Korito i brane su prije mjesec dana trebale biti gotove. Jer je para bilo. A gdje su te pare, znaju oni u vlasti. Prema tome...mO k3 wrote: Ne kontam sta su oni krivi ???![]()

Moderator: anex
Korito i brane su prije mjesec dana trebale biti gotove. Jer je para bilo. A gdje su te pare, znaju oni u vlasti. Prema tome...mO k3 wrote: Ne kontam sta su oni krivi ???![]()

Kad neko zasluži, nije teško, hljeba mi.insomnia78 wrote:Dje si ti prije tukla i pljuvala hljeba ti?
Koliko sam cuo samo u posaviniBlack swan wrote:mene zanima koliko je nasipa, betonskih zidova napravljeno od maja
presretna sam kad vidim da su posljedice poplava u tolikoj mjeri uklonjene da osoba koja je prije 20 dana dobila pomoc za obnovu poda porodicne kuce jer nisu sami to mogli priustiti - danas ljetuje u turskoj.
imal kraja mojoj sreci i sreci svih volontera koji su od usta odvajali za ovu donaciju

Ne znam kome je osoba iznad donirala novac, ali to je vrlo ružan citat. Ne vjerujem da ona ojađena sirotinja danas ima novca za podmirivanje osnovnih potreba ...pirmin wrote:presretna sam kad vidim da su posljedice poplava u tolikoj mjeri uklonjene da osoba koja je prije 20 dana dobila pomoc za obnovu poda porodicne kuce jer nisu sami to mogli priustiti - danas ljetuje u turskoj.
imal kraja mojoj sreci i sreci svih volontera koji su od usta odvajali za ovu donaciju
Malik Urcic wrote:Prognoze nisu dobre za naredna dva dana.MrShadow wrote:Ima li naznaka da bi ovo moglo stati sutra/prekosutra ili nas opet ocekuje gubitak domova za mnoge i zatvaranje putnih pravaca :/
Institucije vlasti su na kolektivnom godišnjem odmoru. Ne nadajte se ...Arsene Wenger wrote: Fakat, do kad će trajati ova totalna paraliza institucija vlasti?
i menihrusta wrote:Malik Urcic wrote:Prognoze nisu dobre za naredna dva dana.MrShadow wrote:Ima li naznaka da bi ovo moglo stati sutra/prekosutra ili nas opet ocekuje gubitak domova za mnoge i zatvaranje putnih pravaca :/
Malik, sa koje si ovo web stranice skino, daj link
Black swan wrote:pa dovoljnoje što su obećali za izbore
i to će isto učiniti opet za mjesec i pol
niš nam ne treba sve nam je obećano
hey, fakat, sta je sa zatvaranjem putnih pravaca?MrShadow wrote:Ima li naznaka da bi ovo moglo stati sutra/prekosutra ili nas opet ocekuje gubitak domova za mnoge i zatvaranje putnih pravaca :/
Odroni i klizišta koja nisu sanirana poslije onih poplava jer gdje će se opet desiti nešto onakvosheilak wrote:hey, fakat, sta je sa zatvaranjem putnih pravaca?MrShadow wrote:Ima li naznaka da bi ovo moglo stati sutra/prekosutra ili nas opet ocekuje gubitak domova za mnoge i zatvaranje putnih pravaca :/
Dvije fronte se sudaraju tačno iznad BiH i tvore kovitlac tako da se kišno oblaci samo vrte u krug a ne idu nigdje dalje.Grican wrote:Ovde mozete pratit http://www.radareu.cz/ Svakih 15 minuta se azurira
Trenutna situacija