Ti si nepismenguruman wrote:Eto već zabajatilo.Nakvi pravnici da vode politiku.Čega i koga? Raja intuicijom osječaju te demokratske foluške od kojih su do sada mnogi dobro živjeli i otišli u dobre pemzije.Sve bih ja to poslao u mjesne zajednice (ako ima mjesta) na teren i da zaradi nasušnu koru hljeba.Ako neće via Deutchland,Austrija pa pokaži ta znanja sa metlom u ruci.Odjela i kravate mogu i dalje slobodno rabiti,ali naš buđet više NE.U eri ove i ovakve privatizacije tj.ulaska neokapitalizma na balkanski naćin preko umrlog kumunizma bolje reči iskasapljenog, bilo bi jedno od svjetskih čuda da novoprivatni vlasnici firmi zaposle bataljone istih heheheheheheee.....kako bi se preko njih umilkili birokratskom megaaparatu koji je čisti onkološki slučaj za koji nema lijeka,izuzev kratkih i skupih terapija pozajmljenih novaca od svjetskih mešetara i lihvara za koje se ne zna ko će i kada vratiti.Zato su svakovrsne pa makar i minimalne donacije i hedije izuzetno dobro došle sve u ime naroda koji ima potrebu za istima ali koja se nikada ne gasi a niti će u ovakvoj konstelaciji dao-primio.
Demokratska fronta Željko Komšić
- homega
#9951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- jon_jovi
-
The BEN10
#9953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko si postova naškrabao koji sadrže jedan jedini smajli!? Da te na osnovu tog proglasimo nepismenim!?madner wrote:Ironija je kada neko ko ima jasno ograniceno sposobnosti izrazavanja izrazava podrsku nekome kome je to glavna tacka kritike. To jeste, vise je tuzno, no dobro.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#9954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pertini wrote:Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu. Bio sam šokiran. I još uvijek sam šokiran, jer je taj čovjek bio svim srcem za Demokratsku frontu i pomalo mi dosadio apelujući na mene na promjenim svoj apolitični pristup i priključim se ovom "pokretu" kako je običavao nazivati DF. On sada napušta DF BH (ili kako se već zove po novome)???
Bio sam u žurbi i nisam stigao da čujem razloge takve odluke. Nadam se da ćemo se ovih dana naći da mi pojasni zašto. Istina on nije prvi koji je istupio, ali ove druge slabije poznajem. Međutim, ako je on istupio, a tip je "jedan kroz jedan" i zbog njega bih glasao i za HDZ ako on bude na njihovoj listi, onda zbilja nešto ne valja u toj organizaciji, pa ma šta vi/mi koji branimo/te ovu ideju mislili o Demokratskoj fronti.
bas si to fino nakitio kao da si lektiru pisao, jel očekuješ od ove pisanije da ti neko povjeruje.
- madner
#9955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne govorim o tome, niti sam te proglasio nepismenim. Samo sam primjetio ironiju.The BEN10 wrote:Koliko si postova naškrabao koji sadrže jedan jedini smajli!? Da te na osnovu tog proglasimo nepismenim!?madner wrote:Ironija je kada neko ko ima jasno ograniceno sposobnosti izrazavanja izrazava podrsku nekome kome je to glavna tacka kritike. To jeste, vise je tuzno, no dobro.![]()
-
The BEN10
#9956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Halali mi onda što sam te našao.madner wrote:Ne govorim o tome, niti sam te proglasio nepismenim. Samo sam primjetio ironiju.
- madner
#9957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa nisi me nasao, nego si demonstrirao sto sam i rekao.
-
bob_rock
#9958 Re: Odg: Demokratska fronta Željko Komšić
Pertini je jedan od osnivaca DF-a tako da ima uvid od pocetka desavanja u ovoj partiji. Da li ces mu vjerovati ili ne, to je tvoje pravo izbora.crysis wrote:Pertini wrote:Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu. Bio sam šokiran. I još uvijek sam šokiran, jer je taj čovjek bio svim srcem za Demokratsku frontu i pomalo mi dosadio apelujući na mene na promjenim svoj apolitični pristup i priključim se ovom "pokretu" kako je običavao nazivati DF. On sada napušta DF BH (ili kako se već zove po novome)???
