Dešavanja u Srbiji

Post Reply
hercegovac_pravi

#9901 Re: Desavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

Dok na "severu" naseobine....
Liga traži „vojvođansku statistiku“

Odredba o ponovnom osnivanju zavoda ukinutog pre dvadesetak godina izbačena u toku izrade Statuta Vojvodine. –
Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenuće inicijativu za ponovno osnivanje Zavoda za statistiku Vojvodine na jednom od dva naredna zasedanja Skupštine Vojvodine, najavljuje za „Politiku” zamenik predsednika te stranke Bojan Kostreš. Iako priznaje da o tome još nije bilo razgovora sa koalicionim partnerima, Kostreš očekuje da će ih podržati Demokratska stranka i Savez vojvođanskih Mađara. Na pitanje da li će tražiti i podršku G17 plus i SPS, on odgovara da za njih stav te dve stranke „nije bitan”, jer ih ne smatraju dugogodišnjim koalicionim partnerima u Vojvodini, kao što su to DS i SVM.

„Ako bude političke volje, posao oko osnivanja zavoda mogao bi da se završi za mesec dana. Nemamo signale da će naša inicijativa biti prihvaćena, ali sigurno ćemo istrajati u nameri da Vojvodina dobije svoj zavod za statistiku jer je izuzetno važno da znamo koliko pokrajina proizvodi, zarađuje i sa koliko novca učestvuje u budžetu države. Zavod bi vrlo brzo opravdao ulaganja i omogućio da se dobiju statistički pokazatelji koji su neophodni za kreiranje ekonomskog prostora i upravljanje razvojem”, kaže Kostreš.

Za ligaše je zahtev za vraćanje Zavoda za statistiku Vojvodine jedan od najvažnijih koraka u procesu vraćanja pune autonomije Vojvodine i ovo nije njihov prvi pokušaj da Vojvodina ponovo dobije zavod koji je ugašen pre skoro 20 godina. Tu ideju su pokušali da „proguraju” i kada je usvajan Statutu Vojvodine. Predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić (DS) tada je objasnio da je to neophodno da bi pokrajina mogla da sprovodi razvojne mere. Zavod je, međutim, „ispao” iz teksta Statuta u toku usaglašavanja u okviru radne grupe Vlade Srbije, a prema nekim nezvaničnim informacijama, glavni protivnici osnivanja pokrajinskog zavoda bili su predstavnici G17 plus.

Funkcioner Demokratske stranke Dragoslav Petrović, koji je u vladajućoj koaliciji u pokrajini koordinirao izradu Statuta, sada za „Politiku” kaže da se ne seća zašto je iz spiska nadležnosti izbačeno osnivanje statističkog zavoda Vojvodine. „Tačno je da je taj predlog postojao, ali je u fazi usaglašavanja na nivou Radne grupe u Vladi Srbije izbačen. Sećam se da smo pokušali i sa nekim amandmanom, ali to nije prihvaćeno”, kaže Petrović.

Kostreš kaže da ne zna ko je tačno „obrisao” zavod iz Statuta, ali naglašava da je to svakako bilo na sugestiju republičke vlade. „Sećate se da je, u momentu kada se usvajao statut Vojvodine, LSV uspeo da se izbori za to da Novi Sad dobije status glavnog grada, za postojanje VANU, za mogućnost otvaranja predstavništva u Briselu, osnivanje Razvojne banke Vojvodine. To je učinjeno u razgovoru predsednika LSV Nenada Čanka i premijera Cvetkovića. Međutim, nismo uspeli da postignemo saglasnost oko Zavoda za statistiku. Zato to pitanje pokrećemo sada”, objašnjava on.

Dragoslav Petrović nije želeo da odgovori da li će demokrate podržati predlog svojih koalicionih partnera. „Mislim da sada nije momenat za otvaranje te teme jer smo ušli u proceduru preuzimanja novih nadležnosti koje su po Statutu pripale pokrajinskoj administraciji i, po mom mišljenju, nije realno da u narednih 10 meseci, otvaramo neki novi posao. To nikako neće uticati na povećanje efikasnosti pokrajinske administracije za koju se sve vreme grčevito borimo”, objašnjava Petrović.

