FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- TheManiac987
#9903 Re: FK Zeljeznicar
pa napišite više, nemojte po pm-u
- metar_drva
#9904 Re: FK Zeljeznicar
pretpostavljam da je insistirao da amar vodi nijazovog malog na pripreme, a znamo kako je osim muhanat na tu vrstu pritisaka. da je ronaldo, ne bi ga vodio 
možda i griješim, ovo je samo moja pretpostavka, jbg
možda i griješim, ovo je samo moja pretpostavka, jbg
- metar_drva
#9905 Re: FK Zeljeznicar
aj razligu, idi prati šta se dešava kod blekića na berziThe 51st State wrote:vrlo nezahvalno prema chuck norris-u premijer lige.
-
The 51st State
#9906 Re: FK Zeljeznicar
dobro sefe, kada bude ovo tvoja privatna tema, no frx.metar_drva wrote:aj razligu, idi prati šta se dešava kod blekića na berziThe 51st State wrote:vrlo nezahvalno prema chuck norris-u premijer lige.
- metar_drva
#9907 Re: FK Zeljeznicar
aj dobro, viri u našu avliju, kod vas je svakako raspad sistema
- simonese
#9908 Re: FK Zeljeznicar
metar_drva wrote:aj dobro, viri u našu avliju, kod vas je svakako raspad sistema
-
radijator
#9909 Re: FK Zeljeznicar
ne dođe nam dva dana novi igrač i odma raspad sistemametar_drva wrote:aj dobro, viri u našu avliju, kod vas je svakako raspad sistema
što se neko prepoooooo
- metar_drva
#9910 Re: FK Zeljeznicar
polako djeco, virite, al nemojte polomit taraberadijator wrote:ne dođe nam dva dana novi igrač i odma raspad sistemametar_drva wrote:aj dobro, viri u našu avliju, kod vas je svakako raspad sistema![]()
![]()
što se neko prepoooooo
- banovan
#9911 Re: FK Zeljeznicar
Hapoel" - "Željezničar" na BHT 1
BHT 1 će 13. jula prenositi utakmicu kvalifikacija Lige prvaka koju će naš šampion igrati u Izraelu protiv "Hapoela" iz Tel Aviva.
Potvrdio je to za Sarajevo-x.com urednik Sportskog programa BHT 1 Belmin Karamehmedović.
"BHT 1 je otkupio TV-prava pa će u utorak, 13. jula, direktno prenositi utakmicu iz Izraela, koja po našem vremenu počinje u 20 sati. Moram reći da cijena nije bila jeftina, ali se nadamo da ćemo je u značajnoj mjeri pokriti marketingom. Prava za ovu utakmicu smo otkupili zahvaljujući prvenstveno TV-pretplati koju plaćaju naši gledatelji", istakao je Karamehmedović.
Ipak, revanš ove dvije ekipe, prema svemu sudeći, nećemo gledati na BHT 1.
"Razgovarao sam s predstavnicima 'Željezničara' i dobio informaciju da su oni u pregovorima s 'Hayat TV' oko prenosa revanš utakmice. Ipak, ako 'Željo' prođe u naredno kolo, mi ćemo opet nastojati da direktno prenosimo njegove utakmice", kaže naš sagovornik.
On je napomenuo da će BHT1 u četvrtak direktno prenositi revanš utakmicu koju će na Pecari, s početkom u 20.30 sati, igrati "Široki Brijeg" i ljubljanska "Olimpija" u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu.
"Sa 'Širokim' već godinama imamo veoma dobru saradnju i već je izgledno da ćemo u slučaju njihovog prolaska u 2. kolo prenositi njihovu domaću utakmicu koju će igrati s bečkom 'Austrijom'. Što se tiče 'Zrinjskog', njihovu utakmicu u četvrtak nećemo prenositi budući da se igra isti dan (počinje sat ranije) kad i utakmica u Širokom", naveo je Karamehmedović.

BHT 1 će 13. jula prenositi utakmicu kvalifikacija Lige prvaka koju će naš šampion igrati u Izraelu protiv "Hapoela" iz Tel Aviva.
