Logosoft
Moderator: Benq
- Ljakan
#9951 Re: Logosoft ALL ABOUT
otanjili su za iznenađenjima sto yes yes jebiga.
- afannedim
#9952 Re: Logosoft ALL ABOUT
Možda čekaju kraj ove akcije što imaju i 15.12. da vide šta s nama koji smo na starim paketima.
- semirsar
#9953 Re: Logosoft ALL ABOUT
trznu hi ti izgledaLjakan wrote:otanjili su za iznenađenjima sto yes yes jebiga.
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=a5e0 ... 6ab7d462dd
Tri nova mobitela u ponudi Logosofta

Obaviještavamo vas da Logosoft uvrstio tri nova modela pametnih telefona u svoju ponudu. Uz jedan od LoGO! paketa sa mobilnom telefonijom, korisnici mogu da postanu vlasnici pametnih telefona HTC Desire 816, LG Spirit ili Samsung Galaxy A3. Navedeni paketi uključuju i druge usluge, kao što su brzi internet, fiksna telefonija ili digitalna televizija, a u toku je i velika akcija za sve stare i nove korisnike.
Zvijezda među novitetima je, svakako, HTC Desire 816, telefon koji je dobio veliku pažnju korisnika širom svijeta. Radi se o telefonu visoke klase, sa velikim ekranom dijagonale 5,5 inča i moćnim kamerama, rezolucije 13 i 5 megapiksela. Ovaj telefon pokreće četvorojezgarni procesor od 1,6 GHz, koji uz 1,5 GB RAM memorije omogućava rad i novog Android operativnog sistema šeste generacije. Uz LoGO! Quadro paket i ugovor na 24 mjeseca, HTC Desire 816 je dostupan za 99 KM.
LG Spirit je pouzdan telefon srednje klase, koji je također opremljen procesorom sa četiri jezgra, frekvencije 1,2 GHz, uz prateći 1 GB RAM memorije. Kada se tome doda ekran od 4,7 inča te glavna kamera rezolucije 8 megapiksela, cijena od 49 KM uz LoGO! Quadro paket i ugovor na 24 mjeseca zainteresovat će sve korisnike koji tragaju za cjenovno povoljnim smartfonom dobrih performansi.
Preporuka korisnicima kojima su finansijski uslovi najvažniji faktor je Samsung Galaxy A3. Telefon renomiranog proizvođača odlikuje se kvalitetnom izradom i praktičnim dizajnom koji omogućava jednostavno svakodnevno korištenje. Iako se nalazi u klasi jeftinijih modela, Galaxy A3 svojim karakteristikama ne zaostaje za skupljim rivalima, pa objedinjuje četvorojezgarni procesor od 1,2 GHz, 1,5 GB RAM memorije i leđnu kameru od 8 megapiksela. U kombinaciji sa LoGO! Quadro paketom i ugovorom na 24 mjeseca, moguće je preuzeti ga za simboličnu 1 KM.
Pored predstavljanja novih modela, Logosoft je u ovom mjesecu pokrenuo i veliku akciju „A šta ti čekaš?“, koja je namijenjena novim, ali i starim korisnicima. Akcija omogućava integrisanje različitih usluga, kao što su mobilna i fiksna telefonija, internet ili televizija, u paket koji najviše odgovara potrebama svakog korisnika. I u okviru ove kampanje su pružene dodatne pogodnosti, pa se potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora za bilo koji od LoGO! paketa stiče mogućnost plaćanja usluga samo 1 KM tokom prva tri mjeseca, kao i besplatnog uživanja u svim dodatnim TV paketima u istom vremenskom periodu.
Akcija „A šta ti čekaš“ će trajati sve do 29. novembra, pa korisnici imaju priliku da u narednih mjesec dana povoljno opreme sebe i svoj dom najmodernijom tehnologijom.
- MTV
#9954 Re: Logosoft ALL ABOUT
A oni koji nece mobilnu od logosofta more li njima mobitel?!
-
Dzontra_Volta
#9955 Re: Logosoft ALL ABOUT
Muslim da moRe, ali po punoj cijeni.MTV wrote:A oni koji nece mobilnu od logosofta more li njima mobitel?!
- MTV
#9956 Re: Logosoft ALL ABOUT
