BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#9976 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

Što palermo pila naopako :mrgreen:
tr_ba

#9977 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by tr_ba »

Ne zamjerim ja vama sto vi navijate za "svoje" klubove,to cak postujem,ja npr. Travnik volim,ali od 99-te,2000-te ne navijam za njega,upravo zato sto pored ociju nisam slijep.
Ali vi smarate o gigantima,Zelji,Sarajevu,a malo-malo vas opali Obarska,Travnik,Mladost-Kakanj,Radnik...
A u Evropi u prve dvije tekme i nekako,al u trecoj :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9978 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:Palermo konačno doš'o tobe, bit će da je Ramazan pozitivno utjecao :mrgreen:
Ja otisao na Palermo - Jajalo (procitah vijest vezano za reprezentaciju) :mrgreen:
Eborg

#9979 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Eborg »

Zadnjih par godina Siroki je bas u padu, haman su istinite glasine da im je Zrinjski pocuclao majorizirane sponzore iz krsa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9980 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

HaDeZe naredio da je Zapadni Mostar ipak stolni grad. :mrgreen:
Point.

#9981 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Point. »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:
palermo wrote:Da je pameti u našem fudbalskom savezu, nažalost očito je nema, donijela bi se odluka da Sarajevo i Željo svake godine predstavlju Bosnu i Hercegovinu u europskim takmičenjima bez obzira koji bili na tabeli.
A recimo prvak naše lige bi mogao da bude onaj treći klub koji ide u evropu.

Mislim da je ovo jedini put kojim ćemo doći do napretka. Nažalost, teško je očekivati donošenje ovakve odluke, fudbaskli savez očito više preferira interese malih klubova.
Pa dobro, zar misliš da neće biti ovakve priče u Engleskoj ako Leicester ne prođe grupu u LP?
Naravno da će biti, ta znaju englezi šta bi jedina ispravna odluka bila, ali oni zbog robovanja tradiciji i suludoj priči o engleskoj ligi nikako da donesu ovu odluku. Zar nije sramota za engleski fudbal da jedan Leicester predstavlja englesku u Evropi pored živog Manchester Uniteda. Mogu misliti kako će Leicester osramotiti engleze. I koliku će štetu pretrpjeti engleski fudbal. A sve se moglo riješiti potezom pera. Jebi ga.

Ako ništa, nama je lakše, znamo da nismo jedini koji nisu u stanju da donesu ispravnu odluku.
Kakva je ovo prica Boga ti? Leicester je zasluzeno postao prvak i koji qurac je United da ima zagarantovano mjesto u CL? Kakva je onda svrha prvenstva, bolje da se i neigra. Nije sramota za engleski fudbal sto ce Liecester predstavljati Englesku, nego je sramota za engleski fudbal da United dozvoli da se nadje u ovoj situaciji sa svim svojim ugledom, istorijom, parama, basnoslovnim transferima i managerom koji je ipak vodio velike velikane evropske kreme fudbala i ima neko ime. To isto vrijedi i za Sarajevo, Zelju i sve ostale tkz velikane koji bi da zive na staroj slavi, jer nisu sposobni izboriti Evropu na terenu.
Muhamed Đakmić

#9982 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Muhamed Đakmić »

Kad su ljudi prestali prepoznavati sarkazam jebemu miša. Iz aviona se vidi da je palermo sarkastičan :roll:
Point.

#9983 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Point. »

Ako je tako onda jebaji ga, mora da sam praaavo umoran. :zzzz:
Muhamed Đakmić

#9984 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Muhamed Đakmić »

Samo debelo pretjeruje palermo, malo je previše ciničan i kiseo iako nema potrebe za tim. Niko ovdje nije pozivao na to što je on tražio, mada će on vješto pokušati da prikaže upravo kao da jesmo.
palermo

#9985 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by palermo »

Muhamed Đakmić wrote:Samo debelo pretjeruje palermo, malo je previše ciničan i kiseo iako nema potrebe za tim. Niko ovdje nije pozivao na to što je on tražio, mada će on vješto pokušati da prikaže upravo kao da jesmo.
pa dobro malo sam pretjerao u izričaju i sarkazmu :D .....al zapravo ovo što sam pisao i nije daleko od istine...ili možda bolje sportske budučnosti...

