SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
BJB
#9926 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma dacu vam clue, moja omiljena shminkerica, planetarno popularna pravi giveaway, al' mi se cini da ce imati 10000 komentara
falice mi nulaaa...
- VenomousV
#9927 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jel kod gossmakeupartist-a?BJB wrote:Vena dijeli cokoladeNot My Idea wrote:a sta/gdje se to dijeli, hocu i ja![]()
JA cu jednu banana coksu ili onu s mlijekom, please..
Hey, ima jos jedan nevjerovatno dobar giveaway, al' vam necu recu da ne umanjim sebi sanse![]()
![]()
ako je taj i ja sam ucesnik
banana i keks coksa
deal
@NMI: Fala
@Nadi: citas li ti ovo? evo ljudi se zalazu da ja dobijem
-
BJB
#9928 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I koliko je bajno u sholdima? Jesi li imala veliku bocu ili bocicu? Da vidim isplati li se investirati u ovo..
Pravim shopping listu.
Pravim shopping listu.
- Michun
#9930 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ako ces kod nas kupovati ne isplati se uopste. I ja kontam na ebay da narucim-mali.babyline wrote:ovo je nesto carobnoBJB wrote:Zene je l' neka od vas koristila ili koristi ovo? I ako je bocica 125ml na njihovoj stranici 24.40$ koliko li je kod nas?
I ja ako dobijem prepustam V
Totalno povlacim prijasnje iskaze za Doll Eyes...Proslu noc nisam nikako spavala, sat i 10tak minuta..Na poslu su mi toliko suzile oci, a uopste se nije razmazala.i sad se sjecam osjecaja na licu, bajno
- Nadinka
#9931 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo citam i bas ste lude, happy samVenomousV wrote:jel kod gossmakeupartist-a?BJB wrote:Vena dijeli cokoladeNot My Idea wrote:a sta/gdje se to dijeli, hocu i ja![]()
JA cu jednu banana coksu ili onu s mlijekom, please..
Hey, ima jos jedan nevjerovatno dobar giveaway, al' vam necu recu da ne umanjim sebi sanse![]()
![]()
ako je taj i ja sam ucesnik![]()
![]()
banana i keks coksa![]()
deal
@NMI: Fala
@Nadi: citas li ti ovo? evo ljudi se zalazu da ja dobijem![]()
![]()
![]()
http://malezensketeme.com/post/13331
- 6.april
#9932 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Znači li to da se 2 puta može ostaviti komentar na temi ili?
- Nadinka
#9933 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
To vam ništa ne znači, jer se kupe samo imena/adrese dakle mozete ostaviti vise komentara ali ćete smao jednom ući u bubanj.6.april wrote:Znači li to da se 2 puta može ostaviti komentar na temi ili?
naravno, mi ne možemo kontrolisati sa koliko nickova i mail adresa cete se javiti
- Michun
#9934 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ali isto znamo da ste vi fine dame i da ne igrate "prljavo"Nadinka wrote:To vam ništa ne znači, jer se kupe samo imena/adrese dakle mozete ostaviti vise komentara ali ćete smao jednom ući u bubanj.6.april wrote:Znači li to da se 2 puta može ostaviti komentar na temi ili?
naravno, mi ne možemo kontrolisati sa koliko nickova i mail adresa cete se javiti
jesam u pravu...jasta sam
-
Ujedam
#9936 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koristim puder, i to svaka dva-tri mjeseca promjenim puder jer mi ne odgovaraju nakon određenog perioda. Većinom je to manhattan, max factor. Stavim maskaru rimmel crnu, i malo rumenila boje breskve essence i moj make up je spreman. Ukoliko je neka specijalna prilika-stavim i tuš za oči
Mjesečno na šminku trošim vrlo malo, jer mi šminka može dugo trajati, ne šminkam se baš puno.. Recimo 10KM
Mjesečno na šminku trošim vrlo malo, jer mi šminka može dugo trajati, ne šminkam se baš puno.. Recimo 10KM
- Michun
#9937 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
amaterUjedam wrote:Koristim puder, i to svaka dva-tri mjeseca promjenim puder jer mi ne odgovaraju nakon određenog perioda. Većinom je to manhattan, max factor. Stavim maskaru rimmel crnu, i malo rumenila boje breskve essence i moj make up je spreman. Ukoliko je neka specijalna prilika-stavim i tuš za oči![]()
![]()
ako nastavis citati ovu temu i posjecivati malezensketeme.com, vjeruj da ces ubrzo trositi vise
-
Ujedam
#9938 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam amater, prošao me taj period šminkanja, sada mi je ovo sasvim dovoljno vjeruj. Vjerujem i da ako budem gledala slike da će mi privući pažnju, stoga pičim.Michun wrote:amaterUjedam wrote:Koristim puder, i to svaka dva-tri mjeseca promjenim puder jer mi ne odgovaraju nakon određenog perioda. Većinom je to manhattan, max factor. Stavim maskaru rimmel crnu, i malo rumenila boje breskve essence i moj make up je spreman. Ukoliko je neka specijalna prilika-stavim i tuš za oči![]()
![]()
Mjesečno na šminku trošim vrlo malo, jer mi šminka može dugo trajati, ne šminkam se baš puno.. Recimo 10KM![]()
ako nastavis citati ovu temu i posjecivati malezensketeme.com, vjeruj da ces ubrzo trositi vise
-
nera18
#9939 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
taj period ne prolazi
sijas ko lampa nakon 3 dana ovdje
sijas ko lampa nakon 3 dana ovdje
- zazana
#9940 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja imam travel size, stoji mi već par sedmica i ne usudim ga se početi koristiti zbog negativnih iskustava koje sam pročitala na makeupalley. Sad, znam da smo svi drugačiji, individualno reagujemo na različite preparate, ali strah me ovih breakouta koje spominju ovdje http://www.makeupalley.com/product/show ... isturizersMichun wrote:Ako ces kod nas kupovati ne isplati se uopste. I ja kontam na ebay da narucim-mali.babyline wrote:ovo je nesto carobnoBJB wrote:Zene je l' neka od vas koristila ili koristi ovo? I ako je bocica 125ml na njihovoj stranici 24.40$ koliko li je kod nas?
