Eto desi se i ta famozna skupština, i sad jedino što možemo je čekati, čekati da vidimo šta će se dešavati, nadam se samo da nećemo predugo čekati
Za nove ljude trebamo vidjeti, Amir je dobar u svom poslu, zna raditi sa finansijama, lično ga odlično znam iz poslovnog svijeta, ima dobar gard, nije mutav, nije za razliku od prethodnika kompromitovan, godinama vodi relativno malu banku u moru velikih banaka gdje ipak opstaje, posluje i to poprilično solidno (stalni porast neto dobiti i aktive) za razliku od prethodnikove firme koja je vječiti gubitaš i pod stalnom prijetnjom blokada računa, ali ništa to ne vrijedi ako u kratkom periodu, a to je po meni max. 2-3 mjeseca, ne bude nekih prvih pozitivnih rezultata, a ti rezultati su prevashodno novi ljudi na pozicijama direktora, sekretara kluba....kao i adekvatna pojačanja u ekipi....
Ono što je sigurno da nema mjesta za euforiju, jer smo se s tom euforijom već jednom dobro opekli

Možemo samo strpljivo čekati i sve pomno posmatrati i vjerovati.......
Ovom smetljaru Baljku izgleda obraz može svašta podnijeti, prije će se nama guzovi zacrveniti nego njemu obraz, džaba što čovjek nema nikakve veće podrške, barem mi sa strane to ne vidimo, ali svi prolaze, samo pakaš ostaje i još nešto palamudi o fin.rezultatima u posljednjih 6 mjeseci, sve to evo nek i stoji, ali šta je ljudska marvo sa godinama i godinama gdje ti vedriš i oblačiš, a ništa se nije napravilo......Koliki je tada gubitak napravljen ljudska štetočino
Ali hebo njega, drago mi je što su pravi navijači dali odmah novom predsjedniku do znanja šta se od njega očekuje u pogledu povlačenja konkretnih poteza i za to jedno veliko
Do konačne pobjede aBd!!!