O i te kako pije kad imaš kvalitet....pa je li lakše gostovati Travniku, Radniku ili Vitezu koji će se braniti kako kažeš ili da na proljeće ideš Borcu, Zrinjskom, Širokom....jesmo se milion puta okliznuli ranije na malim gostovanjima, ali kad imaš dobru ekipu onda je vrijeme da takva gostovanja postanu rutina...mi ako se još dobro pojačamo, ako Benko nude na 70% od onoga što može, ja glavu na panj stavljam da će takva gostovanja biti pičkin dim i rutina mogu se qrcu oni braniti, u odnosu na gostovanja u B.Luci, Mostaru ili Širokom gdje kakvu god ekipu imali bilo bi baš zejebano...kiksevi koji su bili nemoj po defalutu gurati u budućnost u smislu može se opet isto desiti, ovo Sarajevo evidentno postaje jače i jače iz dana u dan, da bi se reklo kiksali smo prije možemo opet na proljeće...pa sve je moguće u životu, i da se Real oklizne u Osasuni, ali nećemo abdtodd_smith wrote:Ne pije vode ta prica vise, igrali smo i kod kuce protiv Veleza pa ljudi dodjose sa namjerom da igraju bunker. Tako ce i svaka druga slabija ekipa tipa Celik, Sloboda itdnorth wrote:Dodaj da ne idemo ni u Zenicu, kakav god da je Čelik, mi tu nismo dobili više od 20 bajrama, pa i Tuzlu gdje isto do prošle i ove sezone nismo znali šta znači dobiti i drago mi je što tamo ne gostujemo na proljeće kada će njima goriti pod nogama...znači od gostovanja vrijedno spomena u smislu kvaliteta protivnika Lukavica i Otoka gdje smo haman ko na domaćem terenu, te Vrapčići...ostalo su gostovanja gdje smo od protivnika za 3 klase jači, samo treba obratiti pažnju na takve utakmice..Ali znati će Meho aBd
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#9976 Re: Utakmice.
- GandalfSivi
#9977 Re: Utakmice.
Kodro k'o Husret birvaktile kada sa sest napadaca odigra tekmu. Dzemica uopste los nije bio, vidim da ga neki ovdje pljuju po inerciji. Realno, Radovac se nije vidio prvo poluvrijeme, Stojcev standardno pelja, ostali solidno. Izgleda da Duljevicu pravo lezi ova uloga dzokera, kada se odbrana umori, on nam ubrzava igru...
I drago mi je sto smo ovako pobijedili (mada penal jeste cist bio), samo zbog klosara koji kuci igraju 8-2-0. Objektivnu tuzlansku publiku da ne spominjem...
I drago mi je sto smo ovako pobijedili (mada penal jeste cist bio), samo zbog klosara koji kuci igraju 8-2-0. Objektivnu tuzlansku publiku da ne spominjem...
-
todd_smith
#9978 Re: Utakmice.
ma ja pricam o tome kako ono ide prica "kuci cemo" ili ta neka pojacanja, slusamo tu pricu svake godine, i dobro ove jeste drugacije sa parama i sve to, ali mislim na to da bez obzira gdje igras kuci ili u gostima, manje i slabije ekipe ce igrati bunker i ima da grizu kako znaju samo da se brane, bez namjere da igraju fubal. Nemas sta sa kvalitetom tu. Evo danas smo imali kvalitet pa nam je trebao penal da nesto uradimo. Do toga imali 1 ozbiljan sut na gol koji je dosao tek u 35. minuti. penal se desio u 77. minuti. Znaci mi nista drugo nismo napravili, ali imali smo kvalitet. Kontas?north wrote:O i te kako pije kad imaš kvalitet....pa je li lakše gostovati Travniku, Radniku ili Vitezu koji će se braniti kako kažeš ili da na proljeće ideš Borcu, Zrinjskom, Širokom....jesmo se milion puta okliznuli ranije na malim gostovanjima, ali kad imaš dobru ekipu onda je vrijeme da takva gostovanja postanu rutina...mi ako se još dobro pojačamo, ako Benko nude na 70% od onoga što može, ja glavu na panj stavljam da će takva gostovanja biti pičkin dim i rutina mogu se qrcu oni braniti, u odnosu na gostovanja u B.Luci, Mostaru ili Širokom gdje kakvu god ekipu imali bilo bi baš zejebano...kiksevi koji su bili nemoj po defalutu gurati u budućnost u smislu može se opet isto desiti, ovo Sarajevo evidentno postaje jače i jače iz dana u dan, da bi se reklo kiksali smo prije možemo opet na proljeće...pa sve je moguće u životu, i da se Real oklizne u Osasuni, ali nećemo abdtodd_smith wrote:Ne pije vode ta prica vise, igrali smo i kod kuce protiv Veleza pa ljudi dodjose sa namjerom da igraju bunker. Tako ce i svaka druga slabija ekipa tipa Celik, Sloboda itdnorth wrote:Dodaj da ne idemo ni u Zenicu, kakav god da je Čelik, mi tu nismo dobili više od 20 bajrama, pa i Tuzlu gdje isto do prošle i ove sezone nismo znali šta znači dobiti i drago mi je što tamo ne gostujemo na proljeće kada će njima goriti pod nogama...znači od gostovanja vrijedno spomena u smislu kvaliteta protivnika Lukavica i Otoka gdje smo haman ko na domaćem terenu, te Vrapčići...ostalo su gostovanja gdje smo od protivnika za 3 klase jači, samo treba obratiti pažnju na takve utakmice..Ali znati će Meho aBd
Znam ja sta ti zelis da kazes, i u teoriji se slazem naravno, ali zajebi ti to kada mi kiksamo kad ne smijemo da dozvolimo ni k od kiksa. Ali hajde eto kao sto rekoh iznad raduje me to sto napokon uzimamo bodove kada igramo ko karina, to je znak velike ekipe.
