Bravo
I ja zelim da vlada mir u svijetu, da nema gladnih, izbjeglica...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bravo
Svako ko drzi imalo do sebe dobro ce razmisliti da sjede na klupu ako zna da smo covjeka koji je osvojio duplu i zavrsio kao prvi na polusezoni, a pritom je i legenda kluba, otjerali na ovaj način. Sta on onda da očekuje?
Pa to je do nas i kad mi navijaci promjenimo takvo misljenje bice svima lakse. Pa vidis brate sta smo postigli takvim stavovima - husref moze, pa makar nas i zakopao, drugima ce se gledati dlaka u jajetu. Nije to ok. To je medvjedja usluga i klubu i husrefu. Izbjegavaju nas ljudi zbog toga. To treba shavitiRaigor Stonehoof wrote: ↑07/12/2019 17:56 Imat ce kurac, u sljedecoj polusezoni cemo imat minimalno tri trenera, ako ne i vise. NIKO nece imati podrsku kao Husref, i nikome se nece trpiti ni dva nepovoljna rezultata zaredom.
Pa samo mu pokažeš kako smo "igrali" i na šta smo ličili u 2 utakmice derbija, i ako je imalo "stručan" u svom poslu skontat će da otkaz apsolutno opravdan i logičan. NAČIN na koji je uručen otkaz nije lijep, ali suština je bitna tj. očajna i sve lošija igra i zalaganje. To što smo sada prvi je svakako najviše zaslugom očajne i nikada gore konkurencije.rocco_siffredi wrote: ↑07/12/2019 20:45Svako ko drzi imalo do sebe dobro ce razmisliti da sjede na klupu ako zna da smo covjeka koji je osvojio duplu i zavrsio kao prvi na polusezoni, a pritom je i legenda kluba, otjerali na ovaj način. Sta on onda da očekuje?
Tacno, Delegata ima pun kurac. Samo nama ne treba delegat na klupi.
A zasto bi imali drugacije misljenje? Aktuelnom osvajacu duple krune i jesenjem sampionu se uruci otkaz zbog "lose igre"?? Gdje to ima, osim kod nas??omega369 wrote: ↑07/12/2019 20:49Pa to je do nas i kad mi navijaci promjenimo takvo misljenje bice svima lakse. Pa vidis brate sta smo postigli takvim stavovima - husref moze, pa makar nas i zakopao, drugima ce se gledati dlaka u jajetu. Nije to ok. To je medvjedja usluga i klubu i husrefu. Izbjegavaju nas ljudi zbog toga. To treba shavitiRaigor Stonehoof wrote: ↑07/12/2019 17:56 Imat ce kurac, u sljedecoj polusezoni cemo imat minimalno tri trenera, ako ne i vise. NIKO nece imati podrsku kao Husref, i nikome se nece trpiti ni dva nepovoljna rezultata zaredom.
Na stranu i sabrina i sve
Svako ko ima imalo obraza nece pisati takve nebuloze. Navijaci jednog lica pokusavaju sve predstaviti kao nki ruzan cin i kao nekakvo tjeranje na ulicu. Niko ne pominje da je doticni ODBIO DA DODJE NA RAZGOVOR SA POSLODAVCIMA KOJI GA PLACAJU. Druga stvar, VRLO VJESTO SE IZBJEGAVA PISATI O TOME DA CE ON OD KLUBA DOBITI PRAVO BOGATSTVO. Svi oni mole boga da budu ovako ''otjerani''rocco_siffredi wrote: ↑07/12/2019 20:45Svako ko drzi imalo do sebe dobro ce razmisliti da sjede na klupu ako zna da smo covjeka koji je osvojio duplu i zavrsio kao prvi na polusezoni, a pritom je i legenda kluba, otjerali na ovaj način. Sta on onda da očekuje?
Tacno, Delegata ima pun kurac. Samo nama ne treba delegat na klupi.
Bravo momcino. Tako razmislja svaki navijac KLUBA kojeg voli i bodri.omega369 wrote: ↑07/12/2019 21:10 Pa evo, ja prvi mislim da nije ok husrefu dati npr 10 sezona dok npr cala nikad nije dobio vise od jedne. Mozda bi i cala osvojio 2 titule, mozda bi dzeno osvojio 5 za 10 godina, itd... imao je i cala svojih momenata i u evropi, pa bio u igri za duplu do zadnjeg kola..
