Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#9926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Izgleda da ćemo mi ovdje gotovo svi imati u životopisu barem jedan mandat zastupnika u parlamentu ili barem ministra u federalnoj vladi. A da o federalnim direkcijama i ne govorim :-)
Hvala dragom Bogu i Ustavnom sudu.
Last edited by Hafis on 08/07/2017 13:12, edited 1 time in total.
Hafis

#9927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

dupli
GeeTnT

#9928 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Izgleda da ćemo mi ovdje gotovo svi imati u životopisu barem jedan mandat zastupnika u parlamentu ili barem ministra u federalnoj vladi. A da o federalnim direkcijama i ne govorim :-)
..pa sve nabrojano ste imali i prije odluke..Problem nastupa kad ispunis "album", onda ostatak slicica ne mozes koristiti ni umjesto violete. Ovima vamo da ponudis, reci ce ti da oni koriste vodu....elem, dzaba se radujes.
dobojlija81

#9929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dobojlija81 »

samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu :D
tandmand

#9930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Krešimir Zubak: Spremni smo podržati kandidaturu Diane Zelenike za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH
Eto ga na ... novi slučaj Komšić, ovaj put zvani Zelenika. :mrgreen:
Alfons Kauders

#9931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Jebote, bit će sad mjesta u parlamentu i ministarstvima koliko ti duša hoće.
Samo naprijed :thumbup:

U prvom mandatu ima da sahranite SDA za sva vremena

U drugi mandat ce se ici sa novim popisom stanovnistva

:)
Hafis

#9932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:

Nebitno.
17 mjesta je 17 mjesta, pa da nas je stotinu na popisu.
Hafis

#9933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

dobojlija81 wrote:samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu :D
Vidi ovoga delegata.
Podsjeti me na onaj vic o Muji iz Doboja.
Sory, ali te stvarno ne mogu ozbiljno uzeti...čuj lik iz Doboja i još se javlja za riječ :lol:
Alfons Kauders

#9934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nebitno.
Opet statisticar na konta moju matematiku?

Moja matematika mi kaze da ce Hrvata u BiH biti sve vise i vise, kao i Ostalih.

Vidis, ako su ljudi "jednakiji" od drugih na osnovu neceg, onda se ne mozes cuditi kada se odjednom odluce da postanu to "nesto" kako bi od toga izvukli korist.

Da, 17 mjesta je 17 mjesta, i da, sve ce ici po popisu, tako mi Reufa. :)
BosnaOnlineOrg

#9935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BosnaOnlineOrg »

Hafis wrote:
BosnaOnlineOrg wrote:Ti adeze trollovi nisu u svom zivotu dobili toliko paznje koliko im vi dajete dok im razvlacite mozak pa jadni non-stop vise ovdje...

Da li neko od vas poznaje bilo koju jedinicu u bilo kojem ratu sa bilo kim i za bilo koga u kojem je postojala neka jedinica sa zapadnoercegovackog krsa koja se hrabro borila?
De nam ti struĆnjak to malo bolje pojasni.

Ćekam i dalje...
Hafis

#9936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

BosnaOnlineOrg wrote:
Hafis wrote:
BosnaOnlineOrg wrote:Ti adeze trollovi nisu u svom zivotu dobili toliko paznje koliko im vi dajete dok im razvlacite mozak pa jadni non-stop vise ovdje...

Da li neko od vas poznaje bilo koju jedinicu u bilo kojem ratu sa bilo kim i za bilo koga u kojem je postojala neka jedinica sa zapadnoercegovackog krsa koja se hrabro borila?
De nam ti struĆnjak to malo bolje pojasni.

Ćekam i dalje...
Baš? Treba li ti šator, otegnuće se.
BosnaOnlineOrg

#9937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BosnaOnlineOrg »

Hafis wrote:
BosnaOnlineOrg wrote:

Ćekam i dalje...
Poznavajuci historiju Vlaha i Arbanasa naseljenih po krsevima zapadne Ercegovine, cekacu ja do Sudnjega dana, jer hrabrih vojnika tu fali...a kamoli citava jedinica...Jadni Francetic po Sarajevu Legiju skupljao...

Reci Jugoslovenu Gagiju da nadje trolla koji mi moze navesti to sto trazim, vi ste tanki...

