Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ljubijankic

#9926 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ljubijankic »

UDHZSA wrote: 12/06/2024 14:08
ljubijankic wrote: 12/06/2024 14:00
UDHZSA wrote: 12/06/2024 13:37

Bez marke...
Natezalo se mjesec oko odstete, ti samo lazi ovde plasiras i vidi se na kilometar mrznja prema najtrofejnijem trenera kluba i trudis se njega da spustis a da uzdignes ljude koji su milionsku stetu nanijeli imajuci u vodu slobodu u radu i pojacanjima propalim.
Naravno da mrzim svakog ko mi ojadoi klub za koji navijam. Boli me neka stvar i za Husrefa i za Rožmana. Kada spominješ slobodan rad onda spomeni i velikama Adu Jahića koje je kariju zavrsio u Jedinstvu ali je zato Husrefu bio glava meta jednog ljeta.
Napisao si iznad da je pokazao velicinu?
Jel ta velicina za njega i ibricica u iznosi oko 300 000 km?
Plus plate plus prooala pojacanja oko milion za godinu su profuckali.
A dobili zauzvrat zlatnu pavlaku trofej
Dzaba do kraja zivota ce ostati najtrofejniji trener i to ne mozes promjeniti ma kokiko te to bolilo.
Najgori ljudi su licemjeri.
Mene to ne boli, meni je drag svaki trofej Sarajeva i ne gledam na to ko ga je osvojio. Najgori ljudi su oni koji vlastiti interes stavljaju ispred interesa većine ali i za takve se može reci da su licimjeri buduci da se uvijek kriju iza nekih gupih priča.
UDHZSA

#9927 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

ljubijankic wrote: 12/06/2024 15:05

Naravno da mrzim svakog ko mi ojadoi klub za koji navijam. Boli me neka stvar i za Husrefa i za Rožmana. Kada spominješ slobodan rad onda spomeni i velikama Adu Jahića koje je kariju zavrsio u Jedinstvu ali je zato Husrefu bio glava meta jednog ljeta.
Dzaba do kraja zivota ce ostati najtrofejniji trener i to ne mozes promjeniti ma kokiko te to bolilo.
Mene to ne boli, meni je drag svaki trofej Sarajeva i ne gledam na to ko ga je osvojio. Najgori ljudi su oni koji vlastiti interes stavljaju ispred interesa većine ali i za takve se može reci da su licimjeri buduci da se uvijek kriju iza nekih gupih priča.
Nikako ne odgovori kako je pokazao velicinu da nekog drugog omalovazis?
Poceo si pricu samo da bi izdigao ljude koji su unakazili Sarajevo vise nego Jesic a koji je to razlog vidim...
internazionale

#9928 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ljubijankic wrote: 12/06/2024 15:05

Opet se kompleksaš upalio.

Je li interes FK Sarajevo osvajanje trofeja i afirmacija i prodaja igrača ili je interes borba za 4. mjesto koje ako se poklope stvari vodi u Evropu?

Rožman je dužan nama da plati za dragocjeno iskustvo i spuštanje na zemlju. Nek vidi od Dudića kako mu je valjalo.
Ja čak vjerujem da će on izvući pouke i napraviti karijeru kao trener. Ovdje su ga nažalost podučavali Vlado Jagodić i juniori Širokog
baxus

#9929 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by baxus »

Rozman se pokazao kao skupa igračka.
Definitvno je tačno ovo da smo mi njemu vise valjali nego on nama. Uzeo frajer pare i stekao iskustvo vise. Mi karinu Mušanovu dobili.
Ali jbg, ko nam je kriv. Tako će biti vjerovatno i sa slijedećim trenerom.
18mn97

#9930 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 18mn97 »

Zoran Zekić novi trener.
last mohicans

#9931 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Prije 4 minute, jbt, baš 5 do 12. Hajde da i njega probamo.
Logovan

#9932 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Here we go :mrgreen:

Dobro došao!

