Dobar je igrac za klupe cini mi se da sam spominjao za klupe njega ili Aduriza iz Bilbaa nisu skupi a mogu koristiti na klupi .. Da se mene pita ovo bi bilo zadnje pojacanje sto se napada tice .. Eventualno nek dovedu i to krilo kad su navalili ili Lallanu a ostalo samo odbrana !
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#9951 Re: Liverpool FC
Haman onaj ne moze dovesti nikoga pa doveo Lamberta da pokaze ljudima kako moze potpisati igraca
A sa Lambertom nije trebalo ni pregovarati samo ga zovnuti da dodje dzaba bi dosao
Dobar je igrac za klupe cini mi se da sam spominjao za klupe njega ili Aduriza iz Bilbaa nisu skupi a mogu koristiti na klupi .. Da se mene pita ovo bi bilo zadnje pojacanje sto se napada tice .. Eventualno nek dovedu i to krilo kad su navalili ili Lallanu a ostalo samo odbrana !
- vaučer
#9952 Re: Liverpool FC
Mislim da će tako i biti, još jedno krilo i to je to za napad.
Lijevi bek, stoper i dva veznjaka povrh tog i taman.
Lijevi bek, stoper i dva veznjaka povrh tog i taman.
- Gandalf
#9953 Re: Liverpool FC
Ma znam da ne igraju, ali Rodgers forsira igru sa 3 Forwarda, dakle gdje svi u napadu pokrivaju sve, zato prizivam dolazak Šaćka, Sanchiza, Pedra, Griezmana, Vollanda, mislim bilo koga od njih, ne sve petoricu, samo jedan bi bio ozbiljno pojačanje klubu u ofanzivi, dvojica bi već napravila gužvu i naškodili bi daljnjem razvoju SterlingaPrtiBeeGee wrote:
Šaciri i Lambert ne igraju istu poziciju
- sve su to pokretni polušpicevi i krilni napadači, koji lako mijenjaju strane, dobri su tehničari, daju golove, sami sebi znaju iskreirati šansu za gol kakvim lažnjakom, nisu sidraši
- Lambert ne bi bio loš ali samo ako dođe za sumu od 4-5 miliona max, a već naredno ljeto bi morali tražiti zamjenu i za njega, 10 miliona za Lamberta bi bio samo još jedan dokaz nesposobnosti kluba za dobar transfer
- Gandalf
#9954 Re: Liverpool FC
4 miliona je dobar transfer, 10 bi bila ludostKako su danas preneli engleski mediji, Liverpul će platiti Sautemptonu četiri miliona funti za 32-godišnjeg Lamberta, uz bonuse u zavisnosti od broja utakmica i učinka.
Sautempton je sličnu ponudu Vest Hema odbio u januaru, pošto je Lambert izrazio želju da predje u Liverpul, gde je prošao omladinsku školu, a nakon pet godina je napustio 'Enfild'.
Riki Lambert, bivši fudbaler Bristol Roversa, Stokporta i Ročdejla je prošle sezone odigrao 37 utakmica za Sautempton u Premijer ligi i postigao je 13 golova, a zabeležio je i 10 asistencija.
Ako prođe lekarske preglede Lambert će otputovati u Liverpul posle večerašnje prijateljske utakmice Engleske i Perua na Vembliju, a kao novi igrač "crvenih" biće predstavljen u ponedeljak.
- PrtiBeeGee
#9955 Re: Liverpool FC
Poslije ovog klipa vecina bi ga htjelo i u prvih 11Gandalf wrote:4 miliona je dobar transfer, 10 bi bila ludostKako su danas preneli engleski mediji, Liverpul će platiti Sautemptonu četiri miliona funti za 32-godišnjeg Lamberta, uz bonuse u zavisnosti od broja utakmica i učinka.
Sautempton je sličnu ponudu Vest Hema odbio u januaru, pošto je Lambert izrazio želju da predje u Liverpul, gde je prošao omladinsku školu, a nakon pet godina je napustio 'Enfild'.
Riki Lambert, bivši fudbaler Bristol Roversa, Stokporta i Ročdejla je prošle sezone odigrao 37 utakmica za Sautempton u Premijer ligi i postigao je 13 golova, a zabeležio je i 10 asistencija.
Ako prođe lekarske preglede Lambert će otputovati u Liverpul posle večerašnje prijateljske utakmice Engleske i Perua na Vembliju, a kao novi igrač "crvenih" biće predstavljen u ponedeljak.