On kaže da u pokrajinskoj administraciji nisu zadovoljni brzinom kojom dobijaju podatke iz Republičkog zavoda, ali da to ne znači da je rešenje u osnivanju još jednog zavoda. „Postoji problem oko ažuriranja podataka, oko njihove obrade i blagovremene dostupnosti, ali mislim da ima mnogo prostora za unapređenje rada Republičkog zavoda za statistiku. Nisam protiv toga, ali kažem da nije jedino rešenje u tome da se osnuje nova institucija”, kaže Petrović.

Na pitanje zašto rešenje ne potraže u unapređenju rada Republičkog zavoda Kostreš kaže: „Imamo podatke na nivou cele Srbije, i nemamo dovoljno precizne podatke za Vojvodinu. Postoji više opcija kako se taj problem može rešiti, ali mi o vraćanju Zavoda za statistiku Vojvodine govorimo sa aspekta vraćanja vojvođanske autonomije”.
felipe kajetano

#9902 Re: Desavanja u Srbiji

Post by felipe kajetano »

hercegovac_pravi wrote:
felipe kajetano wrote:
hercegovac_pravi wrote: Jel' ti ubjeđuješ mene ili sebe? Ako ti nešto nije jasno eno ti brate Jakšića pa mu se obrati. Čista je koincidencija da se i Jakšić slaže sa forumašima sa-x. :dance:
p.s. ako pročitaš tekst shvatit ćeš da se ovdje uopšte ne radi o "fudbalskim prpucavanjima" već je jedna takva nebitna stvar uzeta kao primjer šizofrenosti dobrog broja ljudi u tzv. srbiji. Ali kao što rekoh, bujrum relatavizirati ....
Sta ima sebe da ubijedjujem, za razliku od tebe vrlo dobro znam o cemu se radi :-D

Cuj obrati se Jaksicu :lol: , ko je Jaksic?...obicni novinar koji ima svoj stav o nekim desavanjima, nisam znao posjeduje tapiju na xy istinu :-D.....a vidis i da se ne slaze bas sa SA-X forumasima jer ja sam jedan od njih :)

Jedini koji ovdje relativizuje stvari si ti, stil tvoje pisanije jasno govori sve o tebi :wink:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta ima sebe da ubijedjujem, za razliku od tebe vrlo dobro znam o cemu se radi :-D
Očigledno da ne znaš jer da znaš onda bi tvoji stavovi bili usaglašeni sa Jakšićevim. Kontaš?
Cuj obrati se Jaksicu :lol: , ko je Jaksic?...obicni novinar koji ima svoj stav o nekim desavanjima, nisam znao posjeduje tapiju na xy istinu :-D.....a vidis i da se ne slaze bas sa SA-X forumasima jer ja sam jedan od njih :)
Pa čovjek tamo živi i svakodnevno izvještava o ovim i sličnim stvarima. To mu daje kredibilitet. A na čemu se bazira tvoj kredibilitet? A slaže se sa forumašima sax-a jer sam ja jedan od forumaša čiji se stavovi glede ovog pitanja u tzv. srbiji podudaraju sa Jakšićevim. Ćista koincidencija

Jedini koji ovdje relativizuje stvari si ti, stil tvoje pisanije jasno govori sve o tebi :wink:
Ništa ti ja bola ne relativiziram, samo prenosim tekst jednog novinara iz tzv. srbije koji se samo pukom slučajnošću :dance: podudara sa mojim mišljenjem. Ako ti se tekst ne sviđa...a šta ću ti ja..nije do mene. A veliš moje pisanije govore o meni..dobro da si skonto, jer ja uvjek pisanijam po adekvtanim mjestima koja su naravno namjenjena za pisanije. Šta ćeš, sve ima svoju ulogu u svakodnevnom životu...
novinar je isto tzv. ako je iz tzv.Srbije, ustvari ne postoji ni on ni Srbija....sve je matrix, ili je losa haVa nad Hercegovinom :-D
kiky

#9903 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

Gradi obdaniste, cak i da Beograd stoji iza ovoga, a ustvari je odluka lokalnih bosnjackih lidera, problem je sto se gradi vrtic?! Da je neka kasarna ili policijska stanica, pa da se konstruise neka prica...ovde je rec o obdanistu. :-)

Zukorlic je diskreditovao i ono malo autoriteta sto je imao, sta reci o osobi koja trazi 100 miliona evra odstete za karikaturu.

