Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#9901 Re: FK Sarajevo

Post by F&N »

pravaistina wrote:Samo znam jedno, ovi Lagumdžijini isprdci rastjerat će i ono malo pravih navijača sarajeva što je ostalo. Jad i čemer. Fuj!
Nemas ti pojma ni o cemu a pogotovo ne o pravim navijacima FKS.
Jer pravi navijaci FKS njih 3000 redovnih, znaju ko tjera navijace a to nije ni SDP ni SDA nego Baljak, Fazlagc, Merdanovici(bili), ALihodzic, Varesanovic...
E to pravi navijaci znaju!
J.bo vas i SDA i sve ostale stranke vise.

I pravim naivjacima je svejedno koja je stranka na vrhu kad sve ide kako treba i kad se radi kako treba, hoce li ovi raditi vidjecemo.
Do sad su u sarajevu vladale i SDA struje (Suman) i SBIH, pa je red dosao i na SDP. Ni jedna prije nishta nije uradila vidjecemo sta ce ovi odluciti.
Baltazar_khan

#9902 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Sarajevu je potrebna Sablja 2, smijenite Baljka...
Tačka razno bila je jedna od zanimljivijih na završenoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo

Pored Zijada Blekića, Nihada Baljka, Alije Hadžiosmanovića, Murisa Mujanovića, pod tačkom raznom skupu su se na kraju obratili bivši izvršni direktor Adi Džemidžić i Almir Zukić ispred Udruženja navijača FK Sarajeva. Oni su prije svih upozorili novu Uprave odnosno prvog čovjeka tima sa Koševa Almira Rizvanovića šta ga čeka. Nakon što je krenuo da se obrati Džemidžić Skupštinu je napustio Nihad Baljak, koji rekao da da su u periodu od 2005. do 2009. godine svim uposlenicima i igračima bile isplaćene sve plaće.

«Čini mi se da je opet nekome pozlilo. Ja sam za četiri mjeseca boravka u klubu proglašen kao zlo kluba, a neki koji su tu već 10 godina samo stagniraju i klub tone sve dublje. Predsjedniče Sarajevu je potrebna akcija «Sablja 2», jer ukoliko dopustite da Baljak ostane u klubu imat će te problema i sa navijačima koji će vam zviždati. Razvlastite ih sve», rekao je Džemidžić uz veliki pljesak.

Potom je predstavnik navijača također poručio predsjedniku:

«Želimo da prilikom prvog sastanka smjenite Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića i Salku Čimića i da raspišete konkurs za ta mjesta. Bilo je dosta govora o navijačima. Mi se ne miješamo u rad Uprave niti u stručni. Mi neželimo samo da se neko igra sa ugledom Sarajeva», bio je jasan stav Zukića ispred Udruženja navijača.
Obuca9

#9903 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

«Čini mi se da je opet nekome pozlilo. Ja sam za četiri mjeseca boravka u klubu proglašen kao zlo kluba, a neki koji su tu već 10 godina samo stagniraju i klub tone sve dublje. Predsjedniče Sarajevu je potrebna akcija «Sablja 2», jer ukoliko dopustite da Baljak ostane u klubu imat će te problema i sa navijačima koji će vam zviždati. Razvlastite ih sve», rekao je Džemidžić uz veliki pljesak.

ADI MAJSTORE, KRALJU, ŠAHU, IDOLE, BOŽE, CARE, TITO SVAKA ČAST :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cunga lunga

#9904 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

hz__semir wrote:«Čini mi se da je opet nekome pozlilo. Ja sam za četiri mjeseca boravka u klubu proglašen kao zlo kluba, a neki koji su tu već 10 godina samo stagniraju i klub tone sve dublje. Predsjedniče Sarajevu je potrebna akcija «Sablja 2», jer ukoliko dopustite da Baljak ostane u klubu imat će te problema i sa navijačima koji će vam zviždati. Razvlastite ih sve», rekao je Džemidžić uz veliki pljesak.

