Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#9951 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

mayab wrote:Image
:skoljka:

da se objasne napokon sve nepoznanice
sandromen

#9953 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sandromen »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/300- ... 79254.aspx
"Kada sam nedavno razgovarao s predstavnicima vašeg Ministarstva turizma i obavijestio ih da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran, mislio sam da ću ih razveseliti. Oni su mi rekli da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da, ako ikako mogu, broj ruskih turista svedem na 100 tisuća", kazao je Azimov, a prenosi Novi list.
:lol: :lol:

Odjebale Rvatine Ruse, misle sovjeti kako ih na svakom čošku čekaju s lebom i soli kao Mile Dodik i ližu dupe. :lol:
dale cooper

#9954 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dale cooper »

kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.maxportal.hr/ti-nisi-nas-tvo ... m-mrezama/

ispade mile kekin četnik
Pa to ti je ta tipična HDZ-ovska logika. Ako nisi Hrvat koji podržava HDZ onda ni nisi Hrvat. Onda si u tom slučaju
jugonostalgičar, komunist, četnik itd...
kakavdanakneiskustvu

#9955 Re: Desavanja u Hrvatskoj

dale cooper wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.maxportal.hr/ti-nisi-nas-tvo ... m-mrezama/

ispade mile kekin četnik
Pa to ti je ta tipična HDZ-ovska logika. Ako nisi Hrvat koji podržava HDZ onda ni nisi Hrvat. Onda si u tom slučaju

kaze mi rodjak iz slavonije da je kekin i gori od cetnika kakve izjave sve daje
annoy

#9956 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

I taj Mile na sta je spao...a inace ga simpatiziram, al od ovakvih istupa mi se povraca. Jebo ih drugi svjetski rat vise, dokad cemo o tome slusati i citati
annoy

#9958 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Čime se oni bave :roll:
Renta

#9960 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dale cooper wrote:

ispade mile kekin četnik

Kekin je uvlačenjem u ideološke javne rasprave sam sebi napravio štetu, nepotrebno i neizazvano. To što on privatno misli koga briga, neka to ostavi za svoj krug prijatelja. Ima dobar bend i dobre pjesme, moglo je ostati na tome. Ali ne, inače bistar dečko si je dopustio nepromišljen potez. Danas svi koji sudjeluju u javnom životu misle da moraju nešto reći na temu politike, ideologije, ustaša i partizana. Mlade to više ne zanima a Kekin je do sada imao popriličan ugled među mladima.
Danas, pjevati o 45' nije ništa drugo nego unositi daljnje podjele u već ionako ideološko podijeljeni i politikom napaćeni hrvatski narod i građane Hrvatske. Umjesto da se svi ujedinimo i gledamo naprijed u budućnost a II. svj. rat ostavimo povjesničarima, čovjek, roker, pjeva o 45', ma dajte me najte..

Kome i čemu to služi? Totalno kontraproduktivno i korak unazad za društvo u cjelini a za Kekina nepotrebna blamaža...
kakavdanakneiskustvu

#9961 Re: Desavanja u Hrvatskoj

ne bih se bas slozio,covjek misli da treba javno reci da nije na strani onih koji podrzavaju fasizam,ustastvo,zar je to tako loše,zar treba sutjeti o tome?
annoy

#9962 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Renta wrote:
Kekin je uvlačenjem u ideološke javne rasprave sam sebi napravio štetu, nepotrebno i neizazvano. To što on privatno misli koga briga, neka to ostavi za svoj krug prijatelja. Ima dobar bend i dobre pjesme, moglo je ostati na tome. Ali ne, inače bistar dečko si je dopustio nepromišljen potez. Danas svi koji sudjeluju u javnom životu misle da moraju nešto reći na temu politike, ideologije, ustaša i partizana. Mlade to više ne zanima a Kekin je do sada imao popriličan ugled među mladima.
Danas, pjevati o 45' nije ništa drugo nego unositi daljnje podjele u već ionako ideološko podijeljeni i politikom napaćeni hrvatski narod i građane Hrvatske. Umjesto da se svi ujedinimo i gledamo naprijed u budućnost a II. svj. rat ostavimo povjesničarima, čovjek, roker, pjeva o 45', ma dajte me najte..

Kome i čemu to služi? Totalno kontraproduktivno i korak unazad za društvo u cjelini a za Kekina nepotrebna blamaža...
Bravo, slazem se u potpunosti
Banksy

#9963 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Gluposti, pa valjda kultura nije samo sunce i cvijeće, neko mora biti i angažiran i provokativan i subverzivan, od Kekina se ovo i očekivalo, i to je ok, nije njihova publika Thompsonova, to je već jasno razgraničeno ko je čiji, ne vidim da mu ovo može štetiti na bilo koji način ...
breuer

#9964 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by breuer »

Ne postoji država na svijetu gdje je toliko očita, nepremostiva i drastična razlika između super kvalitetnih pojedinaca i grozno povampirenog društva, kao što je to slučaj u Hrvatskoj.
Banksy

#9965 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Istina,
u Srbiji se takvi pojedinci broje na prste jedne ruke, pa taj razdor i ne postoji, sve je na istoj liniji već decenijama povampirenog društva, neko otvoreno, neko pritajeno, ali svi na istoj liniji.
breuer

#9966 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by breuer »

Tačno i to, zato Srbiju i ne navodim, njeni super kvalitetni su ili pobjegli ili poginuli, u Hrvatskoj su uvijek bili tu.

