Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Sakazulu

#9926 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma sad moraju oboriti cijene i dati više i moćnije, jer smo svi ugroženi novim cijenama iz Toplana i jedino nam LOL može vratiti vjeru u ljude!
Quaresma

#9927 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

MTV wrote:Imas pp2 to je sve sto znam.

srecom reset je pomogao, usao u postavke, ali njesra je to sto pppoe ne radi, samo bridge mode, tako da se vracam 5-6 godina unazad ko kad sam dobio adsl od bht, pa morao svaki put se rucno konektovati kad god upalim pc :mrgreen: takodjer sav sam spetljan u kablovima, dobra stara vremena :D
MTV

#9928 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:Mene stra' kad se ovdeka ne pisucka :shock:
Sve kontam osli svi u logo a sto nebih i ja mog'o pakete :evil:
Nego, ima l' sta novo za naske stare jos malo pa otpisate korisnike, sta ce, dje ce, kako ce s nama? :mrgreen:
Nema nigdje nista, politika je samo postani novi korisnik.
MTV

#9929 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

GO! free - nova mobilna mreza u BiH by Logosoft!

http://gofree.ba/index.html

Tema o mobilnoj mrezi naseg operatera.
http://forum.klix.ba/go-free-nova-mobil ... 39162.html
Sakazulu

#9930 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:GO! free - nova mobilna mreza u BiH by Logosoft!

http://gofree.ba/index.html

I ovo je neka mTel varijanta!
semirsar

#9931 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:
MTV wrote:GO! free - nova mobilna mreza u BiH by Logosoft!

http://gofree.ba/index.htm l

I ovo je neka mTel varijanta!
yaaaaap!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nego, bio danaske u poslovnici, za logo pakete da vidim dok traje akcija... sta znam, moglo bi me sutnut nedje dje se snaci necu, a navik'o na rahatluk komociju sto jes jes :evil: i tamo saznadoh i za mobilnu 067/1300 xxx im idu brojevi, je l' to isto i na ovijem go free
MTV

#9932 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

U novembru selim na Logo Trio pa sta bude. Telemach nije dostupan, HS i BHT necu.

Pa cim je 067 mtel je, al pise dole sva prava pridrzava Logosoft doo
afannedim

#9933 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

[quote="MTV"]U novembru selim na Logo Trio pa sta bude. Telemach nije dostupan, HS i BHT necu.

Pa cim je 067 mtel je, al pise dole sva prava pridrzava Logosoft doo[/quote

Ja govorim da nije skroz lol prodati i to je zajednički rad ovi mob ovi tv i net i sve skupa u jedno.
semirsar

#9934 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:U novembru selim na Logo Trio pa sta bude. Telemach nije dostupan, HS i BHT necu.

Pa cim je 067 mtel je, al pise dole sva prava pridrzava Logosoft doo
ma znamo da je mtel, ja pitah jel ista numeracija 067/1300 xxxi na ono gofree
A t-mach, pa vidje li ti jada kod njiha ovaj mjesec :shock: i ti bi kod njiha. :shock: :mrgreen:
semirsar

#9935 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Internet-dzedaj wrote: pa HS ti je Telemah jer je isti kupio HS
Cojk koji je bio serviser kod HS -a mi veli da nejma gore pascadi od onijeh iz t-macha, na otkazu mu bio navodno njiov pecat. :?
Ma garant laze :mrgreen:
MTV

#9936 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
Cojk koji je bio serviser kod HS -a mi veli da nejma gore pascadi od onijeh iz t-macha, na otkazu mu bio navodno njiov pecat. :?
Jel kroz HS ide ista programska sema telemacha?! Jel ima sportklub 1,2,3,4,5,6, golf, ultra, mini ultra, b92, prva, prva plus, RTL Living, Ginx, Balkanika, boomerang, axn spin?!
Odgovor je nije i nema te kanale.
Kad bude bice samo D3 prosireni paket, a lolu vratiti drugi resiver. One price, rekla kazala bice preuzimanje u ovom u onom mjesecu i tako godinu dana i vise, me ne zanimaju. Za sada je HS onaj koji me ne zanima.
semirsar

