FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#9951 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

505sCrtom wrote:@Entropio:
3 kartona za igranje rukom.
ultima_palabra wrote: Ja bih samo volio vidjeti komentare da je kojim slučajem CR zabio ovakav gol :-D
penaldo ne moze nikad dati onakav gol. prvenštveno jer zna da ga u tom trenutku šnimaju kamere iz švih uglova, vjerovatno i u krupnom planu. ne bi on odrez'o minut krupnog plana. ni za rodjenu majku.

usput, penaldo je juce dao jako lijep gol, ali evo danas svi pricaju opet o messijevom.
Ja koliko sam skontao ti imaš godina, i više od mene? Ako je to istina, suzdržaću se da kažem šta mislim o ovom postu :roll:
LSD

#9952 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Pa i zovu ga tako vec godinama :D kepec, hobit, patuljak, buha, ismijavaju mu visinu i šta sve ne...mislim, ko da neko nekome može zabraniti takvo pisanje...sve je to normala, pa i ovo penaldo... :lol: :lol: cuj penaldo, ko se toga sjeti :-)
ultima_palabra

#9953 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ma znam, ali ovo je nivo desetogodišnjaka koji daju sebi imena igrača na fejsu i ss.ba foruma :-) I ona sličica gdje je Cristiano "loser" jer je zabio 250 golova i osvojio 10 trofeja :-) Mislim kako da te neko shvati ozbiljno poslije toga...
vodoprovodčik

#9954 Re: FC Barcelona

Post by vodoprovodčik »

Penaldo ima strašnu mehaniku šuta iz većih udaljenosti, otud mu i prednost u ovom aspektu nad Mesijem.
Richard Wagner

#9955 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

505scrtom, svaka ti je zlatna, pusti ove h8ere
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9956 Re: FC Barcelona

Post by Velkoski »

Eki Penaldo.. To bi trebalo da bude uvrijedljivo ili ? :D
vodoprovodčik

#9957 Re: FC Barcelona

Post by vodoprovodčik »

Pa ono, liječimo komplekse :D
mrtva kokoš

#9958 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

leet wrote:Eki Penaldo.. To bi trebalo da bude uvrijedljivo ili ? :D
tako cemo sad da ga zovemo od milja :mrgreen:

cuj penaldo :lol: :lol: :lol:
LSD

#9959 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Ma znam, ali ovo je nivo desetogodišnjaka koji daju sebi imena igrača na fejsu i ss.ba foruma :-) I ona sličica gdje je Cristiano "loser" jer je zabio 250 golova i osvojio 10 trofeja :-) Mislim kako da te neko shvati ozbiljno poslije toga...
Ma pusti ba to buraz...obicne zayebancije malodobnika, pa prave te sličice i gifove...ne treba tome davati nikakav znacaj i pažnju.
Baudelaire

#9960 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

LSD wrote:Pa i zovu ga tako vec godinama :D kepec, hobit, patuljak, buha, ismijavaju mu visinu i šta sve ne...mislim, ko da neko nekome može zabraniti takvo pisanje...sve je to normala, pa i ovo penaldo... :lol: :lol: cuj penaldo, ko se toga sjeti :-)
Pa meni to nije normala. Smeta mi i jedno i drugo. Mislim, sa-x je ipak koliko - toliko ozbiljan forum, i ne vidim smisao da se o eventualnim nedostacima igrača raspravlja dajući im nekakve primitivne nadimke, uglavnom na ličnoj osnovi. Ovaj je Kristina, Gaynaldo, Penaldo, a Messi je patuljak, hobit, buha ( čuj buha :-) ) itd.

Ja ne znam da li ljudi koji tako razmišljaju i sami sebe shvataju ozbiljno.
Richard Wagner

#9961 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

šime.sparina wrote:
leet wrote:Eki Penaldo.. To bi trebalo da bude uvrijedljivo ili ? :D
tako cemo sad da ga zovemo od milja :mrgreen:

cuj penaldo :lol: :lol: :lol:
portugalski zajko zeba :mrgreen:
LSD

#9962 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Baudelaire wrote:
LSD wrote:Pa i zovu ga tako vec godinama :D kepec, hobit, patuljak, buha, ismijavaju mu visinu i šta sve ne...mislim, ko da neko nekome može zabraniti takvo pisanje...sve je to normala, pa i ovo penaldo... :lol: :lol: cuj penaldo, ko se toga sjeti :-)
Pa meni to nije normala. Smeta mi i jedno i drugo. Mislim, sa-x je ipak koliko - toliko ozbiljan forum, i ne vidim smisao da se o eventualnim nedostacima igrača raspravlja dajući im nekakve primitivne nadimke, uglavnom na ličnoj osnovi. Ovaj je Kristina, Gaynaldo, Penaldo, a Messi je patuljak, hobit, buha ( čuj buha :-) ) itd.

