Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tovarish
#99101 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husref je otišao, al ništa dok se uprava ne pročisti i igrači dovedu u red. Nisam za radikalno tjeranje igrača, neka ih. Jedino bih raskinuo ugovor ovim što rijetko igraju i nisu domaći proizvod, kao što je Šišić. A ostalim treba dobro očitati bukvicu.
- Analiticarr
#99102 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odlican bod za nas. Sada slijedi pauza i nastavak ciscenja kluba sve do konacnog ozdravljenja. Bice mnogo lijepih vijesti braco. 
-
Kospice_KikiRiki
#99103 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko ih je onaj bezobraznik ubio u pojam psovkama dobro su i odigrali, što reče Dzenis sada treba prije svega mentalnog odmora igračima. Ali da imamo baš glupih pojedinaca, itekako istinito, ovdje treba barem 2-3 pojačanja u pravom smislu riječi +naravno dobar stručnjak, prije svega psiholog jer taktički ovdje nije toliko zahtjevno ako želiš uspjeh, samo da više ne nabijaju na Ahametovica, da više ne gledamo antifudbal. Samo Sarajvo'. 
- Analiticarr
#99104 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Apsolutno tacno. Nazalost nasi igraci su ''istrenirani'' tako da im je jedina taktika nabijanje lopte sto dalje od sebe i gadjanje Ahmetovica a psihicki su totalno ubijeni. Imali smo najbolji igracki kadar i najlosiju igru u ligi od pocetka sezone do danas. Nijednu utakmicu nismo dominirali osim onog prvog poluvremena protiv sirokog brijega. I to je bilo samo zahvaljujuci tome sto su se igraci naljutili i maksimalno se nalozili protiv njih i dok su imali snage nisu dozvoli igracima sirokog da urade nista.Kospice_KikiRiki wrote: ↑07/12/2019 15:41 Koliko ih je onaj bezobraznik ubio u pojam psovkama dobro su i odigrali, što reče Dzenis sada treba prije svega mentalnog odmora igračima. Ali da imamo baš glupih pojedinaca, itekako istinito, ovdje treba barem 2-3 pojačanja u pravom smislu riječi +naravno dobar stručnjak, prije svega psiholog jer taktički ovdje nije toliko zahtjevno ako želiš uspjeh, samo da više ne nabijaju na Ahametovica, da više ne gledamo antifudbal. Samo Sarajvo'.![]()
Trebace mnogo truda i rada da se popravi sve ono sto je bivsi trener unistio, ali vjerujem da ce svi u klubu dati sve od sebe da se stvari normalizuju i da nas klub konacno postane ono cemu svi tezimo, EUROPSKO SARAJEVO!
- biske
#99105 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jebem te u usta bolesna! Klonu. Nek' mene banuju kad tebe neće, zaboli me...Analiticarr wrote: ↑07/12/2019 15:36 Odlican bod za nas. Sada slijedi pauza i nastavak ciscenja kluba sve do konacnog ozdravljenja. Bice mnogo lijepih vijesti braco.![]()
- Grean
#99106 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za Rahmanovica izgleda nijs strucni stab vec uprava donijela odluku."Vezano za tu odluku oko Rahmanovića. Bilo je l pitanje šta i kako dalje s ekipom. Na kraju smo se složili da privedemo kraju sve kako treba i da ne mijenjamo neke krucijalne stvari. U međuvremenu smo dobili informaciju da Rahmanović treba da trenira odvojeno od ekipe i da ne računamo na njega protiv Zvijezde zbog dešavanja u derbiju. Nismo dobili konkretnu informaciju šta je u pitanju", dodao je.
- Analiticarr
#99107 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne treba da te banuju. Treba te ostaviti da ljudi vide kakvi intelektualci pisu po forumu i predstavljaju se navijacima FK SARAJEVO.biske wrote: ↑07/12/2019 15:57Jebem te u usta bolesna! Klonu. Nek' mene banuju kad tebe neće, zaboli me...Analiticarr wrote: ↑07/12/2019 15:36 Odlican bod za nas. Sada slijedi pauza i nastavak ciscenja kluba sve do konacnog ozdravljenja. Bice mnogo lijepih vijesti braco.![]()
- Analiticarr
#99108 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno da je uprava to uradila.Grean wrote: ↑07/12/2019 16:01Za Rahmanovica izgleda nijs strucni stab vec uprava donijela odluku."Vezano za tu odluku oko Rahmanovića. Bilo je l pitanje šta i kako dalje s ekipom. Na kraju smo se složili da privedemo kraju sve kako treba i da ne mijenjamo neke krucijalne stvari. U međuvremenu smo dobili informaciju da Rahmanović treba da trenira odvojeno od ekipe i da ne računamo na njega protiv Zvijezde zbog dešavanja u derbiju. Nismo dobili konkretnu informaciju šta je u pitanju", dodao je.
- Grean
#99109 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Najbolji igrac iz prosle sezone, uz Mujakica, Stanojevica i Ahmetovica.
- GandalfSivi
#99110 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I trenutno nas najbolji igrac (znanjem, ne ucinkom ili zalaganjem). Ali hajde, nije nam prvi put, mnoge smo tjerali pa cemo i njega, a zaboravljamo da je lik potpisao i vezao se za nas kada nije morao, koliko puta se pobio na utakmicama, kako je raju dizao kad su ostali hodqli po terenu spustenih glava itd itd.