I ja ako dobijem prepustam V
Totalno povlacim prijasnje iskaze za Doll Eyes...Proslu noc nisam nikako spavala, sat i 10tak minuta..Na poslu su mi toliko suzile oci, a uopste se nije razmazala.i sad se sjecam osjecaja na licu, bajno
- kakav nered
#9941 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
djevojke, imam jedno pitanje za vas...
znate li kako funkcioniraju oni popusti u DM-u?? do sad sam koristila jednu knjižicu za jednu kupovinu, ali sad sam skupila 2 knjižice pa me zanima da li se mogu iskoristiti obe i dobiti 20% popusta... pošto mi je jedna radnica u DM-u rekla da se svi popusti zbrajaju, a druga da ne može... pa eto, ako neka od vas zna...
također, primjetila sam da kada iskoristiš kupon s popustom od npr.25% plus knjižicu svijeta prednosti 10% ne dobiješ 35% popusta nego 32,54% ili popust od 50% + 10 % knjižica ispadne 55,16% što mi je bezveze... mislim, da ne piše na računu 55,16% rekla bih ok, popust na popust i to je to, ali na računu stoji 55,16%...
znate li kako funkcioniraju oni popusti u DM-u?? do sad sam koristila jednu knjižicu za jednu kupovinu, ali sad sam skupila 2 knjižice pa me zanima da li se mogu iskoristiti obe i dobiti 20% popusta... pošto mi je jedna radnica u DM-u rekla da se svi popusti zbrajaju, a druga da ne može... pa eto, ako neka od vas zna...
također, primjetila sam da kada iskoristiš kupon s popustom od npr.25% plus knjižicu svijeta prednosti 10% ne dobiješ 35% popusta nego 32,54% ili popust od 50% + 10 % knjižica ispadne 55,16% što mi je bezveze... mislim, da ne piše na računu 55,16% rekla bih ok, popust na popust i to je to, ali na računu stoji 55,16%...
- VenomousV
#9942 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sto je najgore ja sam ti onaj tip koji ne krsi pravilaMichun wrote:ali isto znamo da ste vi fine dame i da ne igrate "prljavo"Nadinka wrote:To vam ništa ne znači, jer se kupe samo imena/adrese dakle mozete ostaviti vise komentara ali ćete smao jednom ući u bubanj.6.april wrote:Znači li to da se 2 puta može ostaviti komentar na temi ili?
naravno, mi ne možemo kontrolisati sa koliko nickova i mail adresa cete se javiti![]()
jesam u pravu...jasta sam
al' eto ima finih zena koje ako dobiju prepustice meni za cokoladu
@kakav nered: imala sma jednom dvije knjizice i pitala sam ih mogu li time ostvariti popust od 20%
rekose mi da se moze koristiti jedna knjizica po kupovini
- alica.k
#9943 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa zamislite da se sabira, skupis 10 knjizica i dobijes sve besplatno 
- otherside
#9944 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
heh...vec je proslo i vise od 15 radnih dana a moj paketic iz ELF-a nije stigao.
pisala sam im tuzno pismo i oni su mi odgovorili da jos malo pricekam.
je li vam se desilo da narudzba iz ELF-a puno kasni. prosla mi je dosla za oko 5 radnih dana.
sta da radim?
pisala sam im tuzno pismo i oni su mi odgovorili da jos malo pricekam.
je li vam se desilo da narudzba iz ELF-a puno kasni. prosla mi je dosla za oko 5 radnih dana.
sta da radim?
-
nera18
#9945 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
dodje do petka, ne brini, desava se
- otherside
#9946 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kog petka?nera18 wrote:dodje do petka, ne brini, desava se
- VenomousV
#9947 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa vala za 2000 KM i trebalo bialica.k wrote:pa zamislite da se sabira, skupis 10 knjizica i dobijes sve besplatno
- alica.k
#9948 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mene zenska napala u merkatoru jer sam se zezala na racun togaVenomousV wrote:pa vala za 2000 KM i trebalo bialica.k wrote:pa zamislite da se sabira, skupis 10 knjizica i dobijes sve besplatno
- kakav nered
#9949 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
može se sabirati popust za proizvode (25%, 30%, 50%) i ovaj od 10% pa zašto onda ne bi i dvije knjižice, to dođe čak i manje... a i maksimum je 1500 KM na koje možeš dobiti popust...alica.k wrote:pa zamislite da se sabira, skupis 10 knjizica i dobijes sve besplatno
- Partizzanka
#9950 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ej imam vam ja tih 10tak kupona iz dm-a ako neko hoce neka se javi da mu dam mammin broj ostalo mi kod nje ...

Zene je l' neka od vas koristila ili koristi ovo? I ako je bocica 125ml na njihovoj stranici 24.40$ koliko li je kod nas?