SDA-All about

Post Reply
Man of steel

#9901 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Comrad wrote:Frajer je HLADNO izjavio da upucuje molitve za vrh rukovodstva herceg-bosne koji su trenutno u hagu i cekaju sutrasnju presudu. Kaze da se nada da ce biti oslobodjeni, jer nisu krivi? Pa meni je logicnije da se novinar ovoga ufatio. Narocito ako ih sutra osude.

Duska je postavila pitanje, u smislu "ako se osudi vrh hercegbosne i to sve poveze sa hrvatskom, da li ce se onda i hrvatska moci proglasiti agresorom na BiH".

Zatim zivkec pocinje pricu o tome kako je i hrvatska napadana sa prostora BiH, znaci nigdje veze. Nije zivko rekao da su ih cetnici, da ih je jna ili neko treci napadao sa prostora BiH, vec je samo rekao da su napadani iz BiH. Pa sto crni sijedi zivko nisi bio jasan i rekao cetnici su nas gadjali iz vase zemlje, naravno jer to nije ni mislio. I sam je tu ostavio prostor za spekulacije. A mislim da je poenta jasna sta je on htio reci, jer se pitanje odnosilo na to da je i hrvatska agresor na bih, a ovaj poceo pricu kako su i sa prostora bih pucali na hrvatsku.

Zivko ide istom linijom kao i dodik, podrzava ratne zlocince, te opravdava njihova djela, zatim pokusava perfidno izjednaciti krivicu.
Živkec je svjestan da se izbori bliže pa koristi najdjelotvorniju strategiju koja nije strana ni za jednu stranku u ovoj učmaloj državi. Naći će on koju prigodnu i za ostale dio biračkog tijela da smisli, nemoj da se brineš.

Dodik se također služi istim metodama ali ja ne bi išao toliko daleko pa ga upoređivao sa njim, jer je Živkec ipak pro-bosanski orjentisan i mnogo ga je bolje imati na svojoj strani kao predstavnika hrvatskog naroda nego li sve HDZ-ove zajedno.
Corto Maltese

#9902 Re: SDA-All about

Post by Corto Maltese »

Comrad wrote:Frajer je HLADNO izjavio da upucuje molitve za vrh rukovodstva herceg-bosne koji su trenutno u hagu i cekaju sutrasnju presudu. Kaze da se nada da ce biti oslobodjeni, jer nisu krivi? Pa meni je logicnije da se novinar ovoga ufatio. Narocito ako ih sutra osude.

Duska je postavila pitanje, u smislu "ako se osudi vrh hercegbosne i to sve poveze sa hrvatskom, da li ce se onda i hrvatska moci proglasiti agresorom na BiH".

Zatim zivkec pocinje pricu o tome kako je i hrvatska napadana sa prostora BiH, znaci nigdje veze. Nije zivko rekao da su ih cetnici, da ih je jna ili neko treci napadao sa prostora BiH, vec je samo rekao da su napadani iz BiH. Pa sto crni sijedi zivko nisi bio jasan i rekao cetnici su nas gadjali iz vase zemlje, naravno jer to nije ni mislio. I sam je tu ostavio prostor za spekulacije. A mislim da je poenta jasna sta je on htio reci, jer se pitanje odnosilo na to da je i hrvatska agresor na bih, a ovaj poceo pricu kako su i sa prostora bih pucali na hrvatsku.

