nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9901 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Truba »

baš je ružno kada se prolazi kroz žuto

pa sam i ja prestao... baš sam usporio
malo i do novih kazni a malo što sam vidio da je baš ružno
O'zone
Globalni moderator

#9902 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

drug_profi

#9903 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Skoda fekalija?
Onda mora da je htio da vidi koliko moze, dok nije nesto otpalo.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#9904 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Tek su sad poceli da objavljuju

Dnevno vatrogasci na dionici od tarcina do zenice imaju 3-4 intervencije.. kad su guzve i vise

U 25tom novembru prije 4mj frajer je ML-a zabio u zid, odbio se prevrnuo, razjebo svakakve opreme u tunelu :mrgreen:
Nigdje nije bilo
triconja

#9907 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

Kako vozi poslije 12 bez iskusnijeg vozaca? Zalosno je sto je mladi zivot ugasen, kao i mnogi prije njega zbog ma znam ja vozit a dobio vozacku prije 15 dana.
supercali

#9908 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

triconja wrote:
Kako vozi poslije 12 bez iskusnijeg vozaca? Zalosno je sto je mladi zivot ugasen, kao i mnogi prije njega zbog ma znam ja vozit a dobio vozacku prije 15 dana.
Ja ne bih odmah krivio ovog malog jer je sa suprotne strane caddy znaci neki komercijalista vjerovatno tako da je mogucnost velika da mali nije kriv
Naravno ovo ne zna niko al ja ne bih odmah krivio mladog vozaca
triconja

#9909 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

supercali wrote:
triconja wrote:
Ja ne bih odmah krivio ovog malog jer je sa suprotne strane caddy znaci neki komercijalista vjerovatno tako da je mogucnost velika da mali nije kriv
Covjece boziji vidis li da je nesreca bila oko 4 ujutro? Svakom se nesreca moze desiti, ali bas ga je neka "velika" muka natjerala da ide u to doba.

Svi smo mi bili 4 srednje i zna se sta se radi u ta doba. Za one koji nisu sigurni ili im je tesko priznati u ta doba se vraca sa pijanke. Do sada nisam cuo da je neki 18ogodisnjak radi nekih hitnih (bolest ukucana ili tako nesto) razloga vozio auto u ta doba.

Edit: evo nasao sam na drugim portalima slike i vidi se da je omladinac presao u suprotnu traku i uzrokovao sudar. Kazu da je uzrok neprilagodjena brzina.
O'zone
Globalni moderator

#9910 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

O'zone
Globalni moderator

#9911 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

I opet se i danas jurca ....još kišica nakvasila

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170326065
supercali

#9912 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

triconja wrote: Covjece boziji vidis li da je nesreca bila oko 4 ujutro? Svakom se nesreca moze desiti, ali bas ga je neka "velika" muka natjerala da ide u to doba.

Svi smo mi bili 4 srednje i zna se sta se radi u ta doba. Za one koji nisu sigurni ili im je tesko priznati u ta doba se vraca sa pijanke. Do sada nisam cuo da je neki 18ogodisnjak radi nekih hitnih (bolest ukucana ili tako nesto) razloga vozio auto u ta doba.

Edit: evo nasao sam na drugim portalima slike i vidi se da je omladinac presao u suprotnu traku i uzrokovao sudar. Kazu da je uzrok neprilagodjena brzina.
Kakve veze ima sto je 4 ujutro
Ne znaci odmah i da je pio
Samo sam naglasio posto je caddy u pitanju a znamo kako komercijalisti voze
triconja

#9913 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

supercali wrote:
triconja wrote: Covjece boziji vidis li da je nesreca bila oko 4 ujutro? Svakom se nesreca moze desiti, ali bas ga je neka "velika" muka natjerala da ide u to doba.

Kakve veze ima sto je 4 ujutro
Ne znaci odmah i da je pio
Samo sam naglasio posto je caddy u pitanju a znamo kako komercijalisti voze
Evo kako je na slikama, ako ne vjerujes imas portala na pasja preskakala sa slikama nesrece. Imas put, dvosmjerni kroz naselje, i dva auta koja idu suprotnim smjerovima. Caddy je u svojoj traci, a ovaj drugi nije. Drugi se zabio u Caddya. Vozac Caddya ne moze biti kriv da jebe rak raka.

E sad jedino da je vozac Caddya po noci platio nekom da premjesti auta i da namjesti da je omladinac kriv, druge nema.

