mayab wrote:
da se objasne napokon sve nepoznanice
mayab wrote:
"Kada sam nedavno razgovarao s predstavnicima vašeg Ministarstva turizma i obavijestio ih da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran, mislio sam da ću ih razveseliti. Oni su mi rekli da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da, ako ikako mogu, broj ruskih turista svedem na 100 tisuća", kazao je Azimov, a prenosi Novi list.
Pa to ti je ta tipična HDZ-ovska logika. Ako nisi Hrvat koji podržava HDZ onda ni nisi Hrvat. Onda si u tom slučajukakavdanakneiskustvu wrote:http://www.maxportal.hr/ti-nisi-nas-tvo ... m-mrezama/
ispade mile kekin četnik
dale cooper wrote:Pa to ti je ta tipična HDZ-ovska logika. Ako nisi Hrvat koji podržava HDZ onda ni nisi Hrvat. Onda si u tom slučajukakavdanakneiskustvu wrote:http://www.maxportal.hr/ti-nisi-nas-tvo ... m-mrezama/
ispade mile kekin četnik
jugonostalgičar, komunist, četnik itd...
kakavdanakneiskustvu wrote:dale cooper wrote:Pa to ti je ta tipična HDZ-ovska logika. Ako nisi Hrvat koji podržava HDZ onda ni nisi Hrvat. Onda si u tom slučajukakavdanakneiskustvu wrote:http://www.maxportal.hr/ti-nisi-nas-tvo ... m-mrezama/
ispade mile kekin četnik
jugonostalgičar, komunist, četnik itd...
kaze mi rodjak iz slavonije da je kekin i gori od cetnika kakve izjave sve daje
Bravo, slazem se u potpunostiRenta wrote:
Kekin je uvlačenjem u ideološke javne rasprave sam sebi napravio štetu, nepotrebno i neizazvano. To što on privatno misli koga briga, neka to ostavi za svoj krug prijatelja. Ima dobar bend i dobre pjesme, moglo je ostati na tome. Ali ne, inače bistar dečko si je dopustio nepromišljen potez. Danas svi koji sudjeluju u javnom životu misle da moraju nešto reći na temu politike, ideologije, ustaša i partizana. Mlade to više ne zanima a Kekin je do sada imao popriličan ugled među mladima.
Danas, pjevati o 45' nije ništa drugo nego unositi daljnje podjele u već ionako ideološko podijeljeni i politikom napaćeni hrvatski narod i građane Hrvatske. Umjesto da se svi ujedinimo i gledamo naprijed u budućnost a II. svj. rat ostavimo povjesničarima, čovjek, roker, pjeva o 45', ma dajte me najte..
Kome i čemu to služi? Totalno kontraproduktivno i korak unazad za društvo u cjelini a za Kekina nepotrebna blamaža...
Pred zlom i negativno društvenim pojavama ne treba šutjeti. Posebno ako si javna osoba i imaš priliku nešto reći.Renta wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
Kekin je uvlačenjem u ideološke javne rasprave sam sebi napravio štetu, nepotrebno i neizazvano. To što on privatno misli koga briga, neka to ostavi za svoj krug prijatelja. Ima dobar bend i dobre pjesme, moglo je ostati na tome. Ali ne, inače bistar dečko si je dopustio nepromišljen potez. Danas svi koji sudjeluju u javnom životu misle da moraju nešto reći na temu politike, ideologije, ustaša i partizana. Mlade to više ne zanima a Kekin je do sada imao popriličan ugled među mladima.
Danas, pjevati o 45' nije ništa drugo nego unositi daljnje podjele u već ionako ideološko podijeljeni i politikom napaćeni hrvatski narod i građane Hrvatske. Umjesto da se svi ujedinimo i gledamo naprijed u budućnost a II. svj. rat ostavimo povjesničarima, čovjek, roker, pjeva o 45', ma dajte me najte..
Kome i čemu to služi? Totalno kontraproduktivno i korak unazad za društvo u cjelini a za Kekina nepotrebna blamaža...
annoy wrote:Bravo, slazem se u potpunostiRenta wrote:
dale cooper wrote:Pred zlom i negativno društvenim pojavama ne treba šutjeti. Posebno ako si javna osoba i imaš priliku nešto reći.Renta wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
Da se ne lažemo, trenutna vlada je jedna od najgorih ako ne i najgora u Hrvatskoj istoriji. Čak i Franjo Tuđman
i HDZ-ova vlada sa početka 90-tih se ne bi usudila postavljati ljude sa ovako ekstremnim stavovima, kao što je
danas to dobro primjetio Dežulović u kolumni na Indexu. Što on reče ovo je HDZ ogoljen do svoje srži i esencije.
Pro ustaške "domoljubne" bitange, spletkaroši i lopovi.
sitne su se stvari u hrvatskoj desavale u odnosu na bosnu pa su hrvati opet veca zlopamtila.vivaldi wrote:s obzirom na exploziju desnicarenja u evropi, mi smo mila majka (u ovom slucaju mislim an hrvatsku) s obzirom sta se sve ovdje desavalo
Samo ThompsonIdriz wrote:
vas dvojica onda samo mozrte biti ustase.