Zivko ide istom linijom kao i dodik, podrzava ratne zlocince, te opravdava njihova djela, zatim pokusava perfidno izjednaciti krivicu.
Trebaš to javiti Avazu, možda povuku izvinjenje.
Corto Maltese

#9903 Re: SDA-All about

Post by Corto Maltese »

Shahab wrote:Image
Čak se i Hitler ustručavao zlouptrebljavati sudsku i tužilačku funkciju. Fotografija sa suđenja komunističkom revolucionaru Georgi Dimitrovu, koji je nakon poštenog suđenja, oslobođen optužbi za paljevinu Reichstaga u Berlinu.
Ne samo to, nego su ga još odvezli kući u Sarajlićevom Bentliju.
udrch

#9904 Re: SDA-All about

Post by udrch »

antimobbing wrote:Ovo je istina prijatelju moj virtualni. Strani eksperti su ih savjetovali da odmah krenu u borbu protiv kriminala i korupcije ali SDA koja je tada bila na vlasti nije poslušala. Raspitaj se malo kod ljudi koji su osnovali SDA i bili u vrhu, neposredno nakon završetka rata. Neka novinari koji čitaju ovaj forum provjere ove navode. Nego, prijatelju moj dobri virtualni, kad ćeš mene i Joseta pogurati do Poljina na kaficu kod Kifla-age? Dosadio brate, ovaj nivo ''Svjetina-fukara'' nikako ga proći. :D
nećeš tamo da demantuješ što te čovjek proziva, pa reko da vidim da li ćeš ovdje..kaže ti čovjek sljedeće:
PostPostao/la Thinker dana 28/05/2013 11:10
Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
jel ovo on misli na tebe? :lol: :D
Katamaran_Sa

#9905 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

antimobbing wrote:
antimobbing wrote:Darko je jedan bezvezan lik, davno apsolviran i provaljen. Nego, kad ga već spominjete Pomilka maloprije sam pola sata analizirao njegov govor tijela i pomno pratio gestikulacije na licu. Pomilko laže i nešto krije. Klasični psihopata koji u sebi uopće nema srama ili griže savjesti, sa emocijama najpliće vrste i potpunim nedostatkom osjećanja.
Evo, pojedinac ubjeđuje javnost da nije istina ono što su sinoć lijepo čuli milioni ljudi ispred tv-a šta je izjavio!? :-)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zivko-bu ... /130528042

Živko Budimir: Nisam rekao da je Armija BiH napadala Hrvatsku
Dobro sam ga procjenio - pravi psihopata.
Cak je i Avaz ovo demantovao :D
Shahab

#9906 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Medijski rat obitelji Radončić i Izetbegović, kao pozadina političkog sukoba i konkurencije Bakira i njgeove SDA s jedne i Fahrudina i njegovog SBB s druge strane, tijekom vikenda prerastao je u razmjenu udaraca odvjetničkih ureda.
Gostujući u emisiji Face TV-a, Bakir Izetbegović rekao je kako je Azra Radončić kupila Dnevni avaz te pitao odakle joj 200 milijuna i zašto nije platila porez.
Reagirajući na izjavu čalana predsjedništva BiH iz Odvjedničkog ureda Almine Pilav koji zastupa Radončićevu oglasili su se priopćenjem kako gospođa Azra Radončić nije kupila kompaniju “Avaz roto press” niti, kao fizička osoba, netko može imati toliki novac, “naročito ako se ne preziva Izetbegović”.
Kupac kapitala je pravna osba “Avaz”, ugovor je potpisao direktor Društva Faruk Čardžić, a po zakonima BiH, članica EU ili SAD-a i mnogih kapitalističkih država, na prodaju kapitala, udjela ili dionica porez se ne obračunava.

Netko tko želi voditi državu i godinama vara narod o ekonomskom razvoju, od blamaže pred stručnom javnošću, mogao se spasiti da je u proteklih 15 godina u dnevnim novinama pročitao makar jedan od više stotina objavljenih natječaja za prodaju kapitala mnogih državnih i drugih kompanija prodatih za vrijeme Bakirove vlasti u BiH ili nekada u životu pročitao svakodnevno izvješće sa Sarajevske burze koji objavljuju svi veći bh. mediji, dodaje se.

