Gandalf wrote:često sam se pitao kako u velikim klubovima mogu raditi neznalice i iz godine u godinu dovoditi škart igrače
LFC nije jedini klub koji je dovodio poluigrače, ali posljednjih godina ih je doveo najviše
pa meni k'o fudbalskom laiku je jasno da sada trenutno dres liverpoola zaslužuje maximalno 10 igrača od sadašnjeg rostera
polovina njih apsolutno nikada se nije trebala ni dovesti u vezu s klubom a kamoli potpisivati ugovore
i siguran sam da će oni najgori i naredne sezone svu svoju nesposobnost moći pokazati i u LP
transfer politika je već godinama 0 bodova i neće oni nikoga bitnog dovesti ni ovog prelaznog roka
dakle, uzdati se da će Brendan napraviti nešto od Susa i Borinija u napadu, makar dva solidna backup ofanzivca s klupe
možda Brendo nešto napravi i sa Wisdomom i Illoryem u odbrani i to je to, lista pojačanja, bolje jednostavno ne mogu
Ja ipak mislim da sljedece godine ovo ne mogu ponoviti,4. mjesto max.
Oni da igraju Talijansku ligu sa ovim polovnjacima osvojili bi, ali sljedece ces godine imati ManUtd sa Galom, vjerovatno jos bolji City i sigurno pa barem 40% bolji Chelsea, tu ce biti jos Arsenal koji planirao odradit neki bas jeben transfer rok, ipak to svake godine najavljuju.
Od igraca koje su doveli je jedino Suarez igrac, ovo ostalo macku o rep!
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2