Izgleda da ćemo mi ovdje gotovo svi imati u životopisu barem jedan mandat zastupnika u parlamentu ili barem ministra u federalnoj vladi. A da o federalnim direkcijama i ne govorim
Hvala dragom Bogu i Ustavnom sudu.
..pa sve nabrojano ste imali i prije odluke..Problem nastupa kad ispunis "album", onda ostatak slicica ne mozes koristiti ni umjesto violete. Ovima vamo da ponudis, reci ce ti da oni koriste vodu....elem, dzaba se radujes.Hafis wrote:Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Izgleda da ćemo mi ovdje gotovo svi imati u životopisu barem jedan mandat zastupnika u parlamentu ili barem ministra u federalnoj vladi. A da o federalnim direkcijama i ne govorim
Eto ga na ... novi slučaj Komšić, ovaj put zvani Zelenika.Krešimir Zubak: Spremni smo podržati kandidaturu Diane Zelenike za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH
Samo naprijedHafis wrote:Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Nebitno.Alfons Kauders wrote:Samo naprijedHafis wrote:Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Hvala dragom Bogu i Ustavnom sudu.![]()
U prvom mandatu ima da sahranite SDA za sva vremena
U drugi mandat ce se ici sa novim popisom stanovnistva
Vidi ovoga delegata.dobojlija81 wrote:samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu
Opet statisticar na konta moju matematiku?Hafis wrote:Nebitno.Alfons Kauders wrote:
Samo naprijed![]()
17 mjesta je 17 mjesta, pa da nas je stotinu na popisu.
Hafis wrote:De nam ti struĆnjak to malo bolje pojasni.BosnaOnlineOrg wrote:Ti adeze trollovi nisu u svom zivotu dobili toliko paznje koliko im vi dajete dok im razvlacite mozak pa jadni non-stop vise ovdje...
Da li neko od vas poznaje bilo koju jedinicu u bilo kojem ratu sa bilo kim i za bilo koga u kojem je postojala neka jedinica sa zapadnoercegovackog krsa koja se hrabro borila?
Baš? Treba li ti šator, otegnuće se.BosnaOnlineOrg wrote:Hafis wrote:De nam ti struĆnjak to malo bolje pojasni.BosnaOnlineOrg wrote:Ti adeze trollovi nisu u svom zivotu dobili toliko paznje koliko im vi dajete dok im razvlacite mozak pa jadni non-stop vise ovdje...
Da li neko od vas poznaje bilo koju jedinicu u bilo kojem ratu sa bilo kim i za bilo koga u kojem je postojala neka jedinica sa zapadnoercegovackog krsa koja se hrabro borila?
Ćekam i dalje...
Poznavajuci historiju Vlaha i Arbanasa naseljenih po krsevima zapadne Ercegovine, cekacu ja do Sudnjega dana, jer hrabrih vojnika tu fali...a kamoli citava jedinica...Jadni Francetic po Sarajevu Legiju skupljao...Hafis wrote:Baš? Treba li ti šator, otegnuće se.BosnaOnlineOrg wrote:
Ćekam i dalje...
Ti samo pronađi šator, a ja ću ti preko Namexovog dostavnog vozila poslati štogod nafake i hladnog himbera.BosnaOnlineOrg wrote:Poznavajuci historiju Vlaha i Arbanasa naseljenih po krsevima zapadne Ercegovine, cekacu ja do Sudnjega dana, jer hrabrih vojnika tu fali...a kamoli citava jedinica...Jadni Francetic po Sarajevu Legiju skupljao...Hafis wrote:Baš? Treba li ti šator, otegnuće se.BosnaOnlineOrg wrote:
Ćekam i dalje...
Reci Jugoslovenu Gagiju da nadje trolla koji mi moze navesti to sto trazim, vi ste tanki...
Inace, ima li ko od mladjih momaka da mu nije mrsko da nadje podatke popisa u Tuzli i navede koliko ima Hrvata a koliko au naveli.maternji jezik hrvatski
*sorryHafis wrote:Vidi ovoga delegata.dobojlija81 wrote:samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu
Podsjeti me na onaj vic o Muji iz Doboja.
Sory, ali te stvarno ne mogu ozbiljno uzeti...čuj lik iz Doboja i još se javlja za riječ
pa kad je neko nesposoban da radi nesto sto bi bilo korisno, onda mu dadnu titulu doktora i malo trafika na netu da ga se rijese.....a ono Dr. je takozvani......dje si vidio dotura da po cio dan foruma....a nas tatozvani dotur >Afiz ili foruma ili baca kamencice u Neretvu...to mu psiholoski djeluje umirujucedobojlija81 wrote:*sorryHafis wrote:Vidi ovoga delegata.dobojlija81 wrote:samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu
Podsjeti me na onaj vic o Muji iz Doboja.
Sory, ali te stvarno ne mogu ozbiljno uzeti...čuj lik iz Doboja i još se javlja za riječ
nemoj se nazor smijati, idi kupaj se ba gdje, pusti forum ostari na njemu
BosnaOnlineOrg wrote:Ti adeze trollovi nisu u svom zivotu dobili toliko paznje koliko im vi dajete dok im razvlacite mozak pa jadni non-stop vise ovdje...