Znajući njegovu površnost i lijenost to možda i ne čudi, ali će u svakom slučaju Izetbegović – jer je u pitanju član Predsjedništva BiH – imati priliku na sudu objasniti svoje podvale, priopćeno je iz ovlašteng Odvjedtničkog ureda Almine Pilav.
Evo čime se bavi politička klasa. Danas su slovenski biznismeni odlučili da zatvore svoju fabriku Cimos. Izgubljeno je nekoliko stotina radnih mjesta. BiH postaje pakao za investitore. Svaka investicija okončava fijaskom i gubljenjem novca. Cvijetaju samo korupcija i kriminal. Bakir Izetbegović se raspravlja sa fahrudinom Radončićem o transakciji 200 miliona maraka. Fukara to gleda i promatra i opredijeljuje se između ta dva milijaredera. Opaska Radončića o bakiru Izetbegoviću, kao lijenoj i površnoj osobi, dolima se ispravnom. kao što sam rekao ranije, po mome mišljenju, Radončić je u usporedbi sa vlasnicima SDA, Bakirom i četnikom Sučljom, kao kada poredite Mercedes S klase, sa civarama....
Thinker

#9907 Re: SDA-All about

Post by Thinker »

Nastavnik likovnog je svoje bogatstvo napravio na korupciji, reketu i pranju novca. To je srpski špijun i najveće zlo za ovu zemlju. Jedini koji mu može parirati po malignosti spram BiH ja Zlatko. SDA je imala svoje greške ali je za BiH najbolja opcija.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9908 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

udrch wrote: jel ovo on misli na tebe? :lol: :D
Sabur, sabur, evo neki pišu da se Bentley Mulsanne od pola miliona KM-ova ipak ukaz'o u Ugorskom. :D
bimbokaposzta wrote:
Thinker wrote: Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
Vozio bi on al' otišla mu lamela :mrgreen: . Ja vidio u Ugorskom kad su ga gurali iz garaže. Dvan'est ljudi nemere da ga pomakne :suplja:
Thinker

#9909 Re: SDA-All about

Post by Thinker »

A za privatni avion ne znaš? Pa ti si baš loše obavješten :shock:
Innovation

#9910 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

antimobbing wrote:evo neki pišu da se Bentley Mulsanne od pola miliona KM-ova ipak ukaz'o u Ugorskom.
Moze biti :mrgreen: , ali vidio :nevjerujem: :nija: :jok: .
Treebeard

#9911 Re: SDA-All about

Post by Treebeard »

antimobbing wrote:
udrch wrote: jel ovo on misli na tebe? :lol: :D
Sabur, sabur, evo neki pišu da se Bentley Mulsanne od pola miliona KM-ova ipak ukaz'o u Ugorskom. :D
bimbokaposzta wrote:
Thinker wrote: Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
Vozio bi on al' otišla mu lamela :mrgreen: . Ja vidio u Ugorskom kad su ga gurali iz garaže. Dvan'est ljudi nemere da ga pomakne :suplja:
Jes' jes', poslije toga dodje gosp. Clark Kent i pomjeri ga sam, fini neki cova :mrgreen:
udrch

#9912 Re: SDA-All about

Post by udrch »

nema Mujice da ga upućuje i antimob se pogubio skroz..
Comrad

#9913 Re: SDA-All about

Post by Comrad »

Innovation wrote:Ko je pametan, jako dobro je razumio sta je g. Budimir rekao. Samo zlobnici i "psihopate" mogu izokrenuti izjavu koja je bila potpuno jasno izrecena.

Predsjednik FBiH Živko Budimir sinoć je u emisiji "Pošteno" na FTV-u rekao kako je početkom proteklog rata s područja BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku, a danas je pojasnio svoju izjavu, jer smatra kako su ga pojedini mediji pogrešno interpretirali.

Živko Budimir (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)

"Još jednom ću ponoviti ono što sam sinoć rekao, a to je da je sa teritroije BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku i podsjetit ću vas na 1991. godinu i dešavanja u Dubrovniku i Ravnom, a nakon toga se sjetite Slavonskog Broda, Županje i drugih prostora u Hrvatskoj koji su napadani s teritorije BiH. To sam rekao i u emisiji, a nikako da je Armija BiH napadala republiku Hrvatsku", rekao je Budimir.

