Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
azdralovic wrote:mozes probati bez sim kartice da ga upalis i aktiviras cisto da mozes uci u opcije...nadaj se odgovarajucem basebandu i 6.1.2 softwareu... ako je updatean na 6.1.3 imas veoma skup ipod ili trazi fabricki unlock
evo nekako sam preko redsnow uspio ovo da vidim
znači ne može se prebaciti na našu mrežu.
kako da ga upalim spojim ga na wifi neće spojim na itunes neće i stalno me vrti u krug
može li se uraditi jailbrake da rade barem aplikacije?
azdralovic wrote:mozes probati bez sim kartice da ga upalis i aktiviras cisto da mozes uci u opcije...nadaj se odgovarajucem basebandu i 6.1.2 softwareu... ako je updatean na 6.1.3 imas veoma skup ipod ili trazi fabricki unlock
kako da ga upalim spojim ga na wifi neće spojim na itunes neće i stalno me vrti u krug
novikorisnik wrote:Koliko kosta unlock kod madjarskog t-mobile, nakon isteka ugovora?
Rade samo SN koji završavaju sa PON, DPMW, DTD1, DTD2, DTCO
cijena?
među 10 najskupljih u svijetu.......SAMO 3x skuplji od komšijskog hrvatskog t-mobila
ako je istekao ugovor, što im se ne obratiš za legalu,ako su svi računi izmireni i nije na blacklisti?
novikorisnik wrote:Koliko kosta unlock kod madjarskog t-mobile, nakon isteka ugovora?
Rade samo SN koji završavaju sa PON, DPMW, DTD1, DTD2, DTCO
cijena?
među 10 najskupljih u svijetu.......SAMO 3x skuplji od komšijskog hrvatskog t-mobila
ako je istekao ugovor, što im se ne obratiš za legalu,ako su svi računi izmireni i nije na blacklisti?
uradio sam sve po ovom uputstvu, pičila su ona slova, trebalo bi da je uradio jailbrake.
eh sad upalim telefon podesim jezik državu, pojavi se ga spojim na wireless ili na itunes. kad spojim na wireless pojavi se ovo, ne uspijeva ni preko itunesa.
u čemu je fazon?
amelinoo wrote:mozes probati bez sim kartice da ga upalis i aktiviras cisto da mozes uci u opcije...nadaj se odgovarajucem basebandu i 6.1.2 softwareu... ako je updatean na 6.1.3 imas veoma skup ipod ili trazi fabricki unlock
uradio sam sve po ovom uputstvu, pičila su ona slova, trebalo bi da je uradio jailbrake.
eh sad upalim telefon podesim jezik državu, pojavi se ga spojim na wireless ili na itunes. kad spojim na wireless pojavi se ovo, ne uspijeva ni preko itunesa.
u čemu je fazon?
trebalo bi da imas dolje na dnu skip ili tako nesh ... ili probaj samo home button ...
sta ti se desi kad skopcas na itunes?
eeee da zaboravio sam... to ti je tethered jailbreak moras upaliti mobitel kroz redsnow ako vec nisi ... znaci otvoris redsnow,extra, just boot tether... ubacis iphone u dfu i sacekas da se magija desi
amelinoo wrote:mozes probati bez sim kartice da ga upalis i aktiviras cisto da mozes uci u opcije...nadaj se odgovarajucem basebandu i 6.1.2 softwareu... ako je updatean na 6.1.3 imas veoma skup ipod ili trazi fabricki unlock
u čemu je fazon?
trebalo bi da imas dolje na dnu skip ili tako nesh ... ili probaj samo home button ...
eeee da zaboravio sam... to ti je tethered jailbreak moras upaliti mobitel kroz redsnow ako vec nisi ... znaci otvoris redsnow,extra, just boot tether... ubacis iphone u dfu i sacekas da se magija desi
probao sam i tu varijantu, bio je onaj ananas na ekranu.
evo šta kaže itunes.
po nekoj logici trebao se moći pokrenuti i bez sim kartice.
u čemu je fazon?
probao sam i tu varijantu, bio je onaj ananas na ekranu.
evo šta kaže itunes.
po nekoj logici trebao se moći pokrenuti i bez sim kartice.
pa jedino mi onda naumpada da se nakacis na neki wifi pa da vidis sta ce dalje biti ...
