Btw, ekipa stop-avaz nimalo nije naivna - na početku sam mislio da to radi neka neformalna grupica, al Boga mi ne posustaju. Mora da imaju dobru podršku...
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
The BEN10
#9951 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gusinjski mu brk, kako li će samo trehnuti o tle...
Btw, ekipa stop-avaz nimalo nije naivna - na početku sam mislio da to radi neka neformalna grupica, al Boga mi ne posustaju. Mora da imaju dobru podršku...
-
Marko Zarko
#9952 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro ako izgubi, šta onda, kamo dalje, teško će to podnijeti...
-
HM 2011
#9953 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Privatni Jet - i adio levatine - Hong Kong here i come.....Marko Zarko wrote:Fahro ako izgubi, šta onda, kamo dalje, teško će to podnijeti...
-
sabanss
#9954 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nisam vidio da je nesto tesko podnio opstinske izbore. Promijenice dres i jovo-nanovoMarko Zarko wrote:Fahro ako izgubi, šta onda, kamo dalje, teško će to podnijeti...
-
DJ Babo
#9955 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jos koriste avazov font na ovom 'srebrenik je nas'.vrbas1979 wrote:Realno:
mislim da je ludak spreman da nas uvede u gradjanski rat ako ne dodje na vlast...
- crvenebrigade
#9956 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
DJ Babo wrote:
Hoce jezik pravo![]()
SDA i SDP hoce SAMI da krcme tudje pare... a dje je tu radoncic?
Danas sam posljednji put u ruke uzeo bilten SBB-Fahrudina Radoncica. Uzasno je kako se jedna novina zloupotrebljava u dnevnopoliticke svrhe i brutalno koristi kao sredstvo obracuna sa svima koji nisu po volji Fahrudina Radoncica!
- MOSALJOZE
-
Marko Zarko
#9958 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Na listama nema Ustamujića, Dervoz, Kabila...ostala poltronija samo, ipak istraživanja im predviđaju treće mjesto u Federaciji iza DF-a i SDA. Voli narod kandžiju
- johntra
#9959 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Code: Select all
http://www.stop-avaz.com/nakon-sto-je-nezakonski-dobio-kredit-radoncic-razvojnoj-banci-fbih-duzan-vise-od-milion-km/- bdzs
#9960 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pratimjohntra wrote:Code: Select all
http://www.stop-avaz.com/nakon-sto-je-nezakonski-dobio-kredit-radoncic-razvojnoj-banci-fbih-duzan-vise-od-milion-km/

-
The BEN10
#9961 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ima li tih lista gdje - mogu li se vidjeti?Marko Zarko wrote:Na listama nema Ustamujića, Dervoz, Kabila...ostala poltronija samo, ipak istraživanja im predviđaju treće mjesto u Federaciji iza DF-a i SDA. Voli narod kandžiju
-
weredsf
#9962 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Imas danas naslovnicu Avaza, partneri na naslovniciThe BEN10 wrote:Ima li tih lista gdje - mogu li se vidjeti?Marko Zarko wrote:Na listama nema Ustamujića, Dervoz, Kabila...ostala poltronija samo, ipak istraživanja im predviđaju treće mjesto u Federaciji iza DF-a i SDA. Voli narod kandžiju
A liste su jucer ovjerene, ubrzo ce biti objavljene
- Adriatic
#9963 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovaj Radončić stvarno nije normalan.
Gledaj mu naslovnica iz dana u dan.
Ovo je već patologija.
Ovo je već patologija.
-
The BEN10
#9964 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fkt, nije normalan. Al dobro, neka visoko leti - jače će tresnuti o tle u Oktobru.Adriatic wrote:Ovaj Radončić stvarno nije normalan.![]()
Ovo je već patologija.
-
weredsf
#9965 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ali ne kontam zasto ovaj Komsic dozvoljava ovakvu zloupotrebu u Avazu ili je to ranije dogovoreno vecAdriatic wrote:Ovaj Radončić stvarno nije normalan.![]()
Ovo je već patologija.