Image
mond

#9933 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Sretno mu u idućih pola godine-godinu. :-)
Logovan

#9934 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

mond wrote: 13/06/2024 00:01 Sretno mu u idućih pola godine-godinu. :-)
Ma vala bude li otjeran kao prethodnici tačno ću se upucati jebem ti majku i takvo vođenje kluba
mond

#9935 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Vidiš da se baš luta, a evo ulazimo u četvrtu godinu sa Mirvićem.
Bio sam mali, tamo nekad iza rata, mislim da je Zekić odigrao sezonu ili dvije za nas.
last mohicans

#9936 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Samo nemoj na se, Logi, bit će još trenera. Opet Mirva asa iz rukava, ali mi na kraju uvijek donji. Ja ga se fakat ne sjećam kad je igrao za nas, kao ni Dudića. Vidim da mu je procenat uspjesnosti za nijansu bolji od Rozmanovog. No, nije isto voditi Osijek u HNL i Celje u SLO. Imao je Rozman nekog uspjeha sa Rijekom. Zekić ipak malo iskusniji. Drago mi je što zna kako je igrati za nas, ali znao je to i kosica, Dudić i još neki, pa nema ne bi prednost.
omega369

#9937 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Logovan wrote: 13/06/2024 00:00 Here we go :mrgreen:

Dobro došao!

Image
Jesu li ovo cetvorica?? Na svakoj slici drugi covjek :mrgreen: :mrgreen:

Na gornjoj James Bond, orginal
GandalfSivi

#9938 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Moglo je gore, a moglo je i bolje…

Idu mu godine u prilog, ako prezivi godinu, bit ce legenda kluba…
Anquilla

#9939 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Sretno, bolji izbor od onih pominjanih.
Samprotivsviju

#9940 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Samprotivsviju »

Zna li ko jel Jurladzija ostaje?

Da ga nece Rozman sa sobom povuci, bila bi steta, dobar je igrac
detroit-mercy

#9941 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by detroit-mercy »

Velkoski wrote: 09/05/2024 16:30
detroit-mercy wrote: 09/05/2024 16:23
rocco_siffredi wrote: 08/05/2024 19:51 Šuška grmlje da je Slovenac i njegov štab bivši na kraju sezone. Alen je prvi od novih lica
Iz pouzdanih izvora, yes it is :skoljka:.
Je l' to ispijaš kahve sa Mirwahom? :mrgreen:
Pa sad nije da se kafe ispijaju ali dovoljno da se neke stvari saznaju na vrijeme :D
ljubijankic

#9942 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ljubijankic »

Dobar izbor :thumbup:
sencobih

#9943 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Mi bi i sa Rožmanom bili super zadovoljni da nam lopovi nisu ukrali ove sezone 19 bodova, bila bi potpuno druga priča sada. Ne mislim da će se nešto promijeniti ni sa Zekićem jer se ovdje sport najmanje pita . Uglavnom barem se sa Zekićem i eventualno nekim novim igračem možemo nadati da se nećemo patiti barem u utakmicama koje nisu interesantne vicinoj ekipi.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#9944 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

sencobih wrote: 13/06/2024 06:28 Mi bi i sa Rožmanom bili super zadovoljni da nam lopovi nisu ukrali ove sezone 19 bodova, bila bi potpuno druga priča sada. Ne mislim da će se nešto promijeniti ni sa Zekićem jer se ovdje sport najmanje pita . Uglavnom barem se sa Zekićem i eventualno nekim novim igračem možemo nadati da se nećemo patiti barem u utakmicama koje nisu interesantne vicinoj ekipi.
Ukrali nam jesu bodova, ali ti nisu ukrali
3 boda u Doboju kad nas je mlatnula Sloga hladno
3 boda protiv listice na Kosevu
3 boda u derbiju kad smo izgubili ko zadnje pi...
3 boda u derbiju kad si imao igraca vise a cinjenica da je Zeljeznicar igrao s 8 igraca u polju samo potcrtava koliko smo vise prostora imali na terenu za napraviti nesto
3 boda u Ugljeviku jer gol koji je neregularan koji su nam dali je nista naspram cinjenjce da nismo prilike ni akcije imali protiv ubjedljivo zadnje ekipe na tabeli
3 boda u Mostaru kad nas uzese 2:0 glat 3 dana poslije utakmice s Aston Vilom
3 boda u zadnjem kolu
3 boda u Vrapcicima kad nas Velez uze glatko
3 boda na Kosevu protiv Borca gdje ti ljudi posteno uzese bodove
3 bkda u Gabeli kad nas samo sreca i greska gomamana spasi poraza... itd...