- Gandalf
#9956 Re: Liverpool FC
Lambert je bio jeftin, no međutim izgleda da će dati 25 miliona funti za Lallanu, sudeći po onome što piše Skysport
Za Morena su spremni dati 16 miliona funti, dakle za ovu trojicu 45 miliona funti
Za Morena su spremni dati 16 miliona funti, dakle za ovu trojicu 45 miliona funti
- Gandalf
#9957 Re: Liverpool FC
✔ @BenSmithBBC
Brendan Rodgers also hopeful of signing Alberto Moreno, Dejan Lovren and Emre Can in the next fortnight
Lallana and Lambert’s teammate Dejan Lovren would hopefully fill the club’s defensive void, whilst Bayer Leverkusen midfielder Emre Can would provide competition in the middle of the park; both deals could signal the end for current stalwarts Daniel Agger and Lucas Leiva respectively.
The Guardian reported earlier this week that the Reds have made a £16 million bid for Spanish left-back Alberto Moreno, hoping to seal the deal before the World Cup.
In an increasingly ambitious move, Liverpool have been linked with Barcelona forward Alexis Sanchez, this weekend, by the Daily Star.“But according to reports, Liverpool will test Barca’s resolve to keep Sanchez at the Camp Nou by tabling a £20m offer.”
In less encouraging news, the Daily Mirror report that Swansea City’s signing of Lukasz Fabianski earlier this week may not signal the end for reported Reds target Michel Vorm.
“Vorm has been linked with a move to Anfield to provide Simon Mignolet with stiff competition, but the keeper himself sees no reason why he should leave his current club.”
-
Mustang1
#9958 Re: Liverpool FC
Vorm je bio dobar nekad kakav je sad ne znam
Lovren moze ali Caulker isto tako mora doci
Lovren moze ali Caulker isto tako mora doci
- BHF_Manijak
#9959 Re: Liverpool FC
Ma kakav ba ljudi crni Lovren, sta vam je ba? Pa ljudi sprdnju sa njim pravili, a sad kao treba biti pojacanje za tim koji igra LP???
Umjesto da pojacavaju odbranu, oni cirkusante dovode. Umjesto Sktela/Aggera - Lovren! Ma komedija Allahami!

Umjesto da pojacavaju odbranu, oni cirkusante dovode. Umjesto Sktela/Aggera - Lovren! Ma komedija Allahami!
- AmiĐa_Idriz
#9960 Re: Liverpool FC

Prvo pojačanje je tu..idemo dalje
-
missko
#9961 Re: Liverpool FC
Vratio se Rickie gdje je poceo
Gesendet von meinem SM-N9005
Gesendet von meinem SM-N9005
- BHF_Manijak
#9962 Re: Liverpool FC
Ovom k'o da je Trbic pis'o sazetak za pressice!

-
Mustang1
#9963 Re: Liverpool FC
Bar znamo da ce dati maximum kad god dobije priliku 
- Gandalf
#9964 Re: Liverpool FC
Rickie je tu i stigao je za male pare
,njegov bivši klub za Lallanu traži 30 miliona funti što je smiješno i za LFC se nadam da neće pristati na takvo ucjenjivanje, za 30 miliona funti bi bez problema mogli dovesti nekoga iz tria : Šaćko, Pedro, Alexis te tako stvoriti ultrajak napad i još od kusura da dovedu Worma za rezervnog golmana - opasno se špekuliše i oko cijene Fabregasa, bolje bi bilo dati 35 miliona za Cesca nego 30 za Lallanu ili za tih 30 mil. mogu si dovesti Cana i Morena i konačno pokriti te dvije pozicije u timu.
The Guardian, among others, reported a £16 million bid for Moreno last week, with suggestions that fellow Spaniard Suso could also be a makeweight in the deal, either on loan or permanently.
Further reports suggested that Sevilla were more interested in taking Luis Alberto back to the club from which Liverpool signed him for £6.8m last summer.
Now, Seville based Estadio Deportivo claim an agreement is close to being completed and Moreno will travel to Merseyside next week for his medical and to finalise the deal.