Ne vidim sto bi to samo on imao neki.povlasten polozaj?! Sto zna psovati? Sto je dobar sa nekim?? Ne.kontam. ili ima neko aman-zaman trenersko znanje?! Da se razumijemo, nema ni cala![]()
Na kraju, kad je on od govana napravio pitu? Nikada, da se ne lazemo, a gotovo redovno bi se u svakom mandatu uspio posvadjati sa svima u klubu, osim sa orucem
Mi navijaci njemu pravimo medvjedju uslugu.
Ja sam iskljucuvo za profesionalizam, od prvog covjeka u klubu do zadnjeg, racunajuci trenera i igrace, svima iste jasne i precizne ciljeve i zadatke podjeliti i zdravo
Ma tog rumenog ni ja ne gotivim ali sam bar malo realan i znam kome on odgovara. Husrefa ne volim samo zbog svega onog loseg sto nam je uradio, a ima mnogo toga i ne zelim sad o tome jer je on sada, bogu hvala, nasa ruzna proslost.
Ja bih dodao i napadača. Merso je pokazao da je profesionalac i igra ekstra, ali u njegovim godinama može naglo stati i šta onda. Znači, treba naći dobrog napadača koji će biti spreman da na početku sjedi malo više na klupi.F&N wrote: ↑07/12/2019 23:22 Sada samo malo da se slegnu strasti. Dovesti dobrog trenera i pojacsti se na najkriticnijim pozicijama a to su po meni vezni red- citaj kreator igre, lijevo krilo, i bekovi. Stanojevic je pokazao da aBd kad se spremi bice onaj stari. Pojacati se i aBd ufatiti zalet. Drugi su svoj maksimun pokazali za ovu godinu, mi jos nismo![]()
A tesko je naci u zimu dobrog napadaca.tovarish wrote: ↑07/12/2019 23:26Ja bih dodao i napadača. Merso je pokazao da je profesionalac i igra ekstra, ali u njegovim godinama može naglo stati i šta onda. Znači, treba naći dobrog napadača koji će biti spreman da na početku sjedi malo više na klupi.F&N wrote: ↑07/12/2019 23:22 Sada samo malo da se slegnu strasti. Dovesti dobrog trenera i pojacsti se na najkriticnijim pozicijama a to su po meni vezni red- citaj kreator igre, lijevo krilo, i bekovi. Stanojevic je pokazao da aBd kad se spremi bice onaj stari. Pojacati se i aBd ufatiti zalet. Drugi su svoj maksimun pokazali za ovu godinu, mi jos nismo![]()
Ma znam, al moram malo maštati.F&N wrote: ↑07/12/2019 23:34A tesko je naci u zimu dobrog napadaca.tovarish wrote: ↑07/12/2019 23:26Ja bih dodao i napadača. Merso je pokazao da je profesionalac i igra ekstra, ali u njegovim godinama može naglo stati i šta onda. Znači, treba naći dobrog napadača koji će biti spreman da na početku sjedi malo više na klupi.F&N wrote: ↑07/12/2019 23:22 Sada samo malo da se slegnu strasti. Dovesti dobrog trenera i pojacsti se na najkriticnijim pozicijama a to su po meni vezni red- citaj kreator igre, lijevo krilo, i bekovi. Stanojevic je pokazao da aBd kad se spremi bice onaj stari. Pojacati se i aBd ufatiti zalet. Drugi su svoj maksimun pokazali za ovu godinu, mi jos nismo![]()
1. Safet Susic - znam da je nerealno, dobra igra ofanzivno, vjerovatno bi bili dominantni igrom protiv slabijih i na dobrim terenima, upitan takticki nivo kad se treba braniti.north wrote: ↑07/12/2019 23:34 Mi nista nismo pokazali ovu polusezonu...ali bas nista, nula bodova...od toliko odigranih utakmica, vise od 3 da se ne lazemo nismo odigrali da se bas kaze bilo je pravo dobro..i opet prvi..naravno da je odron od lige razlog, jok eto prvi smo jer smo gazili sve redom
..
Mi ako zelimo uopste da pomislimo da mozemo biti konkurenti za titulu, moramo na proljece biti min. 50% bolji..za to ne treba gomila igraca nego 2-3 ciljana..i da, trener naravno..eh, tu covjek vise ne moze biti pametan..za dvije i vise decenije NIJEDAN trener sa strane nije nista napravio, bas nista vrijedno spomena, a autobus trenera su promijenili i kako biti optimista sad da ce pravog ubosti...sto je najgore nas koji pratimo klub da pitaju koga zelite da dovedemo, a da je realno izvodivo, niko ne bi znao, ili skoro niko
....najveci problem ce biti trener puno veci nego igracki kadar
![]()