Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#9951 Re: Utakmice.
Al' kako frajer odbrani udarac stojceva, treba ga u akademiju za golmane

-
sole2mio
#9952 Re: Utakmice.
eh sad im iz kontre dulja jednu da ubaci i da zavrsimo pricu
-
todd_smith
#9953 Re: Utakmice.
igramo ko repka protiv izraela, samo umjesto 2-8-0 mi igramo 2-0-8

-
sole2mio
#9954 Re: Utakmice.
Ovaj Bilbija ko da nista ne jede jbt osusio se lik
- omega369
#9955 Re: Utakmice.
mozda ne vadi

- omega369
#9956 Re: Utakmice.
kakvi mesarski startovi. pa svaki kontakt je u kost

a mi smo inace majstori da nesto zeznemo. valjda necemo sad
a mi smo inace majstori da nesto zeznemo. valjda necemo sad
- omega369
#9957 Re: Utakmice.
e to je to 
- art vandeley
#9958 Re: Utakmice.
Napokon Šefkija za pobjedu 
-
todd_smith
#9961 Re: Utakmice.
Trebao je ovaj mali Bekic sve sam da uradi, golcina bi bila
Nema veze 3 boda su tu, ocajna igra, da nije bilo penala mi ne bi uzeli ovo. Patnja brate, ali jbt ga za razliku od prije sada barem uzimamo sva 3 boda nakon ovakvih utakmica

Nema veze 3 boda su tu, ocajna igra, da nije bilo penala mi ne bi uzeli ovo. Patnja brate, ali jbt ga za razliku od prije sada barem uzimamo sva 3 boda nakon ovakvih utakmica
-
missko
#9962 Re: Utakmice.
Po onakvoj livadi je nemoguce igrati. Ono je raj za seoske ekipe koje se vole branit i krkat
-
todd_smith
#9963 Re: Utakmice.
sjetio sam se Husrefa kada je slao Torlaka u napadwannabe_ultra wrote:missko wrote:Po onakvoj livadi je nemoguce igrati. Ono je raj za seoske ekipe koje se vole branit i krkat![]()
lopta ne moze po zemlji uopste ici.Krkani se branili sa 8 ili 9 igraca i tesko je to probiti.
Meho kralj, vadi dupovca ubacuje bekica
-
bjelave
#9965 Re: Utakmice.
Neka Nosare. Dok mu zeljA igra na Grbavici on ko gospodin gleda Sarajevo na TV? To su sve nasi potencjilani fanovi.Altsa wrote:strumfovi napustite temunosara wrote:Kakvo parkiranje autobusa, niste ljudski pet pasova odigrali...bjelave wrote:Tesko je igrati kad ti neko parkira autobus.
Meha mijenjaj nesta da mirno odemo na pauzu.
Nosara i menu se Grbavica gadi, ni ja tamo ne bi otisao.
Tesko probit bunker ali se poklopi na kraju.
Sve zajedno, Elhamdulillah rabbil alemi.
Mehagin ucinak sjajan.
-
north
#9966 Re: Utakmice.
Nisam gledao, je li fakt bio penal, ali objektivno
? Kad vidjeh 75 minut 0-0, sjebo sam se, reko evo nove Obarske, ne možemo kad najviše treba
....Ali ovo je super ljudi, zajebimo sad igru, ovo je najvažnije bilo, pobjeda zlata vrijedna, sa -7 sada smo na -2 i to daje optimizam
....Nije Meho džaba govorio ovo će biti najteža utakmica, zna čovjek šta je psiha i kakvi smo mi naopaki kad se mora dobiti
Može li onaj kratki video izvještaj, Pjanić ili neko drugi
?
Može li onaj kratki video izvještaj, Pjanić ili neko drugi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9967 Re: Utakmice.
Penal čist kao suza, momak igrao rukom..
-
Alkos
#9968 Re: Utakmice.
Meho dobio utakmicu. Stvarno imamo trenera koji normalno pravi izmjene.
Sreća je bila na našoj strani, da je ona stativa bio gol, jebeno bi bilo. Ali sreća prati hrabre i velike
Što se tiče slobode, igrača, terena, ne vrijedi trošiti riječi. Vidi se da smo fizički spremniji i dominantniji i utakmice rješavamo u drugom poluvremenu. Taktički baš igramo što je do trenera.

