Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vrlo malo se razlilkuju od rezervista JNA koje sam vidjao u kasarni 1992.e i po gadljivosti i po izgledu da ne kazem odvratnosti, maksilo-facijalnim i dentalnim deformacijama i opcenito ruznoci
commendatore wrote:vrlo malo se razlilkuju od rezervista JNA koje sam vidjao u kasarni 1992.e i po gadljivosti i po izgledu da ne kazem odvratnosti, maksilo-facijalnim i dentalnim deformacijama i opcenito ruznoci
Vala ja sam vidio par carsijskih momaka u bilo mi.plaho drago...e sad hoce li se pretvoriti u masne debele face s cackalicom u ustima tesko je znati...mislim nije tesko
Pa nemaju naši prašinari ni milju, pričao mi je jedan što vozi ovaj motorić da mu sa toplim izađe tek nešto preko milje...
Ima dosta dobrih policajaca ali nikad se neće istaći u prvi plan zbog svakakvih idiota. Ovi stariji su ko nešto i mogli ali među novima šta je se debila naprimalo strašno, pa prije 2-3 mjeseca mater od jednog policajca galami na njega pred svima na stanici (on u uniformi bio) ako još jednom dođe kući iza 11 da neće uć' u kuću raja crkla od smijeha... i šta sutradan ja trebam takvog zvat na intervenciju, yeah right.
Ima li iko preporuku za stomatologa u Sarajevu ili Zenici koji bi mogao kvalitetno zalijepiti raniju nadogradnju na jedinici koja je otpala? Valjda je bio odlomljen komadic zuba nekad davno pa je sad to nesto nadogradjeno otpalo.
Ovi u Sarajevu spominju nekakve ljuspice i slicno a ne znam da li da preporucim dolazak u Zenicu kod nekoga ili da se u Sarajevu to rijesi? Ipak je vidljiv zub pa su estetika i ujednacenost dosta bitni.
commendatore wrote:vrlo malo se razlilkuju od rezervista JNA koje sam vidjao u kasarni 1992.e i po gadljivosti i po izgledu da ne kazem odvratnosti, maksilo-facijalnim i dentalnim deformacijama i opcenito ruznoci
Vala ja sam vidio par carsijskih momaka u bilo mi.plaho drago...e sad hoce li se pretvoriti u masne debele face s cackalicom u ustima tesko je znati...mislim nije tesko
2x me je zaustavljala u njemackoj policija prvo Autobahn pa onda i Patrolna.... ne znas u koga bi prije gledo - treba ko san momak ko san.... jbo majku reko da me oce provjeravat malo cesce
2x me je zaustavljala u njemackoj policija prvo Autobahn pa onda i Patrolna.... ne znas u koga bi prije gledo - treba ko san momak ko san.... jbo majku reko da me oce provjeravat malo cesce