FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
thekupus

#9926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by thekupus »

Ja sam sve mislio dobro, tako čovjek komunicira sa gostima, ok, njegov izbor.

Al kad sam pogledao intervju sa Mahmutćehajićem, gdje čovjeku nije dao normalno da govori nikako, skontao sam da se radi samo o nepristojnosti
_Reds_

#9927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

Ko gleda uopce ovo smece od kanala fakat.

Ja ne znam jesam li ikad prebacio na ovaj kanal u zadnjih godinu, osim ako nisu kakvu utakmicu prenosili.

Reketaška televizija, koja za pare radi šta god hocete.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Stalno trazi pare
mayab

#9929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mayab »

ja pogledam petkom i (ili) subotom taj njegov Centralni Dnevnik, jbga, bude zanimljivih gostiju, inače FACE HD nula poena :-?
afannedim

#9930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Jebo mu drasko mater, cetnik ko i svi ostali iz rs.
karanana

#9931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ovaj filipovic pametan i realan covjek. Ali 90 godina vidi se da je pred kraj, ali mozak radi fenomenalno ko da mu je 50.
problemnatravunu

#9932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

karanana wrote:Ovaj filipovic pametan i realan covjek. Ali 90 godina vidi se da je pred kraj, ali mozak radi fenomenalno ko da mu je 50.
Jeste, baš tužno ga bilo gledati, ali mozak , priča, logika, pamet, skoro da nemam primjedbe :thumbup:
Porodice Foht

#9933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Porodice Foht »

Jao Tunje sinoc: ´´Nemojte me samo zvati akademikom, danas su akademici ispod svakog kamena!´´ :lol:
problemnatravunu

#9934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Porodice Foht wrote:Jao Tunje sinoc: ´´Nemojte me samo zvati akademikom, danas su akademici ispod svakog kamena!´´ :lol:
Image
Jel to još jedan bošnjački napad na oberhrvata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The BEN10

#9935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The BEN10 »

Banksy

#9936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Odličan Tunjo, i nevjerovatno lucidan.

Osim blage ''milosti'' prema Radončiću, sve ostalo što je rekao je tačno. Od namjere SDA da podijeli Bosnu i dobije svoj fildžan, do priče o Lagumdžiji kojeg je Alija '92. doveo za ruku da nam ''bude opozicija''.
Nevjerovatna bistrina i artikulacija misli, čak i u ovim poznim godinama. Šteta zbog vida, sigurno mu to najteže pada, zbog čitanja.

Primjećujem, on, u svojoj 90. godini jasniji je, oštriji i glasniji pri identifikaciji društevno-političkih problema, od mase tobožnjih intelektualaca, sinekuraca i ostale stoke sitnog zuba, o kupljenim novinarima da i ne govorimo.
Bravo :thumbup:

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... bih-436112
sikstinajn

#9937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sikstinajn »

Dobar je tunjo.
..U teoretisanju I mlacenju prazne slame je najpodnosljiviji od svih nezavisnih intelektualaca od kojih nema koristi Ni drzava ni narod Ni bog.
Thorgerson

#9938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

sikstinajn wrote:Dobar je tunjo.
..U teoretisanju I mlacenju prazne slame je najpodnosljiviji od svih nezavisnih intelektualaca od kojih nema koristi Ni drzava ni narod Ni bog.
Pa mozda bi bilo neke koristi da se ovi neki intelektualci poslušaju.

Zar nije Filipović bio dogovorio sa Miloševićem dogovor gdje se rat možda mogao ne izbjeći, ali ako ništa odložiti koju godinu. Pa je Alija to sve odbacio, naivno misleći da do pokolja neće doći. Jeste taj dogovor učinjen bez hrvata, jeste bio nepovoljan, ali jebaji ga...to je mozda moglo biti jedno sasvim ok prelazno rjesenje dok se ne organizujemo. Imali bi neku vojsku, Slobo je to bio prihvatio, mogli bi se nekako organizvati i sigurno bi i u slucaju rata manje najebali. Sto se mene tice sigurno pametnije rjesenje, nego ono sto smo uradili. Ishitreno smo poletili, ko zadnji naivci, nadali se obecanoj pomoci od stranaca, koji su nas ostavili na milost i nemilost cetnika. Jos nam fino ljudi rekli "don't...don't dream dreams..."

Da se tako spasilo 10 ljudskih zivota vrijedilo bi. A moze se sa sigurnoscu reci da bi se spasilo sigurno vise.
sikstinajn

#9939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sikstinajn »

Thorgerson wrote:
Zar nije Filipović bio dogovorio sa Miloševićem Jeste taj dogovor učinjen bez hrvata
Ubise Nas blam.
Al su se istrosili
Edin H.