ADI MAJSTORE, KRALJU, ŠAHU, IDOLE, BOŽE, CARE, TITO SVAKA ČAST :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ako novom predsjedniku mozda nisu bile jasne stvari Adijev govor bi mu trebao otvoriti oci...
Reglan

#9905 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

A hoce li sad Bakir pozvati baljkana u 60 minuta :lol: :lol:
The 51st State

#9906 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

arshavin wrote:A hoce li sad Bakir pozvati baljkana u 60 minuta :lol: :lol:
po nekom idealnom scenariju, mozda je hadziomerovic i kooptiran u uo, da se ne bi slucajno baljkovi mentori iz pozadine javljali u njegovu odbranu, mislim ako ih on pocne prozivati....
samo_ovaj_put

#9907 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

cunga lunga wrote:
samo_ovaj_put wrote:a tek kad mlatnemo celika prvo kolo u nicaZe :D
Ako ti i tad bude Baljak u klubu, Alihodzic i ostatak mafije ne znam zasto bi se radovao..
apsolutno si upravu
cunga lunga

#9908 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

The 51st State wrote:
arshavin wrote:A hoce li sad Bakir pozvati baljkana u 60 minuta :lol: :lol:
po nekom idealnom scenariju, mozda je hadziomerovic i kooptiran u uo, da se ne bi slucajno baljkovi mentori iz pozadine javljali u njegovu odbranu, mislim ako ih on pocne prozivati....
Upravo, bilo bi idealno da je Bakir tu osigurac da se slucajno ne jave zastitnici i mentori Baljka i ne stanu u njegovu odbranu.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#9909 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Ako na iducoj sjednici smijeni ove parazite taj dan treba slaviti kao rođendan FK Sarajeva
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9910 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

rashtiman wrote:Ako na iducoj sjednici smijeni ove parazite taj dan treba slaviti kao rođendan FK Sarajeva
Ocekujem da ce ih smijeniti. Njegov uslov prije dolaska u klub je bio da dovede svoju ekipu saradnika sa kojima ce raditi.

Taj dan cu se napiti k'o da mi je rodjendan..uhhhhhh....k'o titulu da slavimo.
hary

#9911 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

Predsjednice,
glavni cilj Sarajeva bi trebalo biti odstranjivanje parazita iz kluba. Evrope ce biti, sada ili sljedece godine, ali ako ikebane ostanu u klubu, problemi ce se samo produbljivati, sa Evropom ili bez nje.
Nadam se da znate u sta se upustate.

VOLIM TE FKS!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9912 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Allah ih nagradio zbog istupa i zbog toga sto su kratko i sazeto iznjeli stav 95% navijaca Sarajeva :thumbup:

Potom je predstavnik navijača također poručio predsjedniku:

«Želimo da prilikom prvog sastanka smjenite Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića i Salku Čimića i da raspišete konkurs za ta mjesta. Bilo je dosta govora o navijačima. Mi se ne miješamo u rad Uprave niti u stručni. Mi neželimo samo da se neko igra sa ugledom Sarajeva», bio je jasan stav Zulića ispred Udruženja navijača.
Last edited by -LIBERO- on 29/12/2010 00:18, edited 1 time in total.
north

#9913 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Eto desi se i ta famozna skupština, i sad jedino što možemo je čekati, čekati da vidimo šta će se dešavati, nadam se samo da nećemo predugo čekati :roll:

Za nove ljude trebamo vidjeti, Amir je dobar u svom poslu, zna raditi sa finansijama, lično ga odlično znam iz poslovnog svijeta, ima dobar gard, nije mutav, nije za razliku od prethodnika kompromitovan, godinama vodi relativno malu banku u moru velikih banaka gdje ipak opstaje, posluje i to poprilično solidno (stalni porast neto dobiti i aktive) za razliku od prethodnikove firme koja je vječiti gubitaš i pod stalnom prijetnjom blokada računa, ali ništa to ne vrijedi ako u kratkom periodu, a to je po meni max. 2-3 mjeseca, ne bude nekih prvih pozitivnih rezultata, a ti rezultati su prevashodno novi ljudi na pozicijama direktora, sekretara kluba....kao i adekvatna pojačanja u ekipi....

Ono što je sigurno da nema mjesta za euforiju, jer smo se s tom euforijom već jednom dobro opekli :-) Možemo samo strpljivo čekati i sve pomno posmatrati i vjerovati.......