Budimir je kazao kako vjeruje da za namjerne krive interpretacije njegovih riječi postoji samo jedan razlog, a to je da se kod bošnjačkog naroda pokuša diskreditovati.

"Osobno vjerujem da takvo nešto Bošnjacima vrijeđa inteligenciju, ali jednako tako i moju. Svi znamo da su to činile postrojbe na prostoru BiH, da li su to samo postrojbe Republike Srpske ili i postrojbe koje su u BiH dolazile iz Jugoslavije i vršile agresiju na Hrvatsku", rekao je Budimir.

Budimir je kazao da su te činjenice svjesni svi koji znaju nešto o ratu u BiH i na području Jugoslavije.

Također je još rekao da je to pokušaj da ga se ocrni kod Bošnjaka koji su mu davali podršku kao predsjedniku FBiH, ali i dok je bio u zatvoru.

"Podršku sam dobio od Bošnjaka i dok sam obavljao dužnost i dok sam bio u zatvoru", rekao je Budimir.
Klix
Da, ali si namjerno izostavio ovaj dio koji je izjavio. Mislis da je on slucajno ovo spomenuo, dan-dva prije presude ovoj sestorki iz herceg bosne. Nadam se da ipak nece zadovoljan izaci iz crkve i molitve za agresora.

Svoje uvjerenje da su Prlić i ostali nevini u ponedjeljak navečer je izrazio i predsjednik Federacije BiH Živko Budimir. On je kazao da bi zločini bili i veći da "tih ljudi nije bilo" te priznao da je i sam molio u crkvi za njihovo oslobađanje.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9914 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Ove dvije slike izuzetno dobro pokazuju dvadesetogodišnju agoniju u kojoj se nalazi naš narod.

Image

Slika broj 1, prikazuje stanje na terenu prije agresije na BiH. Zelenom bojom je označena teritorija na kojoj su nekada davno prije dvadeset godina normalno, lijepo i sretno živjeli Bošnjaci i imali svoja imanja.

Image

Slika broj 2, prikazuje površinu označenu zelenom bojom na kojoj trenutno ne ''žive'' već dvadeset godina preživljavaju iz godine u godinu, mjeseca u mjesec i iz dana u dan izvarani, eksploatirani, kreditno prezaduženi, anksiozni, depresivni, nesretni, siromašni i razvučene pameti nesretni Bošnjaci u privatnom SDA feudu GETO-a koji je nastao nakon agresije na BiH. Bošnjački GETO označen je zelenom bojom i ima površinu od 14.000 kvadratnih kilometara u koji su tokom agresije nabili 2 miliona Bošnjaka. Zelenom bojom, također je označen Bakirov i Tihičev privatni SDA feud u kojem su šanse za preživljavanje i normalan život 99% Bošnjaka građana-fukare koja nije dio 1% njihove feudalne SDA halke jednake nuli.

Enjoy SDA Feud, šutite i ne talasajte kako ne biste uznemirili vlasnike feuda Bakira i Tihića u kojem 1% SDA halke živi prebogato, sretno i zadovoljno životima filmskih zvijezda i multi-milionera, vozeći se u autima vrijednim od sto hiljada do pola miliona KM (vrijednost koja za običnog građanina-fukaru znači 30-to godišnje robovanje stranim Bankama). Ostalih 99% ili 2 miliona Bošnjaka u GETO-u označenom zelenom bojom, veselim i sretnim SDA vlasnicima unutar Bošnjačkog GETO-a služi za svakodnevno šišanje vune i eksploataciju vlastitog naroda preko stranih Banaka, nameta i PDV-a. Vlasnici SDA feuda i 1% pripadnika njihove halke, duboko se nadaju da njihov privatni SDA feud nikada neće biti dio EU niti civilizirane Evrope.

Međutim, ono što raduje izvarane, eksploatirane, kreditno prezadužene, anksiozne, depresivne, nesretne, siromašne, razvučene pameti i bolesne BiH građane zatvorene već dvadeset godina u tri nacionalna GETO-a ili konc-logora polu zatvorenog tipa jeste, činjenica da administracije velikih sila i EU svakodnevno čitaju i analiziraju pisanje na ovom i ostalim BiH forumima.
Innovation

#9915 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Comrad wrote: Da, ali si namjerno izostavio ovaj dio koji je izjavio.
:mastakazes:
Ovo je citav tekst, koji je Klix objavio, a ima i link par postova nazad.
Predsjednik FBiH Živko Budimir sinoć je u emisiji "Pošteno" na FTV-u rekao kako je početkom proteklog rata s područja BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku, a danas je pojasnio svoju izjavu, jer smatra kako su ga pojedini mediji pogrešno interpretirali.

Živko Budimir (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)

"Još jednom ću ponoviti ono što sam sinoć rekao, a to je da je sa teritorije BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku i podsjetit ću vas na 1991. godinu i dešavanja u Dubrovniku i Ravnom, a nakon toga se sjetite Slavonskog Broda, Županje i drugih prostora u Hrvatskoj koji su napadani s teritorije BiH. To sam rekao i u emisiji, a nikako da je Armija BiH napadala Republiku Hrvatsku", rekao je Budimir.

Budimir je kazao kako vjeruje da za namjerne krive interpretacije njegovih riječi postoji samo jedan razlog, a to je da se kod bošnjačkog naroda pokuša diskreditovati.

"Osobno vjerujem da takvo nešto Bošnjacima vrijeđa inteligenciju, ali jednako tako i moju. Svi znamo da su to činile postrojbe na prostoru BiH, da li su to samo postrojbe Republike Srpske ili i postrojbe koje su u BiH dolazile iz Jugoslavije i vršile agresiju na Hrvatsku", rekao je Budimir.

Predsjednik FBiH je rekao da su te činjenice svjesni svi koji znaju nešto o ratu u BiH i na području Jugoslavije.

Također je još rekao da je to pokušaj da ga se ocrni kod Bošnjaka koji su mu davali podršku kao predsjedniku FBiH, ali i dok je bio u zatvoru.

"Podršku sam dobio od Bošnjaka i dok sam obavljao dužnost i dok sam bio u zatvoru", rekao je Budimir.

On je potvrdio da ide u SIPA-u na saslušanje zbog nelegalnog posjedovanja oružja. Budimir je za taj pištolj rekao da ga je dobio 1996. godine, ali da nije produžio dozvolu za posjedovanje.

Nista nije "namjerno" izostavljeno. :saveta:
Shahab

#9916 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Enjoy SDA Feud, šutite i ne talasajte kako ne biste uznemirili vlasnike feuda Bakira i Tihića u kojem 1% SDA halke živi prebogato, sretno i zadovoljno životima filmskih zvijezda i multi-milionera, vozeći se u autima vrijednim od sto hiljada do pola miliona KM (vrijednost koja za običnog građanina-fukaru znači 30-to godišnje robovanje stranim Bankama). Ostalih 99% ili 2 miliona Bošnjaka u GETO-u označenom zelenom bojom, veselim i sretnim SDA vlasnicima unutar Bošnjačkog GETO-a služi za svakodnevno šišanje vune i eksploataciju vlastitog naroda preko stranih Banaka, nameta i PDV-a. Vlasnici SDA feuda i 1% pripadnika njihove halke, duboko se nadaju da njihov privatni SDA feud nikada neće biti dio EU niti civilizirane Evrope
Ovo je suštinski tekst koji je dao dijagnozu našega jučer, danas i sutra, ukoliko ne smognemo snage, da kao narod prepoznamo uzroke naše propasti. To je prije svega SDA i njen zavjerenički i korupcijski karakter. SDA nije sposobna za reforme i uključivanje u moderne evropske tokove. SDA je na ostacima bošnjačke teritorije stvorila monstruozni društveni sistem, koji generiše ekonomsko propadanje i socijalnu nepravdu.
miki.ba

#9917 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

@Innovation
Ocekujem da ceš svoju veliku ljubav prema SDA i Budimiru iskazati u nekom romanu. :D
antimobbing

#9918 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Vezano za stopu PDV-a u iznosu od 17% ima jedna interesantna priča koju mi je ispričao jedan visoki SDA funkcioner. Ne znam jeli istinita, zato nemojte uzimati zdravo za gotovo sve što se napiše ali evo ispričat ću vam šta mi čovjek rekao pošto ovo čitaju i strane administracije, neka ljudi znaju. Naime, u vrijeme kada je Adnan Terzić sa kriminalnom SDA halkom pravio analize koliko im treba da podmire ovaj glomazni državni aparat amiđića, daiđića, tetkića i ostale ine SDA familije na Budžetu, izračunali su da im treba 15% ali psihopata Terzić je hladno rekao u smislu ''Haj' neka bude 17% PDV-a, od viška ne boli glava''. Ukoliko je ovo istina, a godinama analizirajući psiho-patologiju ljudi u vlasti pretpostavljam da jeste, svatko od nas se treba duboko da se zamisliti, ko već 23 godine vodi državu BiH i u kojem pravcu. Evo šta je Terzić napisao 2012 godina za Al-Jazeera citiram: ''Izvor naše krize su katastrofalne ekonomske politike iz 2007. i 2008. godine, kao i zaustavljanje evropskog puta u tom periodu'' http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ad ... jem-nameta . Terzić, nemajući u svome psiho-patološkom biću grižnje savjesti nije spomenuo da je upravo on bio dio kriminalne SDA halke koja se do dana današnjeg svim svojim mračnim silama bori protiv ulaska BiH u EU. Zato bezočno prebacuje svoja nedjela drugima kao što to svakodnevno radi i većina nadprosječno inteligentnih psihopata. Terzić je iskoristio manje inteligentnog potrčka Kemicu na isti način kao što je Hare iskoristio ''svoja dva oka'' za lično enormno bogaćenje i tako su njih dvojica ostali čisti pred Zakonom, dok se njihovim potrčcima spremaju optužnice. Trenutno, njih dvojica sretno i zadovoljno žive životima multi-milionera do kraja njihovih života. Enjoy Bakirov i Tihićev SDA feud. Neka nam je svima Uzvišeni Bog na pomoći, u ovoj vladavini psihopata -Patokraciji, amin.
Last edited by antimobbing on 29/05/2013 11:16, edited 4 times in total.
Comrad

#9919 Re: SDA-All about

Post by Comrad »

Ipak nece biti uslisene molitve Budimira, a moron je izjavio da bi zlocini bili i veci da nije bilo ovih ljudi. Kakav licemjer moras biti.

SDA naravno ovo odgovara, jer oni se bore za treci entitet vise od samih hrvata. Polako ali sigurno, napokon cemo imati onih nasih 20-25% teritorije koju nam je Alija zacrtao, ima da napravimo milijarde dzamija.

Evo koga vam je Budimir tako zdusno branio i pravdao.

11:03 - Vijeće smatra da je jedini mogući razuman zaključak da je Prlić omogućio i prihvatio vršenje zločina nad muslimanima i sudjelovao je u simultanom iseljavanju Hrvata sa područja srednje Bosne s ciljem da se nasele na područje "Herceg-Bosne". Većina članova Vijeća smatra da je Prlić značajno doprinio udruženom zločinačkom poduhvatu.

10:59- Počelo je izricanje presude Jadranku Prliću. On je odobravao zarobljavanje Bošnjaka i nečovječno ponašanje prema njima. Podržao je opsadu istočnog dijela Mostara.

10:58- Sudsko vijeće utvrdilo je da je u BiH postojao udruženi zločinački poduhvat, čiji je cilj bio osnivanje entiteta sa hrvatskom većinom u BiH, a on bi se naknadno pripojio Hrvatskoj. Antonetti je kazao da Vijeće smatra da počinjeni zločini nisu bili djelo "šačice ljudi", već djelo udruženog zločinačkog poduhvata na čijem čelu je bio Franjo Tuđaman.
kamen spoticanja

#9920 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

cuj sta se desava...pa ponovna promjena vlasti...jubilarna 984 nakon opstih izbora :D
a fakat sam se bio zabrinuo da nam dolazi politicka stabilnost...pola mjeseca nam senije promjenila vlada ni na jednom nivou :D
kamen spoticanja

#9921 Re: SDA-All about

KvaziExpert wrote:Kako promjena? Promjena u pola prethodne promjene. Svašta :bih:
pa vidis da strucnjaci pomjeraju granice moguceg... :D
antimobbing

#9922 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Prizor neverbalne komunikacije Tihića i Budimira, na identičnoj psiho-frekvenciji. Pogledajte položaj glave, tijela i ruku prilikom rukovanja i način na koji su usmjerili svoje poglede. Nalaze se na istoj intelektualnoj ravni. Tihić je potpuno otvoren i siguran u sebe jer lijeva ruka je otvoreno spuštena niz tijelo, a desnom se rukuje. Prilikom rukovanja poklopio ruku Budimiru odozgo i blago podigao lakat nesvjesno pokazujući svoju nadmoć kao vođe jedne od najveće Stranke u BiH, nad njim kao pojedincem. Budimir u odnosu na Tihića, ima odbrambeni, defanzivni stav što se vidi iz položaja tijela i lijeve ruke kojom se zatvara, kao da se brani. Vidi se da Tihić drži Budimira u šaci i da sa njim upravlja. Sve su ovo nesvjesni i nevidljivi pokreti običnom ljudskom oku, koji se najbolje vide prilikom susreta uživo.

Image

Evo za koje se članove u Hagu dokazanog udruženog zločinačkog poduhvata, Budimir molio:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/pocinje- ... 30529016#3

Dokazan udruženi zločinački poduhvat: Prliću i ostalima 111 godina zatvora

Utvrđeno je i to da su u ostvarivanju svoga cilja članovi udruženog zločinačkog poduhvata znali za zločine nad civilnim stanovništvom, kao što su silovanja, maltretiranja u logorima i ubistva.
Psihopate su sasvim normalne osobe ali se veoma razlikuju od običnih ljudi. Psihopate u vlasti većinom odlikuje nadprosječna inteligencija. Veoma ih je lako prepoznati jer za razliku od normalnih ljudi koji imaju savjest i preispituju svoje postupke, psihopate nemaju kočnica u svome životu i odnosima sa drugim ljudima osim površnog straha od Zakona. Psihopate uopće nemaju savjesti u svome biću, nemaju empatije i suosjećanja prema drugim ljudima i uopće nemaju grižnje savjesti. Pored ovoga su površni, patološki lažovi i manipulatori ljudskim osjećanjima. Dakle, kada se za nekoga kaže da je psihopata ne radi se uopće o bolesti već o tamnom stanju duše to jeste, potpunom duševnom mrtvilu. U narodu za psihopate ima izraz ''bezdušan''.

Image
Thinker

#9923 Re: SDA-All about

Post by Thinker »

Super, hajde sada fino uzmi lijekove pa malo odspavaj!
OmerD

#9924 Re: SDA-All about

Post by OmerD »

hoce li zivko pomilko sada pomilovati ili pomilkiti ove koljace Bosnjaka sto su osudjeni i koje on podrzava?
kamen spoticanja

#9925 Re: SDA-All about

OmerD wrote:hoce li zivko pomilko sada pomilovati ili pomilkiti ove koljace Bosnjaka sto su osudjeni i koje on podrzava?
moze bit...al je sigurno da ce im dragan covic poslati cvijece i bombonjere da i njega ne otkucaju
Post Reply