- Kemal Malovčić
#9979 Re: Utakmice.
Vrhunski fudbal. Najbolja utakmica ove godine u ligi.
- R2D2_SA
#9980 Re: Utakmice.
Mehaga with cojones
I onaj gore nas malo pogledao, vakat mu je i bilo, a svakako smo zasluzili.
Nažalost liga je takva da je ovakva igra domaćina sasvim moguća, mi da ovako odigramo kući letilo bi sve od trenera, igrača do uprave. Nema se šta našima prigovoriti, isti tempo od početka do kraja, igralo se muški, teren užas za kombinovanje. Prekide moramo popraviti i ofanzivno i defanzivno. Meho i momci svaka čast.
Nažalost liga je takva da je ovakva igra domaćina sasvim moguća, mi da ovako odigramo kući letilo bi sve od trenera, igrača do uprave. Nema se šta našima prigovoriti, isti tempo od početka do kraja, igralo se muški, teren užas za kombinovanje. Prekide moramo popraviti i ofanzivno i defanzivno. Meho i momci svaka čast.
- Maharadza
#9981 Re: Utakmice.
Mehaga neka te idućih 10 godina u FKS! 
- Kemal Malovčić
#9982 Re: Utakmice.
Vrhunski fudbal. Najbolja utakmica ove godine u ligi.
- JOSEF K
#9983 Re: Utakmice.
Zavrsili smo ovaj prvi dio PL sa 9 pobjeda, 5 remija i jednim porazom. Ja zadovoljan. Meho kralj...
-
todd_smith
#9984 Re: Utakmice.
Zavrsili sa 1 porazom, a oba nam trenera (Dzeno i Meho) bez poraza u ovoj polusezoni u Premijer LigiJOSEF K wrote:Zavrsili smo ovaj prvi dio PL sa 9 pobjeda, 5 remija i jednim porazom. Ja zadovoljan. Meho kralj...
- R2D2_SA
#9985 Re: Utakmice.
"Igrači Sarajeva pobjedu protiv Slobode u Tuzli posvetili su našem prvotimcu, Leonu Benki, koji je u jutarnjim satima današnjeg dana postao otac".
Rodio se mali lav
Čestitke 
Rodio se mali lav
- omega369
#9986 Re: Utakmice.
Boga mi se Meha pokazao kao jako dobar. koja mu je ovo utakmica 5-6? nema covjek poraza. jedan remi i sve pobjede. svaka cast
utakmica teska, teren taodjer tezak. ali eto, na kraju je ipak sve ispalo dobro. Sad na pauzi dodati ekipi golmana, veznjaka i napadaca i mi smo TOP
utakmica teska, teren taodjer tezak. ali eto, na kraju je ipak sve ispalo dobro. Sad na pauzi dodati ekipi golmana, veznjaka i napadaca i mi smo TOP
- Maharadza
#9987 Re: Utakmice.
Još da mu i tajo počne rešetati na proljeće i niko sretniji od nas!R2D2_SA wrote:"Igrači Sarajeva pobjedu protiv Slobode u Tuzli posvetili su našem prvotimcu, Leonu Benki, koji je u jutarnjim satima današnjeg dana postao otac".
Rodio se mali lavČestitke
- Dammme
#9988 Re: Utakmice.
Ne pljujem ga po inerciji, nego je ubjedljivo naš najlošiji igrač i danas bio do izmjena. Radovac je igrao više naprijed, a Džemo je trebao zatvarati ono malo kontri Slobode. I de mi reci koju je kontru zatvorio molim te? Sve njihove kontre su ili zaustavljali bekovi ili su bili slobodni ili korneri za njih, a tu smo najtanji. Džemina igra između 2 šesneasterca je 0 bodova.GandalfSivi wrote:Kodro k'o Husret birvaktile kada sa sest napadaca odigra tekmu. Dzemica uopste los nije bio, vidim da ga neki ovdje pljuju po inerciji. Realno, Radovac se nije vidio prvo poluvrijeme, Stojcev standardno pelja, ostali solidno. Izgleda da Duljevicu pravo lezi ova uloga dzokera, kada se odbrana umori, on nam ubrzava igru...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9989 Re: Utakmice.