-
StupskaBitanga
#9966 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sve je to dogovoreno sa sve Covicem u kolu
-
Kat
#9967 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Iz nove Slobodne Bosne:
U 2006. godini optuženi Naser Kelmendi je bio prisutan na više sastanaka s licima Fahrudin Radončić, Ekrem Lekić, Muhamed Ali Gaši, Senad Šahinpašić, Naser Orić i moguće drugim licima u Sarajevu (BiH). Učesnici na tim sastancima su osnovali organiziranu i struktuiranu kriminalnu grupu kako bi planirali, osmislili i ubili rivalskog mafijaškog šefa Ramiza Delalića Ćelu. Kao rezultat ovih organiziranih sastanaka optuženi Naser Kelmendi je ponudio i prihvatio odgovornost da odabere i angažira ubojice koje će izvršiti ubojstvo Ramiza Delalića“, navodi se u optužnici Specijalnog tužiteljstva Kosova…
Kao motiv Fahrudina Radončića da se riješi neugodnog svjedoka, barem prema tvrdnjama kosovskog Specijalnog tužiteljstva, navedeni su navodni kompromitirajući dokazi koje je Delalić posjedovao o (prije)ratnoj suradnji tada vodećeg bošnjačkog medijskog tajkuna s bivšom Kontraobavještajnom službom JNA (KOS-om). Kako god, smrtna je presuda Ramizu Delaliću Ćeli, uvjereni su američki istražitelji, donesena u restoranu Plava prizma u sarajevskom hotelu Radon plaza, na sastanku kojem su, pored domaćina Fahrudina Radončića, bili prisutni...
-
weredsf
- relativno84
-
lasta2
#9970 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Slobodna Bosna: RADONČIĆ NOKAUTIRAN: Publika u zeničkoj Areni izviždala lidera SBB-a
Najbolji bosanski K1 borac Dževad Poturak osvojio je večeras titulu svjetskog prvaka u WAKO verziji, nakon što je u finalnoj borbi savladao Abderahmana Coulibalyja.
Francuz je već u drugoj rundi primio težak udarac, zbog čega su sudije prekinule borbu, što je brojna publika koja je u Gradskoj Areni u Zenici pratila borilački spektakl pod nazivom "No Limit 7“ pozdravila gromoglasnim aplauzom i podrškom Poturku.
Do tada sjajna atomosfera u dvorani, međutim, naglo se promijenila dok su u ringu trajale posljednje pripreme za proglašenje novog šampiona. Iako u prvi mah nije bilo poznato zašto su posjetitelji počeli zviždati i glasno psovati, situacija je postala jasnija kada se ukazao lider SBB-a Fahrudin Radončić, koji je Dževadu Poturku trebao uručiti pobjednički pojas.
Glasno negodovanje publike nije uspio utišati ni sam Poturak, kao ni službeni voditelj Emir Cocalić, pa se Radončić, brže-bolje povukao „sa scene“. Tek nakon što je Fahrudin Radončić izašao iz ringa, publika u Zenici je ovacijama pozdravila novog svjetskog prvaka.
Najbolji bosanski K1 borac Dževad Poturak osvojio je večeras titulu svjetskog prvaka u WAKO verziji, nakon što je u finalnoj borbi savladao Abderahmana Coulibalyja.
Francuz je već u drugoj rundi primio težak udarac, zbog čega su sudije prekinule borbu, što je brojna publika koja je u Gradskoj Areni u Zenici pratila borilački spektakl pod nazivom "No Limit 7“ pozdravila gromoglasnim aplauzom i podrškom Poturku.
Do tada sjajna atomosfera u dvorani, međutim, naglo se promijenila dok su u ringu trajale posljednje pripreme za proglašenje novog šampiona. Iako u prvi mah nije bilo poznato zašto su posjetitelji počeli zviždati i glasno psovati, situacija je postala jasnija kada se ukazao lider SBB-a Fahrudin Radončić, koji je Dževadu Poturku trebao uručiti pobjednički pojas.
Glasno negodovanje publike nije uspio utišati ni sam Poturak, kao ni službeni voditelj Emir Cocalić, pa se Radončić, brže-bolje povukao „sa scene“. Tek nakon što je Fahrudin Radončić izašao iz ringa, publika u Zenici je ovacijama pozdravila novog svjetskog prvaka.
-
weredsf
#9971 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Cuo sam da je dobio svoje, kako ce na to Avaz da reaguje
- Baltazar_khan
#9972 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ima li gdje video tog zviždanja 
-
weredsf
#9973 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro vjerovatno vec pregovara oko cijene da se snimak unistiBaltazar_khan wrote:ima li gdje video tog zviždanja
- Baltazar_khan
#9974 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hoće li spomenuti u avazu napad na utemeljiteljaweredsf wrote:Fahro vjerovatno vec pregovara oko cijene da se snimak unistiBaltazar_khan wrote:ima li gdje video tog zviždanja
-
weredsf
#9975 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma kakvi, imas slike vec na portalu gdje on stavlja pojas, sve izgleda okBaltazar_khan wrote:hoće li spomenuti u avazu napad na utemeljiteljaweredsf wrote:Fahro vjerovatno vec pregovara oko cijene da se snimak unistiBaltazar_khan wrote:ima li gdje video tog zviždanja