Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aha sranje od igrice?a bez da omalovazavam fifu i pes to je vrhunac svega?
Ako mi se igrica svidja kupujem je,narocito igrice koje se igraju online.
A sto se igra u singlu nekad i skinem sa neta.
Dayz
Diablo
Witcher
Sve skupa ispod 100 maraka,vala meni moj cejf i gust toliko vrijedi
Ne moras sve to skinut. Mislim da je shollym patch u jednom folderu sve, ali je shollym puno bolji pec i puno vise memorije trosi. Inace ga je napravio tim iz srbije pa ima dosta klubova odavde
E da mi je vidjeti taj Patch koji ce dopustiti da igras FIFU, Battlefield ili Assassin's Creed pirat online/multi
@Brkoo & Arslan: Ma skidamo svi, skidam i ja. Ali ako vec naletim da je meni draga igra jeftina (kao onaj paket Assassin's Creed 1,2 (+Bh&Revelations)+3 za ~30KM - uvijek ću radije kupiti original
Na 2K14 u My career kad dođem do play offa nema uopšte moje statistike a cijeli regularni dio sezone udure sve. Dođem do finala, osvojim, prikazuju mene s trofejom MVP finala onda tamo u nagradama vidim da nije dodijeljeno meni uopšte nego nekom saigraču. Je li imao iko ovakav problem, ide mi na kurac opasno evo već drugu sezonu?
Imal ko iskustva sa 2k14 sto se tice online igranja?? Kontam s jaranom da nesto uzmemo i sutamo online, obojica bi najradije basket, pa ako ima ko kakvu mudru nek napise...
Kakve su cijene, dje je najjeftinije uzet orginal??
SundanceKid wrote:Imal ko iskustva sa 2k14 sto se tice online igranja?? Kontam s jaranom da nesto uzmemo i sutamo online, obojica bi najradije basket, pa ako ima ko kakvu mudru nek napise...
Kakve su cijene, dje je najjeftinije uzet orginal??
Imas pec za nba online, ali ja ga nisam koristio zato sto mi stopa i offline, a kako bi tek online. Uglavnom znam dosta likova sto igraju pomocu besplatnog peca.
Postoji li opasnost kada igram pirate koji su inace na originu ili steamu, a ujedno imam origin i steam akaunte na kojima imam original igre, da mi banuju te akaunte. Naprimjer na steamu imam original Assasins creed 4 a instaliran pirat assasins creed 3 i igram ga. Naravno dok igram ove pirate izadjem iz steam i origina
Bosnian Dragon1 wrote:Postoji li opasnost kada igram pirate koji su inace na originu ili steamu, a ujedno imam origin i steam akaunte na kojima imam original igre, da mi banuju te akaunte. Naprimjer na steamu imam original Assasins creed 4 a instaliran pirat assasins creed 3 i igram ga. Naravno dok igram ove pirate izadjem iz steam i origina
Za Steam je dovoljno da ti bude isključen.
Za Origin preporučujem da u opcijama postaviš da se ne starta zajedno sa origin igrama (imaš u settingsu). Još jedna varijanta je da preimenuješ origin direktorij u "_Origin" i "_Origin games" prije pokretanja igre.
Ne moraš ovo uraditi, ali što je sigurno sigurno je
Bosnian Dragon1 wrote:Postoji li opasnost kada igram pirate koji su inace na originu ili steamu, a ujedno imam origin i steam akaunte na kojima imam original igre, da mi banuju te akaunte. Naprimjer na steamu imam original Assasins creed 4 a instaliran pirat assasins creed 3 i igram ga. Naravno dok igram ove pirate izadjem iz steam i origina
napisi acc i password pa da provjerimo
pripremi jedno 500 KM i napisat cu ti, nikakav problem
napisi acc i password pa da provjerimo
pripremi jedno 500 KM i napisat cu ti, nikakav problem