To mu je i nadimak :lol: al fakat...buha, na španskom pulga...šta ces, kad covjek nije ljepotan i šminker ko Ronaldo jbg :-) :mrgreen: ....vjerujem da je i njemu sve to zayebancija...mislim ko ce ozbiljno shvatati sve te tolike djecije zayebancije ;-)

Image
Last edited by LSD on 27/02/2012 23:48, edited 1 time in total.
Baudelaire

#9963 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

Boško Buha :D
ultima_palabra

#9964 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Pa Pulga je ok, to mu je nešto kao oficijelni nadimak.
LSD

#9965 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Pa Pulga je ok, to mu je nešto kao oficijelni nadimak.
Pa jest...a ovo hobit, kepec, patuljak, midget su kao neoficijelni...onako iz srca i od milja :-) :mrgreen:
mrtva kokoš

#9966 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

nemojte sad praviti relativizaciju, penaldo je vrh :lol: :lol:
ultima_palabra

#9967 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:
ultima_palabra wrote:Pa Pulga je ok, to mu je nešto kao oficijelni nadimak.
Pa jest...a ovo hobit, kepec, patuljak, midget su kao neoficijelni...onako iz srca i od milja :-) :mrgreen:
Mislim, tako ga zovu i saigrači ... a ovo drugo su internet nadrkavanja :)
5 0 5

#9968 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

BHF_Manijak wrote:Ok, postujem, necu ulazit u dublju raspravu jer su za mene obojica strasni igraci i bezveze je totalno raspravljati ko je bolji ko je jaci, kad se to ni fudbalski strucnjaci ne mogu apsolutno odluciti, svaki ima nesto svoje. No ako cemo vec o priznavanju onda treba i priznati da rijetko cija putanja lopte je kao Ronaldova, nevjerovatno nepredvidljiva i zajebana. ;-)
ma ja. glupo bi bilo osporavati ronaldovu velicinu. i njegovi golovi cesto jesu spektakularni. a ovo penaldo je cista zezancija. pa, ne moram mu valjda hatar drzati i na forumu. i to sto je ego triper, meni bas ne smeta bog zna sta. treba i takvih. isto vjerujem da je taj njegov image kreiran vise od strane njegovih sponzora nego sto je on sam takav. o tome isto nesto znam, ali to je sad offt. usput, onaj gol petom od juce je genijalan. svo postovanje.

neko je spomenuo, da je messijev gol odlican zbog fudbalske inteligencije. to je ono sto ga cini posebnim. kao i ovaj gol od ronaldinha, npr.

meni su ovako pametne (mangupske) akcije puno draze od snagatorskih golova tipa abedayor. i rado ih se sjecam. naravno treba loptu ipak ubaciti lobom u cosak. pored sve snalazljivosti.

Image

u svakom slucaju treba uzivati u lijepom fudbalu. imamo jako puno srece da mozemo pratiti ovu generaciju.
sto se tice golova iz slobodnih udaraca, za mene neprikosnoven gospodin roberto carlos. u njegovim golovima sam najvise uzivao a i dan danas ih potrazim na yt da si naparim oci.
jos, postavio sam video ovdje, prije desetak stranica sa svim messijevim golovima. pa ako ti nije mrsko, pogledaj. ako nadjes neki gol iz slodobnog, a da ti se svidja, javi.
BHF_Manijak

#9969 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Eh bas odlicno sto si postavio taj gol Ronaldinha protiv Bremena, ja dugo dugo nisam genijalniji gol iz slobodnog vidio! Ne dakle atraktivniji, bolji, ljepsi, itd, ali ovo je genijalnost, lucidnost, nazovite kako hocete! I da, ne pamtim takodjer kad je neko nesto slicno ponovio a i mozda sam "kratke pameti"?! :thumbup: :thumbup:
Richard Wagner

#9970 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

jesam ja na sokeru :D
Vertig0

#9971 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Vidim da neki govore da je Barca pobijedila sinoc zbog pomoci sudija...
http://www.youtube.com/watch?v=kgi2Iqrl ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Lt-qBWUs808
http://www.youtube.com/watch?v=gOKYI6xutFY
Pa ako cemo tako, sta je onda sa ovim? Citavu sezonu u La Ligi sudjenje Barceloni je katastrofalno i direktno su osteceni za nekoliko bodova.
Al valjda je ok kad sudija grijesi protiv Barcelona, a kad je u korist onda se isti prozivaju.

Ljudi budite realni i drzite isti kriterij. Ja ne kazem da sudije nikad nisu pomogle Barceloni, ali su isto tako dosta puta sudile kontra nje, niti kazem da ce ove godine Real Madrid osvojiti titulu zahvaljujuci sudijama, da me neko ne shvati pogresno...
Zmijuga loma

#9972 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Baudelaire wrote: Pa meni to nije normala. Smeta mi i jedno i drugo. Mislim, sa-x je ipak koliko - toliko ozbiljan forum, i ne vidim smisao da se o eventualnim nedostacima igrača raspravlja dajući im nekakve primitivne nadimke, uglavnom na ličnoj osnovi. Ovaj je Kristina, Gaynaldo, Penaldo, a Messi je patuljak, hobit, buha ( čuj buha :-) ) itd.

Sram i stid da ih bude. Umjesto da ispravno razmišljaju i sebe shvataju ozbiljno, kao recimo ovaj forumaš:

Baudelaire wrote:Bravo Pato, karaj ciganiju. Nisam simpatizer Milana, čak simpatišem Inter, ali uvijek je lijepo vidjeti kad neko pljune ovu ciganiju :thumbup:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p6335523

Daću ti i besplatnu dijagnozu: :D

holier-than-thou (hl-r-n-ou)
adj.
Exhibiting an attitude of superior virtue; self-righteously pious.

http://www.thefreedictionary.com/holier-than-thou
http://www.urbandictionary.com/define.p ... -than-thou
http://en.wikipedia.org/wiki/Self-righteousness
LSD

#9973 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Jel to Barca ciganija u @Baudelaire-ovom sistemu vrijednovanja :-) :D
Bosanski_kralj

#9974 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Je li imate šta reći u odbranu Alvesa za ono ečeras što je napravio?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#9975 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Bosanski_kralj wrote:Je li imate šta reći u odbranu Alvesa za ono ečeras što je napravio?
Šta je uradio?
Post Reply