Charuga wrote:Ovo nije bilo u šesnaest ...
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#9901 Re: Serie A
- Charuga
- Globalni moderator
#9902 Re: Serie A
Ako se gleda samo drugo poluvrijeme jeste, ali utakmica se igra 90 minuta. U prvom se Milan nije vidio.Romanista 101% wrote:potpuno nezasluzeno, Milan bio bolji ali Inter se provlaci dosta ove sezone
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9903 Re: Serie A
Što jeste, jeste, bile su odlične utakmice, ali onaj smor u Rimu nisam mogao gledati.Point. wrote:Poslije vecerasnjeg derbija i juce tekme u Torinu gdje je sijevalo i poredis smor na Anfieldu juce, ne znam kako se neki jos usude pljuvati po Serie A.
- vejza00
#9904 Re: Serie A
kaze neko kome je totti legenda i ddr kapiten, pa ti imaju vise crvenih kartona zbog nesportskog ponasanja nego roma trofejaRomanista 101% wrote:potpuno nezasluzeno, Milan bio bolji ali Inter se provlaci dosta ove sezone
uglavnom derby dobar puno bolji nego ranijih godina
kad vidim ko je kapiten i idol navijaca Intera smuci mi se fudbal
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Melbourne_Australia
#9906 Re: Serie A
Znaci kad vidis prizor na san siru sinoc i kad vidis koreografiju i navijanje
A onda vidis derbije u Eng bude ti sve jasno...Sa navijackog aspekta, jedno milion godina su iza Englezi......A nema nereda i puno ima i djece na stadionu San sira....Englezi su unistili draz navijanja i atmosferu na stadionima..Bravo za Seriju A..
- Logovan
-
Rob_Atl
#9908 Re: Serie A
Jebi ga nakon toliko nereda odlucili su da ih smire, zapalis baklju dozivotna zabrana na stadion, uletis na teren isto tako. Imam osjecaj da ce engleska za 10 godina postat ko americka publika, dodji uzmi pivo, kokice, sjedi i gledaj. Jedino mozda po nizim ligama da bude neke "vatre". Dobro je pa se ne siri dalje, jos uvijek imamo solidno navijanje po njemackoj, spaniji, francuskoj itd.Melbourne_Australia wrote:Znaci kad vidis prizor na san siru sinoc i kad vidis koreografiju i navijanje![]()
A onda vidis derbije u Eng bude ti sve jasno...Sa navijackog aspekta, jedno milion godina su iza Englezi......A nema nereda i puno ima i djece na stadionu San sira....Englezi su unistili draz navijanja i atmosferu na stadionima..Bravo za Seriju A..
-
Melbourne_Australia
#9909 Re: Serie A
Haman ti je tako vec sad, termoska i caj ...Vecina onih pravih navijaca i vise ne idu...Pa oni hard core navijaci uniteda su osnovali svoj klub i takmice se u z ligiRob_Atl wrote:Jebi ga nakon toliko nereda odlucili su da ih smire, zapalis baklju dozivotna zabrana na stadion, uletis na teren isto tako. Imam osjecaj da ce engleska za 10 godina postat ko americka publika, dodji uzmi pivo, kokice, sjedi i gledaj. Jedino mozda po nizim ligama da bude neke "vatre". Dobro je pa se ne siri dalje, jos uvijek imamo solidno navijanje po njemackoj, spaniji, francuskoj itd.Melbourne_Australia wrote:Znaci kad vidis prizor na san siru sinoc i kad vidis koreografiju i navijanje![]()
- Romanista 101%
#9910 Re: Serie A
To se je vec dogodilo, u Premier ligi. Nisu ga uhapsili, ali su ga izbacili sa tribine jer je bio preglasan. Fudbal je odavno umro, samo mi to jos ne znamo.
- Point.
#9911 Re: Serie A
Fudbal je umro definitivno u EPL, u Italiji se jos drzi. Njemacka se takodjer drzi jer imaju niske cijene karata.
- ultima_palabra
#9912 Re: Serie A
Prvi i drugi igraju, kvota 1,45
Jos Napoli igrao LP... neko je ovdje debelo ofulao.
- ExNihilo
#9913 Re: Serie A
Kvote su refleksije tržišta.
- ultima_palabra
#9914 Re: Serie A
Pa moze i tako, ne kontam zasto je trziste bilo toliko ubijedjeno da Napoli uzima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9915 Re: Serie A
A i nije ih uzeo Inter milijardu godina u gostima.
- ExNihilo
#9916 Re: Serie A
Napoli je faktički protutnjao kroz 8 dosadašnjih susreta, dok je Inter u nekoliko navratao više sretno nego spretno uzeo 3 boda i mrljavio po terenu. Dok su oba tima primila tek 5 golova, Napoli je dao 10 komada više u istom broju utakmica. Nadalje, mlaka predstava Napolija protiv Citya u LP nije obeshrabrila istinske kladioničare jer znaju da Napoli primarno ganja scudetto, pa je samim tim ova utakmica bila važnija od one u utorak.ultima_palabra wrote:Pa moze i tako, ne kontam zasto je trziste bilo toliko ubijedjeno da Napoli uzima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9917 Re: Serie A
Napoli je i trebao dobiti večeras po prikazanom na terenu, al' #HandanoviČ.