Inace, ima li ko od mladjih momaka da mu nije mrsko da nadje podatke popisa u Tuzli i navede koliko ima Hrvata a koliko au naveli.maternji jezik hrvatski :bih:
Hafis

#9938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

BosnaOnlineOrg wrote:
Hafis wrote:
BosnaOnlineOrg wrote:

Ćekam i dalje...
Poznavajuci historiju Vlaha i Arbanasa naseljenih po krsevima zapadne Ercegovine, cekacu ja do Sudnjega dana, jer hrabrih vojnika tu fali...a kamoli citava jedinica...Jadni Francetic po Sarajevu Legiju skupljao...

Reci Jugoslovenu Gagiju da nadje trolla koji mi moze navesti to sto trazim, vi ste tanki...

Inace, ima li ko od mladjih momaka da mu nije mrsko da nadje podatke popisa u Tuzli i navede koliko ima Hrvata a koliko au naveli.maternji jezik hrvatski :bih:
Ti samo pronađi šator, a ja ću ti preko Namexovog dostavnog vozila poslati štogod nafake i hladnog himbera.
dobojlija81

#9939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dobojlija81 »

Hafis wrote:
dobojlija81 wrote:samo ces ti do penzije ostat doktor u nekoj čaršji i pisat po forumu :D
Vidi ovoga delegata.
Sory, ali te stvarno ne mogu ozbiljno uzeti...čuj lik iz Doboja i još se javlja za riječ :lol:
*sorry
nemoj se nazor smijati, idi kupaj se ba gdje, pusti forum ostari na njemu
spreca

#9940 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

dobojlija81 wrote:
Hafis wrote:
Vidi ovoga delegata.
*sorry
nemoj se nazor smijati, idi kupaj se ba gdje, pusti forum ostari na njemu
pa kad je neko nesposoban da radi nesto sto bi bilo korisno, onda mu dadnu titulu doktora i malo trafika na netu da ga se rijese.....a ono Dr. je takozvani......dje si vidio dotura da po cio dan foruma....a nas tatozvani dotur >Afiz ili foruma ili baca kamencice u Neretvu...to mu psiholoski djeluje umirujuce :mrgreen: :lol:
zrakomlat

#9941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

:thumbup:
dobojlija81

#9942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dobojlija81 »

umjesto da foruma tamo po medicinskim forumima on nabio 10 tisuća postova na opskurnom SA forumu :-)
seln

#9943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Bogami, Hafiz prohlupo ko Wartburg....
seln

#9944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:
Point. wrote:Ukinuti naziv konstitutivni narod, ukinuti entitete i napraviti ekonomsko-geografske kantone na cijeloj teritoriji BiH. Zabraniti stranke poput SDA, HDZ, SNSD I SDS i zabraniti nacionalno-huskacku retoriku kod ostalih stranaka te zabraniti sve stranke da nacionalnim predznakom. Birati sistem jedan covjek-jedan glas. Birati jednog predsjednika BiH, zajednicku policiju i vojsku. Konacno se okrenuti ekonomskoj politici u prvom planu, raditi sve da se dokopamo EU. Zabraniti velicanje ustasa, cetnika i vehabizam. Deportovati vehabije, ustase i cetnike, te religiju svesti na minimalni nivo. Et.
I smo još fale Zagor i Ana četiri pištolja da to odrade u dva nastavka Lun Magnus stripa.
Nije Ana, vec Ani cetiri pistolja. I nije Lun Magnus strip, vec Lunov Magnus strip. I Zagor je izlazio u Zlatnoj seriji.
Sta je, Alzheimer dosao malo u zijaret?
BosnaOnlineOrg

#9945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BosnaOnlineOrg »

Hafis wrote:
BosnaOnlineOrg wrote:

Ti samo pronađi šator, a ja ću ti preko Namexovog dostavnog vozila poslati štogod nafake i hladnog himbera.
Znaci nista....nema veze, ja Ćekam i dalje.... :izet:
BosnaOnlineOrg

