u mom selu pricamo sa ljudima sagovornicima normalno bez pokusaja uvreda - ne znam fakat kako je u SeljajevuMatijevic_Vlado wrote: Jbg nemam pasata a iskreno nisam ti ni u selu nikada bio.
Kazu vise ne place, prestao od jutros forum ozbiljno shvatati.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#9951 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- Sodom1
-
mojusername
#9953 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.avaz.ba/clanak/284489/detalj ... o-na-cestu
Covjek u kolicima podlegao. Mladic pozurio da prođe na zeleno, plaho se zaletio.
Covjek u kolicima podlegao. Mladic pozurio da prođe na zeleno, plaho se zaletio.
- commendatore
#9954 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije mu cetnik presudio presudi mu balavac koji je izdrkan u vrijeme kad je ovaj ranjavan.... jebem ti dan.....mojusername wrote:http://www.avaz.ba/clanak/284489/detalj ... o-na-cestu
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9955 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto je mufljuz na lijevu ustao?! 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#9956 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobro je ako je tako, izvini ako sam vrijedjaocommendatore wrote:u mom selu pricamo sa ljudima sagovornicima normalno bez pokusaja uvreda - ne znam fakat kako je u SeljajevuMatijevic_Vlado wrote: Jbg nemam pasata a iskreno nisam ti ni u selu nikada bio.
Kazu vise ne place, prestao od jutros forum ozbiljno shvatati.
- commendatore
#9957 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Smijesno je da neko bude limitiran toliko da ne shvati kako je taj post bio puka zajebancija a da se nije mozda pronasao u njemu .... Eh sta cu ja sto poznajem geografiju jebi ga i Nisvet Dzanko je bio seljak za bh kvazigospodu .
-
zdruzdjo
#9958 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisu trkaci ali ugrozavaju zivote i saobracaj
ono kad si organ pa ti mrsko cekati i iznad sviju ostalih si.

ono kad si organ pa ti mrsko cekati i iznad sviju ostalih si.