Potvrdio je to za Sarajevo-x.com urednik Sportskog programa BHT 1 Belmin Karamehmedović.
"BHT 1 je otkupio TV-prava pa će u utorak, 13. jula, direktno prenositi utakmicu iz Izraela, koja po našem vremenu počinje u 20 sati. Moram reći da cijena nije bila jeftina, ali se nadamo da ćemo je u značajnoj mjeri pokriti marketingom. Prava za ovu utakmicu smo otkupili zahvaljujući prvenstveno TV-pretplati koju plaćaju naši gledatelji", istakao je Karamehmedović.
Ipak, revanš ove dvije ekipe, prema svemu sudeći, nećemo gledati na BHT 1.
"Razgovarao sam s predstavnicima 'Željezničara' i dobio informaciju da su oni u pregovorima s 'Hayat TV' oko prenosa revanš utakmice. Ipak, ako 'Željo' prođe u naredno kolo, mi ćemo opet nastojati da direktno prenosimo njegove utakmice", kaže naš sagovornik.
On je napomenuo da će BHT1 u četvrtak direktno prenositi revanš utakmicu koju će na Pecari, s početkom u 20.30 sati, igrati "Široki Brijeg" i ljubljanska "Olimpija" u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu.
"Sa 'Širokim' već godinama imamo veoma dobru saradnju i već je izgledno da ćemo u slučaju njihovog prolaska u 2. kolo prenositi njihovu domaću utakmicu koju će igrati s bečkom 'Austrijom'. Što se tiče 'Zrinjskog', njihovu utakmicu u četvrtak nećemo prenositi budući da se igra isti dan (počinje sat ranije) kad i utakmica u Širokom", naveo je Karamehmedović.
- BSn
#9912 Re: FK Zeljeznicar
'ajd nek' jednom i BHT napravi pametan potez, tj. da i gledatelji vide nekog hajra od pretplate. 
- campa_xxx
#9915 Re: FK Zeljeznicar
Efedrin wrote:
Bravo legendo
- Šibicar
#9916 Re: FK Zeljeznicar
Efedrin wrote:
- ultima_palabra
#9917 Re: FK Zeljeznicar
Ovo fakat ozbiljno za Nijaza
Nije pametno u ovakvom trenutku ostati bez tako sposobnog čovjeka...trebalo bi organizovati kakvu peticiju podrške za Niju
Imam jarana koji ne jebe Amara ni 5%, a Nijo mu je zakletva
-
salle_eh1986
#9918 Re: FK Zeljeznicar
Ti i tvoji jarani...ultima_palabra wrote:Ovo fakat ozbiljno za NijazaNije pametno u ovakvom trenutku ostati bez tako sposobnog čovjeka...trebalo bi organizovati kakvu peticiju podrške za Niju
![]()
Čudna klapa
- Charuga
- Globalni moderator
-
tacna
#9921 Re: FK Zeljeznicar
Ode Nijaz pocinje lagani raspad i kod nas, a uskoro i Zujo kaze umoran od svega, opet imamo dvije struje.
- veljaca
#9922 Re: FK Zeljeznicar
FK ZELJEZNICAR je veca institucija od jednog ili dva covjeka ............tacna wrote:Ode Nijaz pocinje lagani raspad i kod nas, a uskoro i Zujo kaze umoran od svega, opet imamo dvije struje.
-
tacna
#9923 Re: FK Zeljeznicar
Jednom su nas isti ljudi doveli u dubiozu pa sad hoce izgleda opet, samo misle na đepove a ne na klub.
- ultima_palabra
#9924 Re: FK Zeljeznicar
Priča ti je puna rupa, da sad ne objašnjavam zaštotacna wrote:Jednom su nas isti ljudi doveli u dubiozu pa sad hoce izgleda opet, samo misle na đepove a ne na klub.
- Charuga
- Globalni moderator
#9925 Re: FK Zeljeznicar
BIce svega ... 
Dok je Amar tu nema straha, sto se mene tice, ko god da ode iz kluba pa makar i svi ovi sadasnji otisli.
Dok je Amar tu nema straha, sto se mene tice, ko god da ode iz kluba pa makar i svi ovi sadasnji otisli.