Slazem se da je vozacka kultura ispod svakog nivoa. Samo nek ne puca i mirna Bosna.
supercali

#9914 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

Rekao sam na prvu dok jos nije bilo slika
Ne kazem da je sigurno bilo citaj jebo ga ti
Tomahawk11
Globalni moderator

#9915 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Koliko je ono dozvoljeno alkohola? 0,8?
tempuser

#9916 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

supercali wrote: Ja ne bih odmah krivio ovog malog jer je sa suprotne strane caddy znaci neki komercijalista vjerovatno tako da je mogucnost velika da mali nije kriv
Slazem se ali ipak gledajuci sa strane logike i statistike.. Subota navecer, klinac 18 god, fenomen zabave od kafne do kafane po periferijama i manjim mjestima. Nisu li nedavno bas oko Viteza nastradali isto tako za vikend u sitne sate kad su Audiem sletili s ceste i ne znam da li su vozaca ikad nasli?
supercali

#9917 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

tempuser wrote:
supercali wrote: Ja ne bih odmah krivio ovog malog jer je sa suprotne strane caddy znaci neki komercijalista vjerovatno tako da je mogucnost velika da mali nije kriv
Slazem se ali ipak gledajuci sa strane logike i statistike.. Subota navecer, klinac 18 god, fenomen zabave od kafne do kafane po periferijama i manjim mjestima. Nisu li nedavno bas oko Viteza nastradali isto tako za vikend u sitne sate kad su Audiem sletili s ceste i ne znam da li su vozaca ikad nasli?
Nisam rekao da mali nije kriv nego da postoji mogucnost da nije kriv iz razloga sto je sa druge strane caddy a svi znamo kako voze
Jbg bio na putu zuri kuci i bum udari u nekoga ko je vozio po pravilima sto naravno ne znaci da je i ovdje slucaj sto se kasnije vidi po slikama
tempuser

#9918 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

supercali wrote: Nisam rekao da mali nije kriv nego da postoji mogucnost da nije kriv iz razloga sto je sa druge strane caddy a svi znamo kako voze
Jbg bio na putu zuri kuci i bum udari u nekoga ko je vozio po pravilima sto naravno ne znaci da je i ovdje slucaj sto se kasnije vidi po slikama
Realno postoji mogucnost za mnogo toga, ali kad uzmes u obzir, 18 god, vikend, sitni sati, mogucnost je mala...
Anonimna Lutrija

#9919 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Anonimna Lutrija »

Petak... Vozim glavnom kroz grad... Sa desne strane mi prilazi Renault Megane crveni i u njemu stariji lik... Svira mi i psuje... Otvaram prozor i pitam šta je problem... Kaže mi... Šta će tebi koji k**** 2.4 motor, a početnik si i nastavi mi psovati... Namjerno se prestrojim ispred njega i usporim minimalno... Gdje se god prestroji on, tamo i ja...
Prilazi mi sad sa druge strane i opet... Otvara se prozor i mene napada frajer, sada sa razlogom :)

Pitam ga kulturno da li je normalan, itd... Kaže čovjek... "Vi početnici što vozite te motore ćete nas sve poubijati, vi ste smrt na putu"... Minut on se na mene istresa i ja ne vjerujem šta se dešava...

Ne znam da li je čovjek iole normalan... Samo se pitam, ko njemu dade vozačku, tj. ko ga je pustio na psiho testu...

Povodom poslovnih obaveza, u sedmici pređem preko 2000km duž cijele Evrope i nikad i nigdje mi se nije ništa slično desilo...

Također, prije 20 dana se prestrojavam u desnu traku, a taksista namjerno daje po gasu... Jedva sam se izvukao da ne bude udes... Užas...
gnjev

#9920 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by gnjev »

A fakat šta će ti 2.4 motor
ranger

#9921 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ranger »

sinoc ovaj moron u tunelu na autoputu hladno se uvali ispred mene u lijevu traku, nije se nista desilo jer nisam brzo vozio al da je neko iso vise pogino bi...
steta sto neandertalac vjeorvatno ovo ne cita da mu poselamim zenski rod.
Image
zdruzdjo

#9922 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

.....
Last edited by zdruzdjo on 27/03/2017 09:56, edited 1 time in total.
zdruzdjo

#9923 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Anonimna Lutrija wrote:... Užas...

Reci ti meni imas li ti sve prste na rukama. Ako imas iskoristi onaj tzv srednji.
Ucinkovit je prilicno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9924 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Truba »

možda je bolje Image :mrgreen:
tempuser

#9925 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Jutros vozim uzbrdo uz Omera Stupca, u desnoj traci su parkirani auti, znaci samo jedna traka slobodna i iz one ulicice prema d. kulture izlazi neki P307 i ja usporim na nekih 10 kmh da vidim hoce li lijevo prema meni da se mozemo mimoici ili desno prema Gornjim Ciglanama kad iz pravca Gornjih Ciglana dolijece Octavia Crveni taxi sa brat bratu 50-60! Ja mu rukom pokazujem da malo smiri voznju kad on zaustavlja pored mene i nesto u stilu i ti si se zaletio, u tvojoj su traci parkirana auta (a sve se to desava na dijelu gdje je dovoljno sirine) bla, bla. Nije mi bilo mrsko okrenem dispecera i prijavim da debil u autu br itd jurca po Crnom Vrhu i jos se raspravlja po cesti! Dispecer odgovori da zna o kome se radi i zahvali na prijavi!
Post Reply