#9940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Thorgerson wrote:
sikstinajn wrote:Dobar je tunjo.
Pa mozda bi bilo neke koristi da se ovi neki intelektualci poslušaju.

Zar nije Filipović bio dogovorio sa Miloševićem dogovor gdje se rat možda mogao ne izbjeći, ali ako ništa odložiti koju godinu. Pa je Alija to sve odbacio, naivno misleći da do pokolja neće doći. Jeste taj dogovor učinjen bez hrvata, jeste bio nepovoljan, ali jebaji ga...to je mozda moglo biti jedno sasvim ok prelazno rjesenje dok se ne organizujemo. Imali bi neku vojsku, Slobo je to bio prihvatio, mogli bi se nekako organizvati i sigurno bi i u slucaju rata manje najebali. Sto se mene tice sigurno pametnije rjesenje, nego ono sto smo uradili. Ishitreno smo poletili, ko zadnji naivci, nadali se obecanoj pomoci od stranaca, koji su nas ostavili na milost i nemilost cetnika. Jos nam fino ljudi rekli "don't...don't dream dreams..."

Da se tako spasilo 10 ljudskih zivota vrijedilo bi. A moze se sa sigurnoscu reci da bi se spasilo sigurno vise.
Istorija, Dzafebeg, cvijece i ti folovi. Vezanje zastava.
Hrvati su bile ocekivani i logicniji saveznici, ali je ispalo naopako.
Kod nas rijetko postoji pragmatizam.
Ja se sjecam kada sam pratio na moru u Crnoj Gori o Tunjinim i Adilovim pregovorima sa Milosevicem na njihovoj TV.
Vratio se mora i pricam raji o tome, a svi ko jedan su bili protiv.
Alija nije zelio izgubiti birace, poslao je Tunju misleci da nema nista od toga, ali kada je dovor bio skoro pa postignut, skonto je ups sta uradih. :oops:
muha_sa

#9941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muha_sa »

problemnatravunu

#9942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Da li se samo meni čini da je Senad ovdje nadmašio samog sebe u prekidanju sugovornika koji je kompetentan i definitivno ima šta da kaže???
Pa hebote, čovjek nije mogao dvije rečenice sastaviti, i onda još onaj iznenadni kraj .... :-) :-)
:lol: :lol:
afannedim

#9943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

problemnatravunu wrote:Da li se samo meni čini da je Senad ovdje nadmašio samog sebe u prekidanju sugovornika koji je kompetentan i definitivno ima šta da kaže???
Pa hebote, čovjek nije mogao dvije rečenice sastaviti, i onda još onaj iznenadni kraj .... :-) :-)
:lol: :lol:
Zove gosta da kaze koju pamwtnu i onda ga krele isprekida i nista na kraju ne rece
Edin H.

#9944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

:D
karanana

#9945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa dobro, o kompetetnosti ovog puppy face lindova bi se moglo raspravljati.
ali konstatacija stoji i to radi cim se pojavi neki malo pricljiviji gost. i to se cini da ga bas prekine onda kad se ocekuje nesto najzanimljivije od gosta.
problemnatravunu

#9946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

karanana wrote:pa dobro, o kompetetnosti ovog puppy face lindova bi se moglo raspravljati.
ali konstatacija stoji i to radi cim se pojavi neki malo pricljiviji gost. i to se cini da ga bas prekine onda kad se ocekuje nesto najzanimljivije od gosta.
Jedva čekam da nekada pozove Edu Maajku, da vidim hoćel njega moć sjeckat :lol: :lol: :lol: :izet:
Thorgerson

#9947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

Sto se tice intervjua sa Lindovom, po prvi put mi je drago da Senad nekoga prekida.

Mislim taj lik je daleko od kompetentnosti, pa jeboga zivot ima li drugih profesora na tom saobracajnom fakultetu ili on drzi citav fakultet. Gdje god se okrenes ovaj lik.

Uostalom, dovoljno je pogledati samo neke njegove fiks ideje, da ti bude jasno o kakvom se "profesoru" radi.

:skoljka: :run:
Altsa

#9948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

Ovo govno novinarsko pozvalo drugo govno novinarsko da ga opere.
Artest

#9949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Artest »

Sve je to placeno, ne boj se. Senco, patriJota.
Altsa

#9950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

Artest wrote:Sve je to placeno, ne boj se. Senco, patriJota.
bice para za struju.
Locked