Nije Ana, vec Ani cetiri pistolja. I nije Lun Magnus strip, vec Lunov Magnus strip. I Zagor je izlazio u Zlatnoj seriji.Hafis wrote:I smo još fale Zagor i Ana četiri pištolja da to odrade u dva nastavka Lun Magnus stripa.Point. wrote:Ukinuti naziv konstitutivni narod, ukinuti entitete i napraviti ekonomsko-geografske kantone na cijeloj teritoriji BiH. Zabraniti stranke poput SDA, HDZ, SNSD I SDS i zabraniti nacionalno-huskacku retoriku kod ostalih stranaka te zabraniti sve stranke da nacionalnim predznakom. Birati sistem jedan covjek-jedan glas. Birati jednog predsjednika BiH, zajednicku policiju i vojsku. Konacno se okrenuti ekonomskoj politici u prvom planu, raditi sve da se dokopamo EU. Zabraniti velicanje ustasa, cetnika i vehabizam. Deportovati vehabije, ustase i cetnike, te religiju svesti na minimalni nivo. Et.
Znaci nista....nema veze, ja Ćekam i dalje....Hafis wrote:Ti samo pronađi šator, a ja ću ti preko Namexovog dostavnog vozila poslati štogod nafake i hladnog himbera.BosnaOnlineOrg wrote:
Poznavajuci historiju Vlaha i Arbanasa naseljenih po krsevima zapadne Ercegovine, cekacu ja do Sudnjega dana, jer hrabrih vojnika tu fali...a kamoli citava jedinica...Jadni Francetic po Sarajevu Legiju skupljao...
Reci Jugoslovenu Gagiju da nadje trolla koji mi moze navesti to sto trazim, vi ste tanki...
Inace, ima li ko od mladjih momaka da mu nije mrsko da nadje podatke popisa u Tuzli i navede koliko ima Hrvata a koliko au naveli.maternji jezik hrvatski
sad on gugla, koji je taj švabo, poznat neki a on ga zaboravioseln wrote:Nije Ana, vec Ani cetiri pistolja. I nije Lun Magnus strip, vec Lunov Magnus strip. I Zagor je izlazio u Zlatnoj seriji.Hafis wrote:I smo još fale Zagor i Ana četiri pištolja da to odrade u dva nastavka Lun Magnus stripa.Point. wrote:Ukinuti naziv konstitutivni narod, ukinuti entitete i napraviti ekonomsko-geografske kantone na cijeloj teritoriji BiH. Zabraniti stranke poput SDA, HDZ, SNSD I SDS i zabraniti nacionalno-huskacku retoriku kod ostalih stranaka te zabraniti sve stranke da nacionalnim predznakom. Birati sistem jedan covjek-jedan glas. Birati jednog predsjednika BiH, zajednicku policiju i vojsku. Konacno se okrenuti ekonomskoj politici u prvom planu, raditi sve da se dokopamo EU. Zabraniti velicanje ustasa, cetnika i vehabizam. Deportovati vehabije, ustase i cetnike, te religiju svesti na minimalni nivo. Et.
Sta je, Alzheimer dosao malo u zijaret?
Kad je bal nek je maskenbal. Uvjek mi se svidjalo ime Marko, jos od van bastenaAlfons Kauders wrote:Opet statisticar na konta moju matematiku?Hafis wrote:Nebitno.Alfons Kauders wrote:
Samo naprijed![]()
Moja matematika mi kaze da ce Hrvata u BiH biti sve vise i vise, kao i Ostalih.
Vidis, ako su ljudi "jednakiji" od drugih na osnovu neceg, onda se ne mozes cuditi kada se odjednom odluce da postanu to "nesto" kako bi od toga izvukli korist.
Da, 17 mjesta je 17 mjesta, i da, sve ce ici po popisu, tako mi Reufa.
Sve savrseno legalno i legitimno, i to po njihovom rjesenju iz snova. Jebiga, zasto se to Bosnjak sa HR putovnicom ne moze izjasniti kao Hrvat? Zasto je neki Zlatko Hasanbegovic iz Gracanice veliki Hrvat, a neki Zlatko Hrvat iz Podrinja mali Bosnjak?512MB wrote:Kad je bal nek je maskenbal. Uvjek mi se svidjalo ime Marko, jos od van bastenaAlfons Kauders wrote:Opet statisticar na konta moju matematiku?Hafis wrote: Nebitno.
Moja matematika mi kaze da ce Hrvata u BiH biti sve vise i vise, kao i Ostalih.
Vidis, ako su ljudi "jednakiji" od drugih na osnovu neceg, onda se ne mozes cuditi kada se odjednom odluce da postanu to "nesto" kako bi od toga izvukli korist.
Da, 17 mjesta je 17 mjesta, i da, sve ce ici po popisu, tako mi Reufa.
Ja ne kontam kakav interes ima jedna osoba kao Hrvat da glasa za Gagija Cirilicu....Maraschino wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... /170709059
Cvetkovic_Macek ma ne, bolje Boban-Karadzic prebacuju u vecu brzinu.
Ko juce se sjecam pisanja po forumu kako je Komsic otjerao Cirilicara u narucje Dodika. Sta je danas? Ima vlast na svim nivoima i sad je gori 3 puta nego ranije. Sada moze blokirati sve procese sto i cini a ranije je mogao samo kmecati.
Takav ne zasluzuje nikakvu vlast po svaku cijenu.