Zajebana stvar je pitarluk.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#99111 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo oko Rahmanovića je još jedan u nizu kiksova PR stručnjaka iz Uprave, čestitam 
-
cmf
#99112 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Rahmanovic je dobar igrac ali nedisciplinovan, umislio se bio. Svaki zuti koji je dobio je zbog gluposti i tersluka, i zbog toga preskakao utakmice. E to je Hus trebao rjesavati, to je njegov posao. Svaki put zbog glupog kartona ga je trebao izvesti / istjerati momentalno (i svakog drugog igraca, ali on je prednjacio u tome)
Ekipa je fizicki zapustena da je to tuga i na to smo prosle godine unistavali druge. To je isto posao trenera.
Nista ovo nije strasno koliko raja drame, sa dobrim pripremama i 2-3 kvalitetna igraca (nikako tipa guzine milanovica i sl.), opet cemo na proljece rasturati.
Treba spustiti loptu. Ni ja ne mislim da je ovo neka uprava, treba i tamo pojacanja/ promjene jer uvijek moze/treba/mora bolje.
Ekipa je fizicki zapustena da je to tuga i na to smo prosle godine unistavali druge. To je isto posao trenera.
Nista ovo nije strasno koliko raja drame, sa dobrim pripremama i 2-3 kvalitetna igraca (nikako tipa guzine milanovica i sl.), opet cemo na proljece rasturati.
Treba spustiti loptu. Ni ja ne mislim da je ovo neka uprava, treba i tamo pojacanja/ promjene jer uvijek moze/treba/mora bolje.
- Logovan
#99113 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gledaj avatara kod Velkoskog hahaha 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Dinostula
- Grean
- Analiticarr
#99117 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
100% istina. Ali sve to nije dovoljan razlog da se uzdize iznad kluba ili da pokusava silom rjesavati probleme. Evo ja sam bio najveci protivnik husrefa ali ne podrzavam to sto ga je Rahmanovic fizicki napao,a ima jos toga sto javnost ne zna. Moralo mu se dati do znanja da on nije nikakav serif i da njegov posao nije da rjesava bilo cije probleme ili ''probleme'' u klubu.GandalfSivi wrote: ↑07/12/2019 16:21I trenutno nas najbolji igrac (znanjem, ne ucinkom ili zalaganjem). Ali hajde, nije nam prvi put, mnoge smo tjerali pa cemo i njega, a zaboravljamo da je lik potpisao i vezao se za nas kada nije morao, koliko puta se pobio na utakmicama, kako je raju dizao kad su ostali hodqli po terenu spustenih glava itd itd.
Zajebana stvar je pitarluk.
- Dinostula
#99118 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imao i vise asistencija nego golova.Za mene sigurno najbolji i najkorisniji igrac prosle sezone.
- Logovan
-
internazionale
#99120 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Covjek ti je odgovorio na glupo pitanje
Dakle ekipa u krizi (losa igra, porazi u derbiju) i pored toga dijelimo prvo mjesto
U zadnjem kolu igras sa fenjerasem (ljudi ispali), imas priliku da na pauzu odes u najgorem slucaju poravnat bodovno sa prvoplasiranim. I onda uprava povlaci potez, tjera trenera ko pasce (necemo o tome), pravi dzumbus u ekipi i jedva bod izvuces u Ugljeviku. I ti pitas kakve veze ima uprava
-
last mohicans
#99121 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prvi smo, evo komsije gube 2:0. Da smo uzeli Zvijezdu anulirali bi derbi i bjezali 3 boda. Zalosno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#99122 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ekipa u krizi kompletnu 2019. godinu, osim par povremenih bljeskova
Umalo se spičkala ogromna prednost, umalo se zijanio Kup, ova sezona ne da je loša... Ovakve komšije nam utrpaju osam u dvije tekme 
Ko ne vidi da nam je kompletna hemija u ekipi NULA poena i da je vrhunac ovog tima i sš prošao onda šta da mu ja kažem? Tu smo gdje jesmo samo zato što su ostali kompletne krampe, vrlo jednostavno.
Da smo IŠTA odigrali ovu jesen sad bismo imali deset bodova viška.
Ko ne vidi da nam je kompletna hemija u ekipi NULA poena i da je vrhunac ovog tima i sš prošao onda šta da mu ja kažem? Tu smo gdje jesmo samo zato što su ostali kompletne krampe, vrlo jednostavno.
- Leopard_SA
#99123 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Srecom i pored svega smo prvi hvala Bogu
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da su nam konkurenti ozbiljniji
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da su nam konkurenti ozbiljniji
-
last mohicans
#99124 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ova jesen se nudila kao na tacni. Zrinjski nikad gori, Siroki još gori. Anamo oni protiv nas briljantni, protiv levata gube bodove.
-
internazionale
#99125 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Velkoski wrote: ↑07/12/2019 17:37 Ekipa u krizi kompletnu 2019. godinu, osim par povremenih bljeskovaUmalo se spičkala ogromna prednost, umalo se zijanio Kup, ova sezona ne da je loša... Ovakve komšije nam utrpaju osam u dvije tekme
Jasno. Ne valja nista ovo sto se postiglo u 2019. godini, da je bio neki "evropski" trener i strucni stab osvojili bismo ovo sve X2 pretpostavljam
Eto uklonjena je smetnja, ocekuje se dominacija u nastavku sezone.
Za neke mozda i vaznije stvari cu sacekati malo