Bio sam u žurbi i nisam stigao da čujem razloge takve odluke. Nadam se da ćemo se ovih dana naći da mi pojasni zašto. Istina on nije prvi koji je istupio, ali ove druge slabije poznajem. Međutim, ako je on istupio, a tip je "jedan kroz jedan" i zbog njega bih glasao i za HDZ ako on bude na njihovoj listi, onda zbilja nešto ne valja u toj organizaciji, pa ma šta vi/mi koji branimo/te ovu ideju mislili o Demokratskoj fronti.
bas si to fino nakitio kao da si lektiru pisao, jel očekuješ od ove pisanije da ti neko povjeruje.
- homega
#9959 Re: Odg: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno, i ja poznajem nekoliko bivših članova DF, od osnivanja su uz ideju DF, ali su od unutrašnjih izbora, za koje kažu da je farsa, odustali i isključili se. Među njima je i jedna moja komšinica, univerzitetska profesorica, žena u godinamacrysis wrote:bas si to fino nakitio kao da si lektiru pisao, jel očekuješ od ove pisanije da ti neko povjeruje.Pertini wrote:Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu. Bio sam šokiran. I još uvijek sam šokiran, jer je taj čovjek bio svim srcem za Demokratsku frontu i pomalo mi dosadio apelujući na mene na promjenim svoj apolitični pristup i priključim se ovom "pokretu" kako je običavao nazivati DF. On sada napušta DF BH (ili kako se već zove po novome)???
-
bob_rock
#9960 Re: Odg: Demokratska fronta Željko Komšić
To je to.homega wrote:Naravno, i ja poznajem nekoliko bivših članova DF, od osnivanja su uz ideju DF, ali su od unutrašnjih izbora, za koje kažu da je farsa, odustali i isključili se. Među njima je i jedna moja komšinica, univerzitetska profesorica, žena u godinamacrysis wrote:bas si to fino nakitio kao da si lektiru pisao, jel očekuješ od ove pisanije da ti neko povjeruje.Pertini wrote:Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu. Bio sam šokiran. I još uvijek sam šokiran, jer je taj čovjek bio svim srcem za Demokratsku frontu i pomalo mi dosadio apelujući na mene na promjenim svoj apolitični pristup i priključim se ovom "pokretu" kako je običavao nazivati DF. On sada napušta DF BH (ili kako se već zove po novome)???
-
The BEN10
#9961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bitno je bit svakoj šerpi poklopac, a za suštinu koga briga. Sindrom tipičnog forumskog trolla.madner wrote:Pa nisi me nasao, nego si demonstrirao sto sam i rekao.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#9962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
fherz54z54 wrote:Kriza je meni ovde najjači ima mjesec trubim o kriminalcima koji su u DF Mostar i konačno ih sve smjeniše, kriza ti čitaš samo što tebi odgovara, DF Mostar više ne postoji otkad su ih ivica šutalo i munir alibabić sve smjenuli, pa to je bila banda šupaka koja je morala da idecrysis wrote:Pertini wrote:Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu. Bio sam šokiran. I još uvijek sam šokiran, jer je taj čovjek bio svim srcem za Demokratsku frontu i pomalo mi dosadio apelujući na mene na promjenim svoj apolitični pristup i priključim se ovom "pokretu" kako je običavao nazivati DF. On sada napušta DF BH (ili kako se već zove po novome)???
ko kaze da nepostoji , postavljen je novi čojk umjesto envera.