Danas potpisan ugovor na 24 mjeseca za Logo Trio samo osnovni paket, na akciju a sta ti cekas tri mjeseca svi kanali za 1 KM dodatno se samo placa drugi resiver koji nije vise 8 KM + pdv nego 5 KM + pdv.
Otkljucani su svi kanali sa dosta rupa u spisku al otprilike je oko njih 202 bez +1 kanala.
I novi kanal je CNN International samo za nove korisnike naravno.
Internet je jos po starom 10/1 za dva tri dana ce biti 30/3.
Mobilna se nije uzimala.
Otkljucani su svi kanali sa dosta rupa u spisku al otprilike je oko njih 202 bez +1 kanala.
Mobilna se nije uzimala.
-
BIONA
- afannedim
#9958 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uf odavno se pitalo zašto ne ubace CNN, dobar potezMTV wrote:Danas potpisan ugovor na 24 mjeseca za Logo Trio samo osnovni paket, na akciju a sta ti cekas tri mjeseca svi kanali za 1 KM dodatno se samo placa drugi resiver koji nije vise 8 KM + pdv nego 5 KM + pdv.
Mobilna se nije uzimala.
- MTV
#9959 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jedino da svratis do Importanne centra ili u Igmansku 9 da vidis jel dostupno kod tebe. Moze biti da ipak nije dostupan, al provjeri.BIONA wrote:Zanima me da li je logosoft internet dostupan na podrucju cijele Grbavice? Htjela bih uvesti njihov internet, a kada ukucam svoju ulicu na njihovu stranicu, pise da nije dostupan. Telefon im je konstantno zauzet![]()
Hvala
-
BIONA
#9960 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala tiMTV wrote:Jedino da svratis do Importanne centra ili u Igmansku 9 da vidis jel dostupno kod tebe. Moze biti da ipak nije dostupan, al provjeri.BIONA wrote:Zanima me da li je logosoft internet dostupan na podrucju cijele Grbavice? Htjela bih uvesti njihov internet, a kada ukucam svoju ulicu na njihovu stranicu, pise da nije dostupan. Telefon im je konstantno zauzet![]()
Hvala
- MTV
#9961 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema na cemu.
Inace TV mi je HD redy 1368×768 al ovi full HD kanali IDx HD, Discovery Science HD, Hayat HD slika je malo reci perverzija koliko je dobra, ma sta reci dobra slika je odlicna.
Inace TV mi je HD redy 1368×768 al ovi full HD kanali IDx HD, Discovery Science HD, Hayat HD slika je malo reci perverzija koliko je dobra, ma sta reci dobra slika je odlicna.
- karanana
#9962 Re: Logosoft ALL ABOUT
znaci, nema nikakve posebne ponude za stare korisnike?
dakle, biras iz onog sta imaju i smatraju te kao da si novi korisnik? sto je u ovom slucaju dobro jer dobijas tih par mjeseci sve kanale dzaba.
mtv, bogati, sta pise u ugovoru vezano za prijevremeni raskid ugovora?
dakle, biras iz onog sta imaju i smatraju te kao da si novi korisnik? sto je u ovom slucaju dobro jer dobijas tih par mjeseci sve kanale dzaba.
- MTV
#9963 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prva dva pitanja, odgovor je Da. A za 15.12.2015. ne znaju nista jer oni na salteru neodlucuju nista.karanana wrote:znaci, nema nikakve posebne ponude za stare korisnike?
Ono dvoje sta su bili slobodni za salterom su preko telefona pravili nove ugovore, jedan covjek je dosao da predje na novi paket i nije imao pare da podmiri stari racun, a bez podmirenja starog racuna nema novih paketa Logo, pa ce valjda doci kasnije. Jedan iza mene je cekao isto da predje na novi paket. Izgleda da raja polako prelazi na te nove Logo pakete.
Ugl ukupno 215 kanala sa time shift kanalima i ne znam zasto ima dupli Pink BH.
Ovo se pojavilo na resiveru kad sam ga upalio.