#9946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BosnaOnlineOrg »

seln wrote:
Hafis wrote:
Point. wrote:Ukinuti naziv konstitutivni narod, ukinuti entitete i napraviti ekonomsko-geografske kantone na cijeloj teritoriji BiH. Zabraniti stranke poput SDA, HDZ, SNSD I SDS i zabraniti nacionalno-huskacku retoriku kod ostalih stranaka te zabraniti sve stranke da nacionalnim predznakom. Birati sistem jedan covjek-jedan glas. Birati jednog predsjednika BiH, zajednicku policiju i vojsku. Konacno se okrenuti ekonomskoj politici u prvom planu, raditi sve da se dokopamo EU. Zabraniti velicanje ustasa, cetnika i vehabizam. Deportovati vehabije, ustase i cetnike, te religiju svesti na minimalni nivo. Et.
I smo još fale Zagor i Ana četiri pištolja da to odrade u dva nastavka Lun Magnus stripa.
Nije Ana, vec Ani cetiri pistolja. I nije Lun Magnus strip, vec Lunov Magnus strip. I Zagor je izlazio u Zlatnoj seriji.
Sta je, Alzheimer dosao malo u zijaret?
sad on gugla, koji je taj švabo, poznat neki a on ga zaboravio :mrgreen:
512MB

#9947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nebitno.

Vidis, ako su ljudi "jednakiji" od drugih na osnovu neceg, onda se ne mozes cuditi kada se odjednom odluce da postanu to "nesto" kako bi od toga izvukli korist.

Kad je bal nek je maskenbal. Uvjek mi se svidjalo ime Marko, jos od van bastena 8)
Alfons Kauders

#9948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

512MB wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Nebitno.

Kad je bal nek je maskenbal. Uvjek mi se svidjalo ime Marko, jos od van bastena 8)
Sve savrseno legalno i legitimno, i to po njihovom rjesenju iz snova. Jebiga, zasto se to Bosnjak sa HR putovnicom ne moze izjasniti kao Hrvat? Zasto je neki Zlatko Hasanbegovic iz Gracanice veliki Hrvat, a neki Zlatko Hrvat iz Podrinja mali Bosnjak? :D Zasto ja kao vojnik HV ne mogu glasovati kao Hrvat? :D

Jebiga Hafise, znali ste gladnom i ranjavanom narodu 1993 naplacivati krstenje po 150-300 maraka, jer sekularna i europska Kroacija nije dopustala nekrstu da prelazi njene granice. Ako se to ne pika, onda ima nekoliko hiljada ljudi u i oko Tuzle kojim pratri duguju grdne pare. Po meni se pika. Uzeli ste pare i nakon 25 godina nema reklamacije.

Salu na stranu, matori statisticari i demografi ne kontaju da se njihov posao odavno ne radi penkalom na salveti, vec u cloudu, machine learningom. Zato nisu ni svjesni da se zadnjih pet godina zapravo bave trivijalnim stvarima, i HDZ i ostali, da ne bude da prcam samo Hrvate, jer su podjednako debilni u SDA... Rucno i pristrasno biraju informacije koje ce doci do njih, a u NVZ to radi big data magija Refinog malog. Ne znam za vas, ali ja vise vjerujem algoritmu iz realnog sektora nego salveti iz javnog sektora.

Zato doktor nece rado odgovoriti na ovu zajebanciju, jerbo je svjestan da dugorocno znaci pretvaranje DN FBiH u gradjanski dom. Preuzeli su velik rizik i gurnuli all-in. U rukama drze dva para zandara i sedmica, a ponasaju se kao da su sigurni da ce se na stolu okrenuti jos jedna sedmica ili zandar, i da se drugoj cetvorici za stolom nece izletiti nista korisno u naredne dvije karte.

Statisticki gledano, Refin mali takve nove kolache u holdemu uzima lopatom. :)
Maraschino

#9949 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... /170709059

Cvetkovic_Macek ma ne, bolje Boban-Karadzic prebacuju u vecu brzinu.

Ko juce se sjecam pisanja po forumu kako je Komsic otjerao Cirilicara u narucje Dodika. Sta je danas? Ima vlast na svim nivoima i sad je gori 3 puta nego ranije. Sada moze blokirati sve procese sto i cini a ranije je mogao samo kmecati.

Takav ne zasluzuje nikakvu vlast po svaku cijenu.
BosnaOnlineOrg

#9950 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BosnaOnlineOrg »

:shock:
Maraschino wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... /170709059

Cvetkovic_Macek ma ne, bolje Boban-Karadzic prebacuju u vecu brzinu.

Ko juce se sjecam pisanja po forumu kako je Komsic otjerao Cirilicara u narucje Dodika. Sta je danas? Ima vlast na svim nivoima i sad je gori 3 puta nego ranije. Sada moze blokirati sve procese sto i cini a ranije je mogao samo kmecati.

Takav ne zasluzuje nikakvu vlast po svaku cijenu.
Ja ne kontam kakav interes ima jedna osoba kao Hrvat da glasa za Gagija Cirilicu....
Post Reply