Ta alibi prica je za kurac... Mi da smo dobri bili i dobro igrali mogli/morali smo pobijediti sigurno najmanje pola od ovih utakmica.

Novom treneru zelim puno srece. Neka se fokusira, da pobijedimo ono sto realno trebamo i moramo a ovo Borac i Zrinjski sudije savezi to tada nece biti toliko ni bitno.
sencobih

#9945 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

F&N wrote: 13/06/2024 08:11
sencobih wrote: 13/06/2024 06:28 Mi bi i sa Rožmanom bili super zadovoljni da nam lopovi nisu ukrali ove sezone 19 bodova, bila bi potpuno druga priča sada. Ne mislim da će se nešto promijeniti ni sa Zekićem jer se ovdje sport najmanje pita . Uglavnom barem se sa Zekićem i eventualno nekim novim igračem možemo nadati da se nećemo patiti barem u utakmicama koje nisu interesantne vicinoj ekipi.
3 boda u derbiju kad si imao igraca vise a cinjenica da je Zeljeznicar igrao s 8 igraca u polju samo potcrtava koliko smo vise prostora imali na terenu za napraviti nesto
3 boda u Ugljeviku jer gol koji je neregularan koji su nam dali je nista naspram cinjenjce da nismo prilike ni akcije imali protiv ubjedljivo zadnje ekipe na tabeli
3 boda u zadnjem kolu

Ta alibi prica je za kurac... Mi da smo dobri bili i dobro igrali mogli/morali smo pobijediti sigurno najmanje pola od ovih utakmica.

Novom treneru zelim puno srece. Neka se fokusira, da pobijedimo ono sto realno trebamo i moramo a ovo Borac i Zrinjski sudije savezi to tada nece biti toliko ni bitno.
a mi smo kao favoriti protiv nabrojanih ekipa i podrazumjeva se da smo ih sve trebali nabušiti? ono po sistemu daj im tri gola u prvigh deset minuta i ne sikiraj se za dalje , i na kraju borac i pošteno nikako ne može u istu rečenicu, ali nikako
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#9946 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

sencobih wrote: 13/06/2024 08:45
3 boda u zadnjem kolu

a mi smo kao favoriti protiv nabrojanih ekipa i podrazumjeva se da smo ih sve trebali nabušiti? ono po sistemu daj im tri gola u prvigh deset minuta i ne sikiraj se za dalje , i na kraju borac i pošteno nikako ne može u istu rečenicu, ali nikako
Naravnoda ne moze... nije ni Zrinjskom tu mane... i oni se sad prave nevinascad...

Nemoj izvrtati moje rijeci. Zvijezdu, Slogu, Gosk, Zeljeznicara ovako raspadnutog smo morali pobijediti u svakoj utakmici. Uzimajuci u obzir igracki kadar, slobodu trenera da kreira prvi tim, i pare koje su imali na raspolaganju da dovedu igrace a Boga mi i ono sto su imali na raspolaganju.