-
Beyonce
#9963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovaj što laje ima mjesec dana na GO Mostar je Đani Bem inače seksualni manijak koji je provaljivao u ženske wc-ove na radnom mjestu protiv kojega je i podnesena prijava za to. Inače sam radila sa njim zajedno i samo mogu reći da je to najveće smeće od čovjeka kojega sam ikad upoznala. Što se tiče situacije u DF Mostar gore je nego što se priča. Radi se o tom da su smijenili toga Mičijevića jer navodno lik nije htio da izvršava bilo kakve sumnjive transakcije preko GO Mostar. Sad su ga smijenili i doveli su u GO nekoliko ljudi od kojih troje vedri i oblači i imaju namjeru da uvale ljude koji su u novom GO Mostar u veliku frku. Radi se o lovi naravno. Oni će da uzimaju a GO da potpisuje i odgovara za to. Inače za sve ove koji kažu da su do sada u GO Mostar bili kriminalci, lopovi... samo neka pričekaju još malo da vide ko je sad preuzeo stranku u Mostaru i sve će im biti jasno. Još samo mala napomena da se u Mostaru ljudi počeli masovno iščlanjivati iz DF-a.
-
Beyonce
#9964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo su 100% provjerene informacije inače dosta nas koji smo mislili da će nešto biti u Mostaru od DF-a smo se zaj...li žestoko jer i oni stari a i ovi novi u GO imaju svoje planove u koje se običan narod ne uklapa.
-
Beyonce
#9965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesam bila članica i ja i moja familija, ali više nismo, jer smo skontali šta se radi. To da je Mičijević islamista ne znam jer ne poznajem čovjeka, ali ti mogu dsati savjet da provjeriš ljude koji sad vedre i oblače u DF Mostar pa ćeš vidjeti sa koje stran(k)e puše vjetar.
-
Beyonce
#9966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislila sam napisati da sam bila članica DF-a a ne GO Mostar, i znam da više nikad neću u tu stranku ni ja niti iko moj. Za pare ne znam jeli ih bilo ili nije ali znam da se sa tom strankom u Mostaru sprema devar pravi i da nemaju nikakvih šansi. Čula sam i da su im se iz HDZ-a i SDP-a uvalili ljudi i sve razvalili pa stoga možda i stoji tvoja tvrdnja o SBIH stranci ne znam, ali za mene je to veliko razočarenje jer smo svi polagali nade u tu stranku.
-
The BEN10
#9967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako su se fino zavadili, a još ni kosti nisu dobili za glodanje...

- MuaDib
#9968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim SDP-ovu svitu, da ode na temu posvećenu SDP-u. Vi ako mislite da niste pročitani i da vaše mahinacije i unošenje razdora može ostaviti klijavo sjeme u DF dobro ste se zeznuli. Možete jednom, dvaput prodati tu foru, ali ne možete treći put.
- drug_profi
#9969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP me ne tangira nimalo. Ovi "torijevci" me tangiraju. Odveli su zemlju u 18 vijek, a usude se nekome pisati packe.
Sve je bolje od njih.
Sve je bolje od njih.
- Dr. Kuca
#9970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje vala da je osto ko Zlatka i da je trpio klempe nego ova blamaza. mrtav covjek politicki.
-
Olof Palme
#9971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E neka vala nije ostao kod Zlatka pa nek sve propadne. Taj "samoljubivi socijaldemokratski diktator" ugušio je i poslednji plamen socijademokratije koja je tinjala na ovim prostorima. Ubio je sve ono za šta se originalni i na žalost pomalo zaboravljeni Olof Palme zalagao na polju ideje socijademokratske Europe.Postao/la Dr. Kuca dana 19/06/2014 09:53
Bolje vala da je osto ko Zlatka i da je trpio klempe nego ova blamaza. mrtav covjek politicki.
Zlatku od srca želim da bude što prije zaboravljen na ovim prostorima, mada ćemo štetu koju je napravio osjećati još dugo.
Na drugoj strani Željko daje autolgolove i radi besplatnu kampanju za Radončića, ali to je već stvar Komšića, Demokratske fronte i njihovog izbora. U svakom slučaju, kako reče jedan moj prijatelj, kako je krenuo do oktobra ni njegova supruga Sabina neće htjeti glasati za Željka.
Mi smo na potezu u oktobru a do tada treba dobro spremiti uši jer ćemo se svega naslušati.
- Banksy
#9972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pertini wrote:
Maločas sretnem prijatelja i pitam ga šta ima u Stranci, i na moje opšte zaprepaštenje čujem da je upravo krenuo da vrati člansku karticu.
