKIO...

Jel sad mi trebamo svi aplaudirat Juki na njegove laži i nekulturu jer je on sportista i igra u NBA???
Sa demantom njegove laži je trebao stati u raspravi. Ne priliči trenutno najjačem političaru da ga nabijač lopte uvlači u ovakve priče.

Isto sa prozivkom iz SDA kako će podržat vladu ako bude premijer. Hladno napisati niste bitni i ne treba nam vaša podrška i tu završiti bez onih dodatnih komentara. Nije dobro da se uvlači u mahalske rasprave, nadam se da ce prestat to radit.
_Reds_

#9986 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Pryda wrote: 30/11/2020 22:50
MUNAFIK wrote: 30/11/2020 22:37

Sa demantom njegove laži je trebao stati u raspravi. Ne priliči trenutno najjačem političaru da ga nabijač lopte uvlači u ovakve priče.

Isto sa prozivkom iz SDA kako će podržat vladu ako bude premijer. Hladno napisati niste bitni i ne treba nam vaša podrška i tu završiti bez onih dodatnih komentara. Nije dobro da se uvlači u mahalske rasprave, nadam se da ce prestat to radit.
Pazi ovo "nabijač lopte", pa koji je onda djavo bio taj Konaković ?
Ovi Kiflici su prekucali sve druge za dvije klase.

Ono kad lik najuspjesnijeg našeg košarkaša koji se sam izborio za to što jeste, nije mu pomogla ni SDA ni kunto ni panto naziva nabijačem lopte.
Kaligrafija

#9987 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kaligrafija »

Ma samo mini hidrocentrale pravit... Treba za peMzije...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#9988 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

ja ne znam ništa što se tiče ovog nipa. niti mi smrde, niti mi mirišu. toliko imaju poveznica sa sda, a sa druge strane, jedini su koji su hrabro stali na crtu protiv sda i potukli sda.

navest ću jedan primjer za kojeg sam maloprije saznao, a onda provjerio i uvjerio se da je istina.

riječ je o izvjesnom sejadu đozi, koji je bio nositelj nipove liste za ov centar. gospodina doista ne poznajem i zapratio sam ga malo u kampanji, ali sam saznao da čovjek radi u tržnicama, kao voditelj sektora pod nazivom: Sektor za razvoj, marketing i komercijalne poslove.

i ne bih sporio, da čovjek nije po zanimanju profesor obrane i sigurnosti. na to mjesto ga je postavio jasmin terovic iz sda i to izmjenom sistematizacije, jer je to mjesto bilo predviđeno za ekonomistu. valjda u sistematizaciji, gdje stoji stručna sprema, izbrisa sve i ostavili samo vss- društvenog smjera.

kakve veze imaju marketing i komercijalni poslovi sa obranom i sigurnošću? čemu služi odsjek marketinga na ekonomskom fakultetu ili odsjek menadžmenta?

poenta posta, ovo je primjer koliko su jake te njihove poveznice sa sda, da je sve zbunjujuće. makar meni.
desni

#9989 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by desni »

japin_mutapi wrote: 30/11/2020 22:25 Juka SDA-ov bot.
Image
united bosnae

#9990 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by united bosnae »

Nurkic je SIGURNO ono sto je Konakovic nekad htio da postane ... ne znam da ce Nurkic ikada pozeliti da postane ono sto je Konakovic.
Bilo_Nekad

#9991 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bilo_Nekad »

japin_mutapi wrote: 30/11/2020 22:25 Juka SDA-ov bot.
Denis i Efendic izlaze
Juka ulazi

Zive vage isto dodju :mrgreen: ;-)
Tako da sda nije na gubitku
ultima_palabra

#9992 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ultima_palabra »

Pa jel vrhunski sportas prvi prozvao lokalnog politicara, slagao, pisao o stvarima o kojima nema pojma i prozivao ga nadimcima? Da je to neki no name radio, svi bi ga prozvali botom i seljacinom a ovako kad je NBA zvijezda onda treba sutjeti?

Drag mi je Platon, ali mi je draza istina.
Nebozemlja

#9993 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nebozemlja »

Pogrešno posmatraš stvari. Ne vole ljudi Konakovića ni blizu koliko mrze SDA i one koji ih podržavaju.
Last edited by Nebozemlja on 01/12/2020 01:39, edited 1 time in total.
drug_profi

#9994 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Nebozemlja wrote: 01/12/2020 00:51 Pogrešno posmatraš stvari. Ne vole ljudi Konakovića ni blizu koliko mrze SDA i one koje ih podržavaju.
Upravo. Sebe hvatam da mi je svako ko baci kamen na SDA najednom simpatican. I obratno.
N.N.

#9995 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by N.N. »

Ovo je licna stvar izmedju njih i cirkus je da se forumski puk u svemu tome svrstava na stranu politicara, jos samo kakvim frazama i konstrukcijama se sluzi :mrgreen:

Jusuf je momak koji je samo za par godina bavljenja basketom i 'hloptanjem' dospio do NBA.
Materijalno rijesen za dva zivota.
Niko mu nista nije dao, ni stan, ni nastimane konkurse za pomoc pri kupovini stana za mlade :lol:
Patriota, humanista.
Ambasador drzave samo takav.
A mi cemo ga jos i otjerati, kao koji ce nam qurac !?
Hahahaha
Totalno nam nakaradan sistem vrijednosti.
Zato smo mi u debelom qurcu.