- problemnatravunu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#9960 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije ovo nista sta se radi oko suda BIH gdje je 40kmh ogranicenje...
Vise puta sam vidio da sluzbenim autom odu do pekare, kladionice, ulijetanja svakave vrste (i bez rotacija), a sve polupismeni soferi sa fakultetima na kobiljaći
Vise puta sam vidio da sluzbenim autom odu do pekare, kladionice, ulijetanja svakave vrste (i bez rotacija), a sve polupismeni soferi sa fakultetima na kobiljaći
- vješalica
#9961 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Umobolniku koji je u 11h sa.superakupim aportakim crnim audijem zadnja tri broja 211(nema ih puno u sarajevu)sa onim apuatenim krovom kosim zelim sve najgore da ga snadje na onom i ovom avijetu
Obisao je kolonu u nedzaricima aleja b.s. i prosao na crveno da ne bi svoje akupocjeno smece od auta dusio po semaforu
Za dlaku je pjesaka koji je stajao ispred auta prvog na semaforu izbjegao jer je stupio na pjesacki a ne mogu pomialiti sta bi bilo da ga je udario
Ono histericno turiranje i gasanje
Dahogda te rak rana izjela
Smece odvratno
Obisao je kolonu u nedzaricima aleja b.s. i prosao na crveno da ne bi svoje akupocjeno smece od auta dusio po semaforu
Za dlaku je pjesaka koji je stajao ispred auta prvog na semaforu izbjegao jer je stupio na pjesacki a ne mogu pomialiti sta bi bilo da ga je udario
Smece odvratno
- commendatore
#9962 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sad vidjeh kako frajer mrtav hladan opali parkirano auto branikom i .... ode. 
-
BadBoy
#9963 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hah i eto mu odmah u komentarima frajer od 40 i kusur banki čestita na "perfektno odrađenoj vožnji bez greške". Naš mentalitet. Kraj.konektovan wrote:smrdim/vijest/ubica-na-cesti- ... sat-242401
Jos jedan kandidat za naljepnice, sa R.I.P motivom, i pocasni krug?!
- zavezata-vreca
#9964 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Logicno ... Svako bi to uradio a znas zasto? Zato sto takvi kao ti koji to vide nece otici i prijaviti policiji nego ce doci i izmahalati na forumu.commendatore wrote:Sad vidjeh kako frajer mrtav hladan opali parkirano auto branikom i .... ode.
-
mokhac
#9965 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ih, pa tog lika nikad nisam vidio a da nije bio u prekrsaju ako ne i u pokusaju ubistva.vješalica wrote:Umobolniku koji je u 11h sa.superakupim aportakim crnim audijem zadnja tri broja 211(nema ih puno u sarajevu)sa onim apuatenim krovom kosim zelim sve najgore da ga snadje na onom i ovom avijetu
Smece odvratno
Lazem, vidio sam ga jednom u prijateljskom razgovoru s milicajcima, nakon sto je gasao titovom u ponoc, zaustavili ga prije predsjednistva u onoj traci za prema fisu... Dok sam dosetao do njih oni se bas ispricali. Samo sto se ne grle.
- vješalica
#9966 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To su oni pacenici sto nisu imali mladosti pa pokusavaju je nadoknaditi losim ponasanjem.i uticajem na okolinuBadBoy wrote:Hah i eto mu odmah u komentarima frajer od 40 i kusur banki čestita na "perfektno odrađenoj vožnji bez greške". Naš mentalitet. Kraj.konektovan wrote:smrdim/vijest/ubica-na-cesti- ... sat-242401
Jos jedan kandidat za naljepnice, sa R.I.P motivom, i pocasni krug?!
Nase prosjecno debilsko smece od ljudi
- commendatore
#9967 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Od takvih imaju i gori ljudi koji se i ne razlikuju od drugih pacenika koji prejudiciraju. Al evo da ti kazem i da te razalostim da sam vlasniku javio auto i broj tablica. Jer vlasnika znam.zavezata-vreca wrote:Logicno ... Svako bi to uradio a znas zasto? Zato sto takvi kao ti koji to vide nece otici i prijaviti policiji nego ce doci i izmahalati na forumu.commendatore wrote:Sad vidjeh kako frajer mrtav hladan opali parkirano auto branikom i .... ode.
- kafanski_covjek
#9968 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a da ga ne znas? 
- zavezata-vreca
#9969 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma vadi se sad. Garant vidio i pogeo glavu i otisao. Kakve tablice kakvi vlasnici. Usro se od straha nije ni model auta zapamtuo A ni boju takoreci
-
Naslovnica
#9970 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam na parkingu ogrebao frajera, ni sam ne znam kako, uzeo mob i pozvao policiju. Kod mene terenac, kod frajera (taxi) Passat, noviji.zavezata-vreca wrote:Logicno ... Svako bi to uradio a znas zasto? Zato sto takvi kao ti koji to vide nece otici i prijaviti policiji nego ce doci i izmahalati na forumu.commendatore wrote:Sad vidjeh kako frajer mrtav hladan opali parkirano auto branikom i .... ode.
Ljudi došli i ne mogu da vjeruju da ih je neko pozvao zbog toga, velika većina ode.
Hahahahha
- commendatore
#9971 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Puko sam coeka i ja na parkiralistu nisam nesto bio dobar taj dan nikako samo mene bilo stid jebi ga kazem sestri da ode do coeka i da razuvidi sta sam duzan. Isto tako bilo coek halalio.
- commendatore
#9972 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne dipr dzaba hljeba ti. Samo ispadas smjesniji.zavezata-vreca wrote:Ma vadi se sad. Garant vidio i pogeo glavu i otisao. Kakve tablice kakvi vlasnici. Usro se od straha nije ni model auta zapamtuo A ni boju takoreci
- commendatore
#9973 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Izgleda da je mnogima kod nas opo standard obraza i karaktera. Al ajdkafanski_covjek wrote:a da ga ne znas?
- vješalica
#9974 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.avaz.ba/clanak/287266/motoci ... mni-za-lov
lovačka priča kako motociklisti divljaju....i ova policija laže uvijek cccccc

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170415097
lovačka priča kako motociklisti divljaju....i ova policija laže uvijek cccccc
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170415097
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9975 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja sam za novu godinu puko. nekog lika na parkingu zbog ledaNaslovnica wrote:Ja sam na parkingu ogrebao frajera, ni sam ne znam kako, uzeo mob i pozvao policiju. Kod mene terenac, kod frajera (taxi) Passat, noviji.zavezata-vreca wrote:Logicno ... Svako bi to uradio a znas zasto? Zato sto takvi kao ti koji to vide nece otici i prijaviti policiji nego ce doci i izmahalati na forumu.commendatore wrote:Sad vidjeh kako frajer mrtav hladan opali parkirano auto branikom i .... ode.
Ljudi došli i ne mogu da vjeruju da ih je neko pozvao zbog toga, velika većina ode.
Hahahahha
samo se preparkiro da ne skonta ko je
ali nije bilo nikakvih ostecenja koliko sam skontao