Majstor ili nije pri mozgu, ili je fantasticno bezobrazan i seljacki lukav, pa misli da na ovakvim pricama okupi ljude... smeju mu se sa strane, jer pitanje je ako je on nekakav lider, kakvi su ovi sto nisu lideri :D[/quote]

vrijeme ja da malko ohanemo ...
ne da mi se ne diskutuje ali treba stat na loptu ...
lupamo svako svoje i to nevodi ničemu ...
a do tad ...
imal nešto lijepo ili novo u srbiji ...
:-)
felipe kajetano

#9904 Re: Desavanja u Srbiji

kiky wrote: imal nešto lijepo ili novo u srbiji ...
pa obdaniste je bas divna stvar, a bice jos malo pa i novo :D
Bosnolog

#9905 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Kako nema izgleda da ce srusiti Tadica novom oktobarskom revolucijiom,....Bojim se samo da sav bijes ne iskale na ovima,.....
Okupljanje u centru Beograda
Parada ponosa 10. oktobra u Beogradu
Blic online, B92 | 06. 09. 2010. - 13:59h | Komentara: 236

Parada ponosa u Srbiji biće održana 10.10.2010, nezvanično saznaje B92. Povorka će se okupiti u centru Beograda, a ne na platou ispred Palate Srbija, kako se spekulisalo u javnosti, dodaje B92.http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/205950 ... u-Beogradu
Po komentarima se vidi da im se ne pise dobo,....

A vidim da je Milosevicevac predao Milokradu da on cuva Kosovo a Tadija ce Dodilland,....... :lol: :lol: :lol:
Srbija čuva Dejton, a Srpska Kosovo

Banjaluka - Republika Srpska i Srbija imaju iste političke stavove oko najvažnijih pitanja, posebno u vezi sa Kosovom i očuvanjem pozicije RS - saglasili su se juče u Banjaluci premijer RS Milorad Dodik i potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... ska-Kosovo
Bikonja

#9906 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bikonja »

kiky wrote:
a do tad ...
Kiksone, leto je proslo, malo toga lepog... dolazi vreme kisha, kratkog dana, guzve u prevozu :P

Ono sto uvek zivi je sport, loptamo se na svetskom u kosarci, evropskom u vaterpolu, Nole gura dobro u Americi, sutra derbi protiv Slovenije na Mari...

Kako cete sutra sa petlovima, mozda bacim malo oko na zeleno Koshevo ;-)
Bosnolog

#9907 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Tadija i Dodomil nastavlju da ignorisu drzavu BiH bez drzavnih obiljezja promovisu velikosrpske apetite i nadaju se da ovim mostome nece proci izbjeglice kao posljedica velikosrpek politike,....Stari most je ishaban nakon svih godina agresije i prelaska tenkova u agresiji na BiH i Hrvatsku ,.......ko zna sta nosi vrijeme mozda to ipak bude mos i prelaz izmedu BiH i Drzave Vojvodine,....... :mrgreen:

Image
Tadić i Dodik otvorili novi most između Srbije i RS http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/205919 ... rbije-i-RS

Neko rece da treba podrzati Sandzacku autonomiju i sa njim uspostaviti specijalne veze,Sitem reciprociteta je razlog vise da se podrze sandzacki Bosnjaci i njihova Autonomija u okviru Srbije.....
luckypot

#9908 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckypot »

SAD: Menja se polako stav o Tadiću?
7. septembar 2010. | 00:05 | Izvor: FoNet Vašington -- Dejmon Vilson iz uticajnog Atlantskog saveta kaže da se u Vašingtonu sve češće čuje da nema razlike između Borisa Tadića i nacionalističkih stranaka u Beogradu.
hercegovac_pravi

#9909 Re: Desavanja u Srbiji

felipe kajetano wrote:
hercegovac_pravi wrote:
felipe kajetano wrote:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Očigledno da ne znaš jer da znaš onda bi tvoji stavovi bili usaglašeni sa Jakšićevim. Kontaš?
Pa čovjek tamo živi i svakodnevno izvještava o ovim i sličnim stvarima. To mu daje kredibilitet. A na čemu se bazira tvoj kredibilitet? A slaže se sa forumašima sax-a jer sam ja jedan od forumaša čiji se stavovi glede ovog pitanja u tzv. srbiji podudaraju sa Jakšićevim. Ćista koincidencija

Ništa ti ja bola ne relativiziram, samo prenosim tekst jednog novinara iz tzv. srbije koji se samo pukom slučajnošću :dance: podudara sa mojim mišljenjem. Ako ti se tekst ne sviđa...a šta ću ti ja..nije do mene. A veliš moje pisanije govore o meni..dobro da si skonto, jer ja uvjek pisanijam po adekvtanim mjestima koja su naravno namjenjena za pisanije. Šta ćeš, sve ima svoju ulogu u svakodnevnom životu...
novinar je isto tzv. ako je iz tzv.Srbije, ustvari ne postoji ni on ni Srbija....sve je matrix, ili je losa haVa nad Hercegovinom :-D
Kako će novinar biti tzv.? Pa eno čo'jk piše i to u "prominentnom" listu. Novinar dakle postoji dok se to za tzv. srbiju ne može sa sigurnošću tvrditi jer nema prvu stvar koja neku državu čini državom a to su granice. Čim se granice tzv srbije pravilno identificiraju počet ću je zvati "najnovija Srbija" a prestati koristiti krilaticu "tzv. srbija" ili naziv "naseobina" i slično.
A hava nad eranijom...ma super je samo vako subotom nešto pođe tuknut ali samo do podne. Valjda je takav autobuski red vožnje šta li..
felipe kajetano

#9910 Re: Desavanja u Srbiji

Hava mi je i dalje najlogicnije objasnjanje :)

Odoh sad sniVat zemlju Serbiu :D

La(h)ka noc :)
hercegovac_pravi

#9911 Re: Desavanja u Srbiji

felipe kajetano wrote:Hava mi je i dalje najlogicnije objasnjanje :)

Hava mi je i dalje najlogicnije objasnjanje :)
Pa pošteno govoreći a pozivajući se istorijske trendove, logika vam baš i nije najjaĆa strana.
naravno, svak radi ono što je naučio :dance:
I tebi isto i sanjaj pola(h)ko da ti užitak traje duže
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9912 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Službena potvrda
Draža Mihailović sahranjen na Adi Ciganliji
Komandant Jugoslovenske vojske u otadžbini Dragoljub Draža Mihailović sahranjen je na Adi Ciganliji, potvrdio je zvanični dokument koji govori o njegovom strijeljanju, piše beogradski "Press".

http://www.sarajevo-x.com/svijet/regija ... /100907014
Hajd nek vam je sa sreĆom u prekopavanju Ade Ciganlije.....ev ima kod mene jeftino lopata....cijena sitnica :mrgreen: ....a šHo se tiĆe volontera en puna ManjaČa valjda Će neko zakrampat za poznatim srBskim junakom :mrgreen:
kiky

#9913 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

felipe kajetano wrote:
ma pito sam za srbiju ...
:D
kiky

#9914 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

Bikonja wrote:
kiky wrote:
a do tad ...
Kiksone, leto je proslo, malo toga lepog... dolazi vreme kisha, kratkog dana, guzve u prevozu :P

Ono sto uvek zivi je sport, loptamo se na svetskom u kosarci, evropskom u vaterpolu, Nole gura dobro u Americi, sutra derbi protiv Slovenije na Mari...

