Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
almir1977

#9901 Re: Liverpool FC

Post by almir1977 »

Nama uvijek ide sve po planu i bas cudno za kojeg god igraca se zainteresujemo a da je nesto vrijedan odma se ubaci neko i uzme ga ispred nas...
I meni je to čudno isto. Liverpool je jedini klub na dunjaluku i fakat mi nije jasno otkud se pojave neki drugi kubovi u utrci za nekim boljim igračima.

Misterija fakat :lol:
Mustang1

#9902 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Liverpool doveo prvo pojacanje .. Van Gaal u United :oops:
Tito_i_Partija

#9903 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Van Gaal pojacanje za LFC? Haman si vec zaboravio Moyesa. Dovesti bilo koga umjesto njega moze samo bit' pojacanje za Jedinstvo.
Mustang1

#9904 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma sad ce on dovesti par Holandjana i napraviti stabilnu ekipu za sredinu tabele gdje i pripadaju :oops:
Tito_i_Partija

#9905 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Ne mogu vala bit' nikako gori od Fellainija, Smallinga, Cleverleya, Wellbecka, itd.
PrtiBeeGee

#9906 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

LOVREN I MILNER NA METI LIVERPOOLA

Dejan Lovren i James Milner bi mogli od sljedeće sezone da nose Liverpoolov dres piše Liverpool Echo.

Hrvatski štoper je glavna meta Rodgersa kada je riječ o pojačanjim u odbrani ali još uvijek nema ponude iz tabora Liverpoola.

James Milner je igrač koji bi mogao da napusti City ovog ljeta i o tome je obavijestio svoj klub, za njegov potpis Liverpool će se boriti sa Arsenalom koji je dosta konkretniji i topnici bi uskoro mogli da ponude 10 miliona funti za engleskog reprezentativca.

AKO JE OVO ISTINA SLJEDECE SEZONE 10-TI NA TABELI I TO HLADNO.... PA LOVREN OTJERAN BUKVALNO IZ LYONA A OVA VJECITA NADA ENGLESKE MILNER MOZE IGRATI U KIKACIMA :idea:
Mustang1

#9907 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Dobar je Milner kad je dobar :D Ali problem je sto on nema konstantu dobrih igara .. A Lovren .. Ja bih vise Caulkera i Piquea volio :D
PrtiBeeGee

#9908 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Mustang1 wrote:Dobar je Milner kad je dobar :D Ali problem je sto on nema konstantu dobrih igara .. A Lovren .. Ja bih vise Caulkera i Piquea volio :D
Kad bi Liverpool kupovo ono sto ja zelim vladali bi sljedecih 100 godina i po sezoni bi imali 6 titula :D

O tome se radi jedno je nase misljenje drugo je realnost i zelje moram naglasiti "PAMETNIH" strucnjaka iz Liverpool-a
Mustang1

#9909 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

A Caulker je Englez pa se uklapa i filozofiju dovodjenja Engleza ..A Pique je Pique jbg .. Sto se sredine tice ja bih tu najvise volio spance neke iz Bilbaa recimo ili Atletico Madrida mada ce oni biti na cijeni ali eto .. Bolje njih nego Engleze osim Lallane koji mi se svidja :D
Logovan

#9910 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Lovren i Milner hahaha :lol: Eee bruke i sramote koga oni traže, naravno ako je uopšte istina.
Gandalf

#9911 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

često sam se pitao kako u velikim klubovima mogu raditi neznalice i iz godine u godinu dovoditi škart igrače

LFC nije jedini klub koji je dovodio poluigrače, ali posljednjih godina ih je doveo najviše

pa meni k'o fudbalskom laiku je jasno da sada trenutno dres liverpoola zaslužuje maximalno 10 igrača od sadašnjeg rostera

polovina njih apsolutno nikada se nije trebala ni dovesti u vezu s klubom a kamoli potpisivati ugovore

i siguran sam da će oni najgori i naredne sezone svu svoju nesposobnost moći pokazati i u LP

transfer politika je već godinama 0 bodova i neće oni nikoga bitnog dovesti ni ovog prelaznog roka

dakle, uzdati se da će Brendan napraviti nešto od Susa i Borinija u napadu, makar dva solidna backup ofanzivca s klupe

možda Brendo nešto napravi i sa Wisdomom i Illoryem u odbrani i to je to, lista pojačanja, bolje jednostavno ne mogu
suadfor

#9912 Re: Liverpool FC

Post by suadfor »

PrtiBeeGee wrote:
Mustang1 wrote:Dobar je Milner kad je dobar :D Ali problem je sto on nema konstantu dobrih igara .. A Lovren .. Ja bih vise Caulkera i Piquea volio :D
Kad bi Liverpool kupovo ono sto ja zelim vladali bi sljedecih 100 godina i po sezoni bi imali 6 titula :D