Evo ti primjer sezona 2020 - 2021, prva polusezona dok smo imali Rahmanovica i Tatara. Sudija ti ponosti cist gol ti das drugi. U Mostaru svira penal primis gol ti okrenes i pobijedis. U Banja Luci daju ti gol iz faula i dobijes crveni, ti izvuces remi. I te sezone su nas klali kvalitetno u toj prvoj polusezoni isto kao i na proljece, samo smo zahavljujuci kvalitetu koji smo imali sa gore navedenom dvojicom, derali sve redom i nije nas bolila briga za sudije. A garantujem ti cime hoces, da je tadasnja ekipa bila 2 ili mozda cak 3 puta jeftinija od ove sad i da tadasnja plata Tatara i Rahmanovica skupa je manja od Hamzine trenutno.
van Basten

#9947 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Koliko god sam realno očekivao više od Rožmana, toliko mislim da nam je on najmanji problem bio. Svakako je bio napredak u odnosu na zalizanog i njegovu svitu. Zato će biti džaba i novi trener ako se nastavi sa starim navikama neselektivnog dovođenja igrača i provođenje nefudbalskih kriterija pri pravljenju ekipe.
Ako je istina da je Husref odbio povratak (srećom) jer nije htio pristati na to da mu Ismir određuje ko će igrati (i da je Rožman zbog toga najviše i otišao) pitanje je kako će Zoran s tim izaći na kraj.
Sretno mu u svakom slučaju
sencobih

#9948 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Haj što je došao Zekić drago mi je zbog toga, ali još mi je draže što su ga doveli,a da mahala ni u jednoj kombinaciji ga nije spomenula. Mahala na aparatima.
sencobih

#9949 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

F&N wrote: 13/06/2024 08:56
sencobih wrote: 13/06/2024 08:45

3 boda u zadnjem kolu

Naravnoda ne moze... nije ni Zrinjskom tu mane... i oni se sad prave nevinascad...

Nemoj izvrtati moje rijeci. Zvijezdu, Slogu, Gosk, Zeljeznicara ovako raspadnutog smo morali pobijediti u svakoj utakmici. Uzimajuci u obzir igracki kadar, slobodu trenera da kreira prvi tim, i pare koje su imali na raspolaganju da dovedu igrace a Boga mi i ono sto su imali na raspolaganju.

Evo ti primjer sezona 2020 - 2021, prva polusezona dok smo imali Rahmanovica i Tatara. Sudija ti ponosti cist gol ti das drugi. U Mostaru svira penal primis gol ti okrenes i pobijedis. U Banja Luci daju ti gol iz faula i dobijes crveni, ti izvuces remi. I te sezone su nas klali kvalitetno u toj prvoj polusezoni isto kao i na proljece, samo smo zahavljujuci kvalitetu koji smo imali sa gore navedenom dvojicom, derali sve redom i nije nas bolila briga za sudije. A garantujem ti cime hoces, da je tadasnja ekipa bila 2 ili mozda cak 3 puta jeftinija od ove sad i da tadasnja plata Tatara i Rahmanovica skupa je manja od Hamzine trenutno.
Ja ti kažem splet okolnosti i trenutak inspiracije, da je Ahmedhodžić dao onaj go talijanima i da smo izvukli 1-1 sad bi pričali kako smo bolji od pola ekipa na euru . Tada se potrefilo se da su Rahman i posebno tatar igrali u formi kakvu nikad ponovili nisu.A kada je trebalo Borcu nikad mi ne bi izvukli remi , što ih ne prođosmo u kupu? Što ih ne izbaci Radnik iz Hadžića ranije? Uz to vrlo brzo smo Rahmanovića optuživali da namjerno dobiva žute kartone da ne bi igrao, Tatar poderao dres itd.itd. nezgodna smo mi sredina skroz, još brzo i zaboravljamo , a tako lako nas okrenu protiv svojih ,a ne protiv stvarnih neprijatelja. Nikad mi neće biti jasan bojkot prošle godine protiv Torpeda , užas , bilo prošlo ne ponovilo se
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9950 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JoseMujica »

Logovan wrote: 13/06/2024 00:06
mond wrote: 13/06/2024 00:01 Sretno mu u idućih pola godine-godinu. :-)
Ma vala bude li otjeran kao prethodnici tačno ću se upucati jebem ti majku i takvo vođenje kluba
:thumbup:

trener mora ostati barem dvije sezone da vidiš ima li šta od njega...posebno ovi, koje naši, za siću dovode
Post Reply