Nego, iskulirati, presutiti i nastaviti dalje...
Bar bi ovaj stariji i zreliji trebao tako da razmislja.
ultima_palabra

#9996 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ultima_palabra »

N.N. wrote: 01/12/2020 01:19 Ovo je licna stvar izmedju njih i cirkus je da se forumski puk u svemu tome svrstava na stranu politicara, jos samo kakvim frazama i konstrukcijama se sluzi :mrgreen:

Jusuf je momak koji je samo za par godina bavljenja basketom i 'hloptanjem' dospio do NBA.
Materijalno rijesen za dva zivota.
Niko mu nista nije dao, ni stan, ni nastimane konkurse za pomoc pri kupovini stana za mlade :lol:
Patriota, humanista.
Ambasador drzave samo takav.
A mi cemo ga jos i otjerati, kao koji ce nam qurac !?
Hahahaha
Totalno nam nakaradan sistem vrijednosti.
Zato smo mi u debelom qurcu.

Nego, iskulirati, presutiti i nastaviti dalje...
Bar bi ovaj stariji i zreliji trebao tako da razmislja.
U prevodu, patriota Nurkic moze da sere po kome god hoce u Bosni, a niko mu ne smije odgovoriti da se on ne bi naljutio i odjebao reprezentaciju za koju ima jednocifren broj nastupa sa 27 godina :mrgreen:

Ako je i od "ambasadora" puno je.
Nebozemlja

#9997 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nebozemlja »

Greška, molim moderatora da obriše objavu
desni

#9998 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by desni »

Janjicar wrote: 30/11/2020 14:21
sumirprimus wrote: 30/11/2020 14:19 jasta neg je seljacina. seljacka posla, i ovaj cirkus od prepucavanja pitanje je samo u koju svrhu, i sam u postu spomenu da je bolje da dino malo popusti u politici? :shock: :lol: :lol: :-)

9 od 9
Ne zamjeri Juki, lik nije otisao dalje od Dubokog Potoka, nizerazredni igrač pa haj.
Tačno tako, hebeš NBA, šta će Juka seljačina iz Svojata, tamo nekakvog sela negdje kod nekakvih tamo Živinica.
Konakovićev govor seljačinama u Živinicama. Da se podsjetimo pošto neki imaju pamćenje čovječije ribice :(
Pominju se i SDP i diplomatski pasoši, nekad diplomatske pasoše SDP davao Kačavendi, sad Turkovićka daje seljačinama koji igraju u NBA :mrgreen:
Pominje se i vrijeđanje inteligencije :lol:
Ono jest da srce sdaovsko, bošnjačko prašta :lol:

Konaković pokazuje veliki kapacitet da postane bošnjačka verzija Vučića :idea:
Naravno sa podneblju primjerenom razlikom u smislu i žestini. Da nije tako on bi ko i Vučić u Srbiji sam formirao vlast bez po muke :mrgreen:
Kikibombona

#9999 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

desni wrote: 01/12/2020 01:44Ono jest da srce sdaovsko, bošnjačko prašta :lol:

Naravno sa podneblju primjerenom razlikom u smislu i žestini. Da nije tako on bi ko i Vučić u Srbiji sam formirao vlast bez po muke :mrgreen:
Ovaj video je pokazatelj kakvo je zlo SDA i kako iz covjeka izvlaci najniže strasti. Svi u SDA govore ovako. Zbog toga je nuzno ovu stranku trajno ukloniti iz vlasti. Potpuno primitivna ideologija koja nije za dvadeseto vec za devetnaesto stoljece.

...

A ako ste zabrinuti da bi NiP mogao sam vladati, podrzite sto jace SDP i NS. To su stranke koje ce u buducnosti ciniti vlast.

SDA je gotova. Debakl na ovim izborima je samo pocetak sta ih ceka za 2 godine. I vec su se poceli iznutra raspadati, Zvizdic je skontao da taj brod nezaustavljivo tone.
desni

#10000 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by desni »

Kikibombona wrote: 01/12/2020 02:19
desni wrote: 01/12/2020 01:44Ono jest da srce sdaovsko, bošnjačko prašta :lol:

Ovaj video je pokazatelj kakvo je zlo SDA i kako iz covjeka izvlaci najniže strasti. Svi u SDA govore ovako. Zbog toga je nuzno ovu stranku trajno ukloniti iz vlasti. Potpuno primitivna ideologija koja nije za dvadeseto vec za devetnaesto stoljece.

...

A ako ste zabrinuti da bi NiP mogao sam vladati, podrzite sto jace SDP i NS. To su stranke koje ce u buducnosti ciniti vlast.

SDA je gotova. Debakl na ovim izborima je samo pocetak sta ih ceka za 2 godine. I vec su se poceli iznutra raspadati, Zvizdic je skontao da taj brod nezaustavljivo tone.
I kad bude uklonjena iz vlasti SDA Bosna i Hercegovina će postati nova Švicarska :bih:
Živiničke seljačine kojima vrijeđaju inteligenciju će postati najnovija FGR raja :lol: , gradonačelnik Banja Luke će organizovati gay paradu, gradonačelnik i gradsko vijeće Mostara će promijeniti NDH nazive ulica itd.
Post Reply