Olof Palme wrote:
U svakom slučaju, kako reče jedan moj prijatelj, kako je krenuo do oktobra ni njegova supruga Sabina neće htjeti glasati za Željka.
Beyonce wrote:
Još samo mala napomena da se u Mostaru ljudi počeli masovno iščlanjivati iz DF-a.
homega wrote:
Naravno, i ja poznajem nekoliko bivših članova DF, od osnivanja su uz ideju DF, ali su od unutrašnjih izbora, za koje kažu da je farsa, odustali i isključili se. Među njima je i jedna moja komšinica, univerzitetska profesorica, žena u godinama
- Prpa.ba
#9973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Instrukcije iz centrale. Ko ne pise protiv konkurencije i ne lobira "postaje defanzivac i nanosi stetu Partiji". A "Partijci" kao onomad Hare, rekose da ce raditi, i evo rade.
Uglavnom, iako su tu po naredbi, prica im nije bez osnova. DF ne ostvaruje ni blizu potencijal koji bi trebao, stavise ostvaruje i pad i blamira se istovremeno. Do izbora ima jos da se igra, ali k'o da gledam spasce na nivo jeftinog satelita u NDI ergeli partija koji ce biti iskoristen po potrebi (zavisno koliko SDA zafali glasova do vecine).
Uglavnom, iako su tu po naredbi, prica im nije bez osnova. DF ne ostvaruje ni blizu potencijal koji bi trebao, stavise ostvaruje i pad i blamira se istovremeno. Do izbora ima jos da se igra, ali k'o da gledam spasce na nivo jeftinog satelita u NDI ergeli partija koji ce biti iskoristen po potrebi (zavisno koliko SDA zafali glasova do vecine).
- Havatar
#9974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ta prica kako se zamjera DF zbog toga sto nece u koaliciju sa SDP je suplja posto je Df stranka koja je nastala tako sto je predsjednik i pojedini clanovi izasli iz SDP i zato DF mora da izgradi svoj politicki identitet , da bude prepoznatljiva svima koji glasaju i da ima jasno profilisanu ideologiju . To u predizbornoj ili poslijeizbornoj koaliciji sa SDP nikako ne bi mogli da dobiju i takvo nesto bi znacilo da prakticno ta stranka prestaje da postoji nakon prvih izbora sto bi bilo klasicno samoubistvo. Poslije nekih sljedecih izbora mozda ali bi to u ovom trenutku bila cista glupost tako da takve kritike koje dolaze od Alfonsa i jos nekih ne stoje. Ono sto bi DF morao da uradi je da pokaze da nece biti petokolonaska stranka , da nece donositi stetne zakone i da nece raditi na stetu onih naroda u BIH a kakvu su reputaciju cesto imale stranke takve orijentacije uglavnom zbog takvog ponasanja SDP kad god su bili vlast . Zbog toga su ove najave kako ce koalirati sa SBB veoma stetne za njih kao stranku i to je nesto sto se stvarno moze koristiti kao argument protiv Komsica i Komsic stranke pogotovo nakon raznih politickih dogadjanja koja su se dogodila ove godine a koja su mnoge stvari razotkrile. Takvo ponasanje je veoma stetno za njega i njegovu stranku i mislim da on pravi veliku gresku time sto daje podrsku SBB previse se uzdajuci u stranu pomoc i izborni inzinjering.
-
fdzrez43
#9975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da se malo vratiomo na DF Mostar gdje je smjenjena kompletna svita tj banda.
Pogledajte inteligentnu izjavu bivšeg člana GO Mostar Roberta Šunjića

Lajka ga isto bivši član GO Mostar Zejna
A evo i robertove inteligentne face gluho bilo ko iz filma gospodari prstenova

a na ovo je još ljevši

Pogledajte inteligentnu izjavu bivšeg člana GO Mostar Roberta Šunjića

Lajka ga isto bivši član GO Mostar Zejna
A evo i robertove inteligentne face gluho bilo ko iz filma gospodari prstenova

a na ovo je još ljevši