Evo samo cu ti opet napisati da se u mom slucaju PROVALJUJEScanvra888 wrote: ↑10/03/2025 00:07Ne ulazim na političke podforume upravo iz ovog razloga - vaša međusobna botovska prepucavanja koja zagade sve podforume.zippoo87 wrote: ↑09/03/2025 23:59Pa eto,kada vec tako malo ulazis na politiku,zaprati malo bolje i mene,pa ces vidjeti koliko fulas i provaljujes secanvra888 wrote: ↑09/03/2025 23:45
Majstore, ja na podforume politike uđem povremeno i ostavim ponekad neki post.
Eto uđi mi na profil, isfiltriraj postove po ključnim riječima, nađi jedan post gdje hvalim i afirmativno govorim o SDA, ja više nijednog posta na ovoj temi neću ostaviti. A naći ćeš hrpu onih gdje ih prozivam i ismijavam.
S druge strane, na skoroj svakoj stranici ove teme tada kada povremeno uđem, tu su tvoji postovi gdje redovno samo braniš trojku u apsolutno svakoj situaciji.
Nismo isti![]()
I ne podrzavam ja slijepo >Trojku,nego podrzavam logiku i istinu...a to dvoje su strani pojmovi neznalicama i ovim huskacima iz zelene kuhinje. Ti se svrstavas uz te,mozda cak i nesvjesno.
Pusis pricu i narativ SDFA botova a onda kada dobijes zelenu etiketu,onda "ti si ovdje slucajni prolaznik"![]()
Ne pušim ničiju priču, jer nemam političke favorite za razliku od tebe. Napisao sam da iz tvojih postova još nikad nisam pročitao neku kritiku upućenu trojci i pri tome i dalje stojim dok se ne uvjerim u suprotno. Postoje li takvi postovi?
I zanimljivo da me nikad nisu etiketirali drugi nepolarizovani, apolitični forumaši, nego su to uvijek navijači crvenih ili zelenih. Sve po dobro ustaljenom patternu.
Mene ne zanima za koga navijas,nego STA PISES. A pises floskule i lazi iz zelenog tabora.
Nemoj to raditi,pa ti nece niko ni govoriti da si ovakav ili onakav. Jer covjek zdravog razuma i sa barem malo pameti,ne moze ne razlikovati SDFA lazi od istine.
Pa ako to ne razlikujes,sam zakljuci sta sa tobom nije uredu.