Zar ovo što sam ja pisao nije već sadržano u ovoj hzatvorenoj evropskoj ligi u košarci, zar oni pregovori o zatvoprenoj ligi bogatih fudbalskih klubova nisu upravo ovo što pišem...jednim potezom pera odlučiš ko tu oigra a ko ne igra.....i šta misliš da sad napravim anketu među navijačima Sarajeva i Želje o tome da se formira zatvorena liga od četiri kluba , Željo, Sarajevo i eto Borac i Zrinjski koliko bi ih reklo da je to prava ideja.....mnogo, znaš i sam.....

Tako da i pored zajebancije vas pitara i manijaka kao osnovnog motiva moga posta :D bi se moglo govoriti i o generalnom trendu u kojem sport zapravo počinje da gubi svoju osnovnu supstancu. A to je takmičenje......to je prava priroda sporta, ne ljepota, kvalitet...nego takmičenje u kojem svi imaju šansu......

By the way, Platini je napravio sjajan potez sa proširenjem evropskog prvenstva.......potez koji je upravo na liniji sporta i takmičenja, a ne puke zabave koju propagatori ovog pravca vješto umotavaju u izmišljeni pojam sportskog kvaliteta.
cvrčak_na_hedonizmu

#9986 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Još da imaš slican rezon što se tiče politike mogao bih reci da si ljudina. Ovako, eh.......
palermo

#9987 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by palermo »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Još da imaš slican rezon što se tiče politike mogao bih reci da si ljudina. Ovako, eh.......
mah, rekoh li ti bolan anamo, pusti besposlice (tj.politiku) ovdje prave stvari divane :-D
cyprus

#9988 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

Muhamed Đakmić wrote:Kad su ljudi prestali prepoznavati sarkazam jebemu miša. Iz aviona se vidi da je palermo sarkastičan :roll:
Pa ne vidi se baš iz aviona :-D Da ne znam palermova stajališta po ovom pitanju od ranije, ja uopšte ne bih posumnjao u to da li je čovjek ozbiljan... Jer zaista imaš dosta likova koji mrtvi-ozbiljni pričaju ovu priču :-)
decko_sa_kovaca

#9989 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

Imal zrinjski na tv-u /netu ?
ZonFon

#9990 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ZonFon »

Mislim da ce biti na FACE TV.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9991 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Legia mrtvi favorit protiv Zrinje.
Neki dan su ovi od Lechova fasovali u finalu kupa 1-4. Ako je Lech tu negdje kao i prosle godine, hm, ne znam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9992 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Izgleda da Legiji nedostaju neki igraci.
Jedan od njih je i poljski reprezentativac Michal Pazdan, a jos neka trojica reprezentativaca ostalih reprezentacija koje su bile na EP su bila upitna.
5korpus

#9993 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 5korpus »

10-0 za Legiu
Logovan

#9994 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Biće rutinska pobjeda Poljaka.
avetinja

#9995 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

Kad Zrinjski dobije, ima nacija da se sjebe.
MOSALJOZE

#9997 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by MOSALJOZE »

1:6
7 zutih,2 crvena
:izet: ce im znanje na tribini
Tomahawk11
Globalni moderator

#9998 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Dobro poluvrijeme Zrinjskog. Legija je bolja ekipa, ali otimaju se Zrinje. Imaju finu ekipu, bice za bh ligu tezak protivnik svakom i najozbiljniji kandidati za titulu, odnosno odbranu iste.
decko_sa_kovaca

#9999 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

Ma prolazi ovo zrinja. Citirajte me za heftu
Tomahawk11
Globalni moderator

#10000 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Ispadose Zrinje ko kokice iz serpe kod prvog gola :-) slaba reakcija, niko ne zatvara i Nikolic hladno.
Ali evo izjednacise.
Post Reply