- PrtiBeeGee
#9965 Re: Liverpool FC
Pa Barcelona cijeni Fabregasa na 30mil a LIV razmislja dal ce dati 30mil za LallanuGandalf wrote:Rickie je tu i stigao je za male pare,njegov bivši klub za Lallanu traži 30 miliona funti što je smiješno i za LFC se nadam da neće pristati na takvo ucjenjivanje, za 30 miliona funti bi bez problema mogli dovesti nekoga iz tria : Šaćko, Pedro, Alexis te tako stvoriti ultrajak napad i još od kusura da dovedu Worma za rezervnog golmana - opasno se špekuliše i oko cijene Fabregasa, bolje bi bilo dati 35 miliona za Cesca nego 30 za Lallanu ili za tih 30 mil. mogu si dovesti Cana i Morena i konačno pokriti te dvije pozicije u timu.
The Guardian, among others, reported a £16 million bid for Moreno last week, with suggestions that fellow Spaniard Suso could also be a makeweight in the deal, either on loan or permanently.
Further reports suggested that Sevilla were more interested in taking Luis Alberto back to the club from which Liverpool signed him for £6.8m last summer.
Now, Seville based Estadio Deportivo claim an agreement is close to being completed and Moreno will travel to Merseyside next week for his medical and to finalise the deal.
- Towelie
#9966 Re: Liverpool FC
A otkud to da Barselona ceni Fabregasa samo 30 miliona, a ne vise?
- skenderija04
#9967 Re: Liverpool FC
36 M eura je limit. Sve preko je na 50% sa Arsenalom.Towelie wrote:A otkud to da Barselona ceni Fabregasa samo 30 miliona, a ne vise?
- Gandalf
#9968 Re: Liverpool FC
ništa ne bih imao protiv Lallane, ali za 20 miliona max, 30 gluho bilo, more boljih igrača pojedinačno ima od njega ili bar dvojicu na škripavim pozicijama za te pare, ne mogu se zahebat da sa Morenom dovedu i desnog beka tipa Danila i riješe pitanje kvalitetnih bekova ili Cana i Diamea i riješe pitanje poroznih centralnih i nepostojećih defanzivnih veznih
- PrtiBeeGee
#9969 Re: Liverpool FC
The midfielder is rated at around £30million by Barcelona and the news that he could be leaving the Catalan giants will tempt several Premier League clubs. Liverpool are in a good position to sign the former Arsenal captain with their participation in next season’s Champions League. Da ti ne kopiram daljeTowelie wrote:A otkud to da Barselona ceni Fabregasa samo 30 miliona, a ne vise?
-
Maha23
#9970 Re: Liverpool FC
Malo drugaciji pogled na tih 25-30 miliona za Lallanu http://liverpooloffside.sbnation.com/li ... nsfer-cost
- Gandalf
#9971 Re: Liverpool FC
The Spanish newspaper suggest the fee for Moreno will be around €22 million (approximately £17 million), and contrary to speculation, Liverpool’s Spanish youngster Suso is not involved in the deal.
The paper reports:
“There are no obstacles left in negotiations. All parties have agreed a deal, and the player himself has agreed terms with the English team.
“It could become official in the next few hours.”
-
Mustang1
#9972 Re: Liverpool FC
Ja mislio to jos jedan napadac ali vidim da je LB .. Hajd vala valjda nece biti promasaj .. Valjalo bi da nije otpao sa spiska za svjetsko
- BHF_Manijak
#9973 Re: Liverpool FC
Hmmm... Opet ce se puno izletiti za relativno neprovjerenog igraca, ako je istina ovo za Morena. Ne znam iskreno kakav je mali, mog'o bi na @Skenderija koju info vise dati, no 22 mil eura, da to nije puno?
- skenderija04
#9974 Re: Liverpool FC
Bolje napada nego sto brani. Bio je na sirem spisku za mundijal. Ako Liverpool trazi ofanzivnog beka ok, u odbrani je tanak. Ne znam za cijenu jer nakon D.Luiza, trziste je poremeceno.BHF_Manijak wrote:Hmmm... Opet ce se puno izletiti za relativno neprovjerenog igraca, ako je istina ovo za Morena. Ne znam iskreno kakav je mali, mog'o bi na @Skenderija koju info vise dati, no 22 mil eura, da to nije puno?
- BHF_Manijak
#9975 Re: Liverpool FC
Pa ovima i treba neko ko bolje brani, jebo ih vise ofanziva!!!
Titulu izgubise radi lose odbrane, a oni opet udarili po ofanzivcima.