Kako cete sutra sa petlovima, mozda bacim malo oko na zeleno Koshevo ;-)
slabo pratim sport ...
al vidim da je srbija na sve strane ...
možda bi se navijalo za komšije da vam ovi "navijači" po bosni nisu divlji i svaku utakmicu pretvore u divljanje uz parole, znaš več koje ...
nevjerujem da če bosna napravit nešto ekstra protiv francuza ...
nego, kakve su nam beograđanke ...
to mi pričaj crni bikonja ...
felipe kajetano

#9915 Re: Desavanja u Srbiji

kiky wrote:
felipe kajetano wrote:
Joj izvini ja otŠo na RaŠku :D
kiky

#9916 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

:D[/quote]

Joj izvini ja otŠo na RaŠku :D[/quote]

ma to je to samo malo veče ...
Bikonja

#9917 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bikonja »

kiky wrote: slabo pratim sport ...
al vidim da je srbija na sve strane ...
možda bi se navijalo za komšije da vam ovi "navijači" po bosni nisu divlji i svaku utakmicu pretvore u divljanje uz parole, znaš več koje ...
nevjerujem da če bosna napravit nešto ekstra protiv francuza ...
nego, kakve su nam beograđanke ...
to mi pričaj crni bikonja ...
Sjajno je sto nikako ne razlikujes meko i tvrdo CH :D

Mora da dodjes, ne mogu ja iz daljine da ti namestam ribe...imamo "paradu ponosa" u oktobru, sve je vise pederiski, znaci sve vise slobodnih curica, mozda upecas nesto, ali moras za pocetak da pravis razliku u vezi CH, bez toga slaba vajda :wink:
kiky

#9918 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ma pusti č i ć ...
( sreća nema nešto takvo i sa š ili ž ... )
kako mi koje budne pri prstu to i otipkam ...
imal kakvih koncertića ...
čujem dolaze g'n'r - si ... ( haman im mala penzija pa moraju tezgarit ) ...
neki dan sam slušo "šinobuse", negdje na tv-u ...
ne zvuče mi loše ...
znaš li kakav je to band ...
Bikonja

#9919 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bikonja »

kiky wrote:ma pusti č i ć ...
( sreća nema nešto takvo i sa š ili ž ... )
kako mi koje budne pri prstu to i otipkam ...
imal kakvih koncertića ...
čujem dolaze g'n'r - si ... ( haman im mala penzija pa moraju tezgarit ) ...
neki dan sam slušo "šinobuse", negdje na tv-u ...
ne zvuče mi loše ...
znaš li kakav je to band ...
Dolaze Gunsi, jeste tezgarenje, ali u ime starih dana i vatacinu iz Don't cry i November rain, otkidanje na Slashove solaze...valja otici, kao pre 2 godine kad su dosli Queen i Iron Maiden, valja pogledati te institucije...

Dobar je bio Beer Fest, okupio vishe ljudi nego Gucha, skoro milionce za par dana, guzva je bila neopisiva, ali bilo je nekoliko dobrih bendova, uz pivce i lepo vreme, sve to legne kako valja.

Da ne offtopic-ujemo vishe, da se vratimo starom dobrom napushavanju u vezi politike, tu nema promasaja :lol:
psydelija

#9920 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

Haj da vas u startu sviju pozdravim. Pozdravi idu i sa-xu. Jako lepa stranica, a forum je extra (imajte ovo na umu kada banujete :-D ). Ja sam gancNov na ovom forumu, rodom sam iz Srbije. Inacee, pratim vas vece duze...dobri ste!

Sto se teme Srbija tice, he, imao bih danima besediti... :-D

Trenutno stanje jako lose, kako politicko tako i ekonomsko + zadnja desavanja u Sandzaku. Zapad sve vise provaljuje da Tadiceva politika nije iskrena i cista tako da sve vise raste pritisak na njega, ali i uzi krug saradnika (Jeremic...).