#9937 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
Jel kroz HS ide ista programska sema telemacha?! Jel ima sportklub 1,2,3,4,5,6, golf, ultra, mini ultra, b92, prva, prva plus, RTL Living, Ginx, Balkanika, boomerang, axn spin?!
Kad bude bice samo D3 prosireni paket, a lolu vratiti drugi resiver. One price, rekla kazala bice preuzimanje u ovom u onom mjesecu i tako godinu dana i vise, me ne zanimaju. Za sada je HS onaj koji me ne zanima.
Nemoj se ti meni samo sikirat' :thumbup:
Ovo gori, boldano, posto znam da ces potpisati ugovor sa LOL-om za Trio paket, znaci li to da ces ko i ja na dvije strane placat :mrgreen:
Vjeruj, ja jos razmisljam da sacekam reakciju na moje eventualno nepotpisivanje ugovora, sta ce LOL u tom slucaju?
Pretpostavljam da ce me ostaviti na Trio+ paketu, ukinuti mi HD paket a povecati brzinu na 60/6 za istu cijenu koju i sad placam, ne vjerujem da ce me samo iskljuciti, ne isplati im se, a jopet... quién sabe
Maharadza

#9938 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

MTV wrote:
semirsar wrote:
Pa LOL ti što se sporta tiče ima najbolju programsku šemu ako ćemo realno, koliko znam imaš i arene i SK kanale! :thumbup:
MTV

#9939 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Maharadza wrote:
MTV wrote:
Pa LOL ti što se sporta tiče ima najbolju programsku šemu ako ćemo realno, koliko znam imaš i arene i SK kanale! :thumbup:
Nije meni do sportklubova i arena, ima primamljivijih kanala koje bi radije vidio na lolu ali vrlo tesko odnosno nikako ih nece biti. Ili su neki ukinuti dok na TM lijepo idu.
Sustina mog posta je bila na recenicu: pa HS ti je telemach... Ali brate moj nije, nema kanale kao telemach, to je jos uvijek HS = HS.
MTV

#9940 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Jel kroz HS ide ista programska sema telemacha?! Jel ima sportklub 1,2,3,4,5,6, golf, ultra, mini ultra, b92, prva, prva plus, RTL Living, Ginx, Balkanika, boomerang, axn spin?!
Nemoj se ti meni samo sikirat' :thumbup:
Ovo gori, boldano, posto znam da ces potpisati ugovor sa LOL-om za Trio paket, znaci li to da ces ko i ja na dvije strane placat :mrgreen:
Vjeruj, ja jos razmisljam da sacekam reakciju na moje eventualno nepotpisivanje ugovora, sta ce LOL u tom slucaju?
Pretpostavljam da ce me ostaviti na Trio+ paketu, ukinuti mi HD paket a povecati brzinu na 60/6 za istu cijenu koju i sad placam, ne vjerujem da ce me samo iskljuciti, ne isplati im se, a jopet... quién sabe
Znas ostao bi ja i dalje al internet od 10/1 Mbps vremenom mi je postao spor, 30/3 je dobar update a akcija oko kanala je dobra imat cu 3 mjeseca oko 201 kanala (bez dupljaka i timeshift kanala).
Jer mogu me presaltat na Logo Trio i nedat mi kanale jer istekla je akcija a necu uzet pakete plus, HD i arene. Jebli ih paketi.
Nemam komp da sad skidam igre u FHD ili UHD formatu pa da mi se sto brze skine 50GB ili koliko vec igre nose, nego za uplod nekih vaznih mi stvari kao i download.
A meni prosjecnom korisniku je postalo nakon dvije godine malo 10/1 Mbps.
semirsar

#9941 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sta ba ovo sinocke bi?!!
Nestade mi komplet LOL usluga?!!
Ma nemremo tako u juropu, jok vala!
Citav sahatak nista nejmadoh a ne spavalo mi se :twisted:

Doduse, slucajno bacih pogled kroz prozor... i prvije put nakon duzeg vremena vidjeh... mlijecni put, iliti kumovu slamu na nebu :lol: :lol:
A stoooo, e zato... http://radiosarajevo.ba/novost/205123/n ... eksplozija :evil:
Sakazulu

#9942 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Šta je ovo zimski san!? Diž'te se i pišite... Malo dosadno pa i ja šaram :)
afannedim

#9943 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Čekamo šta će biti od 15.12. hahah
MTV

#9944 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol: :lol:
FARMAS

#9945 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by FARMAS »

Prije trpili tri racuna da se neplati pa iskljucenje, sad dva ... :D
afannedim

#9946 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ja sam redovan platiša :mrgreen: :mrgreen:
MTV

#9947 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:Ja sam redovan platiša :mrgreen: :mrgreen:
Me too :mrgreen: :mrgreen:

@Sakazulu jesmo li dobro poslusali tvoju naredbu da pisemo?!
radiša

#9948 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

kazu ko redovno placa njima ce bit nove pogodnosti,kako bi ih izjednacili sa neplatisama,morat ce unaprijed 3 racuna placat.
Sakazulu

#9949 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma sam neka se piše, za buduće generacije koje ovo neće čitati...
afannedim

#9950 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Imaju vala i koju pametnu od nas pročitati
Post Reply