Napadaca? Pa sta cemo sa postojecim napadacima? A valjda i Benko igra na proljece.omega369 wrote:Boga mi se Meha pokazao kao jako dobar. koja mu je ovo utakmica 5-6? nema covjek poraza. jedan remi i sve pobjede. svaka cast![]()
- Altsa
#9990 Re: Utakmice.
nije bio Dzemo toliko los da ga spominjemo. trudio se, trcao i borio.Dammme wrote:Ne pljujem ga po inerciji, nego je ubjedljivo naš najlošiji igrač i danas bio do izmjena. Radovac je igrao više naprijed, a Džemo je trebao zatvarati ono malo kontri Slobode. I de mi reci koju je kontru zatvorio molim te? Sve njihove kontre su ili zaustavljali bekovi ili su bili slobodni ili korneri za njih, a tu smo najtanji. Džemina igra između 2 šesneasterca je 0 bodova.GandalfSivi wrote:Kodro k'o Husret birvaktile kada sa sest napadaca odigra tekmu. Dzemica uopste los nije bio, vidim da ga neki ovdje pljuju po inerciji. Realno, Radovac se nije vidio prvo poluvrijeme, Stojcev standardno pelja, ostali solidno. Izgleda da Duljevicu pravo lezi ova uloga dzokera, kada se odbrana umori, on nam ubrzava igru...
-
todd_smith
#9991 Re: Utakmice.
Slazem se. Nije bio toliko los. Ali to je iskreno do toga koliko je Sloboda bila losa na kontrama. Da je bila jaca ekipa malo, pojela bi nas na tom dijelu terena.
Ne znam zasto Kovacevic npr nije prije Dzeme dobio mjesto u ekipi. Mali je 2x bolji igrac trenutno.
Ne znam zasto Kovacevic npr nije prije Dzeme dobio mjesto u ekipi. Mali je 2x bolji igrac trenutno.
- omega369
#9992 Re: Utakmice.
na benku sam i mislio.benko u napadu, golman i dobar veznjak i mi smo na konjuTomahawk11 wrote:Napadaca? Pa sta cemo sa postojecim napadacima? A valjda i Benko igra na proljece.omega369 wrote:Boga mi se Meha pokazao kao jako dobar. koja mu je ovo utakmica 5-6? nema covjek poraza. jedan remi i sve pobjede. svaka cast![]()
- BHF_Manijak
#9993 Re: Utakmice.
Pa rek'o sam da je penal, jebo te penal ,ne sviram ga ja!omega369 wrote:u 16 m, cisti penal!! bhm ne seri
-
todd_smith
#9994 Re: Utakmice.
Pa imamo i golmana eto.
Borjan
Benko
Ko nam jos treba?
Imas Duljevica, imas Okica, Krste, Gojko, Radovac
Treba nam samo odlican u odbrani igrac. Ili eventualno zamjena za Stojceva koji se ove sezone sjeti da igra fudbala tek kada je utakmica zavrsena.
Borjan
Benko
Ko nam jos treba?
Imas Duljevica, imas Okica, Krste, Gojko, Radovac
Treba nam samo odlican u odbrani igrac. Ili eventualno zamjena za Stojceva koji se ove sezone sjeti da igra fudbala tek kada je utakmica zavrsena.
-
testni_akaunt
#9995 Re: Utakmice.
Jes ti i danas komentator bio?BHF_Manijak wrote: Samo sam cek'o usporeni da vidim je l' bilo u 16m il' nije.
- BHF_Manijak
#9996 Re: Utakmice.
A nema ko drugi...testni_akaunt wrote:Jes ti i danas komentator bio?BHF_Manijak wrote: Samo sam cek'o usporeni da vidim je l' bilo u 16m il' nije.
-
al-em
#9997 Re: Utakmice.
RukamaVelkoski wrote:Penal čist kao suza, momak igrao rukom..
A nemanja puzigaca je to znao iskoristiti
- BHF_Manijak
#9998 Re: Utakmice.
A bio bi paklen igrac kad bi se ukrstili Nemanja i Puzigaca!

- Koshpa
#9999 Re: Utakmice.
Zapara mi usi, al sam se onda slatko nasmijao, reko valja mi slat PP vecerasal-em wrote:RukamaVelkoski wrote:Penal čist kao suza, momak igrao rukom..
A nemanja puzigaca je to znao iskoristiti
-
todd_smith
#10000 Re: Utakmice.
jedan ga ne zna u prazan gol zabiti, drugi trpa sakom i kapom, koji bi ishod sad sa Nemanjom Puzigacom bio haj ti znajBHF_Manijak wrote:A bio bi paklen igrac kad bi se ukrstili Nemanja i Puzigaca!![]()