Losa stvar za Srbiju i region je i parcanje radikala. Ma koliko SNS delovala umivena od radikalnih grehova, nesme se zaboraviti ko su ti ljudi. Dobra stvar za Srbiju je Ceda (nozdrva) Jovanovic. Ovaj lik bi Srbiju oprao od sljama (uveo u EU) za 10tak godina.

Sto se Sandzaka /raska oblast/, jako kompleksno stanje. Drzava od 2000 g. ni pare ulozila nije, u Pazaru ima preko 70% nezaposlenih sto je ravno standardu neke /nerazvijene/ Africke zemlje. Na vodecim pozicijama u SUP-u, Tuzilastvu, Sudu, Skolama, Vojsci... su sve sami Srbi ili podobni Bosnjaci. Kosovu je do 1999 g. tako bilo uredjeno.

Zukorlic i ekipa nekima deluju kao sarlatani koji vode zapaljivu retoriku, ali sve i jedna rec im je istinita.
BIA (bivsi DB) je formiranjem (extra cin) nove IZ na celu sa Zilkicem i vecnim Jusufspahicima isao sa tim da zavadi ljude da bi ih lakse kontrolisao, ali, oni (BIA) ocigledno nisu ocekivali takav zilav otpor Zukorlica i ekipe. Samim cinom formiranju paralelne IZ je cilj bio slabljenje uticaja Sarajeva, ali kao sto vidimo taj prijekat BIA-e (kao i svi drugi do sada) ce zavrsiti neslavno.

U Sandzaku srpska vlast treba poslati nekog mudrog i razumnog politicara, a sa njim da odu Zilkic i Jusufspahici da im Zukorlic odredi nove funkcije u jedinstvenoj IZ Srbije.

P.S. Mozda je i ovaj nemir poruka BG-u u vezi Kosova...
Bikonja

#9921 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bikonja »

psydelija wrote:Haj da vas u startu sviju pozdravim. Pozdravi idu i sa-xu. Jako lepa stranica, a forum je extra (imajte ovo na umu kada banujete :-D ). Ja sam gancNov na ovom forumu, rodom sam iz Srbije. Inacee, pratim vas vece duze...dobri ste!

Sto se teme Srbija tice, he, imao bih danima besediti... :-D

Trenutno stanje jako lose, kako politicko tako i ekonomsko + zadnja desavanja u Sandzaku. Zapad sve vise provaljuje da Tadiceva politika nije iskrena i cista tako da sve vise raste pritisak na njega, ali i uzi krug saradnika (Jeremic...).

Losa stvar za Srbiju i region je i parcanje radikala. Ma koliko SNS delovala umivena od radikalnih grehova, nesme se zaboraviti ko su ti ljudi. Dobra stvar za Srbiju je Ceda (nozdrva) Jovanovic. Ovaj lik bi Srbiju oprao od sljama (uveo u EU) za 10tak godina.

Sto se Sandzaka /raska oblast/, jako kompleksno stanje. Drzava od 2000 g. ni pare ulozila nije, u Pazaru ima preko 70% nezaposlenih sto je ravno standardu neke /nerazvijene/ Africke zemlje. Na vodecim pozicijama u SUP-u, Tuzilastvu, Sudu, Skolama, Vojsci... su sve sami Srbi ili podobni Bosnjaci. Kosovu je do 1999 g. tako bilo uredjeno.

Zukorlic i ekipa nekima deluju kao sarlatani koji vode zapaljivu retoriku, ali sve i jedna rec im je istinita.
BIA (bivsi DB) je formiranjem (extra cin) nove IZ na celu sa Zilkicem i vecnim Jusufspahicima isao sa tim da zavadi ljude da bi ih lakse kontrolisao, ali, oni (BIA) ocigledno nisu ocekivali takav zilav otpor Zukorlica i ekipe. Samim cinom formiranju paralelne IZ je cilj bio slabljenje uticaja Sarajeva, ali kao sto vidimo taj prijekat BIA-e (kao i svi drugi do sada) ce zavrsiti neslavno.