O tome se radi jedno je nase misljenje drugo je realnost i zelje moram naglasiti "PAMETNIH" strucnjaka iz Liverpool-a
posalji im cv

http://www.liverpoolfc.com/jobs-at-lfc

job title - manager

sjeti me se kad budes zaradjivao milione
Towelie

#9913 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Eh kad bi se transfer politika svodila na poznavanje Football Managera...
devito

#9914 Re: Liverpool FC

Post by devito »

Gandalf wrote:često sam se pitao kako u velikim klubovima mogu raditi neznalice i iz godine u godinu dovoditi škart igrače

LFC nije jedini klub koji je dovodio poluigrače, ali posljednjih godina ih je doveo najviše

pa meni k'o fudbalskom laiku je jasno da sada trenutno dres liverpoola zaslužuje maximalno 10 igrača od sadašnjeg rostera

polovina njih apsolutno nikada se nije trebala ni dovesti u vezu s klubom a kamoli potpisivati ugovore

i siguran sam da će oni najgori i naredne sezone svu svoju nesposobnost moći pokazati i u LP

transfer politika je već godinama 0 bodova i neće oni nikoga bitnog dovesti ni ovog prelaznog roka

dakle, uzdati se da će Brendan napraviti nešto od Susa i Borinija u napadu, makar dva solidna backup ofanzivca s klupe

možda Brendo nešto napravi i sa Wisdomom i Illoryem u odbrani i to je to, lista pojačanja, bolje jednostavno ne mogu
Ja ipak mislim da sljedece godine ovo ne mogu ponoviti,4. mjesto max.
Oni da igraju Talijansku ligu sa ovim polovnjacima osvojili bi, ali sljedece ces godine imati ManUtd sa Galom, vjerovatno jos bolji City i sigurno pa barem 40% bolji Chelsea, tu ce biti jos Arsenal koji planirao odradit neki bas jeben transfer rok, ipak to svake godine najavljuju.
Od igraca koje su doveli je jedino Suarez igrac, ovo ostalo macku o rep!

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Mustang1

#9915 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Klinac ja mislio ovo prijava a ovo trazis pa ti izbaci sta ima :D Nema nista od poslova trenutno :D
Gandalf

#9916 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Daniel Ager je rekao danskim novinarima da nije zadovoljan svojom minutažom u Liverpulu, naročito u utakmicama koje su odlučivale o pobedniku Premijer lige.

„Nikako nije bilo sjajno to što nisam igrao protiv Mančester Sitija i Čelsija. Ali, nisam ja taj koji donosi odluke.

"Valjda je to zato što menadžer misli da nisam dovoljno dobar da odgovorim zadacima.“, rekao je Daniel Ager.

O svojoj budućnosti nije hteo previše da troši reči.

„Ne znam, stvarno, gde ću da nastavim karijeru. Sve zavisi od menadžera. Jedno je sigurno, ne želim da budem treći izbor.
Mustang1

#9917 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Joj jest mi njega zao u pm .. Kad bi uspjeli dovesti Piquea i njega dovesti u pravu formu 8-) Sa strane Pisczek i Shaw 8-) Znaci ova tri igraca se mogu kupiti sad na ljeto i niko vise na ljeto da se ne dovede .. Onda na zimu sredina i tako .. :D
Towelie

#9918 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Agger najverovatnije nece biti igrac Liverpoola sledece sezone.
BHF_Manijak

#9919 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Eto nek' mu igra poluinvalidni Sakho i autogolas Skrtel, jebali ga oni! I dalje sam misljenja da je Agger za obojicu Beckenbauer!!!!

Kakvog ce covjeka otjerati Brendan, bravo! :-) :-) :roll: :roll:
Lucas Leiva

#9920 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Nadam se produzetku saradnje uz puno bolje uslove za Lucasa Leivu! Liverpoolov stabilizator na sredini terena.
Mustang1

#9921 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kuci ga vodi nek ti stabilizuje situaciju ! :D
perfect_guy

#9922 Re: Liverpool FC

Post by perfect_guy »

real, juve, liverpul i monako

e to bi bio rat na terenima
Towelie

#9923 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Dajte Real da se igramo!!
AmiĐa_Idriz

#9924 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Džaba im i Lallana i Shaw i Lovren i Bony i MEssi i Ronaldo i bilo ko drugi ako moj ljubimca Agger ode..nadam se da ostaje :(
MOSALJOZE

#9925 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

BREAKING: South American press report Uruguay striker Luis Suarez needs knee surgery and may be out of the World Cup.
Post Reply