Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mosa rajvosa wrote: ↑03/02/2020 20:53
Manijak1
Ma moze ko god nije frka, po izboru
A za Amara, pisem s moba pa mi komplikovano mijenjati avatar, neka ga hahahaa
Dogovoreno dakle kad se završi prelazni rok, kod mene mjesec dana , eto Tino malehni a ti Štilu stavljaš
Svakako u zavisnosti od ishoda sapunijade
Manijak1
Dogovoreno dakle kad se završi prelazni rok, kod mene mjesec dana , eto Tino malehni a ti Štilu stavljaš
Manijak1
BHF_Manijak wrote: ↑03/02/2020 22:40
Jesu Azmir i punac?
I ne govorim zbog Neleta, vec Max o tome prica.
Daj bolan, pa to je rekao covjek koji je prvi covjek Zeljeznicara, nemoj me habati svega ti halo prvi covjek, a ne neki kamiondžija i imaginarni lik zvani Punac
budzetlija wrote: ↑03/02/2020 22:50
Daj bolan, pa to je rekao covjek koji je prvi covjek Zeljeznicara, nemoj me habati svega ti halo prvi covjek, a ne neki kamiondžija i imaginarni lik zvani Punac
Reko od svoje muke velike , ko što i vi svašta tipkate ovdje .
Haloooo nemoj zastranjivati .
Jesu Azmir i punac?
Ti k'o dijete naivan, da te ne znam rek'o bih srednjoskolac.
Jesu Azmir i punac?
Ti k'o dijete naivan, da te ne znam rek'o bih srednjoskolac.
Cuj naivan tebi normala ova izjava, ti nisi naivan ko ja Jel
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje, nepoštivanje upozorenja”
» LSD
» Max Bunker
» budzetlija
» sime_cipol
» Sliver
14 dana
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje, nepoštivanje upozorenja”
» rumenige_brajtner
» ZonFon
7 dana
Više puta ponovljeno, upozoreno, oprošteno, ali ništa. Tema nisu takmičenja u bivšoj Jugi, nisu ni istorija klubova, nisu ni Osim, Hase, Pape, Meša ... Tema je PL BiH!
Ricken wrote: ↑04/02/2020 01:14
I šta bi sa Hajrovićem? Što odustade papak rumeni?
Mladicu moj fini sve ima uzrok i posljedicu. Izet ti je jedan akmak a ona njegova ajkuva veliki alcak i ugurzus pa i on ispada tezak zevzek.Birvaktile se pravile greske a danas, hvala Jedinom, zbog silnog zendjiluka se druga ploca vrti. Izo ti je nas vilajetlija, i mislim da Hajrovica ima u Ulomljenici sto bi vjerovatno, nemoj me drzati za rijec, trebao pripasti efendiji Cengicu i Buzadži hadži Hasanovoj dzamiji u Logavinoj A kako je u ovom nasem seheru njegov dolazak veliki zuhur moralo se pribjeci osim moralnoj i odgojnoj mjeri sto bi zbog MZ trebalo pripasti bratu zulumcaru Smrku i njegovom nadaleko poznatom cuteku. Kada prodje sve to potpisace, pare nisu problem. Kada? Sada sve zavisi sve od njega. Ali, moram dodati, i od brata Smrka. Ima gadnu narav a i ovaj smog i magla upropastise i normalnog insana a kamoli brata Smrka. Bez dileme da je prelazni rok nekad na proljece bila bi i moja malenkost pozitivnija jer, moras priznati, sarajevsko proljece cuda cini, moglo bi i dzina Ifrita u meleka pretvoriti.
Charuga wrote: ↑04/02/2020 00:36Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje, nepoštivanje upozorenja”
» LSD
» Max Bunker
» budzetlija
» sime_cipol
» Sliver
14 dana
» rumenige_brajtner
» ZonFon
7 dana
Više puta ponovljeno, upozoreno, oprošteno, ali ništa. Tema nisu takmičenja u bivšoj Jugi, nisu ni istorija klubova, nisu ni Osim, Hase, Pape, Meša ... Tema je PL BiH!
Kod mene na FB cijeli dan juce maleni pisu statuse Hajrovic je nas, idemo u ligu prvaka , prekucavamo ligu, zadajemo zadacu Jutros svi izbrisali statuse i jos svi tvrde da imaju info iz kluba da je zavrseno Znaci sanse nema da on igra kod nas ali najgore je kad ljudi pisu o fudbalu a pojima nemaju o njemu i situaciji na trzistu..Lik iz lige prvaka da dodje da igra u Vrapcice
Pa ako je otpisan u Dinamu, što da ne?
Naravno, najveći problem su njegova primanja i to ne samo za FKS nego i za klubove koji bi tu cifru možda i platili, ali im je puno za igrača koji je ipak otpisan u ekipi.
Mada se i ja slažem od početka da je to sve bubanje portala i onda se raja primila...i narodno veselje može da počne