Ovo je aktivacija iPhone-a, koja je potrebna da bi ga mogao koristiti.
Ako je fabricki otljucan moze svaka kartica, ako nije onda samo mreze na koju je zakljucan.
Potrazi na internetu "hacktivate" i odradi sta se trazi da bi mogao koristiti telefon.
Son1 wrote:Ovo je aktivacija iPhone-a, koja je potrebna da bi ga mogao koristiti.
Ako je fabricki otljucan moze svaka kartica, ako nije onda samo mreze na koju je zakljucan.
Potrazi na internetu "hacktivate" i odradi sta se trazi da bi mogao koristiti telefon.
pa i odradio je... poslije redsnowa se obicno ovaj prozor ne pojavljuje...
problem je sto je 6.1.3
uspio sam nekako iz mnogo pokušaja, nakon što sam skinuo drugu verziju ios6, po onom uputsvu sa linka iznad. hvala svima na pomoći.
kako rekoste da se ne može otključati sa gevey.
kako da saznam na koju je mrežu zaključan.
evo šta sam preko google uspio naći
shalla wrote:Može li mala pomoć?
Imam i4, 16gb, simfree. Kolika je realna doplata za i4S, 16gb, simfree?
Mozes provjeriti koja je prosjecna cijena npr na ebayu za 4 a koja za 4s i znaces razliku u cijeni, mislim da je 100-150 marki, a mene vise zanima zasto bi mjenjao 4 za 4s i doplacivao kad je to isti telefon po 95% svemu, razumio bi da mjenjas 3s za 4s ali ovdje ne vidim da ces nesto puno postici osim potrositi pare
Son1 wrote:Zavisi sve od stanja oba telefona.
Al' 150 bi se moglo doplatiti
Koristi li ko onaj Mailbox, kolika je frka nastala s pozivnicama i svim, pa reko da vidim je l' ko ostao na njemu
pa kad sam vec cekao u redu od 800 000 ljudi onda sam i nastavio koristiti xD... aplikacija je dobro osmisljena samo se nadam da ce ubrzo i podrska za ostale mailove, jer mi gmail i nije bas n1 mail... preuzeo ih je dropbox pa mislim da ce taj razvoj sada znatno brze da tece...
zamjerku imam na ovo arhiviranje mailova, jer ako pored aplikacije koristits i onaj web klijent svi mailovi iz inboxa ce se prebaciti u arhivu
Son1 wrote:Zavisi sve od stanja oba telefona.
Al' 150 bi se moglo doplatiti
Koristi li ko onaj Mailbox, kolika je frka nastala s pozivnicama i svim, pa reko da vidim je l' ko ostao na njemu
pa kad sam vec cekao u redu od 800 000 ljudi onda sam i nastavio koristiti xD... aplikacija je dobro osmisljena samo se nadam da ce ubrzo i podrska za ostale mailove, jer mi gmail i nije bas n1 mail... preuzeo ih je dropbox pa mislim da ce taj razvoj sada znatno brze da tece...
zamjerku imam na ovo arhiviranje mailova, jer ako pored aplikacije koristits i onaj web klijent svi mailovi iz inboxa ce se prebaciti u arhivu
Mozes forwardovati svoj primarni mail na gmail i tako ce ti dolaziti mailovi preko mailbox-a
Radi isprobano
Mada je meni ova native app sasvim dovoljna za mail i cini mi se najfluidnijom, pa nju i koristim.
koji je zadnji softwer koji se moze jailbreakovati na 3gs-u i naravno da radi s bhmobile mrezom
pokusavao sam podici na 5.1.1 al se mucim par dana izbacuje mi puno gresaka