Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbg-a prisješće mu baš zbog te petarde , ako dođe , što zbog nas , što zbog Lejle naše bistričke vode
Čuj drhtimo li X 2
Ako ti je ona bomba neka je .Vaša mjera i ukus nadasve
manijak1 wrote: ↑03/02/2020 19:35
Jbg-a prisješće mu baš zbog te petarde , ako dođe , što zbog nas , što zbog Lejle naše bistričke vode
Čuj drhtimo li X 2
Ako ti je ona bomba neka je .Vaša mjera i ukus nadasve
Znam da te je strah, ali ukljuci mozak malo Nisam govorio o Lejli nego o nasem novom napadacu
Drage komšije kad spaljujemo iluzije
Dan, dva ili hefta iščekivanja je pred nama
Mojne mi ti o mozgu @Raigor Stonehoof , ko ide iza Izeta Naka jotuberka ili blogerka
Analiticarr wrote: ↑01/02/2020 23:29
Tino je imao ponudu od komsija. Mi smo mu ponudili slovom i brojem DESET-10 puta vise novca nego Amar, tj Selimovic
Meni je fascinantno to da oni svakom igracu kojeg pokusavaju dovesti obecavaju igranje u reprezentaciji. Prica im se svodi na to da im savez to ''duguje'' zbog koristenja Grbavice
Raigor Stonehoof wrote: ↑03/02/2020 20:10
@manijak1 e jebo ga ja ako ti ovo nije dovoljan hint...
Ne mogu vjerovat da ti vjeruješ da će vam Izet u svlačionicu doć.
A slabo mu se od modnih detalja vide oči .
Al eto haj ....kad su ga Varaždinci strpali u džep ko zna će mu od nas bit, ako naiđe .
Vala gledaj Maharadžiću al ako i ti dođeš da obiđeš pojačano Sarajvo , moraćeš prvo kod hećima na razgovor
Raigor Stonehoof wrote: ↑03/02/2020 20:10
@manijak1 e jebo ga ja ako ti ovo nije dovoljan hint...
Ne mogu vjerovat da ti vjeruješ da će vam Izet u svlačionicu doć.
A slabo mu se od modnih detalja vide oči .
Al eto haj ....kad su ga Varaždinci strpali u džep ko zna će mu od nas bit, ako naiđe .
Vala gledaj Maharadžiću al ako i ti dođeš da obiđeš pojačano Sarajvo , moraćeš prvo kod hećima na razgovor
Ovo pitari imaju viber grupu, pa se dogovorilo da zajedno u frulu pušu
Pise 15 ljudi, a ono isto ko jedan
U medjuvremenu u Zagrebu
Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa", kaže Bjelica.
manijak1 wrote: ↑03/02/2020 20:21 ja sam u iščekivanju ko da će nama doć da ga ne moram s Osmankovićem poredit
Kontam mogo bi u avatar se s nekim od vas kladit da vam neće doć.
Hos sa mnom, sklanjam Amara stavljam Stlica, ti stavljas Benju Isovica ?
manijak1 wrote: ↑03/02/2020 20:21 ja sam u iščekivanju ko da će nama doć da ga ne moram s Osmankovićem poredit
Kontam mogo bi u avatar se s nekim od vas kladit da vam neće doć.
Hos sa mnom, sklanjam Amara stavljam Stlica, ti stavljas Benju Isovica ?
Imaš li nekog drugog osim Benje
Bilo kojeg igrača , eto Tina Sven Mehlemamidžić Sušića mogu nohat mjesec dana.
Benjo je tehnika montažer ....nije produkciona ekipa .
Ili ti predloži nekog iz Uprave , igrača.....meni Štilić kod tebe odgovara , a što ne skidaš Amara
Isteklo ti je mjesec dana. @Raigor Stonehoof
Predajem se pojma ne znam ko je .Valjda blokada od Izeta .