Naravno, ne mislim ovdje na ovog Kekina, iako mu ovaj potez nije za odbaciti.
ronnie

#9967 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Kekin nije loš glazbenik, čak sam u početku mislio da je neki skinhead. :mrgreen:

Ipak, bolje bi mu bilo da se kloni politički obojenih pjesama, samo radi razdor u društvu koje je ionako dovoljno

ideologijski podijeljeno. :run:
LDLT

#9968 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LDLT »

Crna Gora je iz ekstradicijskog pritvora izručila Hrvatskoj srpskog generala u mirovini i državljanina Srbije Borislava Đukića, priopćeno je iz Dokumentacijsko-informativnog centra "Veritas".

General Đukić je optužnicom iz 1995. optužen za rušenje brane na Peruči, a istom su optužnicom obuhvaćeni i general Ratko Mladić, zapovjednik 9. kninskog korpusa JNA, sada pokojni general Mile Novaković, zapovjednik Srpske vojske Krajine (SVK) te major Milan Korica, zapovjednik svih pograničnih jedinica milicije SVK-a.Optuženima je 1993. određen pritvor te je za njima raspisana tjeralica na osnovi koje je Đukić i uhićen.

Pravomoćnim rješenjem Višeg suda u Podgorici od 6. studenoga 2015. utvrđeno je da su ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje generala Đukića i u Hrvatsku i u Srbiju, na osnovi čega je ministar pravosuđa Crne Gore Zoran Pažin odlučio izručiti ga Hrvatskoj. Prema podacima Veritasa, prema međunarodnim tjeralicama koje je raspisao ured Interpola u Zagrebu, širom svijeta do sada su uhićena 154 osobe srpske nacionalnosti, od kojih je 51 izručena Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/crna-go ... ca-1066654

Generali Mladić i Novaković izdali su 28. siječnja 1993. nalog Đukiću i Korici o postavljanju velike količine eksploziva za rušenje brane Peruča. Postavljeno je oko 30 tona eksploziva, a zbog eksplozije je došlo do urušavanja i oštećenja brane. Zahvaljujući pravovremenoj intervenciji radnika HEP, spriječen je, prema optužnici, cilj rušenja brane – potpuno potapanje i dovođenje u opasnost života više od 50.000 stanovnika Sinja, Trilja i Omiša.
dale cooper

#9969 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dale cooper »

Renta wrote:

Pred zlom i negativno društvenim pojavama ne treba šutjeti. Posebno ako si javna osoba i imaš priliku nešto reći.
Da se ne lažemo, trenutna vlada je jedna od najgorih ako ne i najgora u Hrvatskoj istoriji. Čak i Franjo Tuđman
i HDZ-ova vlada sa početka 90-tih se ne bi usudila postavljati ljude sa ovako ekstremnim stavovima, kao što je
danas to dobro primjetio Dežulović u kolumni na Indexu. Što on reče ovo je HDZ ogoljen do svoje srži i esencije.
Pro ustaške "domoljubne" bitange, spletkaroši i lopovi.
Idriz

#9970 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Idriz »

annoy wrote:
Renta wrote:

Bravo, slazem se u potpunosti

vas dvojica onda samo mozrte biti ustase.
vivaldi

#9971 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vivaldi »

s obzirom na exploziju desnicarenja u evropi, mi smo mila majka (u ovom slucaju mislim an hrvatsku) s obzirom sta se sve ovdje desavalo
Idriz

#9972 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Idriz »

dale cooper wrote:
Renta wrote:

Pred zlom i negativno društvenim pojavama ne treba šutjeti. Posebno ako si javna osoba i imaš priliku nešto reći.
Da se ne lažemo, trenutna vlada je jedna od najgorih ako ne i najgora u Hrvatskoj istoriji. Čak i Franjo Tuđman
i HDZ-ova vlada sa početka 90-tih se ne bi usudila postavljati ljude sa ovako ekstremnim stavovima, kao što je
danas to dobro primjetio Dežulović u kolumni na Indexu. Što on reče ovo je HDZ ogoljen do svoje srži i esencije.
Pro ustaške "domoljubne" bitange, spletkaroši i lopovi.

postoji dobar razlog zasto je ovo najgora vlast u hrvatskoj od 1944.

sad je potpuno jasno da hrvatsku ceka krah slican grckoj i da bilo koja vlast nista, ama bas nista, ne moze da uradi da to zaustavi. sve je jedan ocajni igrokaz i zaluđivanje da se oni za nesto pitaju i da nesto mogu da reformisu ili promjene.
Idriz

#9973 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Idriz »

vivaldi wrote:s obzirom na exploziju desnicarenja u evropi, mi smo mila majka (u ovom slucaju mislim an hrvatsku) s obzirom sta se sve ovdje desavalo
sitne su se stvari u hrvatskoj desavale u odnosu na bosnu pa su hrvati opet veca zlopamtila.

desnicarenje u evropi je posljedica priliva migranata i teroristicke prijetnje. sve ono sto hrvatsku zaobilazi, njeno desnicarenje je visa odlika nacionalnog identiteta.
LDLT

#9974 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LDLT »

Ali koja ti je poanta sa tim nickom kad se odmah otkriješ ?
Nego, Đukić u Splitu navodno dijeli prostor sa Draganom.
A uskoro iz smjera Crne Gore ide još jedan :lol:
annoy

#9975 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Idriz wrote:
vas dvojica onda samo mozrte biti ustase.
Samo Thompson 8)
Post Reply