- Romanista 101%
#9918 Re: Serie A
kako Inter igra ruzno, za plakati
- cyprus
#9919 Re: Serie A
Ubodoh iksa (nažalost, sjebo me Mančester)... I baš i ja htjedoh pitat otkud vaka kvota na Napoli? Jesam li to nešto propustio u Seriji A?ultima_palabra wrote:Prvi i drugi igraju, kvota 1,45Jos Napoli igrao LP... neko je ovdje debelo ofulao.
1,45 je kvota realna ako igraju, šta ja znam, sa Udineseom...
Last edited by cyprus on 21/10/2017 23:24, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#9920 Re: Serie A
Napoli uvijek tutnji i ganja Scudetto u septembru i oktobru, kasnije to ide malo drugacije.
Spalletti ocigledno izvlaci maksimum iz skromnog kadra.
- ExNihilo
#9921 Re: Serie A
Upravo to. Tržište to zna i gleda s krajnjim skepticizmom na Interove pretenzije prema vrhu tabele.ultima_palabra wrote:Napoli uvijek tutnji i ganja Scudetto u septembru i oktobru, kasnije to ide malo drugacije.
- ultima_palabra
#9922 Re: Serie A
Da, ali opet nije bilo nimalo nerealno da ovdje uzmu bod ili cak tri. Inter ce kiksati u manjim utakmicama.ExNihilo wrote:Upravo to. Tržište to zna i gleda s krajnjim skepticizmom na Interove pretenzije prema vrhu tabele.ultima_palabra wrote:Napoli uvijek tutnji i ganja Scudetto u septembru i oktobru, kasnije to ide malo drugacije.
- Muhamed Đakmić
#9923 Re: Serie A
Bojim se da vam ocjene nisu realne 
Handanovič je dobar golman, Skriniar je vrhunski štoper, nije ni Miranda loš, a Vecino je predobro pojačanje prema onome što zasad pokazuje. Icardi je svjetska klasa, a Perišić je također kvalitetan igrač.
Daleko je ovo od skromnog kadra u italijanskim okvirima, mislim da je Inter već sad siguran putnik u Ligu prvaka uz Napoli i Juventus. Kvalitetniji kadar imaju od Rome, Lazija i Milana u svakom slučaju.
Handanovič je dobar golman, Skriniar je vrhunski štoper, nije ni Miranda loš, a Vecino je predobro pojačanje prema onome što zasad pokazuje. Icardi je svjetska klasa, a Perišić je također kvalitetan igrač.
Daleko je ovo od skromnog kadra u italijanskim okvirima, mislim da je Inter već sad siguran putnik u Ligu prvaka uz Napoli i Juventus. Kvalitetniji kadar imaju od Rome, Lazija i Milana u svakom slučaju.
- ExNihilo
#9924 Re: Serie A
Iskreno se nadam da si u pravu.Muhamed Đakmić wrote:Bojim se da vam ocjene nisu realne
- Muhamed Đakmić
#9925 Re: Serie A
Pa nije Interu ni prošle godine bio problem kadar, nego to što je pripreme radio Mancini, pa su par dana pred početak sezone doveli de Boera, a onda dali vruć kesten u ruke Pioliju da spašava što se da spasiti.
Mada i dalje ima nevjerovatnih gluposti koje ukazuju da nije sve što se u Interu radi čista posla, svake godine se baci fina para na igrače poput Gabigola.
Sad su očajno trebali lijevog i desnog beka, doveli su Dalberta i Cancela koji su za klasu veći potencijal od Nagatoma i D'Ambrosija, a imaju nikakvu minutažu.
Razumijem da se radi o Italiji i da je taktika važan segment, ali kraj oktobra je brate, nemaš ih više od čega štititi. Ili se radi o teškim ublehama u što čisto sumnjam ili će Inter ponovo zbog tvrdoglavosti upropastiti dobre igrače.
Još se sjećam kako su stručnjaci odgojili Coutinha, da sam slučajno mlad igrač nikad ne bih u Inter došao
Mada i dalje ima nevjerovatnih gluposti koje ukazuju da nije sve što se u Interu radi čista posla, svake godine se baci fina para na igrače poput Gabigola.
Sad su očajno trebali lijevog i desnog beka, doveli su Dalberta i Cancela koji su za klasu veći potencijal od Nagatoma i D'Ambrosija, a imaju nikakvu minutažu.
Razumijem da se radi o Italiji i da je taktika važan segment, ali kraj oktobra je brate, nemaš ih više od čega štititi. Ili se radi o teškim ublehama u što čisto sumnjam ili će Inter ponovo zbog tvrdoglavosti upropastiti dobre igrače.
Još se sjećam kako su stručnjaci odgojili Coutinha, da sam slučajno mlad igrač nikad ne bih u Inter došao