Ovom smetljaru Baljku izgleda obraz može svašta podnijeti, prije će se nama guzovi zacrveniti nego njemu obraz, džaba što čovjek nema nikakve veće podrške, barem mi sa strane to ne vidimo, ali svi prolaze, samo pakaš ostaje i još nešto palamudi o fin.rezultatima u posljednjih 6 mjeseci, sve to evo nek i stoji, ali šta je ljudska marvo sa godinama i godinama gdje ti vedriš i oblačiš, a ništa se nije napravilo......Koliki je tada gubitak napravljen ljudska štetočino :x

Ali hebo njega, drago mi je što su pravi navijači dali odmah novom predsjedniku do znanja šta se od njega očekuje u pogledu povlačenja konkretnih poteza i za to jedno veliko :thumbup:

Do konačne pobjede aBd!!!
cappy_tempo

#9914 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

pravaistina wrote:Samo znam jedno, ovi Lagumdžijini isprdci rastjerat će i ono malo pravih navijača sarajeva što je ostalo. Jad i čemer. Fuj!
i ja kazem,mada doduse sad treba svim silama udariti na placenike pa da se pravi navijaci vrate i da pokazu placenicima kako se bodri klub,a ne da im ledja okrecu kad im se cefne.

vratite nam ramljaka!
samo_ovaj_put

#9915 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

ko je danas na skupstini sjedio pored naseg novog predsjednika,sa jedne strane je bakir,a sa druge?
Baltazar_khan

#9916 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

samo_ovaj_put wrote:ko je danas na skupstini sjedio pored naseg novog predsjednika,sa jedne strane je bakir,a sa druge?
Slaven Kovačević.

Image
north

#9917 Re: FK Sarajevo

Post by north »

cappy_tempo wrote:
i ja kazem,mada doduse sad treba svim silama udariti na placenike pa da se pravi navijaci vrate i da pokazu placenicima kako se bodri klub,a ne da im ledja okrecu kad im se cefne.

vratite nam ramljaka!
Kojeg ramljaka?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#9918 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Pa velikog vodju,Senada :D

p.s mislim da je bio sarkastican :D
cappy_tempo

#9919 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

north wrote:
cappy_tempo wrote:

vratite nam ramljaka!
Kojeg ramljaka?
jedan je brat ramljak.cuj ne znas ramljaka...on ti je jarane ko macija guza :mrgreen:

sala :mrgreen:
north

#9920 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Aha, ne pročitah dobro cijeli post, pa pomislih da ti to ozbiljno :wink:
Baltazar_khan

#9921 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

1:01 :-)
north

#9922 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:

1:01 :-)
Stručnjak vs Ugostitelj :-) Što bi naš narod reko ne znaš ko je više "od zla oca od gore matere" :roll:
Reglan

#9923 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Izmedju Mirze i Muce izabrao bi Mucu mada nije ni njegovo maslo za ramazana :skoljka:
Impavidus

#9924 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

arshavin wrote:Izmedju Mirze i Muce izabrao bi Mucu mada nije ni njegovo maslo za ramazana :skoljka:
Dijelim isto misljenje, muci se nikad nece zaboraviti ono okretanje leđa od prije (koliko god se sad trudio da se uvuce u paksu nama navijacima), ove godine je dobio drugu sansu, "krenuo od nule" i opet je pokazao svoje lice, uostalom jedini zadatak ove godine mu je bio da dovede zurzinova, a vidimo kako ga je doveo...
A sa druge strane osoba kojoj se obraz ne vidi, valjda od kose i previse gela, koja bez imalo stida pljuje po nama 'bolesnicima' koji bilo -10 ili +40, bio prolom oblaka, ili cuskije sa neba padale, odemo da gledamo ovaj jad i cemer, i jos nas neko nazove placenicima...svaka pomisao na zalizanog zavrsava prstom u ustima i povracanjem koliko mi se zgadio...i sto je najtuznije, al ne konta kreten, obicno u zivotu se ne vraca lose njima, onim koji tako idu kroz zivot, vec njihovoj djeci i ostalim potomcima...
U 5 deka su oni, sto neko rece na fksinfu trebali su im dati 2 noza danas nek rijese muka i sebe i nas.
Impavidus

#9925 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Locked