A ovo pise o prijevremenom odjavljivanju. Izvoli.

- karanana
#9964 Re: Logosoft ALL ABOUT
e hvala.
znaci, ako hoces raskinuti ugovor, moras im platiti sve do isteka ugovornog roka. sranje. konto sam mozda razmotriti telemach ako dodje do mene u iducim mjesecima, ali ako potpisem lol, nista od toga.
tu ispadaju malo bezobrazni jer mi stari korisnici smo svoje inicijelne ugovorne obaveze i vezanja vec odradili i sad te ponovo vezu kao da nisi nikad ni bio pod njima. a ja sam stb vec 5 puta otplatio, jebo ih on. jos mi uvalili onu neku kutiju od shibica koja ni teletext nema. e ako budem potpisivo, trazicu airties da mi vrate.
znaci, ako hoces raskinuti ugovor, moras im platiti sve do isteka ugovornog roka. sranje. konto sam mozda razmotriti telemach ako dodje do mene u iducim mjesecima, ali ako potpisem lol, nista od toga.
tu ispadaju malo bezobrazni jer mi stari korisnici smo svoje inicijelne ugovorne obaveze i vezanja vec odradili i sad te ponovo vezu kao da nisi nikad ni bio pod njima. a ja sam stb vec 5 puta otplatio, jebo ih on. jos mi uvalili onu neku kutiju od shibica koja ni teletext nema. e ako budem potpisivo, trazicu airties da mi vrate.
- MTV
#9965 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nista.
Jel mag 250 on je tehnicki bolji al ne znam sto nisu omogucili teleteks za njega. Meni je tek danas proradio teleteks na Super RTL na kojem je stalno pisalio ttx nije dostupan za ovaj kanal. A na OBN i Hayat pise da ttx trenutno nije dostupan za ovaj kanal. Znaci da ima al sto neradi ne znam.
Da vidim koliko ce trebati da internet proradi i to su napisali u ugovoru:
Maksimalna moguca brzina pristupa do: 30/3 Mbps
Minimalna brzina pristupa: 24/2 Mbps

Jel mag 250 on je tehnicki bolji al ne znam sto nisu omogucili teleteks za njega. Meni je tek danas proradio teleteks na Super RTL na kojem je stalno pisalio ttx nije dostupan za ovaj kanal. A na OBN i Hayat pise da ttx trenutno nije dostupan za ovaj kanal. Znaci da ima al sto neradi ne znam.

- semirsar
#9966 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cestitam ti za potpis i prelazak na novi paket uz zelje da te puno bolje sluzi nego prethodni.MTV wrote:Nista.
Ov boldirano bas, ali BAS bode oci, nek ti konstantno daju 24/2 brzinu nemas pravo da e zalis jer je u ugovoru tako definisano, a to im ja bas ne bih lahko halalio
- MTV
#9967 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala, al vecinom sam imao 11 Mbps a u ugovoru stajalo 10 Mps a znalo je biti i 8 Mbps, mada nebi se zalio ni da ja 28 Mbps.semirsar wrote:Cestitam ti za potpis i prelazak na novi paket uz zelje da te puno bolje sluzi nego prethodni.MTV wrote:Nista.
Ov boldirano bas, ali BAS bode oci, nek ti konstantno daju 24/2 brzinu nemas pravo da e zalis jer je u ugovoru tako definisano, a to im ja bas ne bih lahko halalio
- semirsar
#9968 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma download manje vise mi nebitno, ali uploadMTV wrote: Hvala, al vecinom sam imao 11 Mbps a u ugovoru stajalo 10 Mps a znalo je biti i 8 Mbps, mada nebi se zalio ni da ja 28 Mbps.
Nego, cudim se @afannedimu, nije ovo priturio,
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=1359 ... b981d208bd
Prije je bio azurniji po tom pitanju
- MTV
#9969 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze biti samo novim korisnicima al pojavili su se radijski kanali i to preko MENU - TV - RADIO. Ukupno 11 radijskih kanala.
-
Sakazulu
#9970 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neka piše da je minimalna 24/2, ali prati kako ti se ponaša preko wifi...
- radiša
#9971 Re: Logosoft ALL ABOUT
Konacno nesto novo,od sad samo radio slusam jebo kanale.
- MTV
#9972 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad povecaju obavijestit cu teSakazulu wrote:Neka piše da je minimalna 24/2, ali prati kako ti se ponaša preko wifi...
-
Sakazulu
#9973 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Kad povecaju obavijestit cu teSakazulu wrote:Neka piše da je minimalna 24/2, ali prati kako ti se ponaša preko wifi...
Samo da ne bude ispod tih 24...
PS
Gdje se na MAG 254 pali radio?
- afannedim
#9974 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam stigao, obaveze inače bi odmah staviosemirsar wrote:Ma download manje vise mi nebitno, ali uploadMTV wrote: Hvala, al vecinom sam imao 11 Mbps a u ugovoru stajalo 10 Mps a znalo je biti i 8 Mbps, mada nebi se zalio ni da ja 28 Mbps.e to nek mi ne diraju
![]()
Nego, cudim se @afannedimu, nije ovo priturio,
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=1359 ... b981d208bd
Prije je bio azurniji po tom pitanju
- afannedim
#9975 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Nista.
De ti meni reci jel ti se lista kanala poremetila kad si prešao na novi paket ili su ti samo dodani kanali koje nisi imao ranije