Pustite šta kažu kone, penal čist ko suza.
Sreća je bila na našoj strani, da je ona stativa bio gol, jebeno bi bilo. Ali sreća prati hrabre i velike
Pustite šta kažu kone, penal čist ko suza.
Last edited by Alkos on 23/11/2014 15:17, edited 1 time in total.
- Impavidus
#9970 Re: Utakmice.
Bravo Mehaga!!!
Teren katastrofa, Sloboda se zabunkerisala kao da je na Koševo došla, ja se već pripremam na remi...
Valjić je jedini sudija u ovoj ligi koji ima muda, ostali su samo poltroni.
Teren katastrofa, Sloboda se zabunkerisala kao da je na Koševo došla, ja se već pripremam na remi...
Valjić je jedini sudija u ovoj ligi koji ima muda, ostali su samo poltroni.
-
todd_smith
#9971 Re: Utakmice.
Jeste, cist penal.north wrote:Nisam gledao, je li fakt bio penal, ali objektivno? Kad vidjeh 75 minut 0-0, sjebo sam se, reko evo nove Obarske, ne možemo kad najviše treba
....Ali ovo je super ljudi, zajebimo sad igru, ovo je najvažnije bilo, pobjeda zlata vrijedna, sa -7 sada smo na -2 i to daje optimizam
....Nije Meho džaba govorio ovo će biti najteža utakmica, zna čovjek šta je psiha i kakvi smo mi naopaki kad se mora dobiti
![]()
Može li onaj kratki video izvještaj, Pjanić ili neko drugi?
Na prvu meni licilo kao da ga je u glavu pogodio i da nije bio, ali pokazali su kasnije usporeni i sa strane kameru. U 16, lik digao ruku da zastiti lice ili sta vec, ali ocigledno zaustavio loptu. Sudija odmah tu bio, zato je i bez sumnje svirao.
- Dammme
#9972 Re: Utakmice.
Kao što sam i pretpostavljao, teška, strašno teška utakmica. Sloboda parkirala tenkove oko 16 i igrali na kontre. I dalje imamo problema sa prekidima u odbrani. Ne kontam šta je taraba od Berberovića danas radio u ekipi. Treba mu dati plaketu i hvala - živio.
Ono što mi se sviđa su adekvatne, na vrijeme i sa mu.ima izmjene (Dupovac - Bekić). Nadam se da će Meho sada dobro iskoristiti ovu ogromnu pauzu da malo počisti ko ne treba, da na vrijeme dođu pojačanja i da ima vremena to sve uigrati.
Sve u svemu 3 boda nakon loše igre na teškom terenu i uz apsolutno defanzivnog protivnika uopšte nije loše i kao što se opet ispostavilo, sreća prati hrabre (Uči Dženo malo od gospodina Kodre.
)
Ono što mi se sviđa su adekvatne, na vrijeme i sa mu.ima izmjene (Dupovac - Bekić). Nadam se da će Meho sada dobro iskoristiti ovu ogromnu pauzu da malo počisti ko ne treba, da na vrijeme dođu pojačanja i da ima vremena to sve uigrati.
Sve u svemu 3 boda nakon loše igre na teškom terenu i uz apsolutno defanzivnog protivnika uopšte nije loše i kao što se opet ispostavilo, sreća prati hrabre (Uči Dženo malo od gospodina Kodre.
-
todd_smith
#9973 Re: Utakmice.
Gori smo od Liverpoola u prekidima, fkt Meho pod hitno treba oko toga da radi i da ih dotjera.
Svaka mrtva lopta njihova, jedan igrac im je bio totalno sam ispred gola.
Stativa njihova i onda onaj korner pred sami kraj.
Svaka mrtva lopta njihova, jedan igrac im je bio totalno sam ispred gola.
Stativa njihova i onda onaj korner pred sami kraj.
-
north
#9974 Re: Utakmice.
Dodaj da ne idemo ni u Zenicu, kakav god da je Čelik, mi tu nismo dobili više od 20 bajrama
, pa i Tuzlu gdje isto do prošle i ove sezone nismo znali šta znači dobiti i drago mi je što tamo ne gostujemo na proljeće kada će njima goriti pod nogama...znači od gostovanja vrijedno spomena u smislu kvaliteta protivnika Lukavica i Otoka gdje smo haman ko na domaćem terenu, te Vrapčići...ostalo su gostovanja gdje smo od protivnika za 3 klase jači, samo treba obratiti pažnju na takve utakmice..Ali znati će Meho aBd 
-
todd_smith
#9975 Re: Utakmice.
Ne pije vode ta prica vise, igrali smo i kod kuce protiv Veleza pa ljudi dodjose sa namjerom da igraju bunker. Tako ce i svaka druga slabija ekipa tipa Celik, Sloboda itdnorth wrote:Dodaj da ne idemo ni u Zenicu, kakav god da je Čelik, mi tu nismo dobili više od 20 bajrama, pa i Tuzlu gdje isto do prošle i ove sezone nismo znali šta znači dobiti i drago mi je što tamo ne gostujemo na proljeće kada će njima goriti pod nogama...znači od gostovanja vrijedno spomena u smislu kvaliteta protivnika Lukavica i Otoka gdje smo haman ko na domaćem terenu, te Vrapčići...ostalo su gostovanja gdje smo od protivnika za 3 klase jači, samo treba obratiti pažnju na takve utakmice..Ali znati će Meho aBd