U Sandzaku srpska vlast treba poslati nekog mudrog i razumnog politicara, a sa njim da odu Zilkic i Jusufspahici da im Zukorlic odredi nove funkcije u jedinstvenoj IZ Srbije.

P.S. Mozda je i ovaj nemir poruka BG-u u vezi Kosova...
Zavolece te svi sad, ova prica im je melem za ushi :wink:

Da im Zukorlic odredi mesto?! :roll:

Ako tebi nije jasno ko je Zukorlic, cije interese gura, i koliko je to destruktivan tip...jbg delija, ne mozes to oprati ni sa 100 BIA, CIA i ostalih krupnih skracenica.
psydelija

#9922 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

Pa i ljudski je da me zagotive svi(ocekivanja), ipak sam; nov, mlad, lep, zborit...a i pozdravio sam vas. :-D

Da, da im Zukorlic odredi, ili jos bolje da ih penzinise. Ta dva lika nemaju kapacitet da budu duhovni lideri muslimanima Srbije.
Sapni nam cije interese gura Zuka, ciji je covek?
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#9923 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

psydelija wrote:Pa i ljudski je da me zagotive svi(ocekivanja), ipak sam; nov, mlad, lep, zborit...a i pozdravio sam vas. :-D

Da, da im Zukorlic odredi, ili jos bolje da ih penzinise. Ta dva lika nemaju kapacitet da budu duhovni lideri muslimanima Srbije.
Ne smije ti ovaj znak iz horosjkopa to ni pomislit a kamo li da sapne ..

Zukurlic je trojanac Srpske akademije nauka... :D
Tadicu se drma i treba mu da neko dobro zakuha. A BIA je za to dusu dala :lol: :lol:
psydelija

#9924 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

Toto wrote:
psydelija wrote:Pa i ljudski je da me zagotive svi(ocekivanja), ipak sam; nov, mlad, lep, zborit...a i pozdravio sam vas. :-D

Ne smije ti ovaj znak iz horosjkopa to ni pomislit a kamo li da sapne ..

Zukurlic je trojanac Srpske akademije nauka... :D
Tadicu se drma i treba mu da neko dobro zakuha. A BIA je za to dusu dala :lol: :lol:
Jbt razmisljas ko da si srbin. Znaci, totalna zavera svih protiv svakog?! Steta da Zuka nije coveka Vatikana, NASA-e, CIA-e, FBI-a, Fifa-e, Mladih muslimana... :D
hercegovac_pravi

#9925 Re: Desavanja u Srbiji

Ivanović: Protiv ultimatuma EU
8. septembar 2010. | 13:33 -> 13:53 | Izvor: B92 Banjaluka -- Srbija ne sme da prihvati ultimatum EU o zajedničkoj rezoluciji o Kosovu, jer će Srbi na Kosovu tražiti rusko državljanstvo, saopštio je SNV Severnog Kosova.

Milan Ivanović je naveo da Srbi sa Kosova i Metohije imaju čvrste garancije Rusije da se neće saglasiti sa rezolucijom kojom se potvrđuje nezavisnost Kosova.

Ivanović je rekao da je na Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji da, koristeći sva politička i demokratska sredstva, iskažu nepoverenje u vlasti Srbije i brane Kosovo u sastavu Srbije, prenosi RT RS.

"Ukoliko ta rezolucija bude usvojena, a prihvati je predsednik Srbije Boris Tadić bez saglasnosti Rusije, pokrenućemo inicijativu za priznavanje ruskog državljanstva Srbima na Kosovu i Metohiji, jer Rusija zna da štiti svoje građane, ma gde oni živeli", rekao je Ivanović povodom informacija iz izvora u EU da će Srbija prihvatiti zajedničku rezoluciju o Kosovu.

Prve konkretne poteze delegati Skupštine Zajednice srpskih opština i naselja sa Kosova i Metohije preduzeće, kako ističe Ivanović, odmah po završetku Generalne skupštine UN, koja će početi sa zasjedanjem sutra u Njujorku.
oooooojjjjjjjj pameti... :lol: :lol:
Post Reply