Ja u licni izbor ne ulazim, svako ima svoje.canvra888 wrote: ↑31/08/2024 18:42Imam 2 takva modela (3 ako se računaju ultraboostovi modeli), šta ja znam... Ima razlike nego u običnim, zna se nekad zapeti, ali navikne se pa svjesno malo drugačije hodaš u takvim modelimaswanfilter wrote: ↑31/08/2024 18:34 Slucajno vidim tema aktivna, pa da upitam glede licne nedoumice.
Nego, zadnje vrijeme gledam nekakve patike sa đonom koji istupa i po centimetar od samo kalupa, cijelim oblikom. Znaci, kao da si se zaj...ao prilikom obrezivanja ali svejedno takav đon nabio na patike.
Ajd sto su mi preruzne na oko, nego kontam da moras svaki korak dobro paziti. Inace, kacis sve redom i samo je pitanje kada ces bez zuba ostati.
Ili ja bulaznim?![]()
Gledajuci ih na osnovu onog masivnog obruca kontam da je đon stvarno podebljan vise nego kod standardnih patika, i da je bas udoban. Valjda. Ali mimo toga ono mi strasna potrosnja materijala i ne vidim smisla po pitanju sport/casual patika. Covjece, onakvog vida zastite, ako je ono smisao, ne vidis kod radnicke ili planinarske obuce. Ako je u pitanju estetika ili trend, niđe veze.
Bas sam se ih nagledao zadnje vrijeme, al prije 3-4 dana vidim ekstravaganciju. Znaci, kao da